cthulhucarbide Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Ρητορική ήταν η ερώτηση για το που ακριβώς ώστε να δείξει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται (διεύθυνση δεν έκατσα να κοιτάξω καν). Στην Θεσσαλονίκη πάντα τα πιτόγυρα ήταν περίπου διπλάσια σε μέγεθος και τιμή από της υπόλοιπης Ελλάδας οπότε είναι παραπλανητικό να λέμε ότι έφτασε 3,90 ενώ πριν τις αυξήσεις ήταν 3,60 ξερωγώ. Όσοι διαβάζουν αυτή την είδηση νομίζουν ότι το κλασικό σε μέγεθος πιτόγυρο των 2,50 πήρε απότομη αύξηση 1,40 που είναι απλά κλικμπέιτ 11
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Περιμένω αυτόν που θα πει έπρεπε να απορροφήσουν τις αυξήσεις οι σουβλατζίδες. Έπρεπε να απορροφήσουν τις αυξήσεις οι σουβλατζήδες. 1 1
ppaio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Έπρεπε να απορροφήσουν τις αυξήσεις οι σουβλατζήδες. Αυτοί ρούφηξαν και εμάς...όμως... 1
Klausx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Εδώ το στουμπώνουν στην πατάτα / τζατζίκι και είναι ακόμα στο 2.70. Με τόσα σουβλατζίδικα γύρω γύρω πως να βγουν τα έξοδα/κέρδος; Κάντε σπιτικά δεν είναι και καμία επιστήμη... κατσαριδονια φουλ είναι τα περισσότερα σουβλατζίδικα. Ο μόνος λόγος που αρκετά είναι ανοικτά ακόμα είναι ότι κλέβουν το κράτος στα ντελιβερι χωρίς απόδειξη και με χαμηλόμισθους υπαλλήλους. 5
Finn Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Εν τω μεταξύ, σε σύγκριση με τα φαγητά δρόμου της υπόλοιπης Ευρώπης, συνεχίσει η τιμή να είναι τίμια για την ποσότητα γεύματος που πέρνεις και για το πόσο σε κρατάει χορτάτο. 1
adi32 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Φτιαχτε σπιτι σουβλακι με ωραιο μπιφτεκι φρεσκα λαχανικα και πατατες να το χαρειτε κι αστους να πουλανε γατες με πλαστικες πατατες 5
ppaio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Klausx είπε Εδώ το στουμπώνουν στην πατάτα / τζατζίκι και είναι ακόμα στο 2.70. Με τόσα σουβλατζίδικα γύρω γύρω πως να βγουν τα έξοδα/κέρδος; Κάντε σπιτικά δεν είναι και καμία επιστήμη... κατσαριδονια φουλ είναι τα περισσότερα σουβλατζίδικα. Ο μόνος λόγος που αρκετά είναι ανοικτά ακόμα είναι ότι κλέβουν το κράτος στα ντελιβερι χωρίς απόδειξη και με χαμηλόμισθους υπαλλήλους. Ακριβως ασε που δεν βαζουν την ποσοτητα κρεατος που πρεπει...σχεδον ολοι τους...επισης την "κρεμα" την χρεωνει 50 λεπτα εξτρα δηλαδή με τζατζικι θα ηταν το 4.40 το σαντουιτσ...της αποδειξης... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από ppaio
panosno1com Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Klausx είπε Εδώ το στουμπώνουν στην πατάτα / τζατζίκι και είναι ακόμα στο 2.70. Με τόσα σουβλατζίδικα γύρω γύρω πως να βγουν τα έξοδα/κέρδος; Κάντε σπιτικά δεν είναι και καμία επιστήμη... κατσαριδονια φουλ είναι τα περισσότερα σουβλατζίδικα. Ο μόνος λόγος που αρκετά είναι ανοικτά ακόμα είναι ότι κλέβουν το κράτος στα ντελιβερι χωρίς απόδειξη και με χαμηλόμισθους υπαλλήλους. Αυτό για το σπίτι π πες, αμα μαθω να τα τυλίγω κιόλας θα μαι τζετ, έχω σωθεί με τη κρετα φαρμς γυρο που απλα τον ζεσταινω 3 λεπτα στο τηγανι... ντοματα κρεμμυδι τζατζικι βαζω, πατατες σπάνια. Ντάξει δεν έχει τη χάρη του σουβλατζιδικου αλλά το απολαμβάνω εξίσου! 4
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, ppaio είπε Ακριβως ασε που δεν βαζουν την ποσοτητα κρεατος που πρεπει...σχεδον ολοι τους...επισης την "κρεμα" την χρεωνει 50 λεπτα εξτρα δηλαδή με τζατζικι θα ηταν το 4.40 το σαντουιτσ... για πιτόγυρα δεν μιλάμε;Που κολλάει η κρέμα και το σάντουιτς; Και καπως έτσι ξεκινάει νέο saga σουβλάκι vs καλαμάκι 1
ppaio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε για πιτόγυρα δεν μιλάμε;Που κολλάει η κρέμα και το σάντουιτς; Και καπως έτσι ξεκινάει νέο saga σουβλάκι vs καλαμάκι Εννοω το τζατζικι και αυτα...με την "κρεμα"...
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μια χαρα ειναι η τιμουλα. Άσε με να μαντέψω, εργάζεσαι στην εστίαση, δεν αποκλείεται να έχεις και δικό σου εστιατόριο.. 3
SabotazNic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, phanispal είπε Άσε με να μαντέψω, εργάζεσαι στην εστίαση, δεν αποκλείεται να έχεις και δικό σου εστιατόριο.. Το μαντεψες ή το εχεις δει στο φορουμ που το εχω αναφερει? Οπως και να εχει, το εχω ξανα πει: Οσο δεν υπαρχει περιθωριο φοροδιαφυγης (πληρωμες με καρτες, παραγγελιες απο τα γνωστα site κτλ), τοτε αυτες τις τιμες θα εχουμε. Δεν γινεται να εχουμε την πιο υψηλη φορολογια στην Ευρωπη, και να εχουμε το πιο φθηνο φαγητο. Μεχρι πριν, ολοι χτυπουσαν λιγα πραγματα. Ε τωρα, μαζι με τα εξοδα οπως ηλιελαιο +30%, ρευμα +25-35%, προπανιο +40%, πλαστικα +0.10 για τα οποια δεν ευθυνομαστε (δεν σκεφτηκε καποιος να δωσει στην αγορα βιοδιασπωμενα στην ιδια τιμη), ψωμι +30% κτλ, ε δεν θα τα βαζουμε απο τις τσεπες μας. Και πρωτου πει κανεις οτι παντα η εστιαση εκλεβε, θα πω και εγω παντα εμπαιναν ανικανα ατομα στο δημοσιο για 2-5κ μισθο, αλλοι πηρατε καρτες και δανεια τα οποια τα ναυαγησατε, καποιες συνταξεις και εφαπαξ που εχουν δωθει, τα ασφαλιστικα ταμεια που ειναι ενα αστειο γενικα κτλ κτλ. 13
Klausx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Πάντως λογικό είναι να ανεβάσουν τιμές οι πάντες, το σουβλάκι θα το κόψουμε αναγκαστικά...αυτόματα θα χαθούν θέσεις εργασίας. Αν γίνει αύξηση των μισθών το σουβλάκι θα πάει στα 5-6 ευρώ κτλ (το σουβλάκι είναι απλά παράδειγμα) ο μόνος τρόπος που βλέπω εγώ είναι μείωση φορολογίας. 1 1
ppaio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Klausx είπε Πάντως λογικό είναι να ανεβάσουν τιμές οι πάντες, το σουβλάκι θα το κόψουμε αναγκαστικά...αυτόματα θα χαθούν θέσεις εργασίας. Προφανως θα χαθουν θεσεις εργασιας...Εγω δεν ξαναπαω εκει...μετα το ΣΟΚ...και νομιζω πολλοι αλλοι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις