Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

Να πούμε βέβαια, πως η ΔΕΗ εξυπηρετει και απόγευμα. Κλείσε ηλεκτρονικό ραντεβού. 

...όχι όλα τα καταστήματα πάντως. Για να λέει για 8-3, πιθανώς το έχει τσεκάρει το "δικό του"...(Αν πάλι όχι, να το κάνει άμεσα, εννοείται)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ όλους. Το πρόβλημα ήταν η Ζενιθ που έχει ωράριο αυστηρά  8-3.

Εφόσον μπορώ να την παρακάμψω θα πάω απευθείας στην ΔΕΗ που έχει 8-8 το βράδυ.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την περίπτωση αερίου, άκρη βγάζεις με την τοπική ΕΔΑ όχι την όποια εταιρεία αερίου.

Επεξ/σία από acomaedo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι πράγματι αυτό μου είπε σήμερα η ΔΕΗ. Πρώτα πρέπει να πάω στην ΕΔΑ για αλλαγη χρήσης και μετά για ολα τα υπόλοιπα στην ΔΕΗ.

Πήγα τελικά και στην ΕΔΑ για την αλλαγή ονόματος.

Παρόλο που το σπίτι στο Ε9 είναι στο όνομα και της μητέρας μου και του θανόντως, στην ΕΔΑ μου ζήτησαν και πιστοποιητικό εγγύτερων συγγενών και από όλους τους εγγύτερους συγγενείς να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπουν την μεταφορά στο όνομα της μητέρας μου. (παρόλο που τα κληρονομικά ακόμη δεν έχουν τελειώσει και δεν έχει γίνει ακόμη αποδοχή κληρονομιάς...)

Επεξ/σία από The_Judas
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/3/2022 στις 5:54 ΜΜ, The_Judas είπε

ναι πράγματι αυτό μου είπε σήμερα η ΔΕΗ. Πρώτα πρέπει να πάω στην ΕΔΑ για αλλαγη χρήσης και μετά για ολα τα υπόλοιπα στην ΔΕΗ.

Πήγα τελικά και στην ΕΔΑ για την αλλαγή ονόματος.

Παρόλο που το σπίτι στο Ε9 είναι στο όνομα και της μητέρας μου και του θανόντως, στην ΕΔΑ μου ζήτησαν και πιστοποιητικό εγγύτερων συγγενών και από όλους τους εγγύτερους συγγενείς να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπουν την μεταφορά στο όνομα της μητέρας μου. (παρόλο που τα κληρονομικά ακόμη δεν έχουν τελειώσει και δεν έχει γίνει ακόμη αποδοχή κληρονομιάς...)

Καλησπέρα, βγάλατε άκρη τελικά με την αλλαγή; Χάσαμε κ εμείς τον πατέρα μας και τώρα που ξεκαθάρισαν τα διαδικαστικά και πέρασε το σπίτι στην αδερφή μου θέλουμε να φύγουμε από Ζενίθ. Μπορείς να μου γράψεις τι πρέπει να κάνουμε; Ευχαριστώ για τον χρόνο σου :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ksof80 είπε

Καλησπέρα, βγάλατε άκρη τελικά με την αλλαγή; Χάσαμε κ εμείς τον πατέρα μας και τώρα που ξεκαθάρισαν τα διαδικαστικά και πέρασε το σπίτι στην αδερφή μου θέλουμε να φύγουμε από Ζενίθ. Μπορείς να μου γράψεις τι πρέπει να κάνουμε; Ευχαριστώ για τον χρόνο σου :)

Αν εχει το νεο συμβόλαιο τοτε με φωτοτυπία αυτού και μια ληξιαρχική πράξη του θανόντα λογικά μπορείτε να αλλάξετε παροχέα. Εγω στην ΔΕΗ ετσι άλλαξα το ρόλοι στο όνομα μου.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Αν εχει το νεο συμβόλαιο τοτε με φωτοτυπία αυτού και μια ληξιαρχική πράξη του θανόντα λογικά μπορείτε να αλλάξετε παροχέα. Εγω στην ΔΕΗ ετσι άλλαξα το ρόλοι στο όνομα μου.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Ksof80 είπε

Αυτο που γραφω χρειαζεται η εδα-θεσσαλονικης εφοσον δεν εχετε μαλλον κανει αποδοχη κληρονομιας...

"πιστοποιητικό εγγύτερων συγγενών και από όλους τους εγγύτερους συγγενείς να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπουν την μεταφορά στο όνομα της αδερφης σου"

Αλλα αν δεν εισαι θεσσαλονικη δεν ξερω τι μπορει να ζητα η καθε εταιρεια αεριου σε αλλη πολη.

Να εχεις μαζι ληξιαρχικη πραξη θανατου και ε9 και πιστοποιητικο μη δημοσιευσης διαθηκης (ή δημοδιευσης).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το εξής θέμα: σε σπίτι ιδιοκτησίας μου έμενε χρόνια ο παππούς μου με τον λογαριασμό ρεύματος στο όνομά του. Πρόσφατα απεβίωσε και λίγους μήνες μετά έγινε διακοπή ρεύματος λόγω οφειλών. 

Σκέφτομαι την επανασύνδεση με αλλαγή παρόχου.

Οι οφειλές θα ζητηθούν από εμένα?

Τι θα πρέπει να προσέξω στη διαδικασία αλλαγής παρόχου ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Christoss33 είπε

Έχω το εξής θέμα: σε σπίτι ιδιοκτησίας μου έμενε χρόνια ο παππούς μου με τον λογαριασμό ρεύματος στο όνομά του. Πρόσφατα απεβίωσε και λίγους μήνες μετά έγινε διακοπή ρεύματος λόγω οφειλών. 

Σκέφτομαι την επανασύνδεση με αλλαγή παρόχου.

Οι οφειλές θα ζητηθούν από εμένα?

Τι θα πρέπει να προσέξω στη διαδικασία αλλαγής παρόχου ?

Καλημέρα.. Θα ζητήσεις επανασυνδεση ρευματος.. Τα χεη πηγαινουν σε αυτόν που είναι στο όνομα του το ρεύμα.. Δεν χρειάζεται αλλαγή παροχου.. Απλά θα βάλεις το ρεύμα.. Στο όνομα σου με όλα τα χαρτιά σου... Ίσως να ζητηθεί νέο ΥΔΕ αν έχει λήξει.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...