Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, μου επιδικαστηκε ως αποζημιωση καποιο ποσον 20.000 και οι τοκοι ειναι αλλες 20.000.  Με τον δικηγορο μου εχουμε υπογραψει οτι θα πληρωθει με ποσοστο 10%. Η αμοιβη του θα υπολογιστει επι των 20 ή επι των 40 χιλιαδων?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Valentini123 είπε

Γεια σας, μου επιδικαστηκε ως αποζημιωση καποιο ποσον 20.000 και οι τοκοι ειναι αλλες 20.000.  Με τον δικηγορο μου εχουμε υπογραψει οτι θα πληρωθει με ποσοστο 10%. Η αμοιβη του θα υπολογιστει επι των 20 ή επι των 40 χιλιαδων?

Ότι λέει το χαρτί που έχετε υπογράψει.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Bomber12 είπε

Στις 20.000ε. Ποσα χρονια ειχατε δικαστηρια και ηταν οι τοκοι 20.000ε; 

13 χρόνια? 😁

• Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Valentini123 said:

Το εργολαβικό δικηγόρου θα πρέπει να αναφέρει επί τίνος ποσού υπολογίζεται η αμοιβή του. Συνήθως η αμοιβή υπολογίζεται επί του ποσού που επιδικάστηκε - κατά την άποψη μου αυτό περιλαμβάνει και τους τόκους αφού και αυτοί εισπρακτέοι είναι. 

Συνεπώς, για το ερώτημα σου, το ποσοστό 10% θα υπολογιστεί επί των 40.000 ευρώ, εφ' όσον δεν έχει οριστεί κάτι άλλο στη μεταξύ σας συμφωνία. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Valentini123 είπε

Τι έχετε υπογράψει;Δεν το αναφέρει;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Μ αρεσει που απαντατε με σιγουρια ενω δεν ξερετε τι εχει υπογραψει.

Μ'αρέσει που δεν διάβασες πως οι μισοί έχουν απαντήσει ακριβώς αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Επι των 40.000 και ειναι μια χαρα,χαμηλο ποσοστο θα ελεγα

Αυτο που πρεπει να δεις στη συμβαση ειναι ποτε τον πληρωνεις

Γιατι εσενα μπορει να σου επιδικαστηκε το Χ ποσο, αλλα να μην το παρεις ποτε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Narayan είπε

Μ'αρέσει που δεν διάβασες πως οι μισοί έχουν απαντήσει ακριβώς αυτό.

Επρεπε να σκεφτεις οτι εχουν σβηστει  posts απο οταν εγραψα εγω μεχρι να μπεις εσυ.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, StamTheMan said:

Επρεπε να σκεφτεις οτι εχουν σβηστει  posts απο οταν εγραψα εγω μεχρι να μπεις εσυ.

Από πλευράς διαχείρισης του forum, στο παρόν topic δεν έχει σβηστεί ούτε ένα (1) post. 

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, paredwse είπε

Από πλευράς διαχείρισης του forum, στο παρόν topic δεν έχει σβηστεί ούτε ένα (1) post. 

Οκ,νομιζα οτι ηταν παραπανω.
Πως βοηθαει ολο αυτο ομως;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, paredwse είπε

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο πως γκένεν ατό και εσύ καλά πέρα ότι είσαι Mod είσαι μέλος απο το 2001 έχεις 15κ μηνύματα 6,4Κ reputation και 10 διακρίσεις και να είσαι community regular και ο φίλος απο κάτω που έγινε μέλος το 2020 με 555 μηνύματα και 200κάτι reuputation και πάλι 10 διακρίσεις να είναι experienced?

buggia στο σύστημα; :P 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Dr_Pepper said:

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο πως γκένεν ατό και εσύ καλά πέρα ότι είσαι Mod είσαι μέλος απο το 2001 έχεις 15κ μηνύματα 6,4Κ reputation και 10 διακρίσεις και να είσαι community regular και ο φίλος απο κάτω που έγινε μέλος το 2020 με 555 μηνύματα και 200κάτι reuputation και πάλι 10 διακρίσεις να είναι experienced?

buggia στο σύστημα; :P 

Το σύστημα είναι αλάνθαστο, ζήτω το σύστημα!
Απλώς είμαι σεμνός και ταπεινός. :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...