malias4 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, kostas.K είπε Πήρα στην βονταφον να μου στείλουν το συμβόλαιο μετά από 22χρονια κόσμοτε καθώς δεν μου δίνουν την προσφορά. Όταν έρθει το συμβόλαιο και υπογράψω , μετά (θεωρητικά) θα με πάρουν για αντιπροσφορα από την κόσμοτε; Αν ναι και με συμφέρει η προσφορα μπορώ να μείνω χωρίς να έχω πρόβλημα με βονταφον; Τωρα κ καμποσα χρονια δεν παιζει αυτο το σεναριο. Περιμενουν 14 μερες να περασει η προθεσμια που να μην μπορεις να κανει τιποτα να τους εκβιασεις για προσφορα κ μετα ξεκινανε την διαδικασια. Οποτε οταν το μαθει στην ουσια η αλλη εταιρεια ειναι αργα να κανεις παζαρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kostas.K είπε Πήρα στην βονταφον να μου στείλουν το συμβόλαιο μετά από 22χρονια κόσμοτε καθώς δεν μου δίνουν την προσφορά. Όταν έρθει το συμβόλαιο και υπογράψω , μετά (θεωρητικά) θα με πάρουν για αντιπροσφορα από την κόσμοτε; Αν ναι και με συμφέρει η προσφορα μπορώ να μείνω χωρίς να έχω πρόβλημα με βονταφον; Ναι και μπορείς να ζητήσεις να ενεργοποιηθείς άμεσα και όχι να περιμένεις 14 μέρες... Υπόψιν ότι από τη στιγμή που θα δει την αίτηση η Cosmote και σε πάρει για προσφορά,έχεις μόνο λίγες ώρες(ένα 5ωρο περίπου) να πάρεις στο 13894 και να κάνεις ακύρωση της αίτησης..πριν λίγες μέρες το ίδιο έγινε στη δική μου περίπτωση.Αυτο δεν ισχύει από κατάστημα.. Εγω υπέγραψα την μια μέρα και το επόμενο μεσημέρι με πήρε η Cosmote. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από George6633 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Άρα υπογράφω στον κούριερ και παίρνω τηλ για άμεση ενεργοποίηση οπότε να "κερδίσω" τις 14 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, kostas.K είπε Άρα υπογράφω στον κούριερ και παίρνω τηλ για άμεση ενεργοποίηση οπότε να "κερδίσω" τις 14 μερες Αυτό λογικά έπρεπε να το είχες ζητήσει από το τηλέφωνο.. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κατόπιν υπογραφών,δεν γνωρίζω σε αυτή την περίπτωση ούτε και στο 14ημερο γνωρίζω πως λειτουργεί.Εγώ ζήτησα από την Vodafone άμεση ενεργοποίηση,Τρίτη έκανα την αίτηση δηλαδή και το είπα αυτό,Πέμπτη κατά τις 12 ήρθε ο Courier υπογράφω και Παρασκευή κατά τις 1 το μεσημέρι με παίρνει η Cosmote μου κάνει μια προσφορά και μου λέει κατά τις 5-6 η Vodafone θα τραβήξει τον αριθμό σας,αν αποφασίσετε να δεχτείτε κάποια από τις προτάσεις μας να πάρετε στο 13894 μέσα σε αυτες τις ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Λίγο offtopic αλλά διάβαζα για το "καλύτερο δίκτυο του ΟΤΕ στην επαρχία" και το είχα ψήσει για τη συγκεκριμένη προσφορά. Οπότε αγόρασα μια whatsup για να δω τι ταχύτητες πιάνω. Αποτέλεσμα 3-10Mbps. Ο ανταγωνισμός στα ~40-50Mbps (με πλιε, στο μπαλκόνι, κάθε πανσέληνο). Οπότε το συγκεκριμένο είναι και λίγο θέμα τύχης. Το λέω για να μην πάρει κανένας ως δεδομένο ότι με τον ΟΤΕ θα έχει καλύτερες ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, sir ImPeCaBlE είπε Λίγο offtopic αλλά διάβαζα για το "καλύτερο δίκτυο του ΟΤΕ στην επαρχία" και το είχα ψήσει για τη συγκεκριμένη προσφορά. Οπότε αγόρασα μια whatsup για να δω τι ταχύτητες πιάνω. Αποτέλεσμα 3-10Mbps. Ο ανταγωνισμός στα ~40-50Mbps (με πλιε, στο μπαλκόνι, κάθε πανσέληνο). Οπότε το συγκεκριμένο είναι και λίγο θέμα τύχης. Το λέω για να μην πάρει κανένας ως δεδομένο ότι με τον ΟΤΕ θα έχει καλύτερες ταχύτητες. Ο ΟΤΕ έχει τις καλύτερες ταχύτητες συνολικά.. Τωρα λογικό είναι σε κάποιες περιοχές ή εκεί που κινείται κάποιος να τυχαίνει να μην πιάνει καλά οπότε το ότι πήρες Whats up για δοκιμή σε γλύτωσε από αρκετά χρήματα και φασαρία στο μέλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Ποια είναι η πιο φτηνή κάρτα με τα περισσότερα γκιγκα; Γενικά, όχι κοσμοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, alexxkidd31 είπε Ποια είναι η πιο φτηνή κάρτα με τα περισσότερα γκιγκα; Γενικά, όχι κοσμοτε CU με το bing bang κλπ.. Αλλιώς πας σε F2G με απεριόριστα data αλλά θέλει ενεργοποίηση και απεριόριστο λεπτά οπότε πάνω κάτω σου βγαίνει το πακέτο με τους φόρους όσο και ένα συμβόλαιο με το συν της υπόθεσης ότι το ενεργοποιείς όποιο μήνα θες εσύ και με μειονέκτημα ότι δεν ξέρεις για ποσο θα ισχύει η προσφορά και αν αυξηθεί η τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
go1971 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Πήγα σε κατάστημα cosmote και έκανα αίτηση (έφυγα από καρτοκινητό wind) για το πρόγραμμα και ζήτησα και δύο κάρτες sim extra. Μετά από 2 μέρες ενεργοποιήθηκε η κάρτα του τηλεφώνου αλλά οι άλλες δύο δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη. Πήρα τηλέφωνο και η υπάλληλος μου είπε ότι έτσι καθυστερούν! Ισχύει κατι τετοιο ή έχει κάνει καμιά βλακεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έκανα και εγώ την αίτηση για λογαριασμό της γυναίκας μου. Σε συνδιασμό με σταθερό τελική τιμή 33.20 Έδινε 34 στην Vodafone με 8GB internet και απεριόριστες κλήσεις. Αν πάρουμε και έξτρα sim card έχει κόστος ανά μήνα; Ξέχασα να ρωτήσω. Φαντάζομαι χρειάζεται και συγκεκριμένα router Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από GBorb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theseus Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, GBorb είπε Έκανα και εγώ την αίτηση για λογαριασμό της γυναίκας μου. Σε συνδιασμό με σταθερό τελική τιμή 33.20 Έδινε 34 στην Vodafone με 8GB internet και απεριόριστες κλήσεις. Αν πάρουμε και έξτρα sim card έχει κόστος ανά μήνα; Ξέχασα να ρωτήσω. Φαντάζομαι χρειάζεται και συγκεκριμένα router extra sim 3,02 κοστος..για ρουτερ διαβασε εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismas Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καλησπέρα , μόλις υπόγραψα τα χαρτιά και παρέλαβα αντίγραφο του συμβολαίου και κάρτα sim . Πότε ενεργοποιείται η sim ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, chrismas είπε Καλησπέρα , μόλις υπόγραψα τα χαρτιά και παρέλαβα αντίγραφο του συμβολαίου και κάρτα sim . Πότε ενεργοποιείται η sim ; Ευχαριστώ Φορητοτητα από άλλη εταιρία;Υπογραφή σε κατάστημα ή σε κουριερ;Έχεις ζητήσει άμεση ενεργοποίηση ή εξάντληση του 14ημερου(μόνο για παραγγελίες εκτός καταστήματος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismas Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, George6633 είπε Φορητοτητα από άλλη εταιρία;Υπογραφή σε κατάστημα ή σε κουριερ;Έχεις ζητήσει άμεση ενεργοποίηση ή εξάντληση του 14ημερου(μόνο για παραγγελίες εκτός καταστήματος) Νέος αριθμός είναι . Υπογραφή από κούριερ . Το τελευταίο δεν το συζήτησα με την πωλήτρια . Ελπίζω μέχρι το Μ.Σαββατο να έχει ενεργοποιηθεί . Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από chrismas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, chrismas είπε Νέος αριθμός είναι . Υπογραφή από κούριερ . Το τελευταίο δεν το συζήτησα με την πωλήτρια . Ελπίζω μέχρι το Μ.Σαββατο να έχει ενεργοποιηθεί . Δυστυχώς δεν γνωρίζω για νέους αριθμούς να σου απαντήσω με σιγουριά.. Αλλά πάνω κάτω κάνουν από 1 μέχρι 3 εργάσιμες ανάλογα την περίπτωση αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση