asteroulis Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 54 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε εγω πολλες μερες προσπαθω μεσα απο το call me back και απο καταστημα να παρω καποια προσφορα ανανεωσης και σε κανενα καταστημα δεν μου εδιναν καποια προσφορα σαν ηδη πελατης cosmote..μονο αυξηση 30ε συν στο οικογενειακο συμβολαιο αν ηθελα να το ανανεωσω. Φευγεις πας σε αλλη εταιρεία και το συζητατε ξανα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, G@rg@oun είπε εγω πολλες μερες προσπαθω μεσα απο το call me back και απο καταστημα να παρω καποια προσφορα ανανεωσης και σε κανενα καταστημα δεν μου εδιναν καποια προσφορα σαν ηδη πελατης cosmote..μονο αυξηση 30ε συν στο οικογενειακο συμβολαιο αν ηθελα να το ανανεωσω. Δυστυχώς αν ήσουν ήδη συνδρομητής δεν το έδιναν,ήθελε καινούργιο αριθμό η φορητοτητα από άλλη εταιρεία..Εγω αναγκάστηκα και πήγα στη Wind για να μου δώσουν μια σοβαρή προφορά και έχω να πληρώσω ρήτρα διακοπής στη Wind.Παρολαυτα μου δώσανε το 10% του one στην Cosmote συν την απαλλαγή τελών και μου βγαίνει 28.40€ συν 2 πάγια δώρο.. Οπότε επέστρεψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALIEN-3- Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Παιδιά η προσφορά έχει λήξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 53 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε Παιδιά η προσφορά έχει λήξει? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Παιδιά έχω μια ερώτηση εγώ σε λίγο δεν θα δικαιούμαι το την απαλλαγή τελών επικοινωνίας μπορώ να δηλώσω τον αριθμό μου στα αδέρφια στο gov η θα έχω θέμα ; Μπορούν να δηλώσουν πάνω από έναν αριθμό αν γνωρίζει κανείς ας μου πει ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 56 λεπτά πριν, farcry33 είπε Παιδιά έχω μια ερώτηση εγώ σε λίγο δεν θα δικαιούμαι το την απαλλαγή τελών επικοινωνίας μπορώ να δηλώσω τον αριθμό μου στα αδέρφια στο gov η θα έχω θέμα ; Μπορούν να δηλώσουν πάνω από έναν αριθμό αν γνωρίζει κανείς ας μου πει ευχαριστώ Ναι αν ο αριθμός σου είναι δηλωμένος σε ΑΦΜ που έχουν τα αδέρφια σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmichalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά, Έχω και εγώ την εν λόγω προσφορά με 2 εξτρα data sim. Αυτο που παρατήρησα στον τελευταίο λογαριασμό είναι πως υπάρχει όριο στα 100tb. Ξέρει κάποιος τι γίνεται μετά από αυτή τη κατανάλωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannislas Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 υπαρχει περιπτωση να καταναλωσεις 100tb δεδομενα σε 30 μερες? και 8Κ να streamαρεις ολο το 24ωρο για 30 μερες δεν νομιζω να τα φτασεις 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) πρεπει ν κατεβαζεις με 300mbps για ενα μηνα ασταματητα. πρακτικα απιαστο. θεωρητικα υπαρκτο Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από taslikos 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, zmichalakis είπε Καλησπέρα παιδιά, Έχω και εγώ την εν λόγω προσφορά με 2 εξτρα data sim. Αυτο που παρατήρησα στον τελευταίο λογαριασμό είναι πως υπάρχει όριο στα 100tb. Ξέρει κάποιος τι γίνεται μετά από αυτή τη κατανάλωση; Δεν νομίζω ότι γίνεται να τα φτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 O ανθρωπος ρωτησε τι γινεται μετα, αν πιασει το οριο και οχι αν μπορει να πιασει το οριο. Μην απαντατε οτι ναναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, Gogotsa είπε O ανθρωπος ρωτησε τι γινεται μετα, αν πιασει το οριο και οχι αν μπορει να πιασει το οριο. Μην απαντατε οτι ναναι. Μα δεν μπορεί πρακτικά να πιάσει το όριο, τι να απαντήσουμε??? Το νούμερο υπάρχει για το τυπικό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstrong Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Έστω και θεωρητικά,υπάρχει η δυνατότητα φραγής των δεδομένων,όταν/αν αυτά εξαντληθούν,όπως γίνεται με το http://myinternet.cosmote.gr/main στα καρτοκινητά της Cosmote ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmichalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Το ζήτημα είναι πως έχω κουμπώσει 3 5g router στις extra sim τα οποία δουλεύουν κανονικά σε 3 διαφορετικά σημεία. Όχι ασταμάτητη χρήση αλλά υπαρκτή. Για αυτό και ρώτησα. Και οι ταχύτητες που πιάνω είναι αρκετά υψηλές. Αν υπάρχει περίπτωση φραγής, καλύτερα να βάλω κάποιο limit στη ταχύτητα για αυτό το ρωτάω. Για παν ενδεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, zmichalakis είπε Το ζήτημα είναι πως έχω κουμπώσει 3 5g router στις extra sim τα οποία δουλεύουν κανονικά σε 3 διαφορετικά σημεία. Όχι ασταμάτητη χρήση αλλά υπαρκτή. Για αυτό και ρώτησα. Και οι ταχύτητες που πιάνω είναι αρκετά υψηλές. Αν υπάρχει περίπτωση φραγής, καλύτερα να βάλω κάποιο limit στη ταχύτητα για αυτό το ρωτάω. Για παν ενδεχόμενο. Ο ορισμός της κατάχρησης. Χαχα. Καλά κάνεις βέβαια. Και νόμιζα οτι κανω εγω κατάχρηση και ανησυχούσα μη μου ρίξουν ταχύτητα πχ, επειδή το χρησιμοποιώ ως βασικό /σταθερό ίντερνετ και κατεβαζω καμια 300gb το μηνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση