Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 @atheatos Δεν θα το συνεχίσω, ξεφύγαμε ήδη. Τελευταίο σχόλιο: Σου δίνω τις ίδιες τις προδιαγραφές του τεστ που ακολουθείται για την κατηγοριοποίηση των τροφοδοτικών, από τους ίδιους που την κάνουν κι εσύ επιμένεις να γράφεις για απόψεις, πίστη και δεν ξέρω τι άλλο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για απόψεις, αλλά για δεδομένα. Το αν σου αρέσει το μπλε ή το κόκκινο, είναι άποψη. Το αν στο συνεχές ρεύμα V = I*R δεν είναι άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, Orestis_G είπε @atheatos Δεν θα το συνεχίσω, ξεφύγαμε ήδη. Τελευταίο σχόλιο: Σου δίνω τις ίδιες τις προδιαγραφές του τεστ που ακολουθείται για την κατηγοριοποίηση των τροφοδοτικών, από τους ίδιους που την κάνουν κι εσύ επιμένεις να γράφεις για απόψεις, πίστη και δεν ξέρω τι άλλο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για απόψεις, αλλά για δεδομένα. Το αν σου αρέσει το μπλε ή το κόκκινο, είναι άποψη. Το αν στο συνεχές ρεύμα V = I*R δεν είναι άποψη. Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Αν διαφωνείς ότι ένα platinum κατά 99% θα δώσει τα αναγραφόμενα watt , δικαίωμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, atheatos είπε Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Αν διαφωνείς ότι ένα platinum κατά 99% θα δώσει τα αναγραφόμενα watt , δικαίωμα σου. Μάλλον εσύ δεν προσέχεις τι γράφω: Το Titanium/Platinum/Gold κ.λπ, δεν καθορίζει το αν δίνει τα αναγραφόμενα Watt, αλλά το τι ποσοστό των Watt που τραβάει από την πρίζα αποτελούν τα αποδιδόμενα Watt. Με άλλα λόγια, για να σου δώσει π.χ. 750W ένα Bronze θα καίει 882, ένα Platinum 833 κι ένα Titanium 750. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Orestis_G είπε Μάλλον εσύ δεν προσέχεις τι γράφω: Το Titanium/Platinum/Gold κ.λπ, δεν καθορίζει το αν δίνει τα αναγραφόμενα Watt, αλλά το τι ποσοστό των Watt που τραβάει από την πρίζα αποτελούν τα αποδιδόμενα Watt. Με άλλα λόγια, για να σου δώσει π.χ. 750W ένα Bronze θα καίει 882, ένα Platinum 833 κι ένα Titanium 750. Οκ. Γνωστό . Δεν νομίζω να δήλωσα ότι δεν ισχύει. Ίσα ίσα το επιβεβαιώνω. Δεν νομίζω να έρχεται σε αντίθεση με ότι έχω γράψει. Δεν καταλαβαίνω σε τι πράγμα διαφωνείς με την πρόταση που έγραψα πριν. Την ξαναγράφω για τελευταία φορά. Ένα platinum τροφοδοτικό κατά 99% θα δώσει τα αναγραφόμενα watt. Αυτό έγραφα από την αρχή. Διαφωνείς κάπου σε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, atheatos είπε Οκ. Γνωστό . Δεν νομίζω να δήλωσα ότι δεν ισχύει. Ίσα ίσα το επιβεβαιώνω. Δεν νομίζω να έρχεται σε αντίθεση με ότι έχω γράψει. Δεν καταλαβαίνω σε τι πράγμα διαφωνείς με την πρόταση που έγραψα πριν. Την ξαναγράφω για τελευταία φορά. Ένα platinum τροφοδοτικό κατά 99% θα δώσει τα αναγραφόμενα watt. Αυτό έγραφα από την αρχή. Διαφωνείς κάπου σε αυτό? Διαφωνώ στον συσχετισμό του 80 plus rating με το αν δίνει τα σωστά Watt. Ένα ποιοτικό τροφοδοτικό κατά 99% θα δώσει τα σωστά Watt, ανεξάρτητα με το rating του, ας μην είναι ούτε καν Bronze. Το αντικείμενο της εν λόγω κατηγοριοποίησης είναι άλλο, και δεν μας δίνει επαρκείς πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του τροφοδοτικού. Άρα είναι λάθος να το χρησιμοποιείς σαν κριτήριο για την έξοδο του τροφοδοτικού. Αν σε ρώταγε κάποιος για το πώς θα μειώσει την κατανάλωση, τότε σύμφωνοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Orestis_G είπε Διαφωνώ στον συσχετισμό του 80 plus rating με το αν δίνει τα σωστά Watt. Ένα ποιοτικό τροφοδοτικό κατά 99% θα δώσει τα σωστά Watt, ανεξάρτητα με το rating του, ας μην είναι ούτε καν Bronze. Το αντικείμενο της εν λόγω κατηγοριοποίησης είναι άλλο, και δεν μας δίνει επαρκείς πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του τροφοδοτικού. Άρα είναι λάθος να το χρησιμοποιείς σαν κριτήριο για την έξοδο του τροφοδοτικού. Αν σε ρώταγε κάποιος για το πώς θα μειώσει την κατανάλωση, τότε σύμφωνοι. Οκ. Σεβαστή η άποψη σου. Αλλά επιμένω σε ότι έχω γράψει. Όσο για το αν δίνει επαρκείς πληροφορίες για την ποιότητα ενός τροφοδοτικού η κατηγοριοποίηση δεν θα το σχολιάσω. Θα αφήσω σε όσους διαβάζουν να το κρίνουν. Νομίζω το εξαντλήσαμε το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexGewrgiou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Παιδιά έχετε ξεφύγει τελείως πηγαίνετε σε άλλο forum αν θέλετε να ξεδιπλώσετε τις γνώσεις σας... ζητάω βοήθεια για κάτι και έχετε πιαστεί με τα τροφοδοτικά. Βοηθήστε λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XristosQts Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, AlexGewrgiou είπε Παιδιά έχετε ξεφύγει τελείως πηγαίνετε σε άλλο forum αν θέλετε να ξεδιπλώσετε τις γνώσεις σας... ζητάω βοήθεια για κάτι και έχετε πιαστεί με τα τροφοδοτικά. Βοηθήστε λίγο Φίλε τι βοήθεια; Η κάρτα χαιρέτησε… Αφού σταμάτησε στο ήδη υπάρχων σύστημα που ήταν να δίνει εικόνα αλλά και στο δικό σου. Και καθόλου τυχαίο εδώ στο φόρουμ όλα τα ποστ για προβληματικές κάρτες να είναι οι συγκεκριμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexGewrgiou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Ωραία οκαυ..οπότε πέταμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XristosQts Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, AlexGewrgiou είπε Ωραία οκαυ..οπότε πέταμα reflow 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/3/2022 στις 1:17 ΜΜ, AlexGewrgiou είπε οπότε πέταμα Μπορείτε να τη πουλήσετε και στις αγγελίες του site. Απ' ότι έχω δει παίζουν στο 40άρι +/- 10€. Για νέα κάρτα πόσα διαθέτετε; Στις 16/3/2022 στις 1:23 ΜΜ, XristosQts είπε reflow Ίσως είναι μια λύση, άλλα πάνω από 6μηνο δύσκολα να κρατήσει. Βέβαια, το ότι δεν δίνει καθόλου σήμα ξαφνικά δεν νομίζω ότι το reflow θα βοηθήσει. Αλλού μάλλον είναι το θέμα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexGewrgiou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Θα πάρω μια 1050 ti από ένα φίλο καινούρια... επειδή με κούρασε η συγκεκριμένη αν κανείς βγάλει άκρη και έχει καμία ιδέα να την φτιάξουμε πείτε εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris5321 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Ξέρετε κανέναν ή κάποιο μαγαζί που να κάνει αξιόπιστα reflow στην Αττική; Εμένα επίσης φαίνεται να τα έπαιξε η δική μου 1070 πάνω στο gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Στις 16/3/2022 στις 1:54 ΜΜ, AlexGewrgiou είπε Στις 16/3/2022 στις 1:54 ΜΜ, AlexGewrgiou είπε Θα πάρω μια 1050 ti από ένα φίλο καινούρια... επειδή με κούρασε η συγκεκριμένη αν κανείς βγάλει άκρη και έχει καμία ιδέα να την φτιάξουμε πείτε εδώ Για την radeon το τροφοδοτικό δεν έχει σχέση, το δικό σου την καλύπτει άνετα. Τρέχω τέτοια κάρτα σε μηχάνημα με 400 watt psu 80+ white. Εχεις μια πιθανότητα να φτιάξει η κάρτα και αυτή είναι το reflow, δηλαδή να την "ζεστάνει " κάποιος επαγγελματίας σε ειδικό φούρνο ή με πιστόλι θερμού αέρα ώστε οι συγκολλήσεις των τσιπ που έχουν "σπασει" με τα χρόνια να λιώσουν και να επανασυνδεθούν. Πληρώνεις σε κάποιον τεχνικό 20-30 ευρώ και το κάνει. Το αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρο όμως, και αν φτιάξει η διάρκεια μπορεί να είναι από 6 μήνες έως και χρόνια ολόκληρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos85thess Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Στις 20/3/2022 στις 1:48 ΜΜ, thodoris5321 είπε Ξέρετε κανέναν ή κάποιο μαγαζί που να κάνει αξιόπιστα reflow στην Αττική; Εμένα επίσης φαίνεται να τα έπαιξε η δική μου 1070 πάνω στο gaming. Reflow και αξιοπιστια δεν πανε μαζι, φιλε μου. Παπατζιλικι ειναι, ζητα 3μηνη εγγυση και αν σου βγαλει καμια βδομαδα καρτα που κανει θερμικους κυκλους στα 200watt, τυχερος θα εισαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα