Antonis31 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, georgebit είπε Βρίσκομαι εντός ΕΕ και ενεργοποιήθηκε το Unlimited πακέτο της Cosmote εχθές. Κάλεσα την εξυπηρέτηση γιατί τα data δεν ήταν ενεργοποιημένα για roaming για κάποιο λόγο, μόνο οι κλήσεις ήταν. Σε δύο λεπτά μου τα είχαν ενεργοποιήσει και με ενημέρωσαν πως για roaming έχω 55GB και απεριόριστες κλήσεις συν τα μηνύματα που δικαιούμαι. Απλά το αναφέρω, κάποιος έγραψε πως η Vodafone έχει unlimited data στο αντίστοιχο πρόγραμμα για ΕΕ. Εν τω μεταξύ είχα μαζί μου το Giga on the spot με ενεργοποιημένο το πρόγραμμα των 200GB και μου έδωσαν μόνο 11GB για roaming. Το ήξερα πως είναι τόσο για το πρόγραμμα των 40GB, ήλπιζα να δώσουν κάτι παραπάνω όμως για το πρόγραμμα των 200GB. Τα 55giga για το εξωτερικό είναι σε μηνιαία η ετήσια βάση ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει και στο παρόν νήμα αλλά και στη σελίδα της cosmote ,το σωστό είναι ότι για το cosmote gigamax unlimited το όριο στην περιαγωγή εντός ΕΕ είναι 45 GB.Έχει αναφερθεί νομίζω και άλλες φορές στο παρόν νήμα ότι είναι 45 GB για περιαγωγή εντός ΕΕ. 45 GB και όχι 55 GB ! Παραθέτω και τα σχετικά link από cosmote : https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-447b-5de4-e053-181f12ac3db5 Αναφορά σε κείμενο Για τα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED GB M, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED GB L και COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED ισχύει όριο ορθής χρήσης για τα GB που μπορούν να καταναλωθούν σε περιαγωγή εντός ΕΕ, το οποίο είναι 35GB, 40GB και 45GB, αντίστοιχα. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/gigamax_unlimited.html Αναφορά σε κείμενο Τα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εξωτερικό. Tα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS και ΜΒ των προγραμμάτων COSMOTE GIGAMAX μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν σε Ε.Ε. Ισλανδία, Λίχτενσταϊν και Νορβηγία. Στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED GB M, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED GB L και COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED ισχύει όριο ορθής χρήσης στην κατανάλωση GB: 35GB, 40GB, 45GB, αντίστοιχα. Οι χώρες όπου αφορά η δωρεάν περιαγωγή είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλικές Γουιάνα, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, (ΛΑ) Ρεγιούνιον, Λετονία, Λιθουανία, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία. Τελικά γνωρίζουμε αν το παρόν πρόγραμμα έληξε ή εξακολουθεί να διατίθεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Antonis31 είπε Τα 55giga για το εξωτερικό είναι σε μηνιαία η ετήσια βάση ;;; Πάει αναλογικά πρέπει να είσαι τέσσερις μήνες Ελλάδα και τέσσερις μήνες στο εξωτερικό. Από τους τέσσερις μήνες και πάνω αρχίζει να χρεώνει η Cosmote. Την Vodafone την χρησιμοποιώ έξι μήνες τώρα και έχω κατεβάσει δυόμιση terabyte. Η Cosmote στους τέσσερις μήνες μας έστειλε μήνυμα ότι είμαστε λέει μονίμως έξω στο εξωτερικό οπότε θα αρχίσει χρέωση. Και αναγκάστηκα το διακόψαμε. Και μάλιστα μου είπανε στο τηλέφωνο ότι η ευρωπαΐκή ένωση λέει τέσσερις μήνες αν κάποια άλλη εταιρεία κάνει κάτι άλλο τότε είναι παράνομη. Στο εξωτερικό η Cosmote είναι πεταμένα λεφτά. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από Just_travel_everywhere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavouras Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μίλησα σήμερα με δυο διαφορετικούς εκπροσώπους. Δυστυχώς τελείωσε η προσφορά την Τρίτη και ό,τι προσπάθεια και να έκανα δεν μου την έδιναν. Τιμή καινούρια: 54 ευρώ, με έκπτωση λόγω σταθερού τηλεφώνου: 48,50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 31 λεπτά πριν, kavouras είπε Μίλησα σήμερα με δυο διαφορετικούς εκπροσώπους. Δυστυχώς τελείωσε η προσφορά την Τρίτη και ό,τι προσπάθεια και να έκανα δεν μου την έδιναν. Τιμή καινούρια: 54 ευρώ, με έκπτωση λόγω σταθερού τηλεφώνου: 48,50. Είχες βάλει τον αριθμό στο λινκ και έτσι σε πήραν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Και μάλιστα μου είπανε στο τηλέφωνο ότι η ευρωπαΐκή ένωση λέει τέσσερις μήνες αν κάποια άλλη εταιρεία κάνει κάτι άλλο τότε είναι παράνομη. Ο κανονισμός λέει ότι από τους 4 μήνες και μετά ο πάροχος έχει δικαίωμα να αρχίσει να απαιτεί κάποια επιπλέον χρέωση (που το ύψος της ορίζεται συγκεκριμένα στον κανονισμό) για τη χρήση σε περιαγωγή, όχι ότι επιβάλλεται να το κάνει. Άρα οι άλλοι πάροχοι δεν είναι παράνομοι αν δεν το κάνουν στο 4μηνο. Αναλυτικά εδώ: Αναφορά σε κείμενο Παρακολούθηση της χρήσης περιαγωγής Στο πλαίσιο της πολιτικής εύλογης χρήσης, η εταιρεία σας μπορεί να παρακολουθήσει και να ελέγξει τη χρήση περιαγωγής κατά το τελευταίο τετράμηνο. Αν, κατά το διάστημα αυτό, περάσατε περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό απ' ό,τι στη χώρα σας ΚΑΙ κάνατε χρήση υπηρεσιών με περιαγωγή περισσότερο από τη χρήση υπηρεσιών στο εσωτερικό, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας ζητήσει διευκρινίσεις. Έχετε προθεσμία 14 ημερών για να δώσετε τις διευκρινίσεις. Αν συνεχίσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό από ό,τι στη χώρα σας και η χρήση περιαγωγής εξακολουθεί να υπερβαίνει την εγχώρια χρήση, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μπορεί να αρχίσει να σας χρεώνει επιπλέον για την κατανάλωση περιαγωγής. Για τις πρόσθετες χρεώσεις (χωρίς ΦΠΑ) ισχύουν τα ακόλουθα ανώτατα όρια: 0,032 ευρώ ανά λεπτό φωνητικής κλήσης 0,01 ευρώ ανά SMS 3 ευρώ ανά GB δεδομένων (ανώτατο όριο το 2021) https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm#shortcut-6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis31 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Πάει αναλογικά πρέπει να είσαι τέσσερις μήνες Ελλάδα και τέσσερις μήνες στο εξωτερικό. Από τους τέσσερις μήνες και πάνω αρχίζει να χρεώνει η Cosmote. Την Vodafone την χρησιμοποιώ έξι μήνες τώρα και έχω κατεβάσει δυόμιση terabyte. Η Cosmote στους τέσσερις μήνες μας έστειλε μήνυμα ότι είμαστε λέει μονίμως έξω στο εξωτερικό οπότε θα αρχίσει χρέωση. Και αναγκάστηκα το διακόψαμε. Και μάλιστα μου είπανε στο τηλέφωνο ότι η ευρωπαΐκή ένωση λέει τέσσερις μήνες αν κάποια άλλη εταιρεία κάνει κάτι άλλο τότε είναι παράνομη. Στο εξωτερικό η Cosmote είναι πεταμένα λεφτά. σοβαρα τωρα; δηλαδη βαζουμε unlimited και θα καθομαστε να μετραμε τα data??? με vodafone και wind ποτε δεν ειχε τετοια ειδοποιηση και θεωρουσα οτι πλεον το roaming στην ΕΕ ειναι παλια ιστορια... Επισης γνωριζουμε αν οι επιπλεον χρεωσεις εφοσον μενεις πανω απο 4μηνες ΕΕ αφορουν μονο το Internet η και την ομιλια? Αν ειναι ετσι μαλλον θα ακυρωσω την αιτηση μου προς την Cosmote... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από Antonis31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_Ked Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Όντως η προσφορά της Cosmote έχει λήξει! Μίλησα με εκπρόσωπο χτες! Ίσως κάποια στιγμή την ξαναβάλουν! Μακάρι τουλάχιστον γιατί ήταν καλή προσφορά. Για την ώρα υπάρχει όμως και η προσφορά της Vodafone: https://www.vodafone.gr/symvolaio-kinitis-unlimited-cmab?i_source=homepage-banner&i_medium=banners&i_owner=mk-hv&i_name=20220420-hv-unlimited-ultra Με όλα Unlimited! PS: Υπάρχει κάποιος που να μοιράζει data sim από το πρόγραμμα που έτρεχε της Cosmote? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavouras Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, George6633 είπε Είχες βάλει τον αριθμό στο λινκ και έτσι σε πήραν; Ναί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, John_Ked είπε PS: Υπάρχει κάποιος που να μοιράζει data sim από το πρόγραμμα που έτρεχε της Cosmote? Εγώ χρησιμοποιώ 2 data extra sims Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 59 λεπτά πριν, kavouras είπε Ναί Ας βγάλουν τότε το λινκ να μη νομίζει ο κόσμος ότι ισχύει ακόμα και εφόσον έληξε ίσως πρέπει να κλειδώσει το νήμα αυτό ή να ενημερωθεί ο τίτλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_Ked Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Το link όντως δουλεύει ακόμα μια χαρά! Αλλά ακόμα και τώρα να συμπληρώσεις τον αριθμό σου σου τηλεφωνούν και μετά σου λένε πως δεν ισχύει η προσφορά! Δεν ξέρω γιατί δεν το απενεργοποίησαν ακόμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, Antonis31 είπε σοβαρα τωρα; δηλαδη βαζουμε unlimited και θα καθομαστε να μετραμε τα data??? με vodafone και wind ποτε δεν ειχε τετοια ειδοποιηση και θεωρουσα οτι πλεον το roaming στην ΕΕ ειναι παλια ιστορια... Επισης γνωριζουμε αν οι επιπλεον χρεωσεις εφοσον μενεις πανω απο 4μηνες ΕΕ αφορουν μονο το Internet η και την ομιλια? Αν ειναι ετσι μαλλον θα ακυρωσω την αιτηση μου προς την Cosmote... Δυστυχώς ισχύει το ίδιο πράγμα και για τις κλήσεις και για τα μηνύματα και επίσης δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έξτρα κάρτα SIM στο εξωτερικό ενώ στη vodafone λειτουργεί κανονικά εγώ αυτά τα έχω ζήσει εγώ δεν μου τα έχουνε πει ούτε τα έχω διαβάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHN360GR Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Εφόσον η προσφορά στα 37 δεν ισχύει πια , επόμενο πακέτο που ισως με βολέψει σε ''φυσιολογικές'' τιμές είναι το παρακάτω. Τον Απρίλιο κατανάλωσα στο pc περίπου 86GB. Οπότε όσο είναι η προσφορά 200/25€ θα παίρνω αυτό και βλέπουμε. Το καλό είναι ότι δεν έχει δεσμεύσεις, το κακό είναι ότι λήγει και σε περιορίζει αν κατεβάζεις πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s_mduck Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Καλημερα. Εχει αντιμετωπίσει κανεις το εξης πρόβλημα στο unlimited? Πηρα μια δεύτερη καρτα σιμ για τον αριθμό της γυναικας μιας και τη μια την εβαλα σε 5g ρουτερ και δεν μου την ενεργοποιουνε στην cosmote και ζητανε μεσα απο το σύστημα 100€ εγγυηση.. εχει ξανα αντιμετωπίσει κανεις ιδιο προβλημα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση