nordland Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Ναι αλλά από κάποιο αριθμό και πάνω ίσως πληρώνεις τελωνείο όταν σου ψάχνουν τα πράγματα, έτσι δεν είναι. Αλλιώς είναι σαν να κάνεις εμπόριο σε τρίτες χώρες και παράνομα. Τύπε ότι πήγε και τα πήρε Αμερική ,όχι ότι τα του ταχυδρομήσαν.Οποτε δνε παίζει τελωνείο,ακομα και στην περίπτωση που του ανοίξουν βαλίτσες πράγμα σπάνιο λέει ότι είναι δικά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peet Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, mistiri0 είπε Το έχω κάνει 2 φορές το ταξίδι για Νέα Υόρκη προκειμένου να αγοράσω από εκεί μαζεμένα το Macbook, Ipad, Iphone, Airpods και μου φαίνεται ότι απλά θα το ξανακάνω. Με τα λεφτά που θα έδινα ούτως η άλλως και τελικά γλύτωσα, έβγαλα το ταξίδι μου και πέρασα και υπέροχα. Όταν είχα πάει η Ισοτιμία Ευρώ Δολαρίου ήταν 1 πρός 1.25. Στο Ελληνικό τελωνείο είναι το πρόβλημα αν σε δουν 2 λαπτοπ κλπ,κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, peet είπε Στο Ελληνικό τελωνείο είναι το πρόβλημα αν σε δουν 2 λαπτοπ κλπ,κλπ Υπάρχει τελωνείο στο αεροδρόμιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 9 minutes ago, feelihipo said: Υπάρχει τελωνείο στο αεροδρόμιο; Φυσικά υπάρχει. Δεύτερο στη σειρά του καταλόγου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amav Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, medidia είπε Από το Lollipop έχει αντικατασταθεί το DVM με το ART. Kαι σε Android native τρέχουν οι εφαρμογές εδώ και χρόνια. Πάλι έχεις GC, η διαφοροποίηση είναι πότε γίνεται η μετάφραση του bytecode. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nordland είπε Τύπε ότι πήγε και τα πήρε Αμερική ,όχι ότι τα του ταχυδρομήσαν.Οποτε δνε παίζει τελωνείο,ακομα και στην περίπτωση που του ανοίξουν βαλίτσες πράγμα σπάνιο λέει ότι είναι δικά του Ναι τυπε μου, αλλά η λέξη κλειδί είναι τα κουτάκια που δεν είχε. Εκεί είναι το ζουμί. Αλλιώς.... Επίσης μπορείς να το παίξεις έξυπνος και να πεις:" Δεν υπάρχει κάποιος να νόμος που να απαγορεύει πόσα λάπτοπ θα έχω για προσωπική χρήση και να σκάσεις με καμιά δεκαριά σε μια βαλίτσα" Ε δεν είναι και κορόιδα στα αεροδρόμια... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Tetrabitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, mistiri0 είπε Δεν βαριέσαι νομίζω ότι αφού έβγαλαν ότι μπορούσαν (φορτιστής και ακουστικά που τους απέφεραν 6.5 Δις έξτρα), Να φανταστώ πως θα προτιμούσες να αυξηθεί η τιμή όπως έγινε σε ΌΛΑ τα smartphones όταν μπήκε η ονομασία 5G μέσα για τουλάχιστον ένα 50άρικο. Εντάξει γούστα είναι αυτά, εγώ προτιμώ να επαναχρησιμοποιώ παλιούς φορτιστές και ακουστικά και να μην πληρώσω έξτρα σε σχέση με πέρσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, KostasKri είπε Να φανταστώ πως θα προτιμούσες να αυξηθεί η τιμή όπως έγινε σε ΌΛΑ τα smartphones όταν μπήκε η ονομασία 5G μέσα για τουλάχιστον ένα 50άρικο. Εντάξει γούστα είναι αυτά, εγώ προτιμώ να επαναχρησιμοποιώ παλιούς φορτιστές και ακουστικά και να μην πληρώσω έξτρα σε σχέση με πέρσι. Γιατί να αυξηθεί η τιμή? Στην προηγούμενη έκδοση δεν έβαζε φορτιστή και ακουστικά? Τί άλλαξε και έπρεπε να αυξηθεί η τιμή, θα έβαζε καλύτερο φορτιστή και θα ανέβαζε το κόστος? Επίσης με αυτό το κολπάκι που θα κάνει τώρα (αν ισχύει) δεν ανεβάζει έμμεσα την τιμή? Εκτός αν υπάρχει η πληροφορία ότι θα μειωθεί η τιμή του βασικού μοντέλου. Όταν κρατάς την τιμή σταθερή αλλά βάζεις προηγούμενης γενιάς επεξεργαστή, αυξάνεις έμμεσα την τιμή του μοντέλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, golden33 είπε Γιατί να αυξηθεί η τιμή? Στην προηγούμενη έκδοση δεν έβαζε φορτιστή και ακουστικά? Τί άλλαξε και έπρεπε να αυξηθεί η τιμή, θα έβαζε καλύτερο φορτιστή και θα ανέβαζε το κόστος? Επίσης με αυτό το κολπάκι που θα κάνει τώρα (αν ισχύει) δεν ανεβάζει έμμεσα την τιμή? Εκτός αν υπάρχει η πληροφορία ότι θα μειωθεί η τιμή του βασικού μοντέλου. Όταν κρατάς την τιμή σταθερή αλλά βάζεις προηγούμενης γενιάς επεξεργαστή, αυξάνεις έμμεσα την τιμή του μοντέλου. Φίλε μου η τιμή του iPhone pro έχει να πάρει αύξηση από όταν βγήκε το iPhone X. Συγκεκριμένα, όταν έφυγαν τα τόσο σημαντικά για σένα παρελκόμενα, μπήκε το 5G στα Pro μοντέλα μαζί και το Lidar sensor και OLED οθόνη, δεύτερη κάμερα και 5G στα non pro μοντέλα. Τα προ δεν ανέβασαν τιμή ενώ το non pro πήρε 100$ πάνω μόνο (λίγα για όλα τα έξτρα που έδωσε). Με όλα τα παραπάνω, βάλε και τον πληθωρισμό, τον covid που σίγουρα έχει ανεβάσει τις τιμές παραγωγής, μεταφοράς και αποθήκευσης. Οπότε ναι, καλύτερα να βγάλουν από το κουτί ότι δεν χρησιμοποιείται από όλους, παρά να ανεβάσουν την τιμή για όλους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PredatorOfLiberty Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, AtiX είπε Δεν θα έχει πρόβλημα μόνο ο Κουκ… σκεψου μόνο ότι κοντά στο 70% των Android κινητών είναι προέλευσης Κίνας και θα καταλάβεις ποιος θα κλαίει περισσότερο… Το γεγονος οτι -τα περισοτερα αν οχι ολα τα προϊόντα της apple ειναι ΕΠΙΣΗΣ κατασκευασμενα στην Κινα ειναι γνωστο εδω και χρονια- γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο να το χωνεψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, PredatorOfLiberty είπε Το γεγονος οτι -τα περισοτερα αν οχι ολα τα προϊόντα της apple ειναι ΕΠΙΣΗΣ κατασκευασμενα στην Κινα ειναι γνωστο εδω και χρονια- γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο να το χωνεψεις? Ειδες κάπου να δυσκολεύομαι ή να μην το χωνεύω? Από περιέργεια, αιτιολόγησε αυτό που έγραψες… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peet Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, feelihipo είπε Υπάρχει τελωνείο στο αεροδρόμιο; Το γράφεις στα σοβαρα αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, peet είπε Το γράφεις στα σοβαρα αυτό ? Ε ναι, δεν έχω κάνει ποτέ shopping trip εξω από Ε.Ε για να ξέρω ΧΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Ειλικρινά τώρα έχω iPad Pro M1. Δεν νομίζω να έχει βγει εφαρμογή για το 95% των χρηστών που ο επεξεργαστής να είναι απαραίτητος. Πόσο μάλλον σε κινητό. Μάλιστα θεωρώ ότι με M1 είμαι καλυμμένος για άλλα 3 χρόνια τουλάχιστον πριν αρχίσω να καταλαβαίνω πτώση επιδόσεων (εκτός αν το κάνει επίτηδες η Apple) Αυτό που θα ήθελα να δω από τις εταιρίες είναι το efficiency μέχρι την κατηγορία Laptop. Στα Desktop είναι nice to have. Νομίζω ότι όλες οι εταιρίες έχουν φτάσει σε ένα σημείο που δύσκολα αυτό που προσφέρουν έχει πραγματική αξία για την συντριπτική πλειοψηφία. Λίγο καλύτερη κάμερα, καλύτερη CPU/GPU , λίγο καλύτερος ήχος κτλ είναι κάτι που θα κάνει τον λογικό να αλλάξει συσκευή κάθε 5 χρόνια ή και παραπάνω. Έχω Galaxy S9 κινητό και μόνο τα security updates είναι λόγος να αναβαθμίσω αν θέλω σοβαρό gaming θα πάρω xBox ή PS5 ή PC($$$$$) το κινητό είναι για χασομέρι. Η πολιτική της Apple είναι αυτή που είναι. Απλά δεν αλλάζεις συσκευή μέχρι να σου δώσει κάτι πραγγματικά καλύτερο από αυτό που έχεις. Το ίδιο ισχύει και για τις ναυαρχίδες Android. Δεν πήγα από S9 σε S21 και μάλλον ούτε σε S22. S23 θα το σκεφτώ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiosmix Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα