KostasKri Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, KyloRen είπε Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι... Σε αυτό το πλευρό να κοιμάται η google αν νομίζει θα τρώμε μια ζωή διαφημίσεις στη μάπα... Οπότε με λίγα λόγια γράφεις στα αποτέτοια σου τους δημιουργούς στο YouTube που μπορούν να ζουν από τις διαφημίσεις που βλέπουμε όλοι εμείς. Η Google έχει προσφέρει μια πλατφόρμα σε ανθρώπους που μπορούν να δουλέψουν και να βγάλουν λεφτά, δίνοντάς σου ΔΩΡΕΑΝ υλικό να παρακολουθείς, αλλά για κάποιο λόγο εσύ αυτό το θεωρείς άδικο; 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, aypnia είπε Ο Firefox παίρνει addons στο Android και μπορείς να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα. uBlock Origin https://addons.mozilla.org/el/android/addon/ublock-origin/ SponsorBlock https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/sponsorblock/ KellyC Show YouTube Dislikes https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/return-youtube-dislike/ Video Background Play Fix https://addons.mozilla.org/el/android/addon/video-background-play-fix/ Φίλε σε ευχαριστώ , δεν σκέφτηκα καθόλου ότι υπάρχει πρόσθετο για το firefox , και έτσι το μοναδικό πράγμα που με ενοχλούσε στο youtube (και στο huawei , Που δεν έχει youtube) είναι να παίζει στο παρασκήνιο . Με το video background play fix λύθηκε αυτό . Σε ευχαριστώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 και γιατι την εμαθα τωρα που τελειωσε αν ηταν τοσο εξαιρετικη? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, pcos είπε και γιατι την εμαθα τωρα που τελειωσε αν ηταν τοσο εξαιρετικη? Γιατί είναι εξαιρετικά εξαιρετική γι αυτός που δεν ξέρουν πως να κάνουνε τα ίδια πράγματα με άλλους τρόπους. Εσύ προφανώς έχεις βρει τις εναλλακτικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δεν το πιάνω ρε παιδιά. Γράφετε λες και το YouTube (και το κάθε YouTube) σας χρωστάει. Για να βλέπουμε εμείς ό,τι βλέπουμε στο YouTube κάποιος πρέπει να το φτιάχνει. Και αυτός ο κάποιος πρέπει να πληρώνεται. Και μπορεί να πληρώνεται είτε από συνδρομές είτε απο διαφημίσεις. Εσείς ζητάτε να βλέπετε content τσάμπα και χωρίς διαφημίσεις, και επειδή βρέθηκε και κάποιος να φτιάξει ένα τέτοιο app τον κάνατε και holy grail. Καλώς έκλεισε αν παρέκαμπτε τις διαφημίσεις και γενικά ό,τι γεννάει χρήμα για την Google. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 9 hours ago, Eloy said: Διάβασα το άρθρο και δεν λέει τι κάνει και σε ποιούς απευθύνεται Quote Εξάλλου, το YouTube Vanced είναι μια τροποποιημένη έκδοση της κανονικής εφαρμογής του YouTube, η οποία ωστόσο περιλαμβάνει λειτουργίες όπως αναπαραγωγή χωρίς διαφημίσεις, μετρητή downvotes, αποκλεισμό χορηγών σε videos και αναπαραγωγή βίντεο στο παρασκήνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexrose Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Στο ταμπλετ μου προσπαθω να περάσω τις νέες ενημερώσεις και βγάζει σφάλμα στην ανάλυση πακέτου, ενώ στο κινητό έγιναν όλα κανονικά. Ξέρεις μήπως κάποιος /α τι μπορεί να φταίει? ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Pokemon640 said: Είναι θέμα χρόνου να συμβεί και αυτό. Γίνεται έμμεσα από τους ίδιους τους Youtubers. Σου πρήζουν τα ριπα*πα με τους σπονσορς. Στην αρχή του βίντεο σπονσρος. στη μέση σπονσορς. στο τέλος πάλι σπονσορς. Πάλι καλά που γενικά δεν βλέπω Youtube/ταινίες. 😄 αλλά για αυτούς που είναι 24/7 yt θα είναι θέμα. υγ: την έχει πάει μονότερμα την google το tiktok και πλέον κάνουν κινήσεις "πανικού". Αλήθεια τι ποσοστό να χρησιμοποιούσε αυτό το app? υγ2: εύχομαι να επαληθευτούν οι φήμες και να απαγορευτούν τα google analytics στην Ευρώπη. 56 minutes ago, KostasKri said: Οπότε με λίγα λόγια γράφεις στα αποτέτοια σου τους δημιουργούς στο YouTube που μπορούν να ζουν από τις διαφημίσεις που βλέπουμε όλοι εμείς. Η Google έχει προσφέρει μια πλατφόρμα σε ανθρώπους που μπορούν να δουλέψουν και να βγάλουν λεφτά, δίνοντάς σου ΔΩΡΕΑΝ υλικό να παρακολουθείς, αλλά για κάποιο λόγο εσύ αυτό το θεωρείς άδικο; Η πλατφόρμα φτιάχτηκε για την προσωπική ευχαρίστηση/διασκέδαση ασχέτως που πλέον και ο Κωστάκης123 που πάει ακόμα σχολείο είναι "επαγγελματίας Youtuber". Γενικά triggarw άσχημα με αυτό το attitude της νεολαίας (βάζω μέσα και τους 25+) που ανοίγουν ένα stream (youtube/twitch κλπ) και έχουν την απαίτηση να γίνουν οι επόμενοι "shroud". Κι αν τους ρωτήσεις "γιατί δεν κάνεις κανονική δουλειά για να διασφαλίσεις την διαβίωση σου" όχι μόνο θα σε κάνουν Ban αλλά θα αφιερώσουν και 20 λεπτά στο stream τους βγάζοντας χολή. "Είμαι επαγγελματίας streamer, αυτή είναι η δουλειά μου, είσαι το ένα, είσαι το άλλο, μπλα μπλα". Meanwhile μπορεί να έχουν 2 χρόνια με 20 viewers. Όσο για το ΔΩΡΕΑΝ υλικό του Youtube. Πλέον είναι τόσο trash που θεωρώ ότι κάνει περισσότερη ζημιά σε έναν επαγγελματία παρά καλό. Αν δεν ξέρει να φιλτράρει. Έχει γεμίσει πολλά βίντεο κακής ποιότητας με κακές πρακτικές "άρπα-κόλλα" που προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός όταν θέλω να μάθω κάτι. Και προφανώς η ποιότητα δεν πάει με τα views. 42 minutes ago, Snolly said: Δεν το πιάνω ρε παιδιά. Γράφετε λες και το YouTube (και το κάθε YouTube) σας χρωστάει. Για να βλέπουμε εμείς ό,τι βλέπουμε στο YouTube κάποιος πρέπει να το φτιάχνει. Και αυτός ο κάποιος πρέπει να πληρώνεται. Και μπορεί να πληρώνεται είτε από συνδρομές είτε απο διαφημίσεις. Εσείς ζητάτε να βλέπετε content τσάμπα και χωρίς διαφημίσεις, και επειδή βρέθηκε και κάποιος να φτιάξει ένα τέτοιο app τον κάνατε και holy grail. Καλώς έκλεισε αν παρέκαμπτε τις διαφημίσεις και γενικά ό,τι γεννάει χρήμα για την Google. Θα διαφωνήσω. Είναι σαν να μου λες "θα ανοίξω καφέ και δεν ανέχομαι να αποτύχει η επένδυση μου γιατί... θα πουλάω καφέ." Όπως στην πραγματική ζωή όπου ένα μαγαζί πρέπει να κερδίσει τον πελάτη, έτσι και στο Youtube κάποιος πρέπει να κερδίσει το "donate/subscription" or whatever. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με paid content (δλδ available only for premiums) αλλά μην μου λέτε "είμαι youtuber πρέπει να πληρώνομαι". Γιατί; τι προσφέρεις; έχεις κάτι να μου προσφέρεις; θα πληρώσω. αν όχι δεν θα πληρώσω. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από NotAliki177 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, NotAliki177 said: Θα διαφωνήσω. Είναι σαν να μου λες "θα ανοίξω καφέ και δεν ανέχομαι να αποτύχει η επένδυση μου γιατί... θα πουλάω καφέ." Όπως στην πραγματική ζωή όπου ένα μαγαζί πρέπει να κερδίσει τον πελάτη, έτσι και στο Youtube κάποιος πρέπει να κερδίσει το "donate/subscription" or whatever. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με paid content (δλδ available only for premiums) αλλά μην μου λέτε "είμαι youtuber πρέπει να πληρώνομαι". Γιατί; τι προσφέρεις; έχεις κάτι να μου προσφέρεις; θα πληρώσω. αν όχι δεν θα πληρώσω. Μα ο YouTuber πληρωνεται μονο αν θα τον δεις. Και για να το δεις ειτε θα πληρωσεις συνδρομη ειτε θα δεις διαφημισεις. Αν δεν τον δεις (αφου δεν σου προσφερει τιποτα) τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα, ουτε συνδρομη χρειαζεσαι ουτε διαφημισεις θα δεις. Το παραδειγμα με το καφέ είναι αστοχο. Ειναι σαν να ερθει ο πελατης στην καφετερια και να απαιτει τσαμπα καφέ για να τον "κερδισεις" Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Snolly 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Snolly said: Μα ο YouTuber πληρωνεται μονο αν θα τον δεις. Και για να το δεις ειτε θα πληρωσεις συνδρομη ειτε θα δεις διαφημισεις. Αν δεν τον δεις (αφου δεν σου προσφερει τιποτα) τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα, ουτε συνδρομη χρειαζεσαι ουτε διαφημισεις θα δεις. Το παραδειγμα με το καφέ είναι αστοχο. Ειναι σαν να ερθει ο πελατης στην καφετερια και να απαιτει τσαμπα καφέ για να τον "κερδισεις" Μα δεν έχω θέμα με τις διαφημίσεις/συνδρομή. Την υπερβολή δεν μπορώ (πολλές διαφημίσεις/σπονσορς). Μου έχει τύχει να δω 3 διαφημίσεις (yt ή invideo sponsors) σε ένα video 10 λεπτών και στο αμέσως επόμενο πάλι τα ίδια. Πολύ σπαμ... Όσο για το παράδειγμα, μια χαρά είναι. Αυτό που κάνεις "εσύ" και έχεις την απαίτηση της συνδρομής, το κάνουν άλλοι χιλιάδες στο YT εξίσου καλά ή και καλύτερα από σενα. Πες μου γιατί να σε κάνω sub. Τι σε κάνει να ξεχωρίζεις;... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Just now, NotAliki177 said: Όσο για το παράδειγμα, μια χαρά είναι. Αυτό που κάνεις "εσύ" και έχεις την απαίτηση της συνδρομής, το κάνουν άλλοι χιλιάδες στο YT εξίσου καλά ή και καλύτερα από σενα. Πες μου γιατί να σε κάνω sub. Τι σε κάνει να ξεχωρίζεις;... δεν απάντησες. Μα αν δεν με δεις δεν θα πληρωθω. Δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα. Για να με επελεξες παει να πει πως ξεχωριζω (μιλαω σε πρωτο προσωπο για το παραδειγμα δεν ειμαι youtuber) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Snolly said: Μα αν δεν με δεις δεν θα πληρωθω. Δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα. Για να με επελεξες παει να πει πως ξεχωριζω (μιλαω σε πρωτο προσωπο για το παραδειγμα δεν ειμαι youtuber) Αν όμως σε δω θα πληρωθείς αλλά εγώ θα φάω τρελό σπαμ και το βίντεο μπορεί να είναι useless. Πάλι δεν έχω θέμα αλλά δεν με κέρδισες σαν viewer. @bold: δεν ισχύει και το "πάει να πει ότι ξεχωρίζω" είναι πολύ αυθαίρετο. Σαν να λέμε "είμαι ο καλύτερος... γιατί είμαι ο καλύτερος" Απλά σε έβγαλε στα προτεινόμενα τοπ10/20/50 στο search και πάτησα. Δεν ήξερα ότι θα με σπαμαρεις με "σπονσορς/ads". Τέσπα, in short το θέμα μου είναι το spaming. Κανένα θέμα άμα δω και ένα Ad 1/10 βίντεο και από 1 sponsor σε κάθε βίντεο. Αλλά όχι να μου βάζεις 3 σπονσορς ή 1 σπονσορ διάρκειας 1 λεπτού σε βίντεο 5-10 λεπτών. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 36 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε υγ: την έχει πάει μονότερμα την google το tiktok και πλέον κάνουν κινήσεις "πανικού". Αλήθεια τι ποσοστό να χρησιμοποιούσε αυτό το app? Αυτά που λες απλά δεν ισχύουν. Ίσα ίσα που ισχύει το ανάποδο τα έσοδα από το free youtube έχουν εκτοξευτεί. 46% άνοδο σε ένα χρόνο, έφτασαν τα 8 δις κέρδη το τελευταίο τρίμηνο. https://variety.com/2022/digital/news/youtube-q4-2021-advertising-netflix-revenue-1235168995/ Και το youtube premium έχει σημειώσει τους τελευταίους μήνες εντυπωσιακή άνοδο σε συνδρομητές. Άνοδο σχεδόν 50%, έχει φτάσει τα 50 εκατομμύρια συνδρομητές από 30 μέσα σε λίγους μήνες. Και χωρίς να κλείσουν το Vanced. https://www.theverge.com/2021/9/2/22654318/youtube-50-million-premium-music-subscribers-streaming-services Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 44 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Γίνεται έμμεσα από τους ίδιους τους Youtubers. Σου πρήζουν τα ριπα*πα με τους σπονσορς. Στην αρχή του βίντεο σπονσρος. στη μέση σπονσορς. στο τέλος πάλι σπονσορς. Πάλι καλά που γενικά δεν βλέπω Youtube/ταινίες. 😄 αλλά για αυτούς που είναι 24/7 yt θα είναι θέμα. υγ: την έχει πάει μονότερμα την google το tiktok και πλέον κάνουν κινήσεις "πανικού". Αλήθεια τι ποσοστό να χρησιμοποιούσε αυτό το app? υγ2: εύχομαι να επαληθευτούν οι φήμες και να απαγορευτούν τα google analytics στην Ευρώπη. Η πλατφόρμα φτιάχτηκε για την προσωπική ευχαρίστηση/διασκέδαση ασχέτως που πλέον και ο Κωστάκης123 που πάει ακόμα σχολείο είναι "επαγγελματίας Youtuber". Γενικά triggarw άσχημα με αυτό το attitude της νεολαίας (βάζω μέσα και τους 25+) που ανοίγουν ένα stream (youtube/twitch κλπ) και έχουν την απαίτηση να γίνουν οι επόμενοι "shroud". Κι αν τους ρωτήσεις "γιατί δεν κάνεις κανονική δουλειά για να διασφαλίσεις την διαβίωση σου" όχι μόνο θα σε κάνουν Ban αλλά θα αφιερώσουν και 20 λεπτά στο stream τους βγάζοντας χολή. "Είμαι επαγγελματίας streamer, αυτή είναι η δουλειά μου, είσαι το ένα, είσαι το άλλο, μπλα μπλα". Meanwhile μπορεί να έχουν 2 χρόνια με 20 viewers. Όσο για το ΔΩΡΕΑΝ υλικό του Youtube. Πλέον είναι τόσο trash που θεωρώ ότι κάνει περισσότερη ζημιά σε έναν επαγγελματία παρά καλό. Αν δεν ξέρει να φιλτράρει. Έχει γεμίσει πολλά βίντεο κακής ποιότητας με κακές πρακτικές "άρπα-κόλλα" που προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός όταν θέλω να μάθω κάτι. Και προφανώς η ποιότητα δεν πάει με τα views. Δεν θα πω ότι δεν είναι πρόβλημα σε πολλές περιπτώσεις, αλλά γενικά το ποσοστό τον ανθρώπων που μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο και να ζήσουν είναι λίγα και είτε σου αρέσει είτε όχι, είναι πλέον μια δουλειά. Είναι το ίδιο με τα stand up, μόνο που οι streamers όντως βγάζουν λεφτά. Προσφέρεις διασκέδαση στον κόσμο που κάθεται και σε παρακολουθεί. Ναι, είναι δουλειά αυτό. Το αν θα μπορούν να το κάνουν για πάντα αυτό και τον αν έχουν άλλες δεξιότητες είναι δικό τους πρόβλημα και κάτι που θα έπρεπε να σκέφτονται οι ίδιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, aypnia said: Αυτά που λες απλά δεν ισχύουν. Ίσα ίσα που ισχύει το ανάποδο τα έσοδα από το free youtube έχουν εκτοξευτεί. 46% άνοδο σε ένα χρόνο, έφτασαν τα 8 δις κέρδη το τελευταίο τρίμηνο. https://variety.com/2022/digital/news/youtube-q4-2021-advertising-netflix-revenue-1235168995/ Και το youtube premium έχει σημειώσει τους τελευταίους μήνες εντυπωσιακή άνοδο σε συνδρομητές. Άνοδο σχεδόν 50%, έχει φτάσει τα 50 εκατομμύρια συνδρομητές από 30 μέσα σε λίγους μήνες. Και χωρίς να κλείσουν το Vanced. https://www.theverge.com/2021/9/2/22654318/youtube-50-million-premium-music-subscribers-streaming-services Λογικό και δεν είπα ότι το τικτοκ βγάζει περισσότερα. Άλλωστε ποιος βάζει διαφημίσεις στο τικτοκ; 3 minutes ago, KostasKri said: Δεν θα πω ότι δεν είναι πρόβλημα σε πολλές περιπτώσεις, αλλά γενικά το ποσοστό τον ανθρώπων που μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο και να ζήσουν είναι λίγα και είτε σου αρέσει είτε όχι, είναι πλέον μια δουλειά. Είναι το ίδιο με τα stand up, μόνο που οι streamers όντως βγάζουν λεφτά. Προσφέρεις διασκέδαση στον κόσμο που κάθεται και σε παρακολουθεί. Ναι, είναι δουλειά αυτό. Το αν θα μπορούν να το κάνουν για πάντα αυτό και τον αν έχουν άλλες δεξιότητες είναι δικό τους πρόβλημα και κάτι που θα έπρεπε να σκέφτονται οι ίδιοι. Δεν αντιλέγω. Απλά λέω να είμαστε ρεαλιστές. Όταν έχεις 2 χρόνια με 20 viewers... ε νομίζω δεν πάει. Πάλι δεν με αφορά αλλά μην έχεις attitude "πλήρωσε με γιατί είμαι επαγγελματίας". Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα