Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ sapphire dual-x r9 280x oc with boost

GiannisShark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, atheatos είπε

500 w platinum τροφοδοτικό ναι . Ένα bronze ή και gold 500w δεν νομίζω να μπορούν να σηκώσουν την συγκεκριμένη κάρτα.

Τι σχεση εχει αν ειναι platinum η gold η bronze?

Αν ολα ειναι 500αρια,500 θα δωσουν.Το efficiency class εχει σχεση με το ποσα θα τραβηξει απο τη πριζα,οχι ποσα θα δωσει στο συστημα.

Να συμπληρωσω πως αν δεν αντεχει το τροφοδοτικο τοτε (εαν ειναι κανα αξιολογο με προστασιες) θα βαραει OCP και θα κλεινει ο υπολογιστης.Αν ειναι κανενα φθηνιαρικο που απλα κλανει ,τοτε ναι μπορει να μη δειχνει στην οθονη κατι εως και να καταστρεψει τη καρτα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Τι σχεση εχει αν ειναι platinum η gold η bronze?

Αν ολα ειναι 500αρια,500 θα δωσουν.Το efficiency class εχει σχεση με το ποσα θα τραβηξει απο τη πριζα,οχι ποσα θα δωσει στο συστημα.

Να συμπληρωσω πως αν δεν αντεχει το τροφοδοτικο τοτε (εαν ειναι κανα αξιολογο με προστασιες) θα βαραει OCP και θα κλεινει ο υπολογιστης.Αν ειναι κανενα φθηνιαρικο που απλα κλανει ,τοτε ναι μπορει να μη δειχνει στην οθονη κατι εως και να καταστρεψει τη καρτα.

Καλά κρασιά …. Δεν έχει σχέση μόνο με το efficiency. Για να πάρει αυτήν την πιστοποίηση περνάει και από κάποια τεστ. Αν νομίζεις ότι το ίδιο peak power έχουν όλα τότε είσαι βαθιά νυχτωμένος. 
Συγνωμη αλλά η ερώτηση σου και η απάντηση σου ταυτόχρονα , δείχνουν νευράκια….

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, atheatos είπε

Δεν έχει σχέση μόνο με το efficiency.

Τότε γιατί μπαίνει στο παιχνίδι και η Cybenetics εκτός του 80+;

12 λεπτά πριν, atheatos είπε

Για να πάρει αυτήν την πιστοποίηση περνάει και από κάποια τεστ.

Αν πιάσουν την αστοχία ή αν κάνουν πως δεν την έπιασαν: https://www.youtube.com/watch?v=hS0Mjw3BW94&t=269s

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Τότε γιατί μπαίνει στο παιχνίδι και η Cybenetics;

Αν πιάσουν την αστοχία ή αν κάνουν πως δεν την έπιασαν: https://www.youtube.com/watch?v=hS0Mjw3BW94&t=269s

Ωραία όλα αυτά , αλλά που δείχνουν ότι όλα τα τροφοδοτικά  επειδή γράφουν 500w θα δώσουν πάντα  500w ανεξαρτήτως labeling? Από την ως τώρα εμπειρία μου οτι είναι κάτω από platinum , γονατίζει στις απότομες αυξομειώσεις και δεν κρατάει όσο θα έπρεπε το peak power.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις στο ίδιο ποστ. Τουλάχιστον εσυ το κανείς με video αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν σε ενοχλεί και σένα το γεγονός ότι σε αυτό που γράφω κάτι που δεν σου αρέσει. Αν το labeling δεν παίζει καμία σημασία τότε πάρε ένα 500 bronze και περίμενε να ανάψει ο υπολογιστής ….

Επεξ/σία από atheatos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/3/2022 στις 5:22 ΜΜ, atheatos είπε

αλλά που δείχνουν ότι όλα τα τροφοδοτικά  επειδή γράφουν 500w θα δώσουν πάντα  500w ανεξαρτήτως labeling?

Ένα καλό ενδεικτικό για πιστοποίηση ότι τηρεί τις προδιαγραφές το υποψήφιο τροφοδοτικό μπορούμε να βρούμε εδώ ή εδώ και σε αντίστοιχα forum, αλλά και στο δικό μας αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία. Κάτι τροφοδοτικά των 10-25ε των 400+ W εντάξη, είναι ευρέως γνωστό ότι ούτε τα μισά Watt δεν δίνουν και μάλιστα με ripple εκτός των specs. Υπάρχουν βέβαια και τα μέλη που θα πουν ότι είμαστε κινδυνολόγοι και άλλα συναφή 1, 2, 3.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις στο ίδιο ποστ.

Διαφωνήσαμε με εκείνο το post σας και...

Τουλάχιστον εσυ το κανείς με video

Αλλοίμονο μου πανεπιστημιακής μορφώσεως αν δεν βάλω πηγές!

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1

2 ώρες πριν, alxnt είπε

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν κάνεις μια εγκατάσταση windows με uefi σε κάποιο spare δίσκο, θα λυθεί το πρόβλημά σου.

Τώρα πρόσεξα ότι το κάνει και σε άλλο pc...

Δοκίμασε να μπουτάρεις ένα live usb(όπως το hirens που ανέφερε ο @Τέρης Α. ή κάποιο linux). Αν και εκεί δε δώσει εικόνα λογικά η κάρτα χαιρέτησε.

Αν δώσει κάνε την εγκατάσταση με uefi όπως σου είπα πιο πάνω.

Παρήγγειλα έναν m2 αύριο θα μου έχει έρθει θα κάνω εγκατάσταση με uefi τα windows και λοιπά αν βγεί βγήκε  

59 λεπτά πριν, atheatos είπε

Καλά κρασιά …. Δεν έχει σχέση μόνο με το efficiency. Για να πάρει αυτήν την πιστοποίηση περνάει και από κάποια τεστ. Αν νομίζεις ότι το ίδιο peak power έχουν όλα τότε είσαι βαθιά νυχτωμένος. 

Τι λες?

Παραπληροφορεις κοσμο αβερτα.Καμια σχεση το efficiency με το τι θα δωσει peak power.

Η μονη συσχετιση που μπορεις να κανεις ειναι το προφανες.Οτι δηλαδη ενα πιο ποιοτικο τροφοδοτικο που θα εχει και καλυτερο efficiency προφανως και θα αντεχει παραπανω στα ζορια.Αλλα το ενα δεν εξασφαλιζει το αλλο.Οτι δηλαδη αν ειναι platinum θα ειναι και καλο ,η οτι αν ειναι bronze δε θα τραβαει στα ζορια.Οποτε μη τα συσχετιζεις μεταξυ τους.

Αλλα περα απο αυτο,δεν εγραψες καν αυτο στο αρχικο σου ποστ.

• Like 1

2 ώρες πριν, atheatos είπε

Η κάρτα αυτή αν δεν κάνω λάθος θέλει ένα εξαπινο και ένα οχταπινο για τροφοδοσία. Να υποθέσω τα έχεις συνδέσει αυτά κανονικά στο 500w τροφοδοτικό σου.

2 6πινα έχει πάνω το έχω τσεκάρει 10 φορες

Το ότι είναι το τροφοδοτικο 500-600 w δεν λέει κατι από μόνο του, πρέπει να εχει και τα amp στο 12v rail.

TDP 250watt ποπο αυτή σκοτώνει τροφοδοτικά του κιλού 😁 . Η δικη μου γρια 7870ΧΤ overclocked στα 1200mhz( 200κατι watt)  σκότωσε δυο corsair VS ,ένα 550 και ένα 650.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Ένα καλό ενδεικτικό εδώ ή εδώ και σε αντίστοιχα forum, αλλά και εδώ αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία. Κάτι τροφοδοτικά των 10-25ε των 400+ W εντάξη, είναι ευρέως γνωστό ότι ούτε τα μισά Watt δεν δίνουν και μάλιστα με ripple εκτός των specs. Υπάρχουν βέβαια και τα μέλη που θα πουν ότι είμαστε κινδυνολόγοι και άλλα συναφή 1, 2, 3.

Διαφωνήσαμε με εκείνο το post σας και...

Αλλοίμονο μου πανεπιστημιακής μορφώσεως αν δεν βάλω πηγές!

Δεν ξέρω τι θέλεις να δείξεις με αυτό το ποστ , αλλά αυθεντία δεν είναι κανένας. Εγώ πιστεύω ότι το labeling δεν είναι τυχαίο και δεν με έχει προδώσει platinum τροφοδοτικό ως τώρα ακόμα και το φτηνότερο. Σε αντίθεση με κάτι “επώνυμα» gold  που έχουν κρεμάσει ουκ όλιγες φορές.

Αν εσείς έχετε άλλη προσωπική εμπειρία την λέτε και ο καθένας κρίνει.

11 ώρες πριν, Dantε είπε

Τι λες?

Παραπληροφορεις κοσμο αβερτα.Καμια σχεση το efficiency με το τι θα δωσει peak power.

Η μονη συσχετιση που μπορεις να κανεις ειναι το προφανες.Οτι δηλαδη ενα πιο ποιοτικο τροφοδοτικο που θα εχει και καλυτερο efficiency προφανως και θα αντεχει παραπανω στα ζορια.Αλλα το ενα δεν εξασφαλιζει το αλλο.Οτι δηλαδη αν ειναι platinum θα ειναι και καλο ,η οτι αν ειναι bronze δε θα τραβαει στα ζορια.Οποτε μη τα συσχετιζεις μεταξυ τους.

Αλλα περα απο αυτο,δεν εγραψες καν αυτο στο αρχικο σου ποστ.

Έγραψα ένα 500w platinum θα δώσει το ρεύμα που αναγράφει σε μεγάλο ποσοστό σε αντίθεση με bronze ή gold. Αν δεν το καταλαβαίνει κάποιος αυτό με οποίο τρόπο και να γραφτεί , δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. …

Επεξ/σία από atheatos

7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αρα πετας αεριστολογιες χωρις βαση ,ετσι για να λεμε.

Ευχαριστουμε που μας το επιβεβαιωσες.

Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι με τις απαντήσεις σου , επιβεβαιώνεις αυτά που γράφω. Αεριστολογιες ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι άλλα δεν θες να το παραδεχτείς. 

Ορίζω ότι platinum και πάνω τροφοδοτικά κατά 99% θα δώσουν τα αναγραφόμενα watt . Οι εξαιρέσεις που παρουσιάστηκαν απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα. 

Επίσης γράφεις εξ ονόματος όλων? Ασε να κρίνουν αυτοί που διαβάζουν. 

11 λεπτά πριν, atheatos είπε

Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι με τις απαντήσεις σου , επιβεβαιώνεις αυτά που γράφω. Αεριστολογιες ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι άλλα δεν θες να το παραδεχτείς. 

Ορίζω ότι platinum και πάνω τροφοδοτικά κατά 99% θα δώσουν τα αναγραφόμενα watt . Οι εξαιρέσεις που παρουσιάστηκαν απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα. 

Επίσης γράφεις εξ ονόματος όλων? Ασε να κρίνουν αυτοί που διαβάζουν. 

Επειδη θα το κλειδωσεις το τοπικ στο τελος,εχουμε και λεμε.

Γραφεις:

Αναφορά σε κείμενο

500 w platinum τροφοδοτικό ναι . Ένα bronze ή και gold 500w δεν νομίζω να μπορούν να σηκώσουν την συγκεκριμένη κάρτα.

Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση αυτη η διακριση και σου εξηγησαμε γιατι.

Συνεχιζεις με:

Αναφορά σε κείμενο

Παραβλεποντας τους διαφορους χαρακτηρισμους,μιλας για γενικα και αοριστα τεστ.

Οι συνθηκες για να παρει πιστοποιηση gold/platinum κτλ ειναι να μετρησεις ποσο τραβαει απο τη πριζα αναλογα το φορτιο ,συν καποιες μετρησεις σε idle κτλ.

Ουδεμια σχεση εχει η πιστοποιηση με τη ποιοτητα του εσωτερικου και το peak power.Αποδειξη πως υπαρχουν gold και platinum τροφοδοτικα με εκρηκτικα αποτελεσματα στα τεστ και bronze που εχουν πολυ καλη αποδοση.Περα απο το οτι το peak power ειτε ειναι 500 ,ειτε 550 σε τι ακριβως θα του χρησιμεψει αφου με το συστημα του δε προκειται να δει ποτε τοσο.

Και παμε παρακατω:

Αναφορά σε κείμενο

Ωραία όλα αυτά , αλλά που δείχνουν ότι όλα τα τροφοδοτικά  επειδή γράφουν 500w θα δώσουν πάντα  500w ανεξαρτήτως labeling? Από την ως τώρα εμπειρία μου οτι είναι κάτω από platinum , γονατίζει στις απότομες αυξομειώσεις και δεν κρατάει όσο θα έπρεπε το peak power.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις στο ίδιο ποστ. Τουλάχιστον εσυ το κανείς με video αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν σε ενοχλεί και σένα το γεγονός ότι σε αυτό που γράφω κάτι που δεν σου αρέσει. Αν το labeling δεν παίζει καμία σημασία τότε πάρε ένα 500 bronze και περίμενε να ανάψει ο υπολογιστής ….

Προφανως δε μιλαμε για 500αρια τροφοδοτικα deer,lc power αλλα μια decent μαρκα και μοντελο.

Οταν λες απο την εμπειρια σου υποθετω οτι εχεις κανει δοκιμες με μετρησεις σε τουλαχιστον 10 τροφοδοτικα ετσι?Μπορεις να μας τις παραθεσεις?Γιατι αν πηρες ενα platinum τροφοδοτικο και ανοιξε το πισι και γραφεις αυτα,τοτε ανηκεις στη μεση κατηγορια skroutz reviewer που γραφει οτι ειναι καλο προιον καποιο,επειδη δουλεψε.

Το οτι δε θα ανοιξει ο υπολογιστης με 500 bronze μονο ως ανεκδοτο μπορω να το εκλαβω.Πριν δηλαδη βγει αυτη η πιστοποιηση (10+ χρονια πριν) και το efficiency ηταν ενα χαλι μαυρο,αφου δε το μετραγε κανεις, με τη δικη σου θεωρια δεν ανοιγαν οι υπολογιστες!

Αναφορά σε κείμενο

Δεν ξέρω τι θέλεις να δείξεις με αυτό το ποστ , αλλά αυθεντία δεν είναι κανένας. Εγώ πιστεύω ότι το labeling δεν είναι τυχαίο και δεν με έχει προδώσει platinum τροφοδοτικό ως τώρα ακόμα και το φτηνότερο. Σε αντίθεση με κάτι “επώνυμα» gold  που έχουν κρεμάσει ουκ όλιγες φορές.

Αν εσείς έχετε άλλη προσωπική εμπειρία την λέτε και ο καθένας κρίνει.

Συνεχιζεις με αερολογιες γραφωντας για διαφορα platinum και gold που σε εχουν κρεμασει.Ε γραψε τα μας ποια ειναι να ξερουμε και μεις.Επτασφραγιστο μυστικο η γνωση αυτη?

Αναφορά σε κείμενο

Έγραψα ένα 500w platinum θα δώσει το ρεύμα που αναγράφει σε μεγάλο ποσοστό σε αντίθεση με bronze ή gold. Αν δεν το καταλαβαίνει κάποιος αυτό με οποίο τρόπο και να γραφτεί , δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. …

Και συνεχιζεις στο ιδιο μοτιβο.

Καταλαβες τωρα ποιος πεταει αερολογιες?

Εγω σου επισημανα οτι η γενικευση που κανεις δεν ισχυει και το ξεφτυλισες το θεμα.

Η μονη γενικευση που μπορεις να κανεις (και στο εγραψα αλλα το περασες ετσι), ειναι πως θεωρητικα ενα platinum (που θα ειναι και  πιο ακριβο) θα ειναι ποιοτικοτερο και θα μπορει να αποδωσει καλυτερα.

Αυτο ομως δε σημαινει οτι δε μπορει να ειναι κακο τροφοδοτικο η οτι ενα bronze δε μπορει να ειναι καλυτερο απο ενα platinum.

Αλλα αυτη η γενικευση που κανεις ειναι της λογικης "αφου το πληρωσα ακριβοτερα,τοτε θα ειναι καλυτερο".

Αν λοιπον εχεις επιχειρηματα η λινκς η whatever να παραθεσεις κατι κανε το.

Επειδη ομως δε θα εχεις,θα γραψεις ενα "λολ τι μακριναρι εγραψες,σιγα μην ασχοληθω".

Δε το εγραψα ομως ολο αυτο για σενα αλλα για να ενημερωθει ο κοσμος που ακομα πιστευει οτι επειδη ενα 500αρι τροφοδοτικο ειναι platinum θα δωσει στην εξοδο του παραπανω watt απο ενα bronze.Που ειναι και αυτο που ουσιαστικα εγραψες στο πρωτο σου ποστ.

tldr; Δυο 500αρια εξισου καλης ποιοτητας και προδιαγραφων με το ενα Platinum και το αλλο Bronze,στην εξοδο τους θα δωσουν ακριβως τα ιδια watt και το ιδιο peak power και η μονη διαφορα τους ειναι στο τι τραβανε απο τη πριζα.

• Like 1

Επισκέπτης

@atheatos Για να μην το πολυκουράζουμε το thread, το τεστ είναι το εξής

Η δε κατηγοριοποίηση, που βγαίνει βάσει αποδοτικότητας σε διάφορα  φορτία, είναι αυτή (230 V EU internal non-redundant )

25 λεπτά πριν, Dantε είπε

Επειδη θα το κλειδωσεις το τοπικ στο τελος,εχουμε και λεμε.

Γραφεις:

Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση αυτη η διακριση και σου εξηγησαμε γιατι.

Συνεχιζεις με:

Παραβλεποντας τους διαφορους χαρακτηρισμους,μιλας για γενικα και αοριστα τεστ.

Οι συνθηκες για να παρει πιστοποιηση gold/platinum κτλ ειναι να μετρησεις ποσο τραβαει απο τη πριζα αναλογα το φορτιο ,συν καποιες μετρησεις σε idle κτλ.

Ουδεμια σχεση εχει η πιστοποιηση με τη ποιοτητα του εσωτερικου και το peak power.Αποδειξη πως υπαρχουν gold και platinum τροφοδοτικα με εκρηκτικα αποτελεσματα στα τεστ και bronze που εχουν πολυ καλη αποδοση.Περα απο το οτι το peak power ειτε ειναι 500 ,ειτε 550 σε τι ακριβως θα του χρησιμεψει αφου με το συστημα του δε προκειται να δει ποτε τοσο.

Και παμε παρακατω:

Προφανως δε μιλαμε για 500αρια τροφοδοτικα deer,lc power αλλα μια decent μαρκα και μοντελο.

Οταν λες απο την εμπειρια σου υποθετω οτι εχεις κανει δοκιμες με μετρησεις σε τουλαχιστον 10 τροφοδοτικα ετσι?Μπορεις να μας τις παραθεσεις?Γιατι αν πηρες ενα platinum τροφοδοτικο και ανοιξε το πισι και γραφεις αυτα,τοτε ανηκεις στη μεση κατηγορια skroutz reviewer που γραφει οτι ειναι καλο προιον καποιο,επειδη δουλεψε.

Το οτι δε θα ανοιξει ο υπολογιστης με 500 bronze μονο ως ανεκδοτο μπορω να το εκλαβω.Πριν δηλαδη βγει αυτη η πιστοποιηση (10+ χρονια πριν) και το efficiency ηταν ενα χαλι μαυρο,αφου δε το μετραγε κανεις, με τη δικη σου θεωρια δεν ανοιγαν οι υπολογιστες!

Συνεχιζεις με αερολογιες γραφωντας για διαφορα platinum και gold που σε εχουν κρεμασει.Ε γραψε τα μας ποια ειναι να ξερουμε και μεις.Επτασφραγιστο μυστικο η γνωση αυτη?

Και συνεχιζεις στο ιδιο μοτιβο.

Καταλαβες τωρα ποιος πεταει αερολογιες?

Εγω σου επισημανα οτι η γενικευση που κανεις δεν ισχυει και το ξεφτυλισες το θεμα.

Η μονη γενικευση που μπορεις να κανεις (και στο εγραψα αλλα το περασες ετσι), ειναι πως θεωρητικα ενα platinum (που θα ειναι και  πιο ακριβο) θα ειναι ποιοτικοτερο και θα μπορει να αποδωσει καλυτερα.

Αυτο ομως δε σημαινει οτι δε μπορει να ειναι κακο τροφοδοτικο η οτι ενα bronze δε μπορει να ειναι καλυτερο απο ενα platinum.

Αλλα αυτη η γενικευση που κανεις ειναι της λογικης "αφου το πληρωσα ακριβοτερα,τοτε θα ειναι καλυτερο".

Αν λοιπον εχεις επιχειρηματα η λινκς η whatever να παραθεσεις κατι κανε το.

Επειδη ομως δε θα εχεις,θα γραψεις ενα "λολ τι μακριναρι εγραψες,σιγα μην ασχοληθω".

Δε το εγραψα ομως ολο αυτο για σενα αλλα για να ενημερωθει ο κοσμος που ακομα πιστευει οτι επειδη ενα 500αρι τροφοδοτικο ειναι platinum θα δωσει στην εξοδο του παραπανω watt απο ενα bronze.Που ειναι και αυτο που ουσιαστικα εγραψες στο πρωτο σου ποστ.

tldr; Δυο 500αρια εξισου καλης ποιοτητας και προδιαγραφων με το ενα Platinum και το αλλο Bronze,στην εξοδο τους θα δωσουν ακριβως τα ιδια watt και το ιδιο peak power και η μονη διαφορα τους ειναι στο τι τραβανε απο τη πριζα.

Ok. Άσε τον κόσμο να κρίνει και μη γράφεις εξ ονόματος αυτού. Έδωσες την άποψη σου , έδωσα την δικιά μου και τέλος. Αν είμαι εγώ αυτός που παραπληροφορει θα το κρίνει η ιστορία.

Ξεκαθάρισα την άποψη μου και δεν νομίζω να έχει κανείς παρανοήσει κάτι. Δεν την ξαναγράφω. Εκεί είναι. Μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.

2 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

@atheatos Για να μην το πολυκουράζουμε το thread, το τεστ είναι το εξής

Η δε κατηγοριοποίηση, που βγαίνει βάσει αποδοτικότητας σε διάφορα  φορτία, είναι αυτή (230 V EU internal non-redundant )

Οκ παιδιά. Ότι καταλαβαίνετε. Εγώ έγραψα κάτι ξεκάθαρο και αυτά που δείχνετε τα ξέρω ήδη και από πρώτο χέρι. 

Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη. Αν δεν μπορείτε να την αποδεχτείτε , δικαίωμα σας. Δεν την ξαναγράφω γιατί καταντάει κουραστικό, μιας και όσο περνάει η ώρα απλώς την επιβεβαιώνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...