Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

να ρωτησω κατι
εχοντας απεριοριστα data στο κινητο & νουμερο
θεωρητικα κοβεις το σταθερο και βασιζεσαι στο κινητο για τη συνδεση στο internet
το σταθερο νουμερο τι μπορεις να το κανεις για να μη χαθει; voip; εκτρποπη στο κινητο;
με καποιο τροπο οι κλησεις στο σταθερο να πηγαινουν και αυτες στο κινητο αλλα χωρις σταθερη γραμμη
και με τι κοστος
γι αυτους που θα συνεχιζουν να παιρνουν το σταθερο που "εχεις κοψει"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, akaloith είπε

να ρωτησω κατι
εχοντας απεριοριστα data στο κινητο & νουμερο
θεωρητικα κοβεις το σταθερο και βασιζεσαι στο κινητο για τη συνδεση στο internet
το σταθερο νουμερο τι μπορεις να το κανεις για να μη χαθει; voip; εκτρποπη στο κινητο;
με καποιο τροπο οι κλησεις στο σταθερο να πηγαινουν και αυτες στο κινητο αλλα χωρις σταθερη γραμμη
και με τι κοστος
γι αυτους που θα συνεχιζουν να παιρνουν το σταθερο που "εχεις κοψει"

Μπορείς να κάνεις φορητότητα του σταθερού τηλεφώνου στην intertelecom και νομίζω είναι 15€ το χρόνο. Μετά δουλεύεις τον αριθμό του σταθερού μέσω app όπου και αν βρίσκεσαι αρκεί να έχεις ίντερνετ.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Μπορείς να κάνεις φορητότητα του σταθερού τηλεφώνου στην intertelecom και νομίζω είναι 15€ το χρόνο. Μετά δουλεύεις τον αριθμό του σταθερού μέσω app όπου και αν βρίσκεσαι αρκεί να έχεις ίντερνετ.

Αυτό έχω κάνει και εγώ με την intertelecom. Με 15€/χρόνο δέχεσαι απεριόριστες κλήσεις στον voip αριθμό και αν θέλεις να τον χρησιμοποιήσεις για εξερχόμενες έχει αρκετά οικονομικά πακέτα. Είναι μεγάλη ευκολία να κουβαλάς στο κινητό σου σταθερό νούμερο.

Επεξ/σία από georgebit
  • Like 2

οποτε με το unlimited κινητουλι παιρνεις οπου θες
και το σταθερο το κανεις voip και με 15 ευρω το χρονοοοοο σε παιρνουν οσα τηλεφωνα θελουν στο σταθερο και χρεωνονται ΣΤΑΘΕΡΟ δηλαδη δωρεαν, σωστα;

1 λεπτό πριν, akaloith είπε

και το σταθερο το κανεις voip και με 15 ευρω το χρονοοοοο σε παιρνουν οσα τηλεφωνα θελουν στο σταθερο και χρεωνονται ΣΤΑΘΕΡΟ δηλαδη δωρεαν, σωστα;

Ναι, παραμένει γεωγραφικός αριθμός. Εάν έχουν λεπτά ομιλίας προς σταθερά καταναλώνονται από εκεί. 

• Like 1

Μόλις τώρα, akaloith είπε

Ακριβώς έτσι. Βασική προϋπόθεση να έχεις αξιοπρεπές σήμα, μην περιμενεις να κάνεις δουλεία με 2G. Αλλά ναι, το καλό είναι πως όσοι καλούν στο σταθερό voip χρεώνονται αστικές κλήσεις, οι περισσότερες εταιρείες το παρέχουν δωρεάν νομίζω πια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, akaloith είπε

15 ευρω ο χρονος μαζι με τη φορητητα του σταθερου;;;;;;;;;;

Τα 15€ περιλαμβάνουν φορητότητα/ενεργοποίηση για έναν χρόνο απο μεριάς intertelecom. Τώρα σχετικά με την Wind, αμφιβάλλω αν προσφέρει τέτοια υπηρεσία, δεν το γνωρίζω.

Επεξ/σία από georgebit
  • Like 1

18 ώρες πριν, georgebit είπε

Τα 15€ περιλαμβάνουν φορητότητα/ενεργοποίηση για έναν χρόνο απο μεριάς intertelecom. Τώρα σχετικά με την Wind, αμφιβάλλω αν προσφέρει τέτοια υπηρεσία, δεν το γνωρίζω.

οτι η εταιρεια εχει εδρα τη κατερινη δημιουργει θεμα στους αθηναιους πελατες;;;;;;
καμια συγκριση με τη modulus;;;

Στις 24/4/2022 στις 11:30 ΠΜ, blueangel3 είπε

Καλημέρα και Χριστός Ανέστη ! Στο σπίτι έχουμε 4 συσκευές (3 smartphones και 1 λάπτοπ για σερφάρισμα και ταινίες) καθώς και 1 Xbox One αποκλειστικά για FIFA online. Τώρα έχω συνδέσει την 2η sim σε ένα παλιό κινητό Huawei με 4G με το οποίο έχω κάποια ελάχιστα lags,όταν παίζω online στο FIFA.. Αξίζει να πάρω κάποιο φθηνό 4G router (TP-LINK TL-MR6400 v4) ή κάποιο φθηνό 5G smartphone (της TCL έχω δει στα 150€) ;

Αληθώς ο Κύριος! Χρόνια πολλά!
Λάβε υπόψη σου ότι το 5g τηλέφωνο, ακόμα κι αν πιάνει εξωπραγματικές ταχύτητες στην περιοχή σου, κατά πάσα πιθανότητα θα διαμοιράζει στις υπόλοιπες συσκευές σε πολύ χαμηλότερες από την αρχική, ανάλογα με τους περιορισμούς που τίθενται από το ίδιο το τηλέφωνο, αλλά και την κάρτα δικτύου της κάθε συνδεδεμένης συσκευής. Για παράδειγμα, σε κινητό 5g που πιάνει γύρω στα 600mbps download και που διαθέτει usb type-C 2.0 (ήδη ένας σημαντικός περιορισμός στην ταχύτητα), το tethering μέσω usb έδωσε 240κάτι mbps και μέσω wifi 50κάτι mbps, κατόπιν δοκιμής σε δύο υπολογιστές. Βέβαια οι συγκεκριμένοι υπολογιστές-clients δεν είναι ό,τι νεώτερο υπάρχει, όπως και οι ασύρματες κάρτες δικτύου τους, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν με τις όποιες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις έχουν. Και πάλι οι ταχύτητες είναι εξαιρετικές και καλύπτουν τις απαιτήσεις σχεδόν όλων, απλά το αναφέρω γιατί έχω την εντύπωση ότι πολύς κόσμος περιμένει να πάρει τα μέγιστα της 5g σύνδεσης, ακόμα κι αν ο διαμοιρασμός γίνεται ανάμεσα σε συσκευές με μέτριο ή παλιό hardware.

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει απαντηθεί. Το απεριόριστα data είναι με μέγιστη ταχύτητα που μπορούμε να πιάνουμε ή αν έχουμε κάνει χρήση πχ 10gb μας ρίχνει την ταχύτητα η cosmote? 

1 ώρα πριν, papako35 είπε

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει απαντηθεί. Το απεριόριστα data είναι με μέγιστη ταχύτητα που μπορούμε να πιάνουμε ή αν έχουμε κάνει χρήση πχ 10gb μας ρίχνει την ταχύτητα η cosmote? 

Όχι με τη μέγιστη ταχύτητα είναι. 

Εχθές δοκίμασα να κάνω hotspot και να δώσω ίντερνετ στο playstation 4. Στην αρχή όλα καλά. Φουλ ταχύτητα. Μετά από λίγο όμως η ταχύτητα έπεφτε κατακόρυφα φτάνοντας σχεδόν μηδεν. Εν τέλη διάβασα πολλά φορουμ και έμαθα οτι το playstation έχει όριο στο hotspot. Κατεβάζοντας μια εφαρμογή στο κινητό και βάζοντας χειροκίνητα τις ρυθμίσεις στο wifi στο playstation το πρόβλημα λύνεται. Όποιος θέλει μπορώ να τον βοηθήσω.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...