Προς το περιεχόμενο

Zalman Reserator 1

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Moy fanike periergo poy kaneis den sxoliase tin emfanisi stin agora autou tou watercooling kit. Erxetai stin Ellada fysika mono apo to plaisio stin timi twn 169+fpa=200 euro (poly kali timi afou sti Germania to eida 229 + panw, kai stin agglia 169 lires! )

Tespa eida sto plaisio ena demo mixanima kai to erwteutika..to 8ema einai, na to parw twra alla meta otan 8a bgoun ta nea mobo me 939 pin (a64) 8a mporw na to balw? 8a pairnei kainourio waterblock i 8a einai symbato me kapoio apo ayta pou dinontai mazi?

Episis teli iouniou 8a kykloforisei kai ena "add on" gia psyksi tis VGA :D

me kostos 25-30 euro.

Opoios kserei na apantisei stin aporia ! thnx!

Δημοσ.

Αν κοιταξεις σε διαφορα forum [ελληνικα & ξενα] σχετικα με O/C εχει σχολιαστει αρκετα.

Ενα μικρο ρεζουμε ειναι οτι προσφερει σχεδον ιδια ψυξη με μια καλη αεροψυξη [μπορει και λιγο πιο κατω] αλλα εντελως αθορυβα.

Τα "φτιαχτα" υδροψυκτα ειναι πιο αποδοτικα αλλα και πιο θορυβωδη [απο ελαχιστα εως πολυ].

Εχω διαβασει απο αποψεις εντελως θετικες εως καργα αρνητικες, ειναι αναλογα με το τι θελει ο καθενας, το τι περιμενει να του κανει το reserator και το τι εχει τωρα στο συστημα του.

Για μελλοντικο cpu block δεν πιστευω να εχεις προβλημα, ολο και κατι θα κυκλοφορησει. Στην τελικη παιρνεις ενα και το προσαρμοζεις στα λαστιχα του zalman.

Το vga block ειναι διαθεσιμο και ας μην το εχουν στο σιτε του πλαισιου. Πες σε

εναν πωλητη να ψαξει στο τερματικο τους για Zalman και θα το βρει [20ευρο κανει].

Ουφ, με επιασε η παρλα νυχτιατικα :D

Δημοσ.

Στο PC πάντως που είχαν στο ΠΛΑΙΣΙΟ, cpu temp είχε 26 C. p4 βεβαια και μάλλον χαμηλή συχνότητα , δεν πρόσεξα, πάντως το bus 200 ήταν.

Εγώ μα ανοιχτό κουτί και την Silent Boost χτυπάω σε idle 54.5-55...Που να το κλείσω....

Ο TbredA μου καίει! Έχω και την 9800 προ να βγάζει καπνούς, ε πολύ θέλει; για αυτό θέλω ΄να κάνω και αθόρυο το pc και να μην εχω υψηλές temps. Για oc δεν το βλέπω τουλάχιστον με τον επεξεργαστή που έχω τώρα....

Δημοσ.

ta mona tou meionektimata einai to oti prepei na to xeis sto idio ypsos me to tower allios den... episis to oti einai ena olokliro k@vli kai telos to oti thelei 220V(exei diakopti portatif en to metaksy) kai oxi 12V pou mporeis na ta pareis kai apo to PSU sou ;)

kata ta alla einai mia sxetika kali, sti metria katigoria watercooling, lysi.. ;) ego leo na to tsimpiso kai na valo kai waterblock gia to nb(afto einai pou me kaiei kai perissotero.. :) ;)

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...