Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Για πες λεπτομέρειες 

2 ώρες πριν, jim_p είπε

Το youtube premium δεν συνδεεται με το λογαριασμο που εχεις? Πως τσεκαρει δηλαδη οτι εισαι premium? Δεν νομιζω να υπαρχει διαφορετικη εφαρμογη.

Εδώ είσαι. Κάνεις μια απλή εγκατάσταση και είσαι αρχοντόπουλο. Συνδέομαι κανονικά στο λογαριασμό μου, με όλες τις premium παροχές.

Επεξ/σία από CyberKid
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, CyberKid είπε

Εδώ είσαι. Κάνεις μια απλή εγκατάσταση και είσαι αρχοντόπουλο. Συνδέομαι κανονικά στο λογαριασμό μου, με όλες τις premium παροχές.

Και αυτό vanced λέγεται.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, CyberKid είπε

Το χα δει αυτό ψάχνοντας μετά από το 1ο σου ποστ αλλά όταν πατάω στο MOD(πορτοκαλί) μου κατεβάζει ένα apk "Vanced_Manager_v2.6.2_apkmody.io.apk".

Βρήκα και αυτό: https://techbigs.com/youtube-premium-2.html

Επεξ/σία από alxnt
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CyberKid είπε

Λάθος link. Αυτό εδώ είναι το σωστό.

https://divyanet.com/youtube-mod-apk/download/2

Συνδέεται κανονικά σε λογαριασμό. Μόλις το δοκίμασα.

ΟΚ

Ερώτηση:
Με αυτό έχεις 2 apps όπως με το vanced ή πάει και κάθεται πάνω στην εφαρμογή του yt και την κάνει upgrade σε premium?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alxnt είπε

ΟΚ

Ερώτηση:
Με αυτό έχεις 2 apps όπως με το vanced ή πάει και κάθεται πάνω στην εφαρμογή του yt και την κάνει upgrade σε premium?

Αυτή τη στιγμή έχω και τα δυο, ναι. Λειτουργεί θαρρώ και χωρίς το MicroG αλλά θα το δοκιμάσω όταν έρθει εκείνη η ώρα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, CyberKid είπε

Αυτή τη στιγμή έχω και τα δυο, ναι. Λειτουργεί θαρρώ και χωρίς το MicroG αλλά θα το δοκιμάσω όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Μια τελευταία😀

Το microg του vanced εννοείς ότι έχεις και για το yt premium ή κατεβάζεις κάποιο άλλο microg;

Πχ εδώ δίνει και microg που μάλλον δεν είναι vanced.

Επεξ/σία από alxnt
Δημοσ.

Ούτε σε εμένα κάνει εγκατάσταση (1+6)

Έχω απενεργοποίηση το YouTube και έχω το Vanced.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, GATE123 είπε

Ούτε σε εμένα κάνει εγκατάσταση (1+6)

Έχω απενεργοποίηση το YouTube και έχω το Vanced.

Υπάρχει ήδη στη συσκευή σου έστω και απενεργοποιημένη, γι'αυτό δεν μπορείς να την εγκαταστήσεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CyberKid είπε

Υπάρχει ήδη στη συσκευή σου έστω και απενεργοποιημένη, γι'αυτό δεν μπορείς να την εγκαταστήσεις.

Και τι μπορούμε να κάνουμε ; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CyberKid είπε

Οπότε δεν υπάρχει κάτι εκτός από τα γνωστά......

20 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Και τι μπορούμε να κάνουμε ; 

Είναι σαν να σου λέει ότι πρέπει να ξηλώσεις το κανονικό YouTube για να βάλεις το Premium.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Είναι σαν να σου λέει ότι πρέπει να ξηλώσεις το κανονικό YouTube για να βάλεις το Premium.

Μας έλεγε για απλή εγκατάσταση ενώ δεν είναι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...