Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έγινε κάτι περίεργο στο Viber μου ήρθε μια φωτογραφία από έναν ξεχασμένο φίλο που ούτε καν το τηλέφωνο του δεν έχω πλέον και με πήρε συγγενής να μου πει τι ωραία παιδιά που έχω κλπ και όταν την ρώτησα που τα είδε μου είπε ότι πριν δέκα λεπτά της έστειλα εγώ φωτογραφία των παιδιών μου κάτι που δεν το έκανα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μηπως τα εχεις φωτο προφιλ;

Προφίλ που στο Viber? έχω όλη την οικογένεια δηλαδή και τους 5 αλλά στην συγγενή πήγε μια που είναι η γυναίκα με τα παιδιά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Προφίλ που στο Viber? έχω όλη την οικογένεια δηλαδή και τους 5 αλλά στην συγγενή πήγε μια που είναι η γυναίκα με τα παιδιά.

Εσύ απο το  δικο σου κινητό δεν βλέπεις τι και αν έχει αποσταλεί;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Εσύ απο το  δικο σου κινητό δεν βλέπεις τι και αν έχει αποσταλεί;

Εμένα το κινητό δεν δείχνει να έχω στείλει κάτι και το περίεργο με την φωτογραφία που μου έστειλε σήμερα ο ξεχασμένος φίλος είδα ότι έγραφε τελευταία σύνδεση πριν 17 μέρες δηλαδή η τελευταία φορά που συνδέθηκε στο Viber ήταν πριν 17 μέρες και εγώ σήμερα έλαβα φωτογραφία του;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nasipar134 είπε

Πολύ περίεργο. Έχεις εγκαταστήσει κάποια άλλη εφαρμογή πρόσφατα; Αυτές οι φωτογραφίες από ποιο φάκελο ήταν; 

Λογικά από το κινητό μου γιατί στον φορητό που έχω και εκεί το Viber pc δεν έχω καθόλου φωτογραφίες μέσα.

Όχι και έχω σκαναρει για ιούς το κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...