alejsalonica Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Εγώ δηλαδή που περιμένω υποστήριξη MS SQL server στα 11 ARM έκδοση να μην ελπίζω έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, gebrukal είπε Από αυθεντικά 7αρια με updates και χωρίς clean install μέχρι τα 10 δεν είχα κανένα θέμα, στα 11 μετά από windows update έφαγε bluescreen loop. Κατάφεραν να διαλύσουν το taskbar και την έναρξη, το Bluetooth κάνει νούμερα ακόμα και με official xbox series controller και θέλουν και να βάλουν αυτήν την απογοήτευση σε εταιρικούς υπολογίστες. Το IT τμήμα θα βαράει υπερωρίες και ψυχοφαρμακα επειδη εσυ φιλε εφαγες ενα κολλημα, δεν σημαινει τιποτα για τα 11αρια. το ιδιο Bluescreen το ετρωγα εγω με τα 10αρια καθε λιγο και λιγακι. και μετα απο Clean install...!!! ειχα κανει 40 φορματ με τα 10αρια. εβαλα τα 11 και -φτου φτου σκορδα...- ακομα δουλευει το (unsupported) συστημα μου, μια χαρα εδω και 5-6 μηνες...! Μην τα ριχνουμε ολα στα Windows...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, polaki είπε Στην εταιρεία του αδερφού μου, ένα λογιστικό γραφείο, έχουν ακόμα τους 5 υπολογιστές που πήραν το 2012 που άνοιξαν το γραφείο, και 3-4 καινούριους που τους πήραν όταν ήρθαν οι νέοι υπάλληλοι, σκόρπια δηλαδή μοντέλα του 2016, 18 και άλλα 2 που πήραν πέρυσι. Οι εργαζόμενοι ανοίγουν το εμπορικό τους πρόγραμμα (που παίζει ακόμα και σε Pentium 4 είμαι σίγουρος), το Outlook και το Office. Τίποτα, ΑΠΟΛΥΤΩΣ, άλλο. Η μοναδική "καθυστέρηση" που υπάρχει, είναι ότι πλέον τα Office κάνουν 1-2 δευτερόλεπτα περισσότερο να ανοίξουν σε σχέση με τα νεότερα μηχανάκια. Ε δεν το λες και πρόβλημα αυτό. Το TPM δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ εδώ μέσα σε τεχνολογικό forum να γνωρίζει το τί είναι, πριν βγουν τα Windows 11. Τότε το μάθαμε όλοι. Οπότε φίλε μου, όχι δεν είναι καθόλου παράδοξο! Απλά εμείς εδώ είμαστε αρρωστάκια με την τεχνολογία και πάμε και τα σκάμε χωρίς στην πραγματικότητα να το χρειαζόμαστε πραγματικά! Κοίτα δε νομίζω ότι ακόμα και λογιστήριο που όντως δεν έχει και τις πιο τρελές απαιτήσεις μπορεί να δουλέψει ομαλά με τόσο παλιά μηχανήματα Ειδικά αν έχουν πολλές ώρες στη πλάτη τους θα θέλουν πέταμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μερικές άλλες ιδέες για την συντακτική ομάδα: Και ακόμη περισσότερα εκατομύρρια υπολογιστές δεν υποστηρίζουν MacOS Όλοι σχεδόν οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν ξέρουν linux Τον μεγαλύτερο σε αξία υπολογιστής, τον άβακα, θέλουν να σβήσουν οι εταιρίες Οι περισσότεροι καταναλωτές συνήθως δεν αγοράζουν υπολογιστές. Πρώτα σε πωλήσεις φαγώσιμα και καλυντικά Οι υπολογιστές χρησιμοποιούνται κυρίως για ψυχαγωγία και για προσωρινή ευχαρίστη Οι περισσότεροι χρήστες δεν καθαρίζουν σχέδον πότε τα φίλτρα των υπολογιστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, KostasKri είπε Ναι και; Γιατί τα windows 10 δεν παίρνουν security updates; Γιατί ακριβώς είναι είδηση αυτό; Όχι για πάντα όμως. Μέχρι το 2025 τα home/pro και μέχρι το 2029 η LTSC. 12 ώρες πριν, Hiroshima79 είπε Εδώ στο δημόσιο δουλεύουν ακόμα με XP και εσείς μιλάτε για τα 11; 😂 Και πολλά λες. Σε Εφορία σε μια πόλη της επαρχίας είδα μέχρι και Windows 2000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Και πολλά λες. Σε Εφορία σε μια πόλη της επαρχίας είδα μέχρι και Windows 2000. Αυτό είναι το ένα κομμάτι του Δημοσίου. Υπάρχει και ένα άλλο, που αγοράζουν ισχυρότατα καινούρια laptop ακόμα και με δυνατές κάρτες γραφικών για χρήση σε εφαρμογές office (ή ούτε καν...). Και δεν μιλάμε μόνο για καλοβολεμένους βυσματίες, αλλά ακόμα και για υπαλλήλους της σειράς. Εξαρτάται σε ποιά υπηρεσία είσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Όχι για πάντα όμως. Μέχρι το 2025 τα home/pro και μέχρι το 2029 η LTSC. Και πολλά λες. Σε Εφορία σε μια πόλη της επαρχίας είδα μέχρι και Windows 2000. Ειλικρινά, ποιο λειτουργικό είχε ποτέ support "για πάντα"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebrukal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cabdik είπε επειδη εσυ φιλε εφαγες ενα κολλημα, δεν σημαινει τιποτα για τα 11αρια. το ιδιο Bluescreen το ετρωγα εγω με τα 10αρια καθε λιγο και λιγακι. και μετα απο Clean install...!!! ειχα κανει 40 φορματ με τα 10αρια. εβαλα τα 11 και -φτου φτου σκορδα...- ακομα δουλευει το (unsupported) συστημα μου, μια χαρα εδω και 5-6 μηνες...! Μην τα ριχνουμε ολα στα Windows...! Αντίστροφα μπορούμε να πούμε όταν βγήκαν τα 10αρια πως επειδή δεν είχα θέμα, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν διαγραφές αρχείων κλπ. Το πρόβλημα δεν είναι η δική μου περίπτωση που πήγε στραβά (αντε πες την μεμονωμένη), το θέμα είναι ότι η Microsoft τόσα χρόνια ακόμα να καταφέρει να βγάλει stable major (πχ από 8.1 σε 10, από 10 σε 11) ή ακόμα και minor αναβαθμίσεις στο ευρύ κοινό έχοντας πάντα μια μερίδα κόσμου που θα φάει τα μούτρα του επειδή πάτησε απλά ένα "Update". Και αντε πες εγώ και εσύ θα μπορούμε να κάνουμε clean install και πιθανά θα κρατάμε και back ups, η συντριπτική πλειοψηφία που δεν έχει ιδέα από αυτά γιατί πρέπει να τρώει στα μούτρα αυτές τις αστάθειες; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από gebrukal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrKirito Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Παιδία εγω εχω 5700xtλ και 3700xt ryzen και μου λεει οτι δεν μπορω να αναβαθμίσω και εχω 32 ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 34 λεπτά πριν, gebrukal είπε Αντίστροφα μπορούμε να πούμε όταν βγήκαν τα 10αρια πως επειδή δεν είχα θέμα, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν διαγραφές αρχείων κλπ. Το πρόβλημα δεν είναι η δική μου περίπτωση που πήγε στραβά (αντε πες την μεμονωμένη), το θέμα είναι ότι η Microsoft τόσα χρόνια ακόμα να καταφέρει να βγάλει stable major (πχ από 8.1 σε 10, από 10 σε 11) ή ακόμα και minor αναβαθμίσεις στο ευρύ κοινό έχοντας πάντα μια μερίδα κόσμου που θα φάει τα μούτρα του επειδή πάτησε απλά ένα "Update". Και αντε πες εγώ και εσύ θα μπορούμε να κάνουμε clean install και πιθανά θα κρατάμε και back ups, η συντριπτική πλειοψηφία που δεν έχει ιδέα από αυτά γιατί πρέπει να τρώει στα μούτρα αυτές τις αστάθειες; Θα σου πουν ότι τα Windows είναι ένα λειτουργικό που βγαίνει για αναρίθμητα διαφορετικά συστήματα κ είναι λογικό να έχει και "κάποια σφάλματα"! Όλα τα ειδησεογραφικά ανά τον κόσμο μιλάνε για το φιάσκο των 11, για το ότι το προϊόν δεν ήταν έτοιμο να βγει, για σφάλματα που δε θα έπρεπε να υπάρχουν, για νέες δυνατότητες που ακόμα δεν έχουν προστεθεί ή κ για λειτουργίες που ουσιαστικά υποβαθμίστηκαν κ περιμένεις αναβαθμίσεις για να προστεθούν ή να επαναφέρουν, για user interface που θέλει παραπάνω κλικ για καθημερινά πράγματα που είχες συνηθίσει να κάνεις, για καμία ουσιαστική βελτίωση στην αποκρισιμότητα του συστήματος, σε καθημερινή χρήση αλλά κ στα benchmarks. Με λίγα λόγια για ένα λειτουργικό που δεν έχει λόγο ύπαρξης, δεν προσφέρει κάποια τρομερή ανανέωση, βελτίωση ή καινοτομία. Αλλά εδώ πέρα στο insomnia είμαστε Windows. Αγαπάμε Windows. Στηρίζουμε Windows. Δε γράφουμε κάποια πραγματικά ενδιαφέρουσα είδηση για κάποιο άλλο λειτουργικό που να σε ενημερώσει για κάτι, να μάθεις κάτι νέο, εκτός από ειδήσεις που θα προκαλέσουν χάος, κουτσομπολιό κ θα μαζέψουν κόσμο για σχόλια. Αφού το είπε η Microsoft, έτσι είναι. Τέλος. Αυτό είναι το νέο λειτουργικό. Είναι καλύτερο , είναι ταχύτερο, είναι ασφαλέστερο. Αυτή ξέρουν, αυτή αγαπάνε, αυτή εμπιστεύονται. Κ άμα τολμήσεις να πεις και πολλά-πολλά, ban για μια βδομάδα για να ηρεμήσεις κ να βάλεις μυαλό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lbit Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Ο κυριος λογος δεν ειναι η λόγω έλλειψης TPM 2.0, αλλα η μη υποστήριξη 7ης γενεάς intel και κάτω, ενώ υποστηρίζουν αρκετοι επεξεργαστες TPM 2.0 απο το 2015. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, gebrukal είπε Αντίστροφα μπορούμε να πούμε όταν βγήκαν τα 10αρια πως επειδή δεν είχα θέμα, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν διαγραφές αρχείων κλπ. Το πρόβλημα δεν είναι η δική μου περίπτωση που πήγε στραβά (αντε πες την μεμονωμένη), το θέμα είναι ότι η Microsoft τόσα χρόνια ακόμα να καταφέρει να βγάλει stable major (πχ από 8.1 σε 10, από 10 σε 11) ή ακόμα και minor αναβαθμίσεις στο ευρύ κοινό έχοντας πάντα μια μερίδα κόσμου που θα φάει τα μούτρα του επειδή πάτησε απλά ένα "Update". Και αντε πες εγώ και εσύ θα μπορούμε να κάνουμε clean install και πιθανά θα κρατάμε και back ups, η συντριπτική πλειοψηφία που δεν έχει ιδέα από αυτά γιατί πρέπει να τρώει στα μούτρα αυτές τις αστάθειες; συμφωνω απολυτα..., και αυτο το εχω πει απο εποχης -μετα τα 7αρια- που (προσωπικα) θεωρω το πιο σταθερο νεο λειτουργικο που εχει βγαλει η microsoft. δλδ, εννοω οτι εξ αρχης δεν ειχε τοσα προβληματα οσα τα αδερφακια του.....! ομως, δεν μπορεις να συγκρινεις τα 10αρια που εχουν φαει τοσες αναβαθμισεις-ενημερωσεις με τα νεα 11αρια, εκτος και αν θεωρεις τα 11, ουσιαστικα μια αναβαθμιση των 10αριων...! παρ' ολα αυτα, εγω σου ξαναλεω, οτι στο ιδιο συστημα (της υπογραφης μου) και χωρις αλλαγη Hardware, στα τελευταια 4 χρονια, πηγα απο 7αρια που ηταν solid steady σε 10αρια, και με αγορασμενο σηριαλ αριθμο, και απο τοτε που τα πρωτοεβαλα μεχρι πριν 6 μηνες περιπου, ειχα σταθερα κατα διαστηματα Bluescreen και τελος...! δεν επανερχονταν με τιποτα..! και κατεληξα να κανω 40 φορματ...! τα σιχαθηκα πια...! και αφου ειχα μονο 2 επιλογες...δλδ.., ή εβαζα τα νεα 11αρια ή ξαναπηγαινα σε 7αρια....! αποφασισα και εκανα το πρωτο, και μεχρι στιγμης, ειναι SOLID STEADY και αυτα..! αρα τι να υποθεσω..? εσυ μου λες ησουν σταθερος με τα 10αρια και εχεις θεματα με τα 11αρια..! προφανως σε καποια συστηματα "εκατσαν" καλυτερα τα 10αρια, και σε αλλα τα 11αρια..! και το πιο αξιοπεριεργο ειναι οτι το δικο μου συστημα ειναι και ..... υποτιθεται..., unsupported για τα Win 11....!! δυστυχως..., μαλλον..., πλεον, ειναι τοσα πολλα τα συστηματα, και τοσοι πολλοι συνδυασμοι (Hardware+Software) που δυσκολα μπορει να γινει τεστ σε ολες τις πιθανοτητες..! και αυτο μαλλον γινεται με την ιδια την χρηση του λειτουργικου..! 2 ώρες πριν, leonidas_ είπε Θα σου πουν ότι τα Windows είναι ένα λειτουργικό που βγαίνει για αναρίθμητα διαφορετικά συστήματα κ είναι λογικό να έχει και "κάποια σφάλματα"! Όλα τα ειδησεογραφικά ανά τον κόσμο μιλάνε για το φιάσκο των 11, για το ότι το προϊόν δεν ήταν έτοιμο να βγει, για σφάλματα που δε θα έπρεπε να υπάρχουν, για νέες δυνατότητες που ακόμα δεν έχουν προστεθεί ή κ για λειτουργίες που ουσιαστικά υποβαθμίστηκαν κ περιμένεις αναβαθμίσεις για να προστεθούν ή να επαναφέρουν, για user interface που θέλει παραπάνω κλικ για καθημερινά πράγματα που είχες συνηθίσει να κάνεις, για καμία ουσιαστική βελτίωση στην αποκρισιμότητα του συστήματος, σε καθημερινή χρήση αλλά κ στα benchmarks. Με λίγα λόγια για ένα λειτουργικό που δεν έχει λόγο ύπαρξης, δεν προσφέρει κάποια τρομερή ανανέωση, βελτίωση ή καινοτομία. Αλλά εδώ πέρα στο insomnia είμαστε Windows. Αγαπάμε Windows. Στηρίζουμε Windows. Δε γράφουμε κάποια πραγματικά ενδιαφέρουσα είδηση για κάποιο άλλο λειτουργικό που να σε ενημερώσει για κάτι, να μάθεις κάτι νέο, εκτός από ειδήσεις που θα προκαλέσουν χάος, κουτσομπολιό κ θα μαζέψουν κόσμο για σχόλια. Αφού το είπε η Microsoft, έτσι είναι. Τέλος. Αυτό είναι το νέο λειτουργικό. Είναι καλύτερο , είναι ταχύτερο, είναι ασφαλέστερο. Αυτή ξέρουν, αυτή αγαπάνε, αυτή εμπιστεύονται. Κ άμα τολμήσεις να πεις και πολλά-πολλά, ban για μια βδομάδα για να ηρεμήσεις κ να βάλεις μυαλό. υπαρχει και το ZORIN OS.... βγηκε και η τελευταια εκδοση 16...!!! κακα τα ψεματα ομως τα Windows εχουν τεραστιο μεριδιο. αυτο ειναι δεδομενο. αρα εχει και την τεραστια βαση "πελατων"............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis_dim Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Καλά δεν έχασαν και κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daddy_c00l Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα για τα 11άρια είναι το TPM. Μνήμη, χώρος αποθήκευσης, αυτές είναι απαιτήσεις οι οποίες απαιτούν μια μικρή κόστους αναβάθμιση σε πολύ παλαιά συστήματα (προφανώς, εάν δουλεύεις τα 10άρια με 4GB και κάποιον 40άρη δίσκο θα έχεις σιχαθεί τη ζωή σου, ακόμα και τα 7άρια θα είναι μόνο για word και απλές σελίδες - αν πέσει κανά βαρύ javascript, χαιρετάμε). Secure boot, τουλάχιστον από ivy bridge και πάνω (βάλε ~2012/2013) αρκετές μητρικές έχουν έστω μια τυπική υποστήριξη. Έχω δυο μητρικές για Haswell (μια Asus, μια Gigabyte) και με τα τελευταία bios (νομίζω τις αναβάθμισα πριν 2-3 χρόνια) έχουν secure boot σε κάποια μορφή. Ίσως δεν το γράφουν "CSM" η "Secure Boot" στα settings τους, πιθανών να έχουν κάποια άλλη ευφάνταση ονομασία - αλλά υπάρχει. YMMV προφανώς, υποθέτω ότι ακόμα και φθηνές μητρικές 7ης γενιάς intel ή για Ζεν1 να μην έχουν καθόλου υποστήριξη για secure boot. Είναι ένα πρόβλημα σε κάποιο βαθμό, υποψιάζομαι σε φθηνότερες και παλαιότερες μητρικές να είναι πιο έντονο. Το TPM πραγματικά δεν το καταλαβαίνω με τίποτα. Από όλους τους υπολογιστές που έχω, η 8ης γενιάς μητρική gigabyte το έχει μαμά (μετρίου κόστους μητρική). Η 7ης γενιάς Asus Z170 (που υποτίθεται ήταν και από τις ακριβές) έχει το header επάνω αλλά όχι το module. Πρέπει να αγοραστεί. Οι παλαιότερες μητρικές ούτε module έχουν, ούτε header. Καλά κρασά. Μάλλον θα πρέπει να αγοραστεί καμιά PCIe κάρτα με το TPM επάνω για να "γίνουν" συμβατές, δεν το έχω ψάξει, δε με νοιάζει, δεν θα το αγόραζα ποτέ. Το TPM είναι καθαρά enterprise επιπέδου απαίτηση, δεν με αφορά. Αυτό που με κάνει να απορώ είναι ότι τόσο το secure boot όσο και το TPM μπορεί να υλοποιηθούν με software emulation. (το secure boot στο firmware, το TPM στο λειτουργικό). Σίγουρα θα υπάρχει μια μείωση της απόδοσης του επεξεργαστή - αλλά αν έχεις έναν 4c/8t 7700K (λ.χ.) που γαζώνει, ή έναν 1700Χ, πραγματικά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Αν θες ντε και καλά 11άρια, θα μπορούσε η MS να κάνει μια τυπική υλοποίηση του TPM στο λειτουργικό και να σου λέει: Τα θες; Ορίστε - αλλά θα χάσεις 5-10% από την CPU στα 11άρια. Είναι προφανές ότι τα 11άρια είναι ένας άτυπος εκβιασμός για πλήρη αναβάθμιση, ακόμα και εάν έχεις ΠΟΛΥ καλό μηχάνημα. Δεν το έκαναν τόσο γλοιώδες με τα vista, αποφάσισαν να το κάνουν τώρα. Ντάξει, μέχρι το ΄25 έχουμε δρόμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, cabdik είπε ομως, δεν μπορεις να συγκρινεις τα 10αρια που εχουν φαει τοσες αναβαθμισεις-ενημερωσεις με τα νεα 11αρια, εκτος και αν θεωρεις τα 11, ουσιαστικα μια αναβαθμιση των 10αριων...! Να πούμε όμως ότι και τα 11άρια, στην ουσία αυτό είναι. Μια αναβάθμιση (και υποβάθμιση μπορούμε να πούμε με τα features που αφαίρεσαν) του τελευταίου build των 10αριών. Μάλιστα, στα Insider builds του Μαϊου, το σύστημα τα αναγνώριζε ως W10. Μέχρι και η MS αρχικά τα προόριζε απλά σαν update (21H2). https://www.makeuseof.com/windows-11-windows-10-in-disguise/ Μετά πέρασε από το τμήμα marketing... 2 ώρες πριν, cabdik είπε υπαρχει και το ZORIN OS.... βγηκε και η τελευταια εκδοση 16...!!! Το έχω περάσει σε mid range (για τότε-2008) παλιό υπολογιστή συγγενή μου και το έχει λατρέψει. Ποτέ δε με ρώτησε "πώς γίνεται αυτό". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα