SabotazNic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, lost2 είπε Πάμε όμως τώρα ΣΤΟ youtube, το οποίο δημιουργήθηκε για να ανεβάζει βίντεο ο κάθε πικραμένος που θέλει να γίνει διάσημος , αλλά στη συνέχεια αναπτύχθηκε και σε άλλους τομείς, τώρα όταν η κυρία Σούλα ανεβάζει την καινούρια της συνταγή για κεηκ, πες μου εσύ το youtube γιατί πετάει διαφημίσεις και κερδίζει λεφτά σε βαρος της κυρίας Σούλας , που δεν κερδίζει τίποτα; Ποιος σου είπε ότι η κυρία Σουλα δεν βγάζει λεφτά? Απλά πρέπει να πιάσει κάποιο κατώτατο όριο για να τα πάρει. Μάντεψε, το ίδιο γίνεται και στο twitch. Γιατί να πετάει διαφημίσεις σε streamer με 3 viewers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, lost2 είπε Κάτι έχεις μπερδέψει, η εφαρμογή youtube ποια είναι που θέλει να βγάλει και λεφτά αυτός που την έκανε; Πάμε όμως τώρα ΣΤΟ youtube, το οποίο δημιουργήθηκε για να ανεβάζει βίντεο ο κάθε πικραμένος που θέλει να γίνει διάσημος , αλλά στη συνέχεια αναπτύχθηκε και σε άλλους τομείς, τώρα όταν η κυρία Σούλα ανεβάζει την καινούρια της συνταγή για κεηκ, πες μου εσύ το youtube γιατί πετάει διαφημίσεις και κερδίζει λεφτά σε βαρος της κυρίας Σούλας , που δεν κερδίζει τίποτα; Από την άλλη η εφαρμογή vanced που εκμεταλλεύεται τα κενά αλλά και τις αδικίες του youtube σου λέει , θέλεις να έχεις αυτά τα εξτρά σου τα προσφέρω με τόσα λεφτά. Εκέι ναι ο δημιουργός της εφαρμογής κερδίζει λεφτά και ισχύει το παραπάνω που λες. Σου διαφεύγει κάτι. Το κάθε YouTube θέλει λεφτά για να δουλέψει. To video της κυρίας Σούλας η κυρά Γούγλε το αποθηκεύει στους σκληρούς της δίσκους. Για να πάρει σκληρούς δίσκους θέλει λεφτά. Δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Θέλει hardware για να κάνει επεξεργασία το video της κυρίας Σούλας. Αυτό κάνει λεφτά. Θέλει να πληρώνει λεφτά για τους servers για να πατάς το video της κυρίας Σούλας και να παίζει και να μη σε τρελαίνει στο buffering. Αυτά γιατί να στα δίνει δωρεάν δεν το καταλαβαίνω. Μας χρωστάει κάτι; Και δεν είναι θέμα το YouTube, γενικά βλέπω πολλούς να νομίζουν ότι οτιδήποτε υπάρχει στο internet ιστοσελίδες κλπ ότι λειτουργούν με κάποιο μαγικό τρόπο και ότι δεν έχουν έξοδα δημιουργίας και κυρίως συντήρησης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, aypnia είπε Σου διαφεύγει κάτι. Το κάθε YouTube θέλει λεφτά για να δουλέψει. To video της κυρίας Σούλας η κυρά Γούγλε το αποθηκεύει στους σκληρούς της δίσκους. Για να πάρει σκληρούς δίσκους θέλει λεφτά. Δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Θέλει hardware για να κάνει επεξεργασία το video της κυρίας Σούλας. Αυτό κάνει λεφτά. Θέλει να πληρώνει λεφτά για τους servers για να πατάς το video της κυρίας Σούλας και να παίζει και να μη σε τρελαίνει στο buffering. Αυτά γιατί να στα δίνει δωρεάν δεν το καταλαβαίνω. Μας χρωστάει κάτι; Και δεν είναι θέμα το YouTube, γενικά βλέπω πολλούς να νομίζουν ότι οτιδήποτε υπάρχει στο internet ιστοσελίδες κλπ ότι λειτουργούν με κάποιο μαγικό τρόπο και ότι δεν έχουν έξοδα δημιουργίας και κυρίως συντήρησης. Μα αφού είναι όλα στο "σύννεφο", ποιοι servers /s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskap Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 ούτε καν την είχα ακούσει αυτή την εφαρμογή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIL Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, snakething είπε Youtube δεν κοβει διαφημισεις απο οτι ξερω γιατι το εχω και το εχω ψαξει αρκετα πριν καιρο, εχει βγει καποιος καινουργιος τροπος? Ναι υπαρχει αναλογο βιντεο στο Pc steps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Αναπαραγωγή στο παρασκήνιο γίνεται με το κανονικό app σε συσκευές xiaomi.....thug life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnfree Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, Jake07 είπε Ναι μπορείς. Αυτό έχω κάνει εδώ και δύο χρόνια νομίζω περίπου. Και τόσο πάει. 1€ μπορεις να μου πεις ποιο vpn χρησιμοποιησες και αμα εβαλες ελληνικη καρτα? νομιζω χρεωνουν εξοδα για μετατροπη συναλλάγματος οι τραπεζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 19 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Google γαργαλιέσαι! (Σε παράφραση του γνωστού λαϊκού ρητού) Google... ξερεις εσυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, johnfree είπε μπορεις να μου πεις ποιο vpn χρησιμοποιησες και αμα εβαλες ελληνικη καρτα? νομιζω χρεωνουν εξοδα για μετατροπη συναλλάγματος οι τραπεζες Keepsolid και revolut. Οι ελληνικές σε χρεώνουν και στην ουσία σου διπλασιάζουν το κόστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, aypnia είπε Ο Firefox παίρνει addons στο Android και μπορείς να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα. uBlock Origin https://addons.mozilla.org/el/android/addon/ublock-origin/ SponsorBlock https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/sponsorblock/ KellyC Show YouTube Dislikes https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/return-youtube-dislike/ Video Background Play Fix https://addons.mozilla.org/el/android/addon/video-background-play-fix/ Το sponsor block δεν είναι διαθέσιμο σε firefox για android. Εδώ και αρκετό καιρό τα πρόσθετα firefox για android είναι περιορισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, Doubt είπε Το sponsor block δεν είναι διαθέσιμο σε firefox για android. Εδώ και αρκετό καιρό τα πρόσθετα firefox για android είναι περιορισμένα. Είναι στη Nightly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, aypnia είπε Σου διαφεύγει κάτι. Το κάθε YouTube θέλει λεφτά για να δουλέψει. To video της κυρίας Σούλας η κυρά Γούγλε το αποθηκεύει στους σκληρούς της δίσκους. Για να πάρει σκληρούς δίσκους θέλει λεφτά. Δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Θέλει hardware για να κάνει επεξεργασία το video της κυρίας Σούλας. Αυτό κάνει λεφτά. Θέλει να πληρώνει λεφτά για τους servers για να πατάς το video της κυρίας Σούλας και να παίζει και να μη σε τρελαίνει στο buffering. Αυτά γιατί να στα δίνει δωρεάν δεν το καταλαβαίνω. Μας χρωστάει κάτι; Και δεν είναι θέμα το YouTube, γενικά βλέπω πολλούς να νομίζουν ότι οτιδήποτε υπάρχει στο internet ιστοσελίδες κλπ ότι λειτουργούν με κάποιο μαγικό τρόπο και ότι δεν έχουν έξοδα δημιουργίας και κυρίως συντήρησης. Υπαρχουν ορια. Δε γινεται να βλεπεις 2 λεπτα διαφημιση για 5 λεπτο βιντεο..... σε ΚΑΘΕ βιντεο. Δεν αντεχεται. Καθομουν κι εβλεπα διαφημισεις του Youtube, παλιοτερα (πριν 1-2 χρονια) για να στηριξω. Τι να στηριξω? Να στηριξω Google και τα golden boys της και να τρελαθω εγω? Ειπαμε να δουμε λιγες διαφημισεις. Αυτοι το ξε...σιανε. Ημαρτον. Ας μας λυπηθουν και τα golden boys κι εμας. Οσο περναει ο καιρος, ολο και περισσοτερες προωθουν. Δε θα τρωω εγω φακες, για να τρωνε αυτοι τα σουβλακια. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Le Perv 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 ρε παιδια το newpipe 9 στις 10 φορες κρασαρει στην εκκινηση . αν πετυχω update που κρασαρει 8 / 10 το κραταω δεκα χρονια. ετσι ειναι και σε εσας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Le Perv είπε Υπαρχουν ορια. Δε γινεται να βλεπεις 2 λεπτα διαφημιση για 5 λεπτο βιντεο..... σε ΚΑΘΕ βιντεο. Δεν αντεχεται. Καθομουν κι εβλεπα διαφημισεις του Youtube, παλιοτερα (πριν 1-2 χρονια) για να στηριξω. Τι να στηριξω? Να στηριξω Google και τα golden boys της και να τρελαθω εγω? Ειπαμε να δουμε λιγες διαφημισεις. Αυτοι το ξε...σιανε. Ημαρτον. Ας μας λυπηθουν και τα golden boys κι εμας. Οσο περναει ο καιρος, ολο και περισσοτερες προωθουν. Δε θα τρωω εγω φακες, για να τρωνε αυτοι τα σουβλακια. Και θα τις αυξήσουν ακόμη περισσότερο. Όσοι περισσότεροι τις μπλοκάρουν τόσο θα τις αυξάνουν στα "κορόιδα" που τις βλέπουν. Αυτά πληρώνουν για όσους τις μπλοκάρουν. Κι αν δουν ότι δεν πάει άλλο θα πάνε στο επόμενο στάδιο, στα στοχευμένα streams όπου θα είναι ένα stream διαφήμιση και video, τη τεχνολογία την ετοιμάζουν από καιρό. Ένας λόγος ακόμη που τώρα τις αυξάνουν σε αντίθεση με το παρελθόν είναι ότι παλιότερα δεν έδιναν επιλογές να μη τις δεις αν δεν θες. Δεν είναι υποχρεωτικές όπως ήταν παλιότερα. Δεν υπήρχε premium και σε αρκετές χώρες δεν υπάρχει ακόμη. Πως μπορείς να τις αποφύγεις; Με το να βάλεις το χέρι στη τσέπη... Πληροφοριακά το καλοκαίρι θα βγάλουν και νέο πακέτο από ότι λένε με 6 ευρώ το μήνα, Premium Lite Family θα λέγεται. Αν το μοιράζεις βγαίνει 1 ευρώ το μήνα, δηλαδή έλεος πια. Περνάμε τόσες ώρες στο YouTube και το 1 ευρώ μας μάρανε. Δεν λέω ότι κάποιος που δεν έχει να πληρώσει, 30 links έχω δώσει μέχρι τώρα με τρόπους και apps αντικατάστασης του vanced γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχουν όλοι τις δικές μου οικονομικές απολαβές. Καλά κάνουν. Άλλο αυτό κι άλλο να θέλουν να το περάσουν σαν επανάσταση και ιδεολογία εναντίων των άτιμων καπιταλιστών. Εκεί τσινάω γιατί δεν μου αρέσει η υποκρισία. 2 ώρες πριν, Doubt είπε Το sponsor block δεν είναι διαθέσιμο σε firefox για android. Εδώ και αρκετό καιρό τα πρόσθετα firefox για android είναι περιορισμένα. Ξέχασα κάτι στη προηγούμενη απάντηση μου, συγνώμη. Θες τη Nightly αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να πας στο about και να κάνεις 5 κλικ στο logo. Αυτό ενεργοποιεί τη δυνατότητα προσθήκης όλων των addons. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα