Προς το περιεχόμενο

Η εξαιρετική εφαρμογή YouTube Vance τερματίζει τη λειτουργία της

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, NotAliki177 είπε

Λογικό και δεν είπα ότι το τικτοκ βγάζει περισσότερα. Άλλωστε ποιος βάζει διαφημίσεις στο τικτοκ;

Μιλάμε για μπίζνες και επιχειρήσεις. Τα έσοδα και τα λεφτά έχουν μόνο σημασία. Όλα τα άλλα είναι απλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το YouTube free ή premium είναι σε καλύτερη θέση από ποτέ, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Δεν αντιλέγω. Απλά λέω να είμαστε ρεαλιστές. Όταν έχεις 2 χρόνια με 20 viewers και σε ρωτάει κάποιος που έχει legit απορία γιατί δεν κάνεις κάτι άλλο... μην βγάζεις hate προς τον viewer.

Όλοι έτσι ξεκινάνε, σαν χόμπυ. Προσωπικά αν είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο κι εγώ ίσως να στρίμαρα καμια ώρα την μέρα για πλάκα. Τώρα αν ο άλλος το κάνει full time με 20 viewers, wtf; Εκτός αν οι 20 αυτοί είναι τίποτα Σαουδάραβες και Νιγιριανοί πρίγκιπες. :D 

• Super Moderators
16 minutes ago, Snolly said:

Μα αν δεν με δεις δεν θα πληρωθω. Δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα. Για να με επελεξες παει να πει πως ξεχωριζω (μιλαω σε πρωτο προσωπο για το παραδειγμα δεν ειμαι youtuber)

Γι' αυτό γαμάτες διαφημίσεις σαν του Linus, που σκάει με καμένο λογοπαίγνιο το promotion της ξαφνικά μέσα στην παρουσίασή του. :D 

3 ώρες πριν, lost2 είπε

Είσαι σίγουρος ότι το newpipe δεν υποστηρίζει download; μια χαρά το υποστηρίζει,  όπως υποστηρίζει και log in (δεν έχω κάνει) με ανέβασμα αρχείου, έχει οδηγίες για το πως γίνεται.

Δηλαδή μπορείς να εγκαταστήσεις το Newpipe σε x συσκευές που έχεις στην κατοχή σου,  να κάνεις σε όλες login με τον Google account σου, και το history να μεταφέρεται σε όλες τις συσκευές, και επίσης αν σταματήσεις ένα βίντεο στην μέση, να μπορείς να το συνεχίσεις από μία άλλη συσκευή;

Ρωτάω, γιατί μέχρι τώρα διάβαζα ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

4 ώρες πριν, eko13 είπε

Βέβαια αν πιστεύουν ότι κλείνοντας το Βανς θα αυξηθούν τα πριμιουμ είναι βαθιά νυχτωμενοι! 

Μια χαρα θα αυξηθουν τα premium

14 ώρες πριν, MrRush είπε

Το YouTube premium δεν το φτάνει το vanced ούτε για αστείο. Έχει τόσα custom features + sponsorblock που απλά είναι πολύ καλύτερο σαν εμπειρία

θα πληρώνεις εσύ για μας;;;; χαχχαχαχχαχ

• Like 1

1 λεπτό πριν, EmptyPromises είπε

Δεν ειναι και πολλα τα 1-2 ευρω/μηνα μεσω vpn. Φανταζομαι, δεν θα σου αρεσε δικια σου εφαρμογη να την χρησιμοποιουν αλλοι τζαμπε

1 λεπτό πριν, EmptyPromises είπε

Μάλλον δεν το έγραψα καλά. Vanced >>>> YouTube Premium

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Δεν ειναι και πολλα τα 1-2 ευρω/μηνα μεσω vpn. Φανταζομαι, δεν θα σου αρεσε δικια σου εφαρμογη να την χρησιμοποιουν αλλοι τζαμπε

Εμένα δε θα με πείραζε. Για να έχουν φτάσει να κάνουν πειρατεία την εφαρμογή μου, έχει πετύχει κάτι σίγουρα ;)

1 ώρα πριν, KostasKri είπε

Οπότε με λίγα λόγια γράφεις στα αποτέτοια σου τους δημιουργούς στο YouTube που μπορούν να ζουν από τις διαφημίσεις που βλέπουμε όλοι εμείς.

Η Google έχει προσφέρει μια πλατφόρμα σε ανθρώπους που μπορούν να δουλέψουν και να βγάλουν λεφτά, δίνοντάς σου ΔΩΡΕΑΝ υλικό να παρακολουθείς, αλλά για κάποιο λόγο εσύ αυτό το θεωρείς άδικο;

Πρόβλημα σου αν είσαι δημιουργός και ζεις από αυτό. Εμένα με ρώτησες αν θέλω να μου εμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο και να μη μπορω να κάνω skip κιόλας μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Είναι σαν να μου επιβάλεις με το ζόρι ένα προϊόν να αγοράσω ενώ δεν έχει καμία σχέση με τα ενδιαφέροντα μου... υποτίθεται ότι είναι δωρεάν πλατφόρμα για όλους, γιαυτό και η έξυπνη η google έβγαλε το youtube premium σου λέει δε θέλεις διαφημίσεις θα πληρώσεις έξτρα αλλιώς φάε στη μάπα την κάθε άσχετη αδιάφορη διαφήμιση... Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει για να μη χαλάει την εμπειρία του! 

• Like 1
  • Confused 1

1 λεπτό πριν, KyloRen είπε

Πρόβλημα σου αν είσαι δημιουργός και ζεις από αυτό. Εμένα με ρώτησες αν θέλω να μου εμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο και να μη μπορω να κάνω skip κιόλας μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Είναι σαν να μου επιβάλεις με το ζόρι ένα προϊόν να αγοράσω ενώ δεν έχει καμία σχέση με τα ενδιαφέροντα μου...

Ξερεις οτι τις διαφημισεις δεν τις επιλεγει ο δημιουργος, αλλα ισως και να βασιζονται και στο ιστορικο σου, ετσι? 

Εχεις την ιδια γνωμη και για την τηλεοραση? Θες να βλεπεις τα παντα απο εκπομπες και ταινιες χωρις καμια διαφημιση? Μαντεψε, και εκει συνδρομη θα πληρωσεις (nova, voda, cosmote tv κτλ κτλ).

3 λεπτά πριν, KyloRen είπε

υποτίθεται ότι είναι δωρεάν πλατφόρμα για όλους

Αυτο πρωτη φορα το ακουω για την google. Ολα τα προιοντα της εχουν ειτε διαφημισεις, ειτε περιορισμους (drive, photos, gmail)

• Thanks 1

44 λεπτά πριν, DIL είπε

Υπάρχει και η hardware λύση με pi για δυνατούς μιστες. Διαφημίσεις τέλος 

το pi μπορει να κόψει και να παραλείψει όλες τις διαφημίσεις όπως το vanced;

21 λεπτά πριν, KyloRen είπε

Πρόβλημα σου αν είσαι δημιουργός και ζεις από αυτό. Εμένα με ρώτησες αν θέλω να μου εμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο και να μη μπορω να κάνω skip κιόλας μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Είναι σαν να μου επιβάλεις με το ζόρι ένα προϊόν να αγοράσω ενώ δεν έχει καμία σχέση με τα ενδιαφέροντα μου... υποτίθεται ότι είναι δωρεάν πλατφόρμα για όλους, γιαυτό και η έξυπνη η google έβγαλε το youtube premium σου λέει δε θέλεις διαφημίσεις θα πληρώσεις έξτρα αλλιώς φάε στη μάπα την κάθε άσχετη αδιάφορη διαφήμιση... Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει για να μη χαλάει την εμπειρία του! 

Κλασικός Ελληναράς με λίγα λόγια. Μην σε ξεβολέψουν, και όλα τζάμπα. Σιγά μην σε ρωτήσουν κιόλας κιόλας αν θες να δεις και διαφημίσεις σε κάτι που σουν δίνουν ΔΩΡΕΑΝ. Αν δεν σου αρέσουν οι διαφημίσεις, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία. Άκου κει έχουμε και απαιτήσεις χωρίς να πληρώνουμε μία.

1 λεπτό πριν, nvel είπε

το pi μπορει να κόψει και να παραλείψει όλες τις διαφημίσεις όπως το vanced;

Όχι, το youtube σερβίρει διαφημίσεις ώς μέρος του βίντεο και το pi-hole δεν το καταλαβαίνει.

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Κλασικός Ελληναράς με λίγα λόγια. Μην σε ξεβολέψουν, και όλα τζάμπα. Σιγά μην σε ρωτήσουν κιόλας κιόλας αν θες να δεις και διαφημίσεις σε κάτι που σουν δίνουν ΔΩΡΕΑΝ. Αν δεν σου αρέσουν οι διαφημίσεις, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία. Άκου κει έχουμε και απαιτήσεις χωρίς να πληρώνουμε μία.

Μην αγχώνεσαι φιλαράκι όπως σου είπα ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και όπως την βρίσκει δε θα σε ρωτήσουμε, στη σημερινή εποχή και στη χώρα που ζούμε αν ήταν να σπαταλάμε τα λεφτά από δω και από κει κλαφτα Χαράλαμπε...

Επεξ/σία από KyloRen
  • Confused 1

6 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Ούτε κι εγώ θα τους ρωτήσω για να τις μπλοκάρω, because I can.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...