cris4524 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, chrismas είπε Καλησπέρα , ισχύει ακόμα η προσφορά unlimeted στα 37 ευρώ ; Ναι, σίγουρα μέχρι 15/4. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer-cosmote-unlimited-220316.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismas Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Τελεία . Σευχαριστώ πολύ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, cris4524 είπε Ναι, σίγουρα μέχρι 15/4. Πάντως για προσφορά ένα μήνα πάει η ιστορία!!!! Αν το σκεφτείς περίπου τα ίδια προσφέρουν και στα καρτοκινητα!!! Δεν ξέρω πλέον τόσο καιρό αν είναι όντως η ήρθε για να μείνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, chrismas είπε Τελεία . Σευχαριστώ πολύ . Και πηρε ηδη παραταση απο τις 31/03. Δοκιμαστικα μπορεις να βαλεις με 5.90 τα unlimited για να τεσταρεις το δικτυο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Σε περίπτωση αίτησης φορτητοτητας τηλεφωνικά και άμεσης ενεργοποίησης(στο 3ημερο και όχι 14ημερο),προλαβαίνει η εταιρία που είσαι να κάνει προσφορά αφού υπογράψεις με την νέα ή έχεις χάσει αυτό το δικαίωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrgakos35 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Έχεις χάσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, ωστόσο μπορεί να σου κάνει καλή προσφορά και να επιστρέψεις αμέσως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, nrgakos35 είπε Έχεις χάσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, ωστόσο μπορεί να σου κάνει καλή προσφορά και να επιστρέψεις αμέσως. Πληρώνοντας φαντάζομαι πέναλτι στην εταιρία που θα πάω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismas Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Στις 13/4/2022 στις 5:14 ΜΜ, SabotazNic είπε Και πηρε ηδη παραταση απο τις 31/03. Δοκιμαστικα μπορεις να βαλεις με 5.90 τα unlimited για να τεσταρεις το δικτυο σου Καλημέρα , σευχαριστώ για την συμβουλή σου όμως έκανα την αίτηση χθες . Βασικά η ταχύτητα στην περιοχή μου δεν είναι το φόρτε καμιάς εταιρείας κινητής . Απλά έχει σήμα και μια ικανοποιητική ταχύτητα. Αυτό είναι εις γνώση μου . Χθες με πήραν τηλέφωνο αφού τους έστειλα τον αριθμό μου . Την Μ. Τρίτη υπογράφω και ελπίζω να μην το μετανιώσω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω το πακετο απο περυσι, στα 44€ με εξτρα sim.Δυστυχως εχω αλλο ενα χρονο και αν παω vodafone, θα πρεπει να δωσω 160€ ποινη. Στο καταστημα μαλιστα της Cosmote που πηγα, το δινουν 33€ και αφου τους εκραζα μιση ωρα να με βαλουν, επιμεναν πτι ειναι μονο για νεες συ δεσεις και φορητητα. Οποτε μολις ληξει το αυμβολαιο, θα φυγω vodafone οπως και να χει. Απο ταχυτητα και σταθεροτητα ομως εχω ξενοιασει. Συνηθως πιανω 120-150 mbps, με το TPLINK MR600 V2 που πιανει 4G+. https://www.skroutz.gr/s/25466944/TP-LINK-Archer-MR600-v2-Ασύρματο-4G-Router-Wi-Fi-5-με-4-Θύρες-Ethernet.html Το ειχα βρει 85€ στο γερμανικο amazon, τωρα βλεπω ειναι αρκετα ανεβασμενο. Μονιμα γερμανικη iptv στην τηλεοραση για την γυναικα, μονιμα 5 καμερες για το σπιτι, και γω οταν γυρναω απο δουλεια, κανα διωρο netflix η kodi 4k χωρις κανενα κολλημα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Tommygre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, Tommygre είπε Εχω το πακετο απο περυσι, στα 44€ με εξτρα sim.Δυστυχως εχω αλλο ενα χρονο και αν παω vodafone, θα πρεπει να δωσω 160€ ποινη. Στο καταστημα μαλιστα της Cosmote που πηγα, το δινουν 33€ και αφου τους εκραζα μιση ωρα να με βαλουν, επιμεναν πτι ειναι μονο για νεες συ δεσεις και φορητητα. Οποτε μολις ληξει το αυμβολαιο, θα φυγω vodafone οπως και να χει. Απο ταχυτητα και σταθεροτητα ομως εχω ξενοιασει. Συνηθως πιανω 120-150 mbps, με το TPLINK MR600 V2 που πιανει 4G+. https://www.skroutz.gr/s/25466944/TP-LINK-Archer-MR600-v2-Ασύρματο-4G-Router-Wi-Fi-5-με-4-Θύρες-Ethernet.html Το ειχα βρει 85€ στο γερμανικο amazon, τωρα βλεπω ειναι αρκετα ανεβασμενο. Μονιμα γερμανικη iptv στην τηλεοραση για την γυναικα, μονιμα 5 καμερες για το σπιτι, και γω οταν γυρναω απο δουλεια, κανα διωρο netflix η kodi 4k χωρις κανενα κολλημα. Φίλε μου το δίνουν στα 33 ευρώ αρχική τιμή(δηλαδη χωρίς την έκπτωση 10% του cosmote one? Γιατί με την έκπτωση του cosmote one από τα 37 κατεβαίνει στα 33.20 ευρώ. Αν μπορείς να μας διευκρινήσεις: Εσύ τώρα το έχεις στα 44 ευρώ με extra sim αναφέρεις.Δηλαδη το έχεις στα 41 + 3 έξτρα σιμ =44 ? Αν είναι έτσι δηλαδή αν πριν από ένα χρόνο σου το έδωσαν στα 41 ευρώ δηλαδή μόλις 4 ευρώ υψηλότερα σε σχέση με τώρα κάπως τρώγεται... Μην παρεξηγηθώ, φαντάζομαι καταλαβαίνεις με ποια έννοια το λέω: Μέχρι πρόσφατα πολλοί το πληρώναν και στα 55 ευρώ και μάλιστα το gigamax M ούτε καν το gigamax unlimited!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Αφού ακύρωσα την αίτηση φορητοτητας μετά από θέματα που είχα με το σήμα σε ένα cu που δοκίμασα,πριν φύγω μου δώσανε στην Cosmote την εξής προσφορά για το unlimited : 44.93€ με 320€ επιδότηση 34.83€ με έκπτωση παγίου Αυτές οι τιμές είναι με ΦΠΑ κλπ και εγώ με την απαλλαγή τελών συν την ευρωπαϊκή κάρτα νέων (10% έκπτωση στο συμβόλαιο για 12 μήνες) χοντρικά θα έχω το πρόγραμμα στα 37,50€ τον πρώτο χρόνο και στα 40.50€ τον 2ο Ενώ με έκπτωση παγίου θα το έχω 29€ τον πρώτο και 31.70€ τον 2ο Αν βάλω Cosmote ONE στον 2ο χρόνο που το σκέφτομαι θα συνεχίσω να έχω το 10% έξτρα αλλιώς μένει μόνο απαλλαγή τελών.Οπως και να χει μετά από όλες τις προσθαφαιρεσεις και με τα τωρινά δεδομένα θα μου βγει περίπου 200€ παραπάνω στη διετία.. Αξίζει να πάρω επιδότηση ή έκπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasg33 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 48 λεπτά πριν, George6633 είπε Αφού ακύρωσα την αίτηση φορητοτητας μετά από θέματα που είχα με το σήμα σε ένα cu που δοκίμασα,πριν φύγω μου δώσανε στην Cosmote την εξής προσφορά για το unlimited : 44.93€ με 320€ επιδότηση 34.83€ με έκπτωση παγίου Αυτές οι τιμές είναι με ΦΠΑ κλπ και εγώ με την απαλλαγή τελών συν την ευρωπαϊκή κάρτα νέων (10% έκπτωση στο συμβόλαιο για 12 μήνες) χοντρικά θα έχω το πρόγραμμα στα 37,50€ τον πρώτο χρόνο και στα 40.50€ τον 2ο Ενώ με έκπτωση παγίου θα το έχω 29€ τον πρώτο και 31.70€ τον 2ο Αν βάλω Cosmote ONE στον 2ο χρόνο που το σκέφτομαι θα συνεχίσω να έχω το 10% έξτρα αλλιώς μένει μόνο απαλλαγή τελών.Οπως και να χει μετά από όλες τις προσθαφαιρεσεις και με τα τωρινά δεδομένα θα μου βγει περίπου 200€ παραπάνω στη διετία.. Αξίζει να πάρω επιδότηση ή έκπτωση; Όσον αφορά την έκπτωση 1 χρόνο στο συμβόλαιο μου την αρνήθηκαν καθώς δεν το είχαν ξανακούσει ποτέ. Επίσης μπαίνοντας στις προσφορές του site της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων δεν βλέπω πουθενά άρθρο για την Cosmote 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 33 λεπτά πριν, kostasg33 είπε Όσον αφορά την έκπτωση 1 χρόνο στο συμβόλαιο μου την αρνήθηκαν καθώς δεν το είχαν ξανακούσει ποτέ. Επίσης μπαίνοντας στις προσφορές του site της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων δεν βλέπω πουθενά άρθρο για την Cosmote Εδω αλλάζει η κατάσταση...Εγω μέσω τσατ τους ρώτησα ποια είναι τα προνόμια με την Ευρωπαϊκη κάρτα νέων και μου είπαν 10% έκπτωση στο συμβόλαιο κάποια λεπτά και mb αν έχεις κάρτα και κάποιες μικροεκπτωσεις για συσκευές..Εγω υπολογίζω αρκετά σε αυτή την έκπτωση και μάλιστα τώρα θυμήθηκα ότι πριν 3-4 χρόνια που είχα ξανακάνει ένα καρτοσυμβολαιο μου την ακύρωσαν την αίτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justelene235 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας, εχω Cosmote και σε έναν μήνα λήγει το προγραμμα. Έχω 1 gb&αλλο 1 cosmote one. Η ανανέωση από 26 που πληρώνω τώρα μου πάει 34 με 5 gun& απεριόριστα κινητά. Τι μπορώ να κάνω για καλύτερη προσφορά; Σκέφτομαι φορητότητα. Αν πάω σε άλλο δικτυο& ξεκινήσω σύνδεση πχ vodafone. ( ενεργοποιήσω καρτα) και μου κάνουν καλύτερη προσφορά μπορώ να γυρίσω πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Πήρα στην βονταφον να μου στείλουν το συμβόλαιο μετά από 22χρονια κόσμοτε καθώς δεν μου δίνουν την προσφορά. Όταν έρθει το συμβόλαιο και υπογράψω , μετά (θεωρητικά) θα με πάρουν για αντιπροσφορα από την κόσμοτε; Αν ναι και με συμφέρει η προσφορα μπορώ να μείνω χωρίς να έχω πρόβλημα με βονταφον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση