CyberKid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Μας έλεγε για απλή εγκατάσταση ενώ δεν είναι. Προσωπικά επειδή δουλεύω από το 2008 ΜΟΝΟ με custom rom, δεν μπορώ να ξέρω τι έχει και τι δεν έχει η κάθε συσκευή μέσα. Για μένα που λειτουργώ τη Resurrection Remix, είναι μια απλή εγκατάσταση.
osfp1978 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, CyberKid είπε Προσωπικά επειδή δουλεύω από το 2008 ΜΟΝΟ με custom rom, δεν μπορώ να ξέρω τι έχει και τι δεν έχει η κάθε συσκευή μέσα. Για μένα που λειτουργώ τη Resurrection Remix, είναι μια απλή εγκατάσταση. Καλό θα ήταν να το διευκρινιζουμε όμως. Όσοι γράφουμε εδώ δεν έχουμε όλοι "πειραγμένες" ρομ.
bele Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Σε custom rom A12 χωρίς εγκατεστημένο κανένα youtube
CyberKid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, bele είπε Σε custom rom A12 χωρίς εγκατεστημένο κανένα youtube Απλά και όμορφα 🤷
chios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 σε 2 κινητά Α12 - Α7 μπήκε μια χαρά και έχω και το κανονικό youtube από play 1
CyberKid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, chios είπε σε 2 κινητά Α12 - Α7 μπήκε μια χαρά και έχω και το κανονικό youtube από play Ανέφερε οτι δεν έχει και διαφημίσεις γιατί σε λίγο θα με σταυρώσουν.
osfp1978 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς αλλά εμένα δεν μου εγκαθίσταται.
Billator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Στις 14/3/2022 στις 9:09 ΜΜ, basilis_k6 είπε καμια εναλλακτική δεν ειναι σαν το vanced δυστυχως. το newpipe ηταν τραγικα κατώτερο, τωρα δεν ξερω πως ειναι. ελπίζω κάποιο άλλο team απο το xda να συνεχισει να το στηρίζει. Τι να λέμε εμένα με είχε βολέψει πολύ, τόσο τα gestures φωτεινότητα / ήχος, το dislike counter, το αυτόματο προσπέρασμα των in-video ads ή των self-promotions (όπου αποτελούν το 10-20% της συνολικής διάρκειας των video συνήθως), το black και όχι dark θέμα όπου στην amoled είναι must, ο έλεγχος της αυτόματης ανάλυσης ανάλογα αν είσαι με data ή wifi. Εγώ θα το κρατήσω ως κύρια εφαρμογή μέχρι την στιγμή που θα σταματήσει να μπορεί να είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός μου. Στις 16/3/2022 στις 8:04 ΠΜ, CyberKid είπε Γιατι να εγκαταστησεις ολα αυτα τα σκουπιδια, οταν με μια απλη αναζητηση στο Google μπορεις να βρεις το Youtube Premium εντελως δωρεαν; ΄Δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ Vanced οπότε δεν ξέρεις τις επιπλέον λειτουργείες που είχε από ότι φαίνεται. Μακάρι να ήταν μόνο οι διαφημίσεις και το background playback το πρόβλημα. Αν ήθελα premium η αλήθεια είναι ότι θα πλήρωνα απλά 10 ευρώ το χρόνο χωρίς να δοκιμάζω μη ελεγχόμενες εφαρμογές (όπου οι Youtube premium hacked εφαρμογές είναι οι πιο γνωστές για mining Malware σε κινητά και contact leaks).
CyberKid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Billator είπε Τι να λέμε εμένα με είχε βολέψει πολύ, τόσο τα gestures φωτεινότητα / ήχος, το dislike counter, το αυτόματο προσπέρασμα των in-video ads ή των self-promotions (όπου αποτελούν το 10-20% της συνολικής διάρκειας των video συνήθως), το black και όχι dark θέμα όπου στην amoled είναι must, ο έλεγχος της αυτόματης ανάλυσης ανάλογα αν είσαι με data ή wifi. Εγώ θα το κρατήσω ως κύρια εφαρμογή μέχρι την στιγμή που θα σταματήσει να μπορεί να είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός μου. ΄Δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ Vanced οπότε δεν ξέρεις τις επιπλέον λειτουργείες που είχε από ότι φαίνεται. Μακάρι να ήταν μόνο οι διαφημίσεις και το background playback το πρόβλημα. Αν ήθελα premium η αλήθεια είναι ότι θα πλήρωνα απλά 10 ευρώ το χρόνο χωρίς να δοκιμάζω μη ελεγχόμενες εφαρμογές (όπου οι Youtube premium hacked εφαρμογές είναι οι πιο γνωστές για mining Malware σε κινητά και contact leaks). Το vanced το χρησιμοποιω πολυ πριν ονομαστει vanced και θα το χρησιμοποιω για πολλα χρονια ακομα. Οι αγνωστες πηγες δεν ειναι για ολους, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αν δεν μπορεις να αναλυσεις ενα apk, τοτε ναι, καλα κανεις και το πληρωνεις Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από CyberKid
osfp1978 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Όποτε όσο δουλεύει το vanced έχει καλώς. Όταν σταματήσει πάμε για browser με AdBlock όπως Opera και Firefox. Εκτός κι αν προκύψει κάτι ανάλογο του vanced. Κάποιος θα βγάλει δε μπορεί. Δεν μπλέκω με πειραγμένες ρομ. Αλλά ούτε δίνω και ευρώ παραπάνω, όσο υπάρχουν εναλλακτικές τουλάχιστον. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από osfp1978 1
Billator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, CyberKid είπε Το vanced το χρησιμοποιω πολυ πριν ονομαστει vanced και θα το χρησιμοποιω για πολλα χρονια ακομα. Οι αγνωστες πηγες δεν ειναι για ολους, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αν δεν μπορεις να αναλυσεις ενα apk, τοτε ναι, καλα κανεις και το πληρωνεις Είχαμε να λέγαμε φάση δλδ. Φαίνεται η άγνοια σου αν πιστεύεις ότι μπορείς να καταλάβεις την διαφορά στο apk. Good luck
CyberKid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Billator είπε Είχαμε να λέγαμε φάση δλδ. Φαίνεται η άγνοια σου αν πιστεύεις ότι μπορείς να καταλάβεις την διαφορά στο apk. Good luck Βασικά το ίδιο λέμε, είσαι μεσάνυχτας και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ένα apk είναι καθαρό ή όχι. Κάποιοι έρχονται και σου το δίνουν καθαρό λοιπόν. Το θέλεις; καλώς. Δεν το θέλεις; Κανένα πρόβλημα Εγω ο ιδιος τα κανω ανάλυση γιατί αυτή είναι η δουλειά μου Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από CyberKid
aromeo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Όλη αυτή η φασαρία για 2,30€ που έχει το Family πακέτο του Premium; 3 1
Billator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, CyberKid είπε Μαλλον εισαι μεσανυχτας, οποτε πληρωνε το δεκαρικακι και ολα καλα μικρε Εγω ο ιδιος τα κανω αναλυση Έγινε Mr Hacker. Μόλις κάνεις την "ανάλυση" ενημέρωσε μας. Περιμένουμε, ευχαριστώ. Απλά είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις γιατί δεν ξέρεις ο άλλος τι άλλο θα κατεβάσει. Ελπίζω να πιάνεις το νόημα αν όχι πάλι κρίμα. 33 λεπτά πριν, CyberKid είπε γιατί αυτή είναι η δουλειά μου Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από Billator
CyberKid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Billator είπε Έγινε Mr Hacker. Μόλις κάνεις την "ανάλυση" ενημέρωσε μας. Περιμένουμε, ευχαριστώ. Απλά είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις γιατί δεν ξέρεις ο άλλος τι άλλο θα κατεβάσει. Ελπίζω να πιάνεις το νόημα αν όχι πάλι κρίμα. Είναι καθαρό σαν να πλύθηκε με Ariel. Το κάνεις με δική σου ευθύνη εγκατάσταση όπως και κάθε άλλο πρόγραμμα. Όμως δεν μου απάντησες, μιας και είσαι γνωστής όπως λες και απάντησες μόνο και μόνο για να πεις τη μ@λακια σου, πως ονομαζόταν η εφαρμογή πριν πάρει την ονομασία vanced; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από CyberKid
Προτεινόμενες αναρτήσεις