Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το black friday η και πιο συντομα αν βρεθει καλη προσφορα σκεφτομαι να αλλαξω επιτελους την πλασμα που πηρα απο τους γονεις μου με μια OLED,  αλλα δεν εχω εμπειρια αγορας τηλεορασης. Μιας και οι τιμες ειναι ιδιες σε ολα τα καταστηματα λογω οτι τις βαζει ο κατασκευαστης υπαρχει καποιος λογος να προτιμισω καποια αλυσιδα συγκεκριμενα; Βαζω yellows στην πειραιως με αγορες στο mediamarkt οποτε σκεφτομαι να παρω απο εκει αλλα θελω να ξερω και τι παιζει κιολας με after sales support, εγγυηση, extra εγγυηση (που την πληρωνεις), τι γινεται αν εχει dead pixels και επισης με ενδιαφερει αν συμπεριλαμβανει κανεις αλλαγη πανελ λογω burnin και αν υπαρχουν "μικρα γραμματα" σε αυτο. Αν καποιος εχει γνωσεις σε αυτα τα θεματα με τις εμπορικες αλυσιδες στην ελλαδα θα το εκτιμουσα γιατι μιλαμε για μεγαλη αγορα που θα κανω πολυ σπανια και δε θελω απλα να μπω σε μαγαζι τυχαια.

Δεν εχω αποφασισει για μοντελο ετσι κι αλλιως θελω να δω reviews και τα καινουρια πανελ της samsung αλλα μαλλον για καμια C2 55/65 παω γιατι δε νομιζω τα καινουρια να ειναι οικονομικα μιας και μιλαμε για πρωτη γενια.

Δημοσ.

Πλαίσιο έχει το χειρότερο after sales ever, οπότε δεν θα στο πρότεινα (μια αναζήτητση εδώ μέσα θα σε πείσει.) Κοτσόβολο/ΜΜ δεν έχω κάποια δυσάρεστη εμπειρία (βέβαια όταν είναι να τους δώσεις λεφτά, όλοι πάντα μια χαρά είναι).
Public έιχα εξαιρετική αντιμετώπιση με ένα galaxy s21 που έιχα πάρει (είχε σημαδάκι στην οθόνη και μου το άλλαξαν κατευθείαν, υπάρχει θέμα και εδω μέσα από εμένα, αν θες να διαβάσεις τι έγινε) .

Όπως επίσης και από το e-shop.gr δεν είχα κανένα παράπονο. Ένα xiaomi κινητο που μου χάλασε στο 9μηνο, κατευθείαν μου έδωσα πιστωτικό .  

Spoiler

disclaimer: Δεν έχω τιποτα με κανένα από τα παραπάνω μαγαζιά. Οι απόψεις μου είναι καθαρά από προσωπική εμπειρία και απ ότι διαβάζω εδω μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Πλαισιο μπορω να το πιστεψω οτι ειναι χαλια και εγω θυμαμαι ειχαν παρει οι γονεις μου ενα ταμπλετ και καθε λιγο και λιγακι χαλαγε και το πηγαιναν να το φτιαξουν μεχρι που ξανα χαλαγε μετα απο 2 μηνες. Επισης πριν δεκαετια ειχα παρει μια ψυκτρα επεξεργαστη και το ζωο που την εγκατεστησε μου γρατσουνισε το κουτι του υπολογιστη.

Αλλα για τηλεορασεις συγκεκριμενα ενδιαφερομαι, φανταζομαι δεν ειναι ολα τα τμηματα της καθε εταιριας ιδια.

Δημοσ.

Και public-media δεν ειναι οτι καλύτερο θεμα που εχω με μια καινουργια tv 5ημερων προσπαθω απο το Σάββατο να μιλησω με τεχνικο για να βγει doa και μετα απο 5 τηλεφωνήματα με πηρε τεχνικος και μ το έπαιζε ιστορία οτι δεν εχει doa η σονυ μετα οτι εχει 7 μερες και αλλα κουλα. Τουλάχιστο εβγαλα ακρη με το επίσημο service της sony .

Να επισημάνω οτι εχω και την εξτρα εγγύηση  του public ελπιζω να μην πεσω στην ανάγκη τους.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DjAde είπε

Και public-media δεν ειναι οτι καλύτερο θεμα που εχω με μια καινουργια tv 5ημερων προσπαθω απο το Σάββατο να μιλησω με τεχνικο για να βγει doa και μετα απο 5 τηλεφωνήματα με πηρε τεχνικος και μ το έπαιζε ιστορία οτι δεν εχει doa η σονυ μετα οτι εχει 7 μερες και αλλα κουλα. Τουλάχιστο εβγαλα ακρη με το επίσημο service της sony .

Να επισημάνω οτι εχω και την εξτρα εγγύηση  του public ελπιζω να μην πεσω στην ανάγκη τους.

DOA και να μην ειχε η Sony υποχρεουται να εχει το καταστημα σωστα; Δε καταλαβαινω το argument τους αλλα παλι καλα που βρηκες ακρη.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, x_revenge είπε

DOA και να μην ειχε η Sony υποχρεουται να εχει το καταστημα σωστα; Δε καταλαβαινω το argument τους αλλα παλι καλα που βρηκες ακρη.

Δεν ισχύει αυτό, η ύπαρξη περιόδου DOA και η διάρκειά της είναι θέμα κατασκευαστή.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, vdanasto είπε

Δεν ισχύει αυτό, η ύπαρξη περιόδου DOA και η διάρκειά της είναι θέμα κατασκευαστή.

Οκ DOA μπορει να μην ειναι υποχρεοτικο αλλα παντα υπαρχει και η εγγυηση, σιγουρα θα μπορεις αν οχι να σου το αλλαξουν τουλαχιστον να παρεις τα λεφτα σου πισω, δε γινεται να μην υπαρχει κατι να σε προστατευει απο προιον που ηρθε χαλασμενο.

Δημοσ.

Γενικα μπλεξιμο και νομιζα οτι το service της samsung ηταν δυσκολο και της sony μια απ τα ιδια.

Γενικά δεν υπάρχει συντονισμος απο οποια αλυσίδα και να πάρεις.

7 ημερων τηλεόραση και ηθελαν να κανουν επισκευή πανω στον καναπε οτι να ναι... Εχω κανει πανω απο 10 τηλέφωνα και ακομα δεν εχει λυθεί εξολοκλήρου το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...