Προς το περιεχόμενο

Forspoken [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Another one bites the dust. Όταν ξεκινάς με να κάνεις τον κεντρικό χαρακτήρα αντιπαθητικό...

oh-no-top-gear.gif

Μα είναι τύπισσα, αυτή την εποχή η εκδοχή τους για τρελαμένες τύπισσες είναι να τις κάνουν bitches first and foremost. Κρίμα γιατί η Hennig έκανε απίστευτη καλή δουλειά imho στο Uncharted series. Λένε ότι ήταν το άτομο που σταμάτησε τον Drunkmann να καταστρέψει το ending. Anyways φαινόταν το game.

Δημοσ.

Μόνο που κυκλοφορεί μαζί με το Dead Space Remake έχει χάσει.

Κατά τα άλλα φαίνεται να έχουν ρίξει πολλή δουλειά στον κόσμο αλλά σα να φαίνεται κάπως περίεργο το παιχνίδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα απο τα καλα review, ετσι για τον αντιλογο, μεχρι να εχουμε τη δικη μας αποψη.

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ.

Μολις ηρθε απο amd rewards πριν λιγο. Οπως ηρθε ετσι εφυγε. Χιλιες φορες να ξανα παιξω το FFXV το οποιο αν και 8 χρονια πριν ειναι πολυ καλυτερο σε γραφικα και οπως διαβαζω και γενικα ιστορια gameplay κτλ. 

Screenshot-1.png

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μολις ηρθε απο amd rewards πριν λιγο. Οπως ηρθε ετσι εφυγε. Χιλιες φορες να ξανα παιξω το FFXV το οποιο αν και 8 χρονια πριν ειναι πολυ καλυτερο σε γραφικα και οπως διαβαζω και γενικα ιστορια gameplay κτλ. 

Screenshot-1.png

Όλες τις φόλες μας κέρασε φέτος το Λιζάκι. Έχω πολύ ανυπομονησία τι φυντάνι θα είναι και το dead Island 2.🤣

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilos είπε

Όλες τις φόλες μας κέρασε φέτος το Λιζάκι. Έχω πολύ ανυπομονησία τι φυντάνι θα είναι και το dead Island 2.🤣

Καλα αυτο και μονο που παει exclusive στο epic τρωει ακυρο απο τα αποδυτηρια. Και το saints row χαλια μαυρα. Απογοητευση το λιζακι σε καθε κλαδο φετος.

Δημοσ.

Square enix και ubisoft πρεπει να γινουν παραδειγμα προς αποφυγη πως να μην διοικεις μια εταιρια , τοσα ip και εχουν πιασει πατο . Παρακαλανε/θα παρακαλανε να τους εξαγορασουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Square enix και ubisoft πρεπει να γινουν παραδειγμα προς αποφυγη πως να μην διοικεις μια εταιρια , τοσα ip και εχουν πιασει πατο . Παρακαλανε/θα παρακαλανε να τους εξαγορασουν 

Και να πεις οτι δεν το προσπαθούν η ότι δεν κάνουν δουλειά σε κάποιους τομείς.

Μάλλον έχουν επιλέξει τον εύκολο δρόμο. κράτα τη μηχανή γραφικών και πρόσθεσε περιεχόμενο, άσχετο, σχετικό απλά να υπάρχει.

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Armoral είπε

Και να πεις οτι δεν το προσπαθούν η ότι δεν κάνουν δουλειά σε κάποιους τομείς.

Μάλλον έχουν επιλέξει τον εύκολο δρόμο. κράτα τη μηχανή γραφικών και πρόσθεσε περιεχόμενο, άσχετο, σχετικό απλά να υπάρχει.

Απλα ακουν καποιους που και καλα ξερουν manager , οι οποιοι δεν εχουν ιδεα απο games. 

Η square enix πουλησε ποσα δυνατα ip για ψυχουλα γιατι πιστευε οτι το μελλον ειναι τα nft games . 

Η ubisoft δε , τα εχει κοψει τα παιχνιδια απο κει που ηταν το fast food των video games σταματησε να ειναι fast (η ποιοτητα δε στα ιδια επιπεδα ) 

Δημοσ.

Είδα τα video reviews στην πίσω σελίδα χτες το βράδυ για να σκοτώσω την ώρα μου.

Βασισμένος στα μονταρισμένα πλάνα των reviews, η μάχη μου φάνηκε χάλι. Πίου πίου πίου με semi-auto lock και κίνηση γύρω γύρω. Της πλάκας. Το "parkour" κομμάτι δεν είδα να έχει κάποια ιδιαίτερη εφαρμογή στη μάχη, οι σκηνές που έριχνε σε εχθρούς από ύψωμα και αυτοί ανέβαιναν το γκρεμό ήταν ό,τι πιο κοινότοπο.

Ο κόσμος μου φάνηκε σαν του Dragon Age: Inquisition, κι αυτό τα λέει όλα.

Δε με ενδιέφερε το παιχνίδι εξαρχής (γιατί είδα τα βίντεο άραγε?) και με ενδιαφέρει ακόμα λιγότερο τώρα, οπότε αν θα ασχοληθώ με κάτι ανάλογο θα πάω απευθείας στο Horizon: New Dawn που κατά κοινή ομολογία είναι παιχνιδάρα.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Είδα τα video reviews στην πίσω σελίδα χτες το βράδυ για να σκοτώσω την ώρα μου.

Βασισμένος στα μονταρισμένα πλάνα των reviews, η μάχη μου φάνηκε χάλι. Πίου πίου πίου με semi-auto lock και κίνηση γύρω γύρω. Της πλάκας. Το "parkour" κομμάτι δεν είδα να έχει κάποια ιδιαίτερη εφαρμογή στη μάχη, οι σκηνές που έριχνε σε εχθρούς από ύψωμα και αυτοί ανέβαιναν το γκρεμό ήταν ό,τι πιο κοινότοπο.

Ο κόσμος μου φάνηκε σαν του Dragon Age: Inquisition, κι αυτό τα λέει όλα.

Δε με ενδιέφερε το παιχνίδι εξαρχής (γιατί είδα τα βίντεο άραγε?) και με ενδιαφέρει ακόμα λιγότερο τώρα, οπότε αν θα ασχοληθώ με κάτι ανάλογο θα πάω απευθείας στο Horizon: New Dawn που κατά κοινή ομολογία είναι παιχνιδάρα.

Με το καλο το zero dawn ειναι παιχνιδαρα. Το forspoken απο αυτα που βλεπω ειναι αγορα σε πολυ δυνατο sale δεν αξιζει σε καμια περιπτωση και αντε να ηταν μονο ο τεχνικος τομεας παει στο καλο. Φαινεται να εφτιαξαν ενα χαοτικο κοσμο και απλα δεν ηξεραν τι θα κανουν με αυτον. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Συμφωνώ εν μέρει αλλά για μένα μακράν χειρότερη είναι η trash enix..Έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε έντονη κριτική πχ για Ea και Ubi αλλά η trash έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ.Η Ubi πες φτιάχνει επαναλαμβανόμενα βαρετά παιχνίδια αλλά κρατάει ένα επίπεδο σε γραφικά ,δημιουργία ανοιχτών κόσμων κτλ.Η square είναι πραγματικός πάτος σε ολα.Τελευταίο καλό παιχνίδι της το Nier  για μένα 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, xavier είπε

ενα απο τα καλα review, ετσι για τον αντιλογο, μεχρι να εχουμε τη δικη μας αποψη.

Αν αυτο ειναι ενα απο τα καλα, δεν θα ηθελα να δω αυτα που το θαβουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...