jim_p Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 ReVanced Continuing the legacy of Vanced. Not affiliated with Vanced team. https://github.com/ReVancedTeam Αντε να δουμε. Εβαλα το vanced μεσω του manager του στο ταμπλετ (lineage os 14.1 + opangapps pico) την μερα που ανακοινωθηκε το κλεισιμο του και απο τοτε μου εχει πεταξει 2 ακυρα notifications για καναλια ή βιντεο που ισως να με ενδιαφερουν. Ετσι κανει κανονικα? Δεν εβαλα στοιχεια κλπ στο vanced, απλα το ανοιξα και το ξανακλεισα.
mike299 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, jim_p είπε ReVanced Continuing the legacy of Vanced. Not affiliated with Vanced team. https://github.com/ReVancedTeam Αντε να δουμε. Εβαλα το vanced μεσω του manager του στο ταμπλετ (lineage os 14.1 + opangapps pico) την μερα που ανακοινωθηκε το κλεισιμο του και απο τοτε μου εχει πεταξει 2 ακυρα notifications για καναλια ή βιντεο που ισως να με ενδιαφερουν. Ετσι κανει κανονικα? Δεν εβαλα στοιχεια κλπ στο vanced, απλα το ανοιξα και το ξανακλεισα. Τελευταία έκδοση και εγώ σε MIUI, δεν μου έχει πετάξει ποτέ κανένα notification. Ούτε σε παλιότερες εκδόσεις.
MrRush Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Στις 17/3/2022 στις 2:29 ΜΜ, CyberKid είπε Βασικά το ίδιο λέμε, είσαι μεσάνυχτας και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ένα apk είναι καθαρό ή όχι. Κάποιοι έρχονται και σου το δίνουν καθαρό λοιπόν. Το θέλεις; καλώς. Δεν το θέλεις; Κανένα πρόβλημα Εγω ο ιδιος τα κανω ανάλυση γιατί αυτή είναι η δουλειά μου Πως κάνεις ανάλυση ένα obfuscated APK;
andreas1gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Στις 18/3/2022 στις 7:42 ΠΜ, CyberKid είπε Με VPN, διαλέγοντας σαν χώρα σύνδεσης την Αργεντινή. Πρέπει να είσαι μόνιμα συνδεδεμένος με σερβερ Αργεντινής;
Conan2046 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως κατέβασα το newspipe με sponsorblock το οποίο τελικά δουλεύει (είχα βάλει λάθος API Url, το σωστό για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται και δεν το ξέρει είναι το:( https://sponsor.ajay.app/api/). Και το οποίο δουλεύει μια χαρά στο σύνολο της. Δεν μ' ενδιαφέρει ούτως ή άλλως το login βέβαια, αλλά μπορεί κάποιος να κάνει εισαγωγή τις εγγραφές του στο youtube από καιρό σε καιρό αν το θεωρεί σημαντικό. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από Conan2046
enterhere Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε Πρέπει να είσαι μόνιμα συνδεδεμένος με σερβερ Αργεντινής; Όχι. Μόνο την πρώτη φορά για να δημιουργήσεις τον λογαριασμό και να κάνεις την πληρωμή. 1 1
Πέτρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Εγώ να πω ότι από τη μέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο έχω μόνιμα "σφάλμα διακομιστή" και δεν λειτουργεί.
Necrogenisis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Στις 27/3/2022 στις 10:23 ΠΜ, Πέτρος είπε Εγώ να πω ότι από τη μέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο έχω μόνιμα "σφάλμα διακομιστή" και δεν λειτουργεί. Μήπως έχεις outdated Vanced MicroG; Κατέβασε την πιο πρόσφατη έκδοση από APKMirror και δες μήπως φτιάξει. 1
Πέτρος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 35 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε Μήπως έχεις outdated Vanced MicroG; Κατέβασε την πιο πρόσφατη έκδοση από APKMirror και δες μήπως φτιάξει. Ήθελε από όλα, micro-ytvanced είχαν μείνει πολύ πίσω (νομίζω από τότε που τα έβαλα στη συσκευή πριν 2.5 χρόνια). Τώρα λειτουργεί μια χαρά. Ευχαριστώ.
CyberKid Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στις 25/3/2022 στις 9:52 ΜΜ, MrRush είπε Πως κάνεις ανάλυση ένα obfuscated APK; Ένα apk reverse είναι δέκα λεπτά δουλειά. Το κάνεις decompile και το αναλύεις. Τα δείχνω όλα αναλυτικά στο iguru μέσα από εφαρμογές και οδηγούς.
GATE123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Αυτό εδώ είναι ίδιο με το Vanced Spoiler https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ljo.blocktube Στο Play Store είναι δοκιμαστική έκδοση 3 μέρες. Όποιος θέλει την premium έκδοση του στέλνω pm. Από Android 8+
Figantu Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Eμενα το vanced δουλεύει μια χαρα χωρις προβλήματα και με λογαριασμούς μέσα
SergioX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Στις 14/2/2023 στις 3:33 ΠΜ, Figantu είπε Eμενα το vanced δουλεύει μια χαρα χωρις προβλήματα και με λογαριασμούς μέσα Και εμένα το ίδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις