Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, George6633 είπε

Δυστυχώς δεν γνωρίζω για νέους αριθμούς να σου απαντήσω με σιγουριά.. Αλλά πάνω κάτω κάνουν από 1 μέχρι 3 εργάσιμες ανάλογα την περίπτωση αν δεν κάνω λάθος. 

Κατάλαβα. Την κάτσαμε την βάρκα.  Γιατί αρχίζει 4ημερη αργία. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έκανα αίτηση υπάρχει η γραμμή δυστηχως δεν υπάρχει  διαθέσιμο για Παραγγελία από το κατάστημα το 5G Router της zte αλλά αν το παραγγείλεις μέσα από το Site τπ δίνουν κανονικά!!! Διαφορετική αποθήκη μου είπαν ! Απλά απαράδεκτοι . 

Καλησπέρα σας. Ειδα αυτο το νημα και αμεσως εκανα και εγω τις ενέργειες μου. Εχω κανει το ιδιο πρόγραμμα της προσφοράς πριν δυο μηνες και πληρωνω μαζι με 2η σιμ 66€! Οποτε πηγα σε εναν γερμανο και ρωτησα για την προσφορά και με παρέπεμψαν στο 13888 να ζητησω διακοπη λογο της προσφοράς και καλα. Με υπάλληλο που μιλησα στο 13888 με εβαλε για λιγο στην αναμονη και το μόνο που μου έδινε ήταν ενα 10% συν ενα παγιο δωρο και ζητησα κατευθείαν διακοπή γτ λεω δεν γίνεται να δινω 30€ πανω απο εναννεο πελάτη στο ίδιο πρόγραμμα και τώρα περιμενω να με παρουν για την κλασική προσφορα.. ειδωμεν. Αντε να βρεθει και ενα αξιόπιστο 5g router μετα.. καλη ανάσταση να εχετε

• Like 2

Ένα μεγάλο μπράβο από την cosmote γιατί χθες παρέλαβα και σήμερα ενεργοποιήθηκε αν και μου είπαν ότι θα στείλουν μήνυμα δεν έστειλαν . Θα ήθελα να ρωτήσω Ελλάδα έχω unlimited data . Εξωτερικό έχω unlimited ; Αν όχι το my internet είναι απενεργιοποιημένο . Αν στο εξωτερικό δεν είναι unlimited πως προστατεύομαι ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, chrismas είπε

Ένα μεγάλο μπράβο από την cosmote γιατί χθες παρέλαβα και σήμερα ενεργοποιήθηκε αν και μου είπαν ότι θα στείλουν μήνυμα δεν έστειλαν . Θα ήθελα να ρωτήσω Ελλάδα έχω unlimited data . Εξωτερικό έχω unlimited ; Αν όχι το my internet είναι απενεργιοποιημένο . Αν στο εξωτερικό δεν είναι unlimited πως προστατεύομαι ;

Μαζί με την σύνδεση έχει και το συμβόλαιο που υπέγραψες, ρίξε μια ματιά.... 

Η Vodafone χρεώνει σε έκτος Ε. Ε. χώρες, στο αντίστοιχο unlimited πρόγραμμα, ακόμα και για χρήση ελαχίστων ΜΒ κοντά στα σύνορα των γύρω χωρών (Έκανα οδικώς το Γερμανία - Θεσσαλονίκη) 

Επεξ/σία από terry308

13 λεπτά πριν, terry308 είπε

Μαζί με την σύνδεση έχει και το συμβόλαιο που υπέγραψες, ρίξε μια ματιά.... 

Η Vodafone χρεώνει σε έκτος Ε. Ε. χώρες, στο αντίστοιχο unlimited πρόγραμμα, ακόμα και για χρήση ελαχίστων ΜΒ κοντά στα σύνορα των γύρω χωρών (Έκανα οδικώς το Γερμανία - Θεσσαλονίκη) 

Παράλειψη μου . Όταν εννοώ εξωτερικό εννοώ για Ε.Ε. Σε αντίθεση με την vodafone που έχει στην Ε.Ε. η cosnote έχει 45 GB

1 λεπτό πριν, chrismas είπε

Παράλειψη μου . Όταν εννοώ εξωτερικό εννοώ για Ε.Ε. Σε αντίθεση με την vodafone που έχει στην Ε.Ε. η cosnote έχει 45 GB

Τότε ορίζεις όριο δεδομένων μηνιαίας χρήσεως 

Το συμβόλαιο μου ενεργοποιήθηκε πριν δυο ημέρες στις 19/04 και σήμερα μου εκδόθηκε λογαριασμός με περίοδο χρέωσης μια ημέρα 19/4 έως 19/04 με ποσό 32,84 !!!!

ξερει κάποιος πιο ειδικός τι μπορεί να παίζει;

40 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Το συμβόλαιο μου ενεργοποιήθηκε πριν δυο ημέρες στις 19/04 και σήμερα μου εκδόθηκε λογαριασμός με περίοδο χρέωσης μια ημέρα 19/4 έως 19/04 με ποσό 32,84 !!!!

Θα πρέπει να μας δίξεις αναλυση λογαριασμού για να σου πουμε τι παιζει.

41 λεπτά πριν, ababapanos είπε

εμενα για μια μερα 5 ευρω

Αν δεις τον λογαριασμο σου , γραφει (οχι στην πρωτη σελιδα) πως χρεωνεσαι τον επομενο μηνα ουσιαστικα. Κι εγω στην αρχη προβληματιστικα και ημουν ετοιμος για τηλεφωνο αλλα το πηρε το ματι μου.

4 ώρες πριν, ababapanos είπε

Στις 20/4/2022 στις 8:55 ΜΜ, s_mduck είπε

Καλησπέρα σας. Ειδα αυτο το νημα και αμεσως εκανα και εγω τις ενέργειες μου. Εχω κανει το ιδιο πρόγραμμα της προσφοράς πριν δυο μηνες και πληρωνω μαζι με 2η σιμ 66€! Οποτε πηγα σε εναν γερμανο και ρωτησα για την προσφορά και με παρέπεμψαν στο 13888 να ζητησω διακοπη λογο της προσφοράς και καλα. Με υπάλληλο που μιλησα στο 13888 με εβαλε για λιγο στην αναμονη και το μόνο που μου έδινε ήταν ενα 10% συν ενα παγιο δωρο και ζητησα κατευθείαν διακοπή γτ λεω δεν γίνεται να δινω 30€ πανω απο εναννεο πελάτη στο ίδιο πρόγραμμα και τώρα περιμενω να με παρουν για την κλασική προσφορα.. ειδωμεν. Αντε να βρεθει και ενα αξιόπιστο 5g router μετα.. καλη ανάσταση να εχετε

Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ όπου χρυσοπληρωνω το πακέτο.

Σκέφτηκα μήπως ρίξω αίτηση φορητοτητας σε καρτοκινητο πχ vodafone και μετά αίτηση ξανά προς cosmote με τη προσφορά. Αλλά δεν ξέρω εάν γίνεται αυτό.

+ Το ότι θα έπρεπε να πληρώνω το προστιμο για τη λήξη του συμβολαιου στη cosmote

Για να καταλάβω άμα πάρω την έξτρα κάρτα άμα πάρω ένα ρούτερ το έχω σπίτι με την κάρτα και κόβω την fiber που έχω στην wind ? Δε θα έχω πρόβλημα με τον μεγάλο όγκο δεδομένων ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, manwlis77 είπε

Για να καταλάβω άμα πάρω την έξτρα κάρτα άμα πάρω ένα ρούτερ το έχω σπίτι με την κάρτα και κόβω την fiber που έχω στην wind ? Δε θα έχω πρόβλημα με τον μεγάλο όγκο δεδομένων ?

Με όριο τα 100tb λίγο δύσκολο να έχεις θέμα...εγώ ήδη το έχω κάνει και δεν μπορώ καν να προσεγγίσω τα 2tb με καλή χρήση 

Επεξ/σία από panagiotis1988

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...