vasilissouvlaki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 21 ώρες πριν, Le Perv είπε Υπαρχουν ορια. Δε γινεται να βλεπεις 2 λεπτα διαφημιση για 5 λεπτο βιντεο..... σε ΚΑΘΕ βιντεο. Δεν αντεχεται. Καθομουν κι εβλεπα διαφημισεις του Youtube, παλιοτερα (πριν 1-2 χρονια) για να στηριξω. Τι να στηριξω? Να στηριξω Google και τα golden boys της και να τρελαθω εγω? Ειπαμε να δουμε λιγες διαφημισεις. Αυτοι το ξε...σιανε. Ημαρτον. Ας μας λυπηθουν και τα golden boys κι εμας. Οσο περναει ο καιρος, ολο και περισσοτερες προωθουν. Δε θα τρωω εγω φακες, για να τρωνε αυτοι τα σουβλακια. απλα οχι βιντεος απο το κινητο απο το pc και adblock και εισαι αρχοντας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmptyPromises Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Στις 15/3/2022 στις 12:21 ΜΜ, SabotazNic είπε Δεν ειναι και πολλα τα 1-2 ευρω/μηνα μεσω vpn. Φανταζομαι, δεν θα σου αρεσε δικια σου εφαρμογη να την χρησιμοποιουν αλλοι τζαμπε αφού δεν είναι πολλά θα μας το κάνεις δώρο... είμαι και ειμουν παντα του open source οπότε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, EmptyPromises είπε αφού δεν είναι πολλά θα μας το κάνεις δώρο... είμαι και ειμουν παντα του open source οπότε..... Open source =/ δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmptyPromises Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Open source =/ δωρεάν ναι και η γη γυρνά γύρω γύρω... προφανώς.... το κομεντ που κολλάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coast2coast Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Στις 14/3/2022 στις 10:18 ΜΜ, Asevastos είπε Προσωπικά με νοιάζει να μην έχει διαφημίσεις και δευτερεύοντως το background play. θυμάμαι παλιότερα όταν τα άνοιγα με firefox έπαιζαν στο παρασκήνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Το σημαντικό είναι μέσω της εφαρμογής, από browser είναι εύκολο να παρακάμπτεις και τις διαφημίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα