papapontikas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, ppaio είπε 3.90 έφτασε ο γύρος στην Θεσσαλονίκη...Τζιζας...Που πάμε...? Από τον Πρασσά πήρες; Ο Πρασσάς είναι κορυφή στην Θεσσαλονίκη. Τόσο το είχε (3.90) την προηγούμενη βδομάδα που είχα ανεβεί Θεσσαλονίκη. Μόνο που απόκρυψες ότι δεν είναι ένα απλό σουβλάκι. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Το βλέπει "Η πίτα του Παππού" και ντρέπεται. Γενικά στην Θεσσαλονίκη τα σουβλάκια σάντουιτς τους είναι τεράστια... 1
SabotazNic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Με αυτό πόσα πιτογυρα φτιάχνεις; Γνωρίζουμε πόσα γραμμάρια γύρο έχει κάθε σουβλάκι; Δεν το έχω ψάξει. Το καθε σουβλακι εχει 0 γραμμαρια γυρο χοιρινο. Εχει περιπου 80-100 γρ χοιρινο κρεας 🥴 Το καθε (νορμαλ) πιτογυρο εχει περιπου 80-120 γρ κρεας 2 1
Stefanos683 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Ηράκλειο 4€ ο γύρος και αν σου φέρουν +1€ κόστος διανομής ακόμα κ αν είσαι δίπλα τους... Λύση με. 5,5€ : τα μαγαζια βαρανε λουκετα,μειωνουν προσωπικο, αυξανουν τιμες κλπ ειναι σκηνες κ προεορτια καταρρεουσας οικονομιας . ας πουμε λογω πολεμου υπαρχει πολλη μεγαλη ενταση 1
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το καθε σουβλακι εχει 0 γραμμαρια γυρο χοιρινο. Εχει περιπου 80-100 γρ χοιρινο κρεας 🥴 Το καθε (νορμαλ) πιτογυρο εχει περιπου 80-120 γρ κρεας Ε, σουβλάκι πίτα γύρο εννοώ προφανώς.
StamTheMan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε για πιτόγυρα δεν μιλάμε;Που κολλάει η κρέμα και το σάντουιτς; Και καπως έτσι ξεκινάει νέο saga σουβλάκι vs καλαμάκι Εδω ο αλλος ειπε να φτιαξουμε σουβλακι με μπιφτεκι. 42 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ε, σουβλάκι πίτα γύρο εννοώ προφανώς. Δεν το σωζεις.Ασε τα προφανως.
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 40 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εδω ο αλλος ειπε να φτιαξουμε σουβλακι με μπιφτεκι. Δεν το σωζεις.Ασε τα προφανως. Αρχηγέ, σουβλακι με γύρο εννοώ όχι καλαμάκι, και το θεωρώ ότι είναι αυτονόητο για τους περισσότερους ότι αυτό εννοούσα διότι ρώτησα για τον γύρο. Τώρα το γιατί κάποιοι δεν το καταλαβαινουν το αφήνω στην άκρη. Ρώτησα την ποσότητα του γύρου για να ξέρω περίπου πόσα πιτογυρα μπορουν να γίνουν με αυτή την συσκευασία κατεψυγμένου γύρου.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αρχηγέ, σουβλακι με γύρο εννοώ όχι καλαμάκι, και το θεωρώ ότι είναι αυτονόητο για τους περισσότερους ότι αυτό εννοούσα διότι ρώτησα για τον γύρο. Τώρα το γιατί κάποιοι δεν το καταλαβαινουν το αφήνω στην άκρη. Ρώτησα την ποσότητα του γύρου για να ξέρω περίπου πόσα πιτογυρα μπορουν να γίνουν με αυτή την συσκευασία κατεψυγμένου γύρου. Πάλι λάθος τα λες. Σουβλάκι με γύρο;Κρεας με κρεας; Πίτα με γύρο ,πίτα με σουβλάκι/καλαμάκι. 1 2 2
efo355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Το μαντεψες ή το εχεις δει στο φορουμ που το εχω αναφερει? Οπως και να εχει, το εχω ξανα πει: Οσο δεν υπαρχει περιθωριο φοροδιαφυγης (πληρωμες με καρτες, παραγγελιες απο τα γνωστα site κτλ), τοτε αυτες τις τιμες θα εχουμε. Δεν γινεται να εχουμε την πιο υψηλη φορολογια στην Ευρωπη, και να εχουμε το πιο φθηνο φαγητο. Μεχρι πριν, ολοι χτυπουσαν λιγα πραγματα. Ε τωρα, μαζι με τα εξοδα οπως ηλιελαιο +30%, ρευμα +25-35%, προπανιο +40%, πλαστικα +0.10 για τα οποια δεν ευθυνομαστε (δεν σκεφτηκε καποιος να δωσει στην αγορα βιοδιασπωμενα στην ιδια τιμη), ψωμι +30% κτλ, ε δεν θα τα βαζουμε απο τις τσεπες μας. Και πρωτου πει κανεις οτι παντα η εστιαση εκλεβε, θα πω και εγω παντα εμπαιναν ανικανα ατομα στο δημοσιο για 2-5κ μισθο, αλλοι πηρατε καρτες και δανεια τα οποια τα ναυαγησατε, καποιες συνταξεις και εφαπαξ που εχουν δωθει, τα ασφαλιστικα ταμεια που ειναι ενα αστειο γενικα κτλ κτλ. Δεν έχω καμία σχέση με τον χώρο της εστίασης αλλά συμφωνώ 100%. Πρέπει να καταλάβετε όταν ζητάτε παντού αποδείξεις με τη φορολογία που έχουμε ΟΛΑ μα ΟΛΑ θα ακριβυνουν παντού. Οι τιμές στην Ελλάδα είναι βασισμένες στην παραοικονομία. Κανένα πρόβλημα με τις αποδείξεις από τα μαγαζιά αρκεί και οι τιμές να προσαρμοστούν ανάλογα. 1 1
Arkin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Εποχές 2006 ο γύρος είχε 1.70 Χαλκιδική αλλά ήθελα 2 για να χορτασω. Και ήμουν 60 κιλά τότε 1.73 ύψος. Τώρα εδώ και 2 χρόνια έχει 3.20 πίτα γύρο πατάτα μιας και δεν βάζω τίποτα άλλο και είναι διπλάσιος από τότε χορταίνω άνετα δηλαδή 70 κιλά είμαι τώρα. Δηλαδή τότε ήθελα 3.40 για να χορτασω τώρα με 3.20 σκάω. Άρα τουλάχιστον εδώ που είμαι ανέβηκαν οι τιμές αλλά ανέβηκε η ποσότητα ταυτόχρονα λίγο παραπάνω από την αύξηση τιμής. Τρώω 1 φορά το μήνα γύρο και 5 να πάει λίγο με νοιάζει αλλά γενικά παραμένει η πιο φθηνή και νόστιμη λύση για να χορτάσει κάποιος.
Stefanos683 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 56 λεπτά πριν, efo355 είπε Δεν έχω καμία σχέση με τον χώρο της εστίασης αλλά συμφωνώ 100%. Πρέπει να καταλάβετε όταν ζητάτε παντού αποδείξεις με τη φορολογία που έχουμε ΟΛΑ μα ΟΛΑ θα ακριβυνουν παντού. Οι τιμές στην Ελλάδα είναι βασισμένες στην παραοικονομία. Κανένα πρόβλημα με τις αποδείξεις από τα μαγαζιά αρκεί και οι τιμές να προσαρμοστούν ανάλογα. στις πολεις ο σουβλατζης δεν μπορει να πουλησει 200 σουβλακια χωρις αποδειξη. συντομα θα βρεθει στο φρεσκο κ με προστιμα 150αρια
Stefanos683 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) αφου 2 λιτρα βενζινης ειναι 4 ευρω, τι ψαχνετε για τιμες.. 2 το τοστ,βενιζνη,ο καφες, ενα πιατο φαγητο 4 μενει το αφεντικο με 1,2 άλλα ατομα, πουλανε ελαχιστα πραγματα κ οποιον πιασουν πλεον θα μπαινουν ταριφες πλεον. πχ συνεργειο 4 νεα λαστιχα 300 ευρω κ πλεον. οι δουλειες θα γινονται κατα παραγγελια σαν κοστουμι επισκεψη υδραυλικου 30 ευρω, ερωτηση σε γιατρο 25 οπου πιανει ο ενας τον αλλο θα πηγαινεις σε γνωστο για να μην πληρωσεις αλλαγη βρυσης 50 ευρω κ να μην πληρωσεις 20 ευρω ενα ποτο στη μυκονο οι σουβλατζηδες κ καθε επαγγελματιας θα μετραει κ τις ελιες στη σαλατα κ το ψωμι κ τη φετα μηπως φας πολλα κ τα πληρωσει ο ιδιος στο τελος Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Stefanos683
evkar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Έξι σελίδες μέχρι στιγμής για ποιο θέμα? Ότι ακρίβυναν τα σουβλάκια . Οι ενναλακτικές που έχετε : 1.- Το κόβετε τελείως 2.- Το περιορίζετε και 3.- Συνεχίζετε να τρώτε . Όποιος διαλέξει την κουρτίνα 3 παίρνει δώρο και έναν καρδιολόγο για μετά τα 40-50 . Its up to you , που λέμε και στο.......χωριό. 1
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Από τότε που πήρα ψησταριά και ψήνω κάθε Κυριακή στο μπαλκόνι δε μου έχει λείψει καθόλου το άνοστο πιτόγυρο που πουλάνε έξω. Μόνο κοτόπουλο παϊδάκι απ' έξω, και μάλιστα από συγκεκριμένο μαγαζί απλά επειδή δε μπορώ να το φτάσω σε νοστιμιά αν το ψήσω μόνος μου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις