Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρητορική ήταν η ερώτηση για το που ακριβώς ώστε να δείξει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται (διεύθυνση δεν έκατσα να κοιτάξω καν).

Στην Θεσσαλονίκη πάντα τα πιτόγυρα ήταν περίπου διπλάσια σε μέγεθος και τιμή από της υπόλοιπης Ελλάδας οπότε είναι παραπλανητικό να λέμε ότι έφτασε 3,90 ενώ πριν τις αυξήσεις ήταν 3,60 ξερωγώ.

Όσοι διαβάζουν αυτή την είδηση νομίζουν ότι το κλασικό σε μέγεθος πιτόγυρο των 2,50 πήρε απότομη αύξηση 1,40 που είναι απλά κλικμπέιτ

  • Like 11
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Περιμένω αυτόν που θα πει έπρεπε να  απορροφήσουν τις αυξήσεις οι σουβλατζίδες.

Έπρεπε να απορροφήσουν τις αυξήσεις οι σουβλατζήδες.

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Έπρεπε να απορροφήσουν τις αυξήσεις οι σουβλατζήδες.

Αυτοί ρούφηξαν και εμάς...όμως...

  • Like 1
Δημοσ.

Εδώ το στουμπώνουν στην πατάτα / τζατζίκι και είναι ακόμα στο 2.70. Με τόσα σουβλατζίδικα γύρω γύρω πως να βγουν τα έξοδα/κέρδος;
Κάντε σπιτικά δεν είναι και καμία επιστήμη... κατσαριδονια φουλ είναι τα περισσότερα σουβλατζίδικα.

Ο μόνος λόγος που αρκετά είναι ανοικτά ακόμα είναι ότι κλέβουν το κράτος στα ντελιβερι χωρίς απόδειξη και με χαμηλόμισθους υπαλλήλους.

  • Like 5
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, σε σύγκριση με τα φαγητά δρόμου της υπόλοιπης Ευρώπης, συνεχίσει η τιμή να είναι τίμια για την ποσότητα γεύματος που πέρνεις και για το πόσο σε κρατάει χορτάτο. 

  • Like 1
Δημοσ.

Φτιαχτε σπιτι σουβλακι με ωραιο μπιφτεκι φρεσκα λαχανικα και πατατες να το χαρειτε

κι αστους να πουλανε γατες με πλαστικες πατατες

  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Klausx είπε

Εδώ το στουμπώνουν στην πατάτα / τζατζίκι και είναι ακόμα στο 2.70. Με τόσα σουβλατζίδικα γύρω γύρω πως να βγουν τα έξοδα/κέρδος;
Κάντε σπιτικά δεν είναι και καμία επιστήμη... κατσαριδονια φουλ είναι τα περισσότερα σουβλατζίδικα.

Ο μόνος λόγος που αρκετά είναι ανοικτά ακόμα είναι ότι κλέβουν το κράτος στα ντελιβερι χωρίς απόδειξη και με χαμηλόμισθους υπαλλήλους.

Ακριβως ασε που δεν βαζουν την ποσοτητα κρεατος που πρεπει...σχεδον ολοι τους...επισης την "κρεμα" την χρεωνει 50 λεπτα εξτρα δηλαδή με τζατζικι θα ηταν το 4.40 το σαντουιτσ...της αποδειξης...

Επεξ/σία από ppaio
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Klausx είπε

Εδώ το στουμπώνουν στην πατάτα / τζατζίκι και είναι ακόμα στο 2.70. Με τόσα σουβλατζίδικα γύρω γύρω πως να βγουν τα έξοδα/κέρδος;
Κάντε σπιτικά δεν είναι και καμία επιστήμη... κατσαριδονια φουλ είναι τα περισσότερα σουβλατζίδικα.

Ο μόνος λόγος που αρκετά είναι ανοικτά ακόμα είναι ότι κλέβουν το κράτος στα ντελιβερι χωρίς απόδειξη και με χαμηλόμισθους υπαλλήλους.

Αυτό για το σπίτι π πες, αμα μαθω να τα τυλίγω κιόλας θα μαι τζετ, έχω σωθεί με τη κρετα φαρμς γυρο που απλα τον ζεσταινω 3 λεπτα στο τηγανι... ντοματα κρεμμυδι τζατζικι βαζω, πατατες σπάνια. Ντάξει δεν έχει τη χάρη του σουβλατζιδικου αλλά το απολαμβάνω εξίσου!

  • Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ppaio είπε

Ακριβως ασε που δεν βαζουν την ποσοτητα κρεατος που πρεπει...σχεδον ολοι τους...επισης την "κρεμα" την χρεωνει 50 λεπτα εξτρα δηλαδή με τζατζικι θα ηταν το 4.40 το σαντουιτσ...

για πιτόγυρα δεν μιλάμε;Που κολλάει η κρέμα και το σάντουιτς;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και καπως έτσι ξεκινάει νέο saga σουβλάκι  vs καλαμάκι 

  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

για πιτόγυρα δεν μιλάμε;Που κολλάει η κρέμα και το σάντουιτς;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και καπως έτσι ξεκινάει νέο saga σουβλάκι  vs καλαμάκι 

Εννοω το τζατζικι και αυτα...με την "κρεμα"...

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μια χαρα ειναι η τιμουλα. 

Άσε με να μαντέψω, εργάζεσαι στην εστίαση, δεν αποκλείεται να έχεις και δικό σου εστιατόριο..

  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Άσε με να μαντέψω, εργάζεσαι στην εστίαση, δεν αποκλείεται να έχεις και δικό σου εστιατόριο..

Το μαντεψες ή το εχεις δει στο φορουμ που το εχω αναφερει?

Οπως και να εχει, το εχω ξανα πει: Οσο δεν υπαρχει περιθωριο φοροδιαφυγης (πληρωμες με καρτες, παραγγελιες απο τα γνωστα site κτλ), τοτε αυτες τις τιμες θα εχουμε. Δεν γινεται να εχουμε την πιο υψηλη φορολογια στην Ευρωπη, και να εχουμε το πιο φθηνο φαγητο. Μεχρι πριν, ολοι χτυπουσαν λιγα πραγματα. Ε τωρα, μαζι με τα εξοδα οπως ηλιελαιο +30%, ρευμα +25-35%, προπανιο +40%, πλαστικα +0.10 για τα οποια δεν ευθυνομαστε (δεν σκεφτηκε καποιος να δωσει στην αγορα βιοδιασπωμενα στην ιδια τιμη), ψωμι +30% κτλ, ε δεν θα τα βαζουμε απο τις τσεπες μας. 

Και πρωτου πει κανεις οτι παντα η εστιαση εκλεβε, θα πω και εγω παντα εμπαιναν ανικανα ατομα στο δημοσιο για 2-5κ μισθο, αλλοι πηρατε καρτες και δανεια τα οποια τα ναυαγησατε, καποιες συνταξεις και εφαπαξ που εχουν δωθει, τα ασφαλιστικα ταμεια που ειναι ενα αστειο γενικα κτλ κτλ.

  • Like 13
Δημοσ.

Πάντως λογικό είναι να ανεβάσουν τιμές οι πάντες, το σουβλάκι θα το κόψουμε αναγκαστικά...αυτόματα θα χαθούν θέσεις εργασίας.
Αν γίνει αύξηση των μισθών το σουβλάκι θα πάει στα 5-6 ευρώ κτλ (το σουβλάκι είναι απλά παράδειγμα) ο μόνος τρόπος που βλέπω εγώ είναι μείωση φορολογίας.

  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Klausx είπε

Πάντως λογικό είναι να ανεβάσουν τιμές οι πάντες, το σουβλάκι θα το κόψουμε αναγκαστικά...αυτόματα θα χαθούν θέσεις εργασίας.
 

Προφανως θα χαθουν θεσεις εργασιας...Εγω δεν ξαναπαω εκει...μετα το ΣΟΚ...και νομιζω πολλοι αλλοι...

  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...