Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ReVanced Continuing the legacy of Vanced. Not affiliated with Vanced team.
https://github.com/ReVancedTeam

Αντε να δουμε.

Εβαλα το vanced μεσω του manager του στο ταμπλετ (lineage os 14.1 + opangapps pico) την μερα που ανακοινωθηκε το κλεισιμο του και απο τοτε μου εχει πεταξει 2 ακυρα notifications για καναλια ή βιντεο που ισως να με ενδιαφερουν.
Ετσι κανει κανονικα? Δεν εβαλα στοιχεια κλπ στο vanced, απλα το ανοιξα και το ξανακλεισα.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jim_p είπε

ReVanced Continuing the legacy of Vanced. Not affiliated with Vanced team.
https://github.com/ReVancedTeam

Αντε να δουμε.

Εβαλα το vanced μεσω του manager του στο ταμπλετ (lineage os 14.1 + opangapps pico) την μερα που ανακοινωθηκε το κλεισιμο του και απο τοτε μου εχει πεταξει 2 ακυρα notifications για καναλια ή βιντεο που ισως να με ενδιαφερουν.
Ετσι κανει κανονικα? Δεν εβαλα στοιχεια κλπ στο vanced, απλα το ανοιξα και το ξανακλεισα.

Τελευταία έκδοση και εγώ σε MIUI, δεν μου έχει πετάξει ποτέ κανένα notification. Ούτε σε παλιότερες εκδόσεις.

Δημοσ.
Στις 17/3/2022 στις 2:29 ΜΜ, CyberKid είπε

Βασικά το ίδιο λέμε, είσαι μεσάνυχτας και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ένα apk είναι καθαρό ή όχι. Κάποιοι έρχονται και σου το δίνουν καθαρό λοιπόν. Το θέλεις; καλώς. Δεν το θέλεις; Κανένα πρόβλημα :)

Εγω ο ιδιος τα κανω ανάλυση γιατί αυτή είναι η δουλειά μου  :)

Πως κάνεις ανάλυση ένα obfuscated APK; 

Δημοσ.
Στις 18/3/2022 στις 7:42 ΠΜ, CyberKid είπε

Με VPN, διαλέγοντας σαν χώρα σύνδεσης την Αργεντινή.

Πρέπει να είσαι μόνιμα συνδεδεμένος με σερβερ Αργεντινής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως κατέβασα το newspipe με sponsorblock το οποίο τελικά δουλεύει (είχα βάλει λάθος API Url, το σωστό για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται και δεν το ξέρει είναι το:( https://sponsor.ajay.app/api/).

Και το οποίο δουλεύει μια χαρά στο σύνολο της. Δεν μ' ενδιαφέρει ούτως ή άλλως το login βέβαια, αλλά μπορεί κάποιος να κάνει εισαγωγή τις εγγραφές του στο youtube από καιρό σε καιρό αν το θεωρεί σημαντικό.

Επεξ/σία από Conan2046
Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Πρέπει να είσαι μόνιμα συνδεδεμένος με σερβερ Αργεντινής;

Όχι. Μόνο την πρώτη φορά για να δημιουργήσεις τον λογαριασμό και να κάνεις την πληρωμή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/3/2022 στις 10:23 ΠΜ, Πέτρος είπε

Εγώ να πω ότι από τη μέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο έχω μόνιμα "σφάλμα διακομιστή" και δεν λειτουργεί.

Μήπως έχεις outdated Vanced MicroG; Κατέβασε την πιο πρόσφατη έκδοση από APKMirror και δες μήπως φτιάξει.

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε

Μήπως έχεις outdated Vanced MicroG; Κατέβασε την πιο πρόσφατη έκδοση από APKMirror και δες μήπως φτιάξει.

Ήθελε από όλα, micro-ytvanced είχαν μείνει πολύ πίσω (νομίζω από τότε που τα έβαλα στη συσκευή πριν 2.5 χρόνια).

Τώρα λειτουργεί μια χαρά.

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/3/2022 στις 9:52 ΜΜ, MrRush είπε

Πως κάνεις ανάλυση ένα obfuscated APK; 

Ένα apk reverse είναι δέκα λεπτά δουλειά. Το κάνεις decompile και το αναλύεις. Τα δείχνω όλα αναλυτικά στο iguru μέσα από εφαρμογές και οδηγούς.

• 9 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 3:33 ΠΜ, Figantu είπε

Eμενα το vanced δουλεύει μια χαρα χωρις προβλήματα και με λογαριασμούς μέσα 

Και εμένα το ίδιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...