Arkin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, dsi44 είπε ταυτοχρονα ποσταρατε😁 πολυ μετρια γραφικα για 2022 δε με ξεγελανε τα χρωματακια και τα τοπια Μου θυμιζει εντονα final fantasy xv σε γραφικα. Τα γραφικα θα ειναι εξαιρετικα δεν τιθεται θεμα εδω. Και το πρωτο παιχνιδι με direct storage. Πρεπει να στρωσουν τα face animations εχουν 4 μηνες ακομα δειχνουν τερμα last gen.
Armoral Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά και η κίνηση φαίνεται πολύ πίσω ακόμη και από το ff7 remake Θέλει δουλειά ακόμη.
Arkin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Armoral είπε Παιδιά και η κίνηση φαίνεται πολύ πίσω ακόμη και από το ff7 remake Θέλει δουλειά ακόμη. Λογικα για αυτο πηρε και αρκετα delay και κατσε να δουμε μην παρει και αλλο απο τον Ιανουριο 2023 που θα βγει. Καλυτερα delay παρα τα χαλια του 2077. 80 ευρω ζητανε για το παιχνιδι να στρωσουν τον κωλο τους κατω να το βγαλουν οπως πρεπει.
optimus prime Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν εχει κανει αισθηση σε καποιον που οτι τρειλερ εχουν δειξει επικρατει μια ερημια στον κοσμο του?
tanep Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σχετικά με το παιχνίδι, είμαι πολύ ΠΟΛΥ ενθουσιασμένος για αυτό το παιχνίδι, φαίνεται ότι θα είναι τόσο διασκεδαστικό. SHAREit MX Player Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από tanep
SabotazNic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, Arkin είπε Ειπα να μην το ξαναβαλω....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δεν λέω ωραία animations και λογικά θα βοηθούν στο combat, αλλα παρκουρ στα λιβάδια?! Επίσης κινείται πολύ πιο αργά από το αρχικό trailer. Παρόλα αυτά αν και κάπως ανούσιο φαίνεται cool.
SabotazNic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Θα μας τρελανουν αυτοι ρε. Τι details ειναι αυτα? 0:50 Ε καλα, κλεψιμο λιγο απο Horizon ολο αυτο Θα ηταν μια καλη ευκαιρια να γινοταν κατι παρομοιο για pvp κτλ. Εχει ωραια spells για διαφορετικα gameplay styles
Arkin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θα μας τρελανουν αυτοι ρε. Τι details ειναι αυτα? 0:50 Ε καλα, κλεψιμο λιγο απο Horizon ολο αυτο Θα ηταν μια καλη ευκαιρια να γινοταν κατι παρομοιο για pvp κτλ. Εχει ωραια spells για διαφορετικα gameplay styles Πολυ ωραιο φαινεται απο οσα εχουμε δει μεχρι στιγμης λιγο τα μοντελα των χαρακτηρων να στρωσουν που εδειχναν αρκετα outdated και θα τα παει καλα. Τρομερος χαοτικος κοσμος ωραια spells τρελη λεπτομερεια παρκουρ η περιηγηση στον κοσμο του παιχνιδιου δειχνει πολυ fun. Απο ιστορια δεν μας εδειξαν και πολλα αλλα μακαρι να ειναι τουλαχιστον καλη. Φαινεται οτι θα ειναι αρκετα μεγαλο παιχνιδι. Ισως παιχτει day one θα στειλει κλειδακι η amd μολις βγει το παιχνιδι 1
chek2fire Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Φοβερό σύστημα μάχης έχει. Αυτο το μίγμα action με slow down του χρόνου μου αρέσει αρκετά, σου δίνει το χρόνο να σκεφτείς και λίγο την επίθεση σου και να μην είναι pure action. Moυ αρέσουν πολύ και τα εφέ των spell. Εντυπωσιακό πολύ
SabotazNic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, chek2fire είπε Φοβερό σύστημα μάχης έχει. Αυτο το μίγμα action με slow down του χρόνου μου αρέσει αρκετά, σου δίνει το χρόνο να σκεφτείς και λίγο την επίθεση σου και να μην είναι pure action. Moυ αρέσουν πολύ και τα εφέ των spell. Εντυπωσιακό πολύ Δεν νομιζω το slow motion να ειναι απο το Gameplay, αλλα απο το capture για το βιντεο. Τα περισσοτερα γινονται με καμερα οχι σε 3rd person 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Δεν νομιζω το slow motion να ειναι απο το Gameplay, αλλα απο το capture για το βιντεο. Τα περισσοτερα γινονται με καμερα οχι σε 3rd person Νομίζω έχεις δίκαιο, μονο στο radial menu έχει slomo από ότι καταλαβαίνω. 1
SabotazNic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε Νομίζω έχεις δίκαιο, μονο στο radial menu έχει slomo από ότι καταλαβαίνω. Γενικά, το έχουν κάνει σε όλα τα βίντεο αυτό μέχρι τώρα. Δώστε ένα gameplay με την κάμερα όπως θα είναι, τον κόσμο τον έχουμε δει, οκ φτάνει. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γενικά, το έχουν κάνει σε όλα τα βίντεο αυτό μέχρι τώρα. Δώστε ένα gameplay με την κάμερα όπως θα είναι, τον κόσμο τον έχουμε δει, οκ φτάνει. Κάτι μου λέει ότι θα είναι boring af, μακάρι να κάνω λάθος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα