GiannisShark Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα έχω αυτήν την κάρτα και μόλις την βάζω στην μητρική δεν μου δίνει εικόνα. Δυστυχώς δεν έχω επεξεργαστή με γραφικά ώστε να μπορέσω να δώ τι γίνεται. Η κάρτα παίρνει ρεύμα κανονικά γιατί τα ανεμιστηράκια δουλεύουν. Τα windows όμως φαίνεται ότι δεν κάνουν εκίννηση διότι μόλις πατάω το κουμπί στο κουτί κλείνει αμέσως το pc. Μαύρη οθόνη.Θα εκτιμούσα μια βοήθειά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το εμφάνισε ξαφνικά το πρόβλημα, δηλαδή σβήσατε τον υπολογιστή τη μια μέρα και την άλλη μέρα που πήγατε να τον ανάψετε έκανε αυτό; Το υπόλοιπο σύστημα και κυρίως το τροφοδοτικό από τι αποτελείται; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1. δοκιμαζεις με αλλο τροφοδοτικο ή την κουμπωνεις σε κανα πισι φιλου 2 . απλα τα εφτυσε η καρτα και το πιο πιθανο να θελει κανα reflow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexGewrgiou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 δικό μου είναι το πρόβλημα παιδιά απλά το έγραψα από το κινητό του φίλου μου...Η κάρτα ηταν μιας φίλης και ξαφνικά της το έπαθε...και την πήρα εγώ μπας και καταφέρω να την δουλέψω...το πσ μου εχει μητρική msi b450 A PRO MAX εναν ryzen 5 2600 και ενα 500watt τροφοδοτικό και ήθελα να βάλω και αυτήν την καρτούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/3/2022 στις 12:43 ΠΜ, AlexGewrgiou είπε Η κάρτα ηταν μιας φίλης και ξαφνικά της το έπαθε...και την πήρα εγώ μπας και καταφέρω να την δουλέψω Άρα, στο δικό της σύστημα έπαψε να δουλεύει και την πήρατε για να δείτε αν δουλεύει στο δικό σας, σωστά; Αν ναι, αφού δεν δουλεύει σε κανένα από τα δύο συστήματα η κάρτα είναι νεκρή. Στις 15/3/2022 στις 12:43 ΠΜ, AlexGewrgiou είπε δεν έχω επεξεργαστή με γραφικά ώστε να μπορέσω να δώ τι γίνεται Τώρα στήσατε το σύστημά σας; Δεν έχετε δική σας κάρτα γραφικών; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 λιγο χαζο αλλα πρεπει να ειπωθει. Εβαλες το hdmi στην καρτα γραφικων και οχι ενδεχομενως πανω στη μητρικη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, AlexGewrgiou είπε δικό μου είναι το πρόβλημα παιδιά απλά το έγραψα από το κινητό του φίλου μου...Η κάρτα ηταν μιας φίλης και ξαφνικά της το έπαθε...και την πήρα εγώ μπας και καταφέρω να την δουλέψω...το πσ μου εχει μητρική msi b450 A PRO MAX εναν ryzen 5 2600 και ενα 500watt τροφοδοτικό και ήθελα να βάλω και αυτήν την καρτούλα. Φιλε μου καλε την καρτα αυτη για να τη βαλεις θες τουλαχιστον 600 watt τροφοδοτικο , αν στη φιλη σου εγινε αυτο κοιτας το τροφοδοτικο της , αλλιως το 2ο που σε ειχα πει για την καρτα δηλαδη πηγε η καρτα να φαει ''πιλαφια'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexGewrgiou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Εχω ψαχτεί λίγο και σε άλλα forum και το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα καινούρια. Κατι που παρατήρησα χθες είναι οτι η κάρτα λέει απο πίσω uefi όταν το βάζω στην λειτουργία uefi ο σκληρός δίσκος δεν κάνει boot τα windows σε uefi. Η συγκεκριμένη θέλει 500 watt τροφοδοτικό γιατί την τσέκαρα λίγο σαν κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, AlexGewrgiou είπε Εχω ψαχτεί λίγο και σε άλλα forum και το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα καινούρια. Κατι που παρατήρησα χθες είναι οτι η κάρτα λέει απο πίσω uefi όταν το βάζω στην λειτουργία uefi ο σκληρός δίσκος δεν κάνει boot τα windows σε uefi. Η συγκεκριμένη θέλει 500 watt τροφοδοτικό γιατί την τσέκαρα λίγο σαν κάρτα. 500 w platinum τροφοδοτικό ναι . Ένα bronze ή και gold 500w δεν νομίζω να μπορούν να σηκώσουν την συγκεκριμένη κάρτα. Οσο για του uefi δεν ειναι ο λόγος που σβήνει το pc σου. Το pc σου χωρίς την κάρτα ή με μια μικρή σε κατανάλωση κάρτα λογικά θα δουλεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, AlexGewrgiou είπε όταν το βάζω στην λειτουργία uefi ο σκληρός δίσκος δεν κάνει boot τα windows σε uefi. Βλέπετε δηλαδή εικόνα από το BIOS, δεν είναι από την αρχή μαύρη η οθόνη. Αν ναι, κατεβάστε το Hirens boot cd και γράψτε το σε ένα στικάκι (αντίστοιχη διαδικασία όπως όταν κάνετε format τα Windows) και κάντε boot από εκεί, βγάλτε και το δίσκο που έχει τώρα το σύστημα. Αν κατά το boot μαυρίσει πάλι η οθόνη σίγουρα η κάρτα πάει για επισκευή (και μάλλον δεν αξίζει). Επίσης, δεν πιστεύω στο boot να φτάνει στα όριά της (κατανάλωσης) η κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Η κάρτα αυτή αν δεν κάνω λάθος θέλει ένα εξαπινο και ένα οχταπινο για τροφοδοσία. Να υποθέσω τα έχεις συνδέσει αυτά κανονικά στο 500w τροφοδοτικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, AlexGewrgiou είπε Εχω ψαχτεί λίγο και σε άλλα forum και το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα καινούρια. Κατι που παρατήρησα χθες είναι οτι η κάρτα λέει απο πίσω uefi όταν το βάζω στην λειτουργία uefi ο σκληρός δίσκος δεν κάνει boot τα windows σε uefi. Η συγκεκριμένη θέλει 500 watt τροφοδοτικό γιατί την τσέκαρα λίγο σαν κάρτα. η συγκεκριμενη θελει 600 και οχι 500watt δεν ξερω που τσεκαρες και καινουρια αμα βρηκες πες μου που να παω να αγορασω μια https://www.techpowerup.com/gpu-specs/sapphire-dual-x-r9-280x-oc.b2463 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 και με 350w psu να την βαλει πρεπει να δει εικονα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, 3DJIN είπε και με 350w psu να την βαλει πρεπει να δει εικονα δεν θα παρει εικονα εχω αντιστοιχη καρτα με 600+80 , η καρτα στην εκκινηση βαραει 250 το ιδιο και σε full load ή εχει καει η καρτα ή το τροφοδοτικο δεν την σηκωνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν κάνεις μια εγκατάσταση windows με uefi σε κάποιο spare δίσκο, θα λυθεί το πρόβλημά σου. Τώρα πρόσεξα ότι το κάνει και σε άλλο pc... Δοκίμασε να μπουτάρεις ένα live usb(όπως το hirens που ανέφερε ο @Τέρης Α. ή κάποιο linux). Αν και εκεί δε δώσει εικόνα λογικά η κάρτα χαιρέτησε. Αν δώσει κάνε την εγκατάσταση με uefi όπως σου είπα πιο πάνω. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από alxnt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα