Προς το περιεχόμενο

Forspoken [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dsi44 είπε

ταυτοχρονα ποσταρατε😁

πολυ μετρια γραφικα για 2022

δε με ξεγελανε τα χρωματακια και τα τοπια

Μου θυμιζει εντονα final fantasy xv σε γραφικα. Τα γραφικα θα ειναι εξαιρετικα δεν τιθεται θεμα εδω. Και το πρωτο παιχνιδι με direct storage. Πρεπει να στρωσουν τα face animations εχουν 4 μηνες ακομα δειχνουν τερμα last gen. 

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Armoral είπε

Παιδιά και η κίνηση φαίνεται πολύ πίσω ακόμη και από το ff7 remake 

Θέλει δουλειά ακόμη.

Λογικα για αυτο πηρε και αρκετα delay και κατσε να δουμε μην παρει και αλλο απο τον Ιανουριο 2023 που θα βγει. Καλυτερα delay παρα τα χαλια του 2077. 80 ευρω ζητανε για το παιχνιδι να στρωσουν τον κωλο τους κατω να το βγαλουν οπως πρεπει. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με το παιχνίδι, είμαι πολύ ΠΟΛΥ ενθουσιασμένος για αυτό το παιχνίδι, φαίνεται ότι θα είναι τόσο διασκεδαστικό.

Επεξ/σία από tanep
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν λέω ωραία animations και λογικά θα βοηθούν στο combat, αλλα παρκουρ στα λιβάδια?! Επίσης κινείται πολύ πιο αργά από το αρχικό trailer. Παρόλα αυτά αν και κάπως ανούσιο φαίνεται cool.

Δημοσ.

Θα μας τρελανουν αυτοι ρε. Τι details ειναι αυτα?

image.png.0089b4aa924faa480fc67b83c762db31.png

0:50

Ε καλα, κλεψιμο λιγο απο Horizon ολο αυτο 

image.png.731a770efbfc096d54d60cbbee7616b7.png

Θα ηταν μια καλη ευκαιρια να γινοταν κατι παρομοιο για pvp κτλ. Εχει ωραια spells για διαφορετικα gameplay styles

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα μας τρελανουν αυτοι ρε. Τι details ειναι αυτα?

image.png.0089b4aa924faa480fc67b83c762db31.png

0:50

Ε καλα, κλεψιμο λιγο απο Horizon ολο αυτο 

image.png.731a770efbfc096d54d60cbbee7616b7.png

Θα ηταν μια καλη ευκαιρια να γινοταν κατι παρομοιο για pvp κτλ. Εχει ωραια spells για διαφορετικα gameplay styles

Πολυ ωραιο φαινεται απο οσα εχουμε δει μεχρι στιγμης λιγο τα μοντελα των χαρακτηρων να στρωσουν που εδειχναν αρκετα outdated και θα τα παει καλα. Τρομερος χαοτικος κοσμος ωραια spells τρελη λεπτομερεια παρκουρ η περιηγηση στον κοσμο του παιχνιδιου δειχνει πολυ fun. Απο ιστορια δεν μας εδειξαν και πολλα αλλα μακαρι να ειναι τουλαχιστον καλη. Φαινεται οτι θα ειναι αρκετα μεγαλο παιχνιδι. 

Ισως παιχτει day one θα στειλει κλειδακι η amd μολις βγει το παιχνιδι

Screenshot_5.png

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερό σύστημα μάχης έχει. Αυτο το μίγμα action με slow down του χρόνου μου αρέσει αρκετά, σου δίνει το χρόνο να σκεφτείς και λίγο την επίθεση σου και να μην είναι pure action. 

Moυ αρέσουν πολύ και τα εφέ των spell. Εντυπωσιακό πολύ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chek2fire είπε

Φοβερό σύστημα μάχης έχει. Αυτο το μίγμα action με slow down του χρόνου μου αρέσει αρκετά, σου δίνει το χρόνο να σκεφτείς και λίγο την επίθεση σου και να μην είναι pure action. 

Moυ αρέσουν πολύ και τα εφέ των spell. Εντυπωσιακό πολύ

Δεν νομιζω το slow motion να ειναι απο το Gameplay, αλλα απο το capture για το βιντεο. Τα περισσοτερα γινονται με καμερα οχι σε 3rd person

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Δεν νομιζω το slow motion να ειναι απο το Gameplay, αλλα απο το capture για το βιντεο. Τα περισσοτερα γινονται με καμερα οχι σε 3rd person

Νομίζω έχεις δίκαιο, μονο στο radial menu έχει slomo από ότι καταλαβαίνω.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Νομίζω έχεις δίκαιο, μονο στο radial menu έχει slomo από ότι καταλαβαίνω.

Γενικά, το έχουν κάνει σε όλα τα βίντεο αυτό μέχρι τώρα. Δώστε ένα gameplay με την κάμερα όπως θα είναι, τον κόσμο τον έχουμε δει, οκ φτάνει. 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Γενικά, το έχουν κάνει σε όλα τα βίντεο αυτό μέχρι τώρα. Δώστε ένα gameplay με την κάμερα όπως θα είναι, τον κόσμο τον έχουμε δει, οκ φτάνει. 

Κάτι μου λέει ότι θα είναι boring af, μακάρι να κάνω λάθος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...