The_Judas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία; μου έχουν απαντήσει απο την Ζενίθ με ένα αυτοματοποιημένο μύνημα που είναι πολύ γενικο... και αφορά περιπτώσεις μεταβίβασης. Εγω θέλω να μεταβιβάσω απο τον θανόντα πατέρα μου στη σύζυγο του. Στο ε9 το σπίτι ανήκει και στους δύο.
meletis_m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, The_Judas είπε ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία; μου έχουν απαντήσει απο την Ζενίθ με ένα αυτοματοποιημένο μύνημα που είναι πολύ γενικο... και αφορά περιπτώσεις μεταβίβασης. Εγω θέλω να μεταβιβάσω απο τον θανόντα πατέρα μου στη σύζυγο του. Στο ε9 το σπίτι ανήκει και στους δύο. Ίσως με τη ληξιαρχική πράξη θανάτου βγάλεις άκρη . Εγω με το Ε9 πάντως είχα κάνει δουλειά σε παρόμοια περίπτωση σε ΕΥΔΑΠ 1
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Πιστοποιητικό θανάτου και συμβόλαιο κτίσης του ακινήτου
nickol-us Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Άκουσα κι εγώ πρόσφατα για Ε9 σε περίπτωση ρολογιού ΔΕΗ. Καλύτερα μίλα ειδικά με την εταιρία να σου πει ακριβώς τι χρειάζονται.
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, The_Judas είπε ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία; μου έχουν απαντήσει απο την Ζενίθ με ένα αυτοματοποιημένο μύνημα που είναι πολύ γενικο... και αφορά περιπτώσεις μεταβίβασης. Εγω θέλω να μεταβιβάσω απο τον θανόντα πατέρα μου στη σύζυγο του. Στο ε9 το σπίτι ανήκει και στους δύο. Δεν υφίσταται "μεταβίβαση" ρεύματος και αερίου, νέα σύμβαση θα υπογράψει η σύζυγος του ώστε ο λογαριασμός να εκδίδεται στο δικό της όνομα.
ekechagi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Αλλαγή ΑΦΜ παροχής λέγεται και μια χαρά γίνεται. Δες ποιος είναι ο πιο κοντινός συνεργατής Ζενίθ στην περιοχή σου. Ως ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πιο εξυπηρετικοί.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Πήγα στην ΔΕΗ να αλλάξω όνομα και ΑΦΜ που ήταν στου παππού μου, ίδιο όνομα και πατρωνυμο βασικά και αλλο ΑΦΜ ΑΔΤ, πέραν από έναν παλαιό λογαριασμό βεβαίωση ΑΦΜ ταυτοτητα και Ε9 δεν εδωσα τίποτε άλλο. 2
The_Judas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Όποτε υπογράφει νέα συμβαση, επιλέγοντας ένα νέο πρόγραμμα σε ρεύμα και αεριο. Επειδή θέλω να πάω στη ΔΕΗ αμέσως, μάλλον καλύτερα να υπογράψει προγράμματα χωρίς δέσμευση. Πολύ μπέρδεμα. η διαδικασία ολοκληρώνεται άμεσα στο κατάστημα ή θέλει πολύ χρόνο; γιατί θέλω να προλάβω την προσφορά της ΔΕΗ...
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, The_Judas είπε Όποτε υπογράφει νέα συμβαση, επιλέγοντας ένα νέο πρόγραμμα σε ρεύμα και αεριο. Επειδή θέλω να πάω στη ΔΕΗ αμέσως, μάλλον καλύτερα να υπογράψει προγράμματα χωρίς δέσμευση. Πολύ μπέρδεμα. η διαδικασία ολοκληρώνεται άμεσα στο κατάστημα ή θέλει πολύ χρόνο; γιατί θέλω να προλάβω την προσφορά της ΔΕΗ... Τα προγράμματα της ΔΕΗ χωρίς δέσμευση έχουν ρήτρα... είσαι σίγουρος πως είναι καλύτερα να υπογράψει προγράμματα χωρίς δέσμευση? Και ναι, ολοκληρώνεται άμεσα στο κατάστημα.
The_Judas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) θέλω να πάω από ζενιθ σε ΔΕΗ. Το πρόβλημα είναι ότι υπογράφει όπως λέτε νέα σύμβαση με ζενίθ με την αλλαγή ονόματος και όχι συνέχεια του παλιού συμβόλαιου, ετσι δεν είναι; Τώρα βλέπω ότι στο αέριο η ζενίθ έχει ελάχιστη παραμονη 24 μήνες σε ολα τα προγράμματα! υπάρχει κάποια διέξοδος ή είμαι εγκλωβισμένος στη ζενιθ; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από The_Judas
takoulou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, The_Judas είπε θέλω να πάω από ζενιθ σε ΔΕΗ. Το πρόβλημα είναι ότι υπογράφει όπως λέτε νέα σύμβαση με ζενίθ με την αλλαγή ονόματος και όχι συνέχεια του παλιού συμβόλαιου, ετσι δεν είναι; Τώρα βλέπω ότι στο αέριο η ζενίθ έχει ελάχιστη παραμονη 24 μήνες σε ολα τα προγράμματα! υπάρχει κάποια διέξοδος ή είμαι εγκλωβισμένος στη ζενιθ; Κοιτας εδω... Ψαξου εδω...
korakios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 37 λεπτά πριν, The_Judas είπε Το πρόβλημα είναι ότι υπογράφει όπως λέτε νέα σύμβαση με ζενίθ με την αλλαγή ονόματος και όχι συνέχεια του παλιού συμβόλαιου, ετσι δεν είναι; κανένας δεν υπογράφει νέα σύμβαση στη Ζενίθ , αυτός που υπέγραψε δεν είναι εν ζωή , δεν υφίσταται συμβόλαιο ούτε υποχρέωση συνέχισης
The_Judas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Άκουσα κι εγώ πρόσφατα για Ε9 σε περίπτωση ρολογιού ΔΕΗ. Καλύτερα μίλα ειδικά με την εταιρία να σου πει ακριβώς τι χρειάζονται. στο chat μου απάντησαν αλλά αντι άλλων. στο μέιλ ακόμα περιμένω απάντηση. το κατάστημα είναι η καλύτερη επιλογή αλλά δεν είναι εύκολο να πάω γιατί δουλεύουν μόνο 8-3... η μητέρα μου επίσης είναι ανάπηρη και δεν μπορεί.
StormGr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Αν υπάρχει θέμα ότι δεν εχει λήξει η σύμβαση με τη ζενίθ τότε η μόνη λύση είναι Ληξιαρχική πράξη θανάτου και πιστοποιητικό πλησιέστερων συγγενών και κάνετε διακοπή από τη ζενίθ χωρίς πρόστιμο πρόωρης αποχώρησης. Ύστερα ΔΕΗ για νέα σύμβαση. Το θέμα είναι ίσως μείνετε χωρίς αέριο ή ρεύμα μερικές μέρες αν δεν είναι αρκετά γρήγορη η ΔΕΗ.... Αν έχουν λήξει συμβάσεις με ζενίθ απλά πάτε ΔΕΗ με παλιό λογαριασμό και Ε9 και κάνετε νέες συμβάσεις.
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, StormGr είπε Αν υπάρχει θέμα ότι δεν εχει λήξει η σύμβαση με τη ζενίθ τότε η μόνη λύση είναι Ληξιαρχική πράξη θανάτου και πιστοποιητικό πλησιέστερων συγγενών και κάνετε διακοπή από τη ζενίθ χωρίς πρόστιμο πρόωρης αποχώρησης. Ύστερα ΔΕΗ για νέα σύμβαση. Το θέμα είναι ίσως μείνετε χωρίς αέριο ή ρεύμα μερικές μέρες αν δεν είναι αρκετά γρήγορη η ΔΕΗ.... ...πρόστιμο αποχώρησης πού, στο ΑΦΜ του τεθνηκότα; Τα χαρτιά που είπες και σε κατάστημα ΔΕΗ για νέα σύμβαση απλά (μαζί με όλα τα σχετικά άλλα). 7 ώρες πριν, The_Judas είπε στο chat μου απάντησαν αλλά αντι άλλων. στο μέιλ ακόμα περιμένω απάντηση. το κατάστημα είναι η καλύτερη επιλογή αλλά δεν είναι εύκολο να πάω γιατί δουλεύουν μόνο 8-3... η μητέρα μου επίσης είναι ανάπηρη και δεν μπορεί. ...μην ασχολείσαι με τσατ και μέιλ. Αυτό που σου είπε ο korakios και πας σε κατάστημα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ (αφού βιάζεσαι - με ιντερνετικές υπηρεσίες ή/και τηλέφωνα, απλά θα "μπλέξεις"). Παίρνεις την ληξιαρχική πράξη θανάτου και το πλησιεστέρων συγγενών (λογικά τα έχεις ήδη βγάλει - αν δεν έχεις τίτλους ιδιοκτησίας του ακινήτου - ελπίζω μόνο να μην θέλουν ΚΑΙ "πιστοποιητικό περί μη δημοσίευσης διαθήκης", αν είναι πρόσφατο το γεγονός, αλλά νισάφι, πάροχος ενέργειας είναι, όχι τράπεζα...) και πας σε κατάστημα με εξουσιοδότηση από την μητέρα σου (την βγάζεις ο ίδιος μέσω Gov ή στην χειρότερη μιλάς με αστυνομικό τμήμα να έρθουν όργανα - κανονίζετε ένα "περίπου ραντεβού" - για να κάνουν την διαδικασία της εξουσιοδότησης. Λογικά θα θέλουν ένα περιθώριο μέχρι κάποιων ημερών για να κανονίσουν να σου έρθουν). Την Ζενίθ ξέχνα την - δεν έχεις καμμιά δουλειά εσύ μαζί της : έφυγε ο πατέρας σου (συλληπητήρια κι όλας) = τελείωσε η συνεργασία (του) μαζί της και ό,τι λεφτά θέλουν (υπόλοιπο λογαριασμών / πρόωρη διακοπή σύμβασης) ας πάνε μέχρι τον Άγιο Πέτρο να του τα ζητήσουν (αν τα θέλουν τόσο πολύ) (παίξανε και χάσανε εν ολίγοις). Η μόνη δουλειά που θα έχεις πλέον θα είναι με την ΔΕΗ. ΜΗΝ κάνεις καμμία "διακοπή/καταγγελία σύμβασης" (Ζενίθ). Την μετάβασή σου χωρίς να μείνεις ούτε δευτερόλεπτο χωρίς ρεύμα, θα την κανονίσει η ΔΕΗ. Απλά "κάνε την θυσία" (αν είναι ζήτημα εργασίας, δεν μπορεί, θα μπορέσεις να "πεταχτείς" λείποντας για καμμιά ώρα, για τέτοιο ζήτημα...). Στην ουσία μια αλλαγή ονόματος είναι, κι αν δεν υπάρχουν από παλιότερα χρέη σε αυτήν, δεν θα σου δημιουργήσει θέματα. Εκτός πια κι αν το βλέπεις αλλιώς και θες να είναι "καθαροί οι λογαριασμοί του πατέρα".... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από washcloud 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα