APPLEGEEK Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, Killex είπε πηγα στο Γερμανο να βγάλω εξτρά σιμ μετά από παραλαβή σιμ από αίτηση ονλινε και μου εβγαλε χαράτσι 100 εγγύηση για κάθε σιμ Τα ίδια γιατί είπανε τον λόγο ,,,;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 χτες εκανε φιλος συνδεση απο καρτοκινητο κοσμοτέ. Δεν αλλαξε νούμερο ούτε sim βγήκε από το κινητο. Η εξτρα sim μπηκε σε δεύτερο κινητό και λειτουργεί κανονικά χωρις να μπορει να κανει κλήση αλλα έχει αριθμο τηλ που αναγράφεται και στο συμβόλαιο. Επίσης η διαδικασία κράτησε ελάχιστα ουτε 5 λεπτά και το πρόγραμμα ενεργοποιηθηκε άμεσα. Το μονο προβλημα ήταν τα 30 ευρώ που είχε στο κινητό και εκρεμμεί απάντηση αν θα γινει καποια εκπτωση στο λογαριασμό η δοθούν με καποιο αλλο τρόπο πίσω ή στη χειρότερη τα ξεχνάει... Επίσης η γυναικα του που είχε συμβόλαιο με λήξη τον Σεπτέμβριο 2022, δεν μπόρεσε να το κάνει ούτε με νέο αριθμό και διακοπή συμβολαίου, γιατι θα πλήρωνε 155 ευρώ ποινη διακοπής συμβολαίου. Χαλάνδρι πλατεία τώρα με 4g s21 εχει ταχύτητα 168Mbps. Ψάχνει για φθηνο 5g κινητο για να το κάνει hotspot. Για μένα βέβαια η λύση αυτή για να κόψει το σταθερό στο σπίτι δεν με βρίσκει σύμφωνο, ειδικα οταν εχει 2 παιδια που θέλουν το ιντερνετ για gaming και ο ίδιος για δουλειά... το 5g οτι και να λένε επηρεάζεται απο παρα πολλους παράγοντες για να το εμπιστευτείς... αλλα με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση δεν μπορείς να πεις τίποτα...ελπιζω να πέσουν τα 5g ρουτερ κάποια στιγμή... πολύ καλή προσφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogio Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Η Δικη μου αποψη με αυτα που διαβαζω εδω οτι καποιοι και καλα κανουν, θελουν να το εχουν σαν μονιμο internet στο σπιτι ψαxνωντας 5g mifi η τηλεφωνα κτλ, στο τελος βλεπω να πεφτουν τιποτα κοφτες η δεν ξερω τι αλλο οπως το (speedbooster) μεγαλη Αποτυχια και αυτο, και για αυτο το εκοψαν εκτος Σπιτιου γιατι ειδαν τι γινοταν με τα taxi στην Αθηνα κτλ, μακαρι να μην γινει κατι τετοιο αλλα πολυ φοβαμαι οτι Μελλοντικα κατι θα αλλαξουν. Εκανα και εγω Αιτηση που εχω και ΟΤΕ VDSL αλλα μετα το ξανασκεφτηκα και την Ακυρωσα,τωρα αν εκανα καλα η οχι θα δειξει στο Μελλον. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από giogio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrgakos35 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Έκανα τη μεταφορά σε κοσμοτέ από συμβόλαιο βόνταφον, με πήρε πίσω η βόνταφον και μου έδωσε : to unlimited ultra €23 + sim δώρο (λόγω σταθερού) + 170€ επιδότηση +€120 πίστωση λόγω αποχώρησης από κοσμοτέ , την οποία δεν πρόκειται να πληρώσω καθώς η κοσμοτέ όπως ανέφεραν και άλλοι τιμολογεί λάθος την έκπτωση και σε επικοιωνία που είχα μου είπαν "ετσι είναι" οπότε φιλάκια. Ευχαριστώ τον φίλο που ανέφερε τη προσφορά γιατί πέτυχα το καλύτερο deal ever ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, nrgakos35 είπε Έκανα τη μεταφορά σε κοσμοτέ από συμβόλαιο βόνταφον, με πήρε πίσω η βόνταφον και μου έδωσε : to unlimited ultra €23 + sim δώρο (λόγω σταθερού) + 170€ επιδότηση +€120 πίστωση λόγω αποχώρησης από κοσμοτέ , την οποία δεν πρόκειται να πληρώσω καθώς η κοσμοτέ όπως ανέφεραν και άλλοι τιμολογεί λάθος την έκπτωση και σε επικοιωνία που είχα μου είπαν "ετσι είναι" οπότε φιλάκια. Ευχαριστώ τον φίλο που ανέφερε τη προσφορά γιατί πέτυχα το καλύτερο deal ever ! σε αυτες τις περιπτωσεις προλαβαινει και ολοκληρωνεται η φορητοτητα σε cosmote? Και μετα κανεις ξανα φορητοτητα προς vodafone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrgakos35 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Ναι ακριβώς έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naxioths1979 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 καλοπληρωτής με μεγάλους λογαριασμούς και για χρόνια στη cosmote πήγα voda για λίγες μέρςς για να πάρω τη προσφορά απο τη cosmote τόσο γελοίοι είναι...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, naxioths1979 είπε καλοπληρωτής με μεγάλους λογαριασμούς και για χρόνια στη cosmote πήγα voda για λίγες μέρςς για να πάρω τη προσφορά απο τη cosmote τόσο γελοίοι είναι...... Αυτό τους τόνισα και γω ότι δεν γίνεται να πάμε να φύγουμε και τότε να έρχεστε με καλύτερη προσφορά..και μου λέει έτσι είναι η πολιτική της εταιρείας,αν δεν υπάρχει σοβαρή αιτιολογία δεν μπορεί να ανοίξει η καρτέλα για τέτοιες εκπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesDelaney Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, σε οτι αφορα το θεμα να μην ενεργοποιηθει η SIM μεχρι να εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος, αφορα την ενεργοποιηση απο το καταστημα ή να την τοποθετησουμε στο κινητο και να λειτουργησει? Εχω κανει απο την Πεμπτη το συμβολαιο και ακομα δεν την εχω τοποθετησει μηπως υπαρχουν εξτρα χρεωσεις μεχρι να ερθει ο λογαριασμος... τις επομενες μερες ομως τη χρειαζομαι και πρεπει να τη χρησιμοποιησω... Ο λογαριασμος σε ποσες μερες ερχεται απο την ημερα που κανεις το συμβολαιο ? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από JamesDelaney Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, JamesDelaney είπε Καλησπερα, σε οτι αφορα το θεμα να μην ενεργοποιηθει η SIM μεχρι να εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος, αφορα την ενεργοποιηση απο το καταστημα ή να την τοποθετησουμε στο κινητο και να λειτουργησει? Εχω κανει απο την Πεμπτη το συμβολαιο και ακομα δεν την εχω τοποθετησει μηπως υπαρχουν εξτρα χρεωσεις μεχρι να ερθει ο λογαριασμος... τις επομενες μερες ομως τη χρειαζομαι και πρεπει να τη χρησιμοποιησω... Ο λογαριασμος σε ποσες μερες ερχεται απο την ημερα που κανεις το συμβολαιο ? Φίλε μου έχω κι εγώ την ίδια απορία με εσένα! Σε ερώτηση που είχα κάνει σε κατάστημα μου είχαν απαντήσει ότι με την υπογραφή της σύμβασης ενεργοποιειτε από αυτούς η κάρτα sim. Τους ρώτησα αν υπάρχει η δυνατότητα μέχρι την έκδοση του πρώτου λογαριασμού να μην την ενεργοποίησουν από το κατάστημα. Να πάω από το κατάστημα και να την ενεργοποίησουν αφού θα έχει ήδη εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός. Μου απάντησαν πως δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει αυτό. Με την υπογραφή της σύμβασης ενεργοποιειτε και η κάρτα sim μου είπαν. Τώρα αν δεν το γνώριζαν τόσο καλά ως δυνατότητα, τι να πω δεν μπορώ να ξέρω. Πάντως αν όντως ισχύει αυτό που μου είπαν φαντάζομαι πως δεν θα πρέπει να έχει καμία σημασία τι κάνεις με την κάρτα sim, δηλαδή αν την έχεις ενεργή στο τηλέφωνο ή όχι. Άλλο αυτό είναι δική μου υπόθεση φυσικά! Κάποια παιδιά εδώ που γνωρίζουν αυτά τα θέματα καλύτερα θα ήταν καλό να μας ενημερώσουν πιο έγκυρα σχετικά με το θέμα. Γιατί κι εγώ έχω την ίδια απορία με εσένα φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesDelaney Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σωστα, και εγω ετσι ειδα οτι στο καταστημα ενεργοποιειται ετσι κ αλλιως απο το συστημα, μου το εδειξε ο υπαλληλος στην οθονη. Αρα υποθετω οτι η χρηση μεχρι να ερθει ο λογαριασμος οδηγει σε επιπλεον χρεωση...? Οσοι κανατε το συμβολαιο και χρησιμοποιησατε π.χ αυθημερον την sim ειδατε χρεωση περαν του αναμενομενου ποσου οταν ηρθε ο λογαριασμος? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από JamesDelaney 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wspr Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Παιδιά πόσο χρόνο παίρνει για να ολοκληρωθεί η φορητοτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babasu Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Κάποια πρόταση για οικονομικό 5g router? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris4524 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Babasu είπε Κάποια πρόταση για οικονομικό 5g router? MiFi MU5001 5G https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/internet-pantou/mi-fi/vodafone-mu50015ghotspot/p-148145/ ZTE Pocket Wi-Fi MU5001 5G & SIM https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20410202&skuId=ger_20410202 Έχουν και ethernet που μπορείς να το συνδέσεις με υπολογιστή ή άλλο ρουτερ. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από cris4524 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismas Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Καλησπέρα , ισχύει ακόμα η προσφορά unlimeted στα 37 ευρώ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση