Προς το περιεχόμενο

Forspoken [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ασχημα τα animations στα προσωπα οντως 2 γενιες πισω. Ελπιζω μεχρι να βγει μπας και το στρωσουν εχουν ακομα 5 μηνες μπροστα τους. Ο κοσμος δειχνει ενδιαφερον αναμενουμε κριτικες οταν βγει και βλεπουμε. 

Μη σου πω δέκα χρόνια πίσω  αλλά όντως ο κόσμος φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά ένα διαφημιστικό μπορεί να ξεγελάσει.

Από την Square Enix και με βάση τα όσα έχουμε δει στα FF περιμέναμε περισσότερα 

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Armoral είπε

Μη σου πω δέκα χρόνια πίσω  αλλά όντως ο κόσμος φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά ένα διαφημιστικό μπορεί να ξεγελάσει.

Από την Square Enix και με βάση τα όσα έχουμε δει στα FF περιμέναμε περισσότερα 

Αν δεν το φτιαξουν μεχρι να βγει θα φαει αρκετο κραξιμο. 80 ευρω παιχνιδι αρχικη τιμη πουλανε. Δεν γινεται να δινουν αρχαια animations στους χαρακτηρες.

Δημοσ.

συνεχιζει να δειχνει σαν κατι που χρειαζεται 1, ισως κ 2 ακομα χρονια στο ψησιμο. Καλα εκαναν κ εριξαν το delay αλλα κ παλι, με οσα εδειξαν τωρα, δε ξερω κατα ποσο θα ειναι ετοιμο το παιχνιδι ως τοτε ή θα χρειαστει κ αλλο delay. to be seen

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει αυτό που είδα πάντως, είναι πολλά υποσχόμενο και περίπλοκο, θεωρώ ότι μέχρι να βγει θα το σουλουπώσουν. 

Εννοείται, τα delay εμένα δεν με πειράζουν καθόλου, αν είναι να γίνεται σωστή δουλειά. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Chaos3X είπε

περίπλοκο

Τι εννοείς?! Το game φαίνεται generic af και ότι έχουν δείξει το έχουμε δει σε γενικές γραμμές καλύτερα σε αλλα games. Προσωπικά μου αρέσει, αλλα δεν φαίνεται τίποτα το ιδιαίτερο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

ε το The Office Parkour GIF βοηθαει στο να φανει περιπλοκο, αλλα τπτ το ιδιαιτερο. 

Το οποιο btw φαίνεται downgraded από αυτό που είχαν δείξει παλιότερα. Επίσης το πρώτο trailer που είχαν δείξει δεν φαίνεται να υπάρχει πια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chaos3X είπε

Εμένα μου αρέσει αυτό που είδα πάντως, είναι πολλά υποσχόμενο και περίπλοκο, θεωρώ ότι μέχρι να βγει θα το σουλουπώσουν. 

Εννοείται, τα delay εμένα δεν με πειράζουν καθόλου, αν είναι να γίνεται σωστή δουλειά. 

Εκφράσεις προσώπων γενικά οι χαρακτήρες βγάζουν κάτι 2010 era ο κόσμος δείχνει πανέμορφος πληθωρικος χαοτικός. Το delay ειναι κάτι συνετό αρκεί να βγει το παιχνίδι όπως πρέπει. Και το 2077 είχε πάρει delay και είδαμε τα χάλια του όταν βγήκε ούτε σε alpha στάδιο να ήταν. 

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το οποιο btw φαίνεται downgraded από αυτό που είχαν δείξει παλιότερα. Επίσης το πρώτο trailer που είχαν δείξει δεν φαίνεται να υπάρχει πια.

πάντως το game art του είναι φοβερό 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προμυνυεται πανεμορφο ελπιζω να μην τα σκατωσουν στην ιστορια και στο gameplay. 

Spoiler

Forspoken-September-2022-screenshots-1.j
Forspoken-September-2022-screenshots-3.j
Forspoken-September-2022-screenshots-5.j
Forspoken-September-2022-screenshots-6.j
Forspoken-September-2022-screenshots-7.j

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...