Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ppaio είπε

3.90 έφτασε ο γύρος στην Θεσσαλονίκη...Τζιζας...Που πάμε...?

Από τον Πρασσά πήρες; Ο Πρασσάς είναι κορυφή στην Θεσσαλονίκη. Τόσο το είχε (3.90) την προηγούμενη βδομάδα που είχα ανεβεί Θεσσαλονίκη.

Μόνο που απόκρυψες ότι δεν είναι ένα απλό σουβλάκι. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Το βλέπει "Η πίτα του Παππού" και ντρέπεται.

Γενικά στην Θεσσαλονίκη τα σουβλάκια σάντουιτς τους είναι τεράστια...

• Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Με αυτό πόσα πιτογυρα φτιάχνεις; Γνωρίζουμε πόσα γραμμάρια γύρο έχει κάθε σουβλάκι; Δεν το έχω ψάξει. 

Το καθε σουβλακι εχει 0 γραμμαρια γυρο χοιρινο. Εχει περιπου 80-100 γρ χοιρινο κρεας 🥴

Το καθε (νορμαλ) πιτογυρο εχει περιπου 80-120 γρ κρεας

• Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Ηράκλειο 4€ ο γύρος και αν σου φέρουν +1€ κόστος διανομής ακόμα κ αν είσαι δίπλα τους... Λύση με. 5,5€ :

1586346001_720965.jpg

τα μαγαζια βαρανε λουκετα,μειωνουν προσωπικο, αυξανουν τιμες κλπ

ειναι σκηνες κ προεορτια καταρρεουσας οικονομιας . ας πουμε λογω πολεμου υπαρχει πολλη μεγαλη ενταση 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το καθε σουβλακι εχει 0 γραμμαρια γυρο χοιρινο. Εχει περιπου 80-100 γρ χοιρινο κρεας 🥴

Το καθε (νορμαλ) πιτογυρο εχει περιπου 80-120 γρ κρεας

Ε, σουβλάκι πίτα γύρο εννοώ προφανώς. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

για πιτόγυρα δεν μιλάμε;Που κολλάει η κρέμα και το σάντουιτς;

Και καπως έτσι ξεκινάει νέο saga σουβλάκι  vs καλαμάκι 

Εδω ο αλλος ειπε να φτιαξουμε σουβλακι με μπιφτεκι.

42 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ε, σουβλάκι πίτα γύρο εννοώ προφανώς. 

Δεν το σωζεις.Ασε τα προφανως.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Εδω ο αλλος ειπε να φτιαξουμε σουβλακι με μπιφτεκι.

Δεν το σωζεις.Ασε τα προφανως.

Αρχηγέ, σουβλακι με γύρο εννοώ όχι καλαμάκι, και το θεωρώ ότι είναι αυτονόητο για τους περισσότερους ότι αυτό εννοούσα διότι ρώτησα για τον γύρο. Τώρα το γιατί κάποιοι δεν το καταλαβαινουν το αφήνω στην άκρη. Ρώτησα την ποσότητα του γύρου για να ξέρω περίπου πόσα πιτογυρα μπορουν να γίνουν με αυτή την συσκευασία κατεψυγμένου γύρου. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Αρχηγέ, σουβλακι με γύρο εννοώ όχι καλαμάκι, και το θεωρώ ότι είναι αυτονόητο για τους περισσότερους ότι αυτό εννοούσα διότι ρώτησα για τον γύρο. Τώρα το γιατί κάποιοι δεν το καταλαβαινουν το αφήνω στην άκρη. Ρώτησα την ποσότητα του γύρου για να ξέρω περίπου πόσα πιτογυρα μπορουν να γίνουν με αυτή την συσκευασία κατεψυγμένου γύρου. 

Πάλι λάθος τα λες.

Σουβλάκι με γύρο;Κρεας με κρεας;

Πίτα με γύρο ,πίτα με σουβλάκι/καλαμάκι.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Το μαντεψες ή το εχεις δει στο φορουμ που το εχω αναφερει?

Οπως και να εχει, το εχω ξανα πει: Οσο δεν υπαρχει περιθωριο φοροδιαφυγης (πληρωμες με καρτες, παραγγελιες απο τα γνωστα site κτλ), τοτε αυτες τις τιμες θα εχουμε. Δεν γινεται να εχουμε την πιο υψηλη φορολογια στην Ευρωπη, και να εχουμε το πιο φθηνο φαγητο. Μεχρι πριν, ολοι χτυπουσαν λιγα πραγματα. Ε τωρα, μαζι με τα εξοδα οπως ηλιελαιο +30%, ρευμα +25-35%, προπανιο +40%, πλαστικα +0.10 για τα οποια δεν ευθυνομαστε (δεν σκεφτηκε καποιος να δωσει στην αγορα βιοδιασπωμενα στην ιδια τιμη), ψωμι +30% κτλ, ε δεν θα τα βαζουμε απο τις τσεπες μας. 

Και πρωτου πει κανεις οτι παντα η εστιαση εκλεβε, θα πω και εγω παντα εμπαιναν ανικανα ατομα στο δημοσιο για 2-5κ μισθο, αλλοι πηρατε καρτες και δανεια τα οποια τα ναυαγησατε, καποιες συνταξεις και εφαπαξ που εχουν δωθει, τα ασφαλιστικα ταμεια που ειναι ενα αστειο γενικα κτλ κτλ.

Δεν έχω καμία σχέση με τον χώρο της εστίασης αλλά συμφωνώ 100%.

Πρέπει να καταλάβετε όταν ζητάτε παντού αποδείξεις με τη φορολογία που έχουμε ΟΛΑ μα ΟΛΑ θα ακριβυνουν παντού. Οι τιμές στην Ελλάδα είναι βασισμένες στην παραοικονομία.

Κανένα πρόβλημα με τις αποδείξεις από τα μαγαζιά αρκεί και οι τιμές να προσαρμοστούν ανάλογα.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Εποχές 2006 ο γύρος είχε 1.70 Χαλκιδική αλλά ήθελα 2 για να χορτασω. Και ήμουν 60 κιλά τότε 1.73 ύψος. Τώρα εδώ και 2 χρόνια έχει 3.20 πίτα γύρο πατάτα μιας και δεν βάζω τίποτα άλλο και είναι διπλάσιος από τότε χορταίνω άνετα δηλαδή 70 κιλά είμαι τώρα. Δηλαδή τότε ήθελα 3.40 για να χορτασω τώρα με 3.20 σκάω. Άρα τουλάχιστον εδώ που είμαι ανέβηκαν οι τιμές αλλά ανέβηκε η ποσότητα ταυτόχρονα λίγο παραπάνω από την αύξηση τιμής. Τρώω 1 φορά το μήνα γύρο και 5 να πάει λίγο με νοιάζει αλλά γενικά παραμένει η πιο φθηνή και νόστιμη λύση για να χορτάσει κάποιος. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, efo355 είπε

Δεν έχω καμία σχέση με τον χώρο της εστίασης αλλά συμφωνώ 100%.

Πρέπει να καταλάβετε όταν ζητάτε παντού αποδείξεις με τη φορολογία που έχουμε ΟΛΑ μα ΟΛΑ θα ακριβυνουν παντού. Οι τιμές στην Ελλάδα είναι βασισμένες στην παραοικονομία.

Κανένα πρόβλημα με τις αποδείξεις από τα μαγαζιά αρκεί και οι τιμές να προσαρμοστούν ανάλογα.

στις πολεις ο σουβλατζης δεν μπορει να πουλησει 200 σουβλακια χωρις αποδειξη. συντομα θα βρεθει στο φρεσκο κ με προστιμα 150αρια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφου 2 λιτρα βενζινης ειναι 4 ευρω, τι ψαχνετε για τιμες..

2 το τοστ,βενιζνη,ο καφες, ενα πιατο φαγητο 4

μενει το αφεντικο με 1,2 άλλα ατομα, πουλανε ελαχιστα πραγματα κ οποιον πιασουν πλεον 

θα μπαινουν ταριφες πλεον.

πχ συνεργειο 4 νεα λαστιχα 300 ευρω κ πλεον. οι δουλειες θα γινονται κατα παραγγελια σαν κοστουμι

επισκεψη υδραυλικου 30 ευρω,

ερωτηση σε γιατρο 25 

οπου πιανει ο ενας τον αλλο

θα πηγαινεις σε γνωστο για να μην πληρωσεις αλλαγη βρυσης 50 ευρω

κ να μην πληρωσεις 20 ευρω ενα ποτο στη μυκονο

οι σουβλατζηδες κ καθε επαγγελματιας θα μετραει κ τις ελιες στη σαλατα κ το ψωμι κ τη φετα μηπως φας πολλα κ τα πληρωσει ο ιδιος στο τελος

Επεξ/σία από Stefanos683
Δημοσ.

Έξι σελίδες μέχρι στιγμής για ποιο θέμα? Ότι ακρίβυναν τα σουβλάκια . 

Οι ενναλακτικές που έχετε : 1.- Το κόβετε τελείως 2.- Το περιορίζετε και 3.- Συνεχίζετε να τρώτε .

Όποιος διαλέξει την κουρτίνα 3 παίρνει δώρο και έναν καρδιολόγο για μετά τα 40-50 .

Its up to you , που λέμε και στο.......χωριό. 

• Confused 1
Δημοσ.

Από τότε που πήρα ψησταριά και ψήνω κάθε Κυριακή στο μπαλκόνι δε μου έχει λείψει καθόλου το άνοστο πιτόγυρο που πουλάνε έξω.

Μόνο κοτόπουλο παϊδάκι απ' έξω, και μάλιστα από συγκεκριμένο μαγαζί απλά επειδή δε μπορώ να το φτάσω σε νοστιμιά αν το ψήσω μόνος μου.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...