Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

25 λεπτά πριν, laserjesus είπε

Στις extra data κάρτες μπορούμε να έχουμε Viber και  Whatsapp ή μένουμε μόνο στο telegram?

Γιατί να μην λειτουργούν στις έξτρα σιμ; 

Εγώ με έξτρα σιμ έχω ίντερνετ σε όλο το σπίτι και έχω και κατ επέκταση και viber και WhatsApp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

26 λεπτά πριν, laserjesus είπε

Στις extra data κάρτες μπορούμε να έχουμε Viber και  Whatsapp ή μένουμε μόνο στο telegram?

Φυσικά και μπορείς να έχεις, το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις με την extra data SIM card είναι να κάνεις GSM κλήση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρο , βρήκα το νούμερο της data sim και έλαβε κανονικά sms. Οπότε έχει διαφορετικό λογαριασμό 

Επεξ/σία από laserjesus

3 ώρες πριν, George6633 είπε

Μετά από αίτημα φορητοτητας προς Vodafone μου δώσανε το Unlimited medium στα 30.80€.Απεριόριστα λεπτά Cosmote, 600' προς όλους (300' προς όλους συν ακόμα 300' δώρο) 300 μηνύματα και απεριόριστο ίντερνετ.Με 4€ παραπάνω μου δίνανε το τελείως απεριόριστο αλλά επειδή δεν καταναλώνω πάνω από 100' προς όλους(οπότε τα 600' είναι υπεραρκετά) δεν αποφάσισα να δώσω τα 4€ παραπάνω (88€ στη διετία).Τωρα αν αλλάξουν οι ανάγκες μου αργότερα,ίσως και να το μετανιώσω αλλά προς το παρόν είμαι καλά. 

Φίλε μου αν δεν σου είναι κόπος να μας έκανες μερικές διευκρινήσεις,θα βοηθούσε κι εμάς: Είδα ότι μάλλον εσύ θα πρέπει να έχεις ποστάρει και σε διπλανό φόρουμ,αλλά δεν έχω φτιάξει ακόμα λογαριασμό για να ποστάρω εκεί.

1. Στα 34.80 σου άφηναν το gigamax unlimited από τα 37 αν κατάλαβα καλά.Από τα  37 - 2,20 = 34,80 η έκπτωση 2,20 είναι χωρίς ακόμα να έχουν μπει και τυχόν άλλες εκπτώσεις?Δηλαδή στα 34,80 μπορούν επιπλέον να περαστούν εκπτώσεις (cosmote one 10%, ανεργία 10%, απαλλαγή τελών κινητής 10% μέχρι 29 χρονών) ?

2. Εκανες αίτημα φορητότητας προς Vodafone αναφέρεις.Να σε ρωτήσω αν επιτρέπετε: Πριν κάνεις το αίτημα φορητότητας προς Vodafone ,στην cosmote τι είδους πρόγραμμα είχες? Καρτοκινητό ή συμβόλαιο?

Και μια γενική ερώτηση: Αν κάποιος έχει τώρα καρτοκινητό cosmote και κάνει αίτηση φορητότητας π.χ. προς vodafone εκτιμάτε πως θα πετύχει παρόμοια προσφορά με του φίλου μας ? Ή μόνο όταν πριν στην cosmote είχες ολοκληρώσει 24 μήνες σε συμβόλαιο cosmote ,μόνο τότε σε υπολογίζουν ως πελάτη που θα σε χάσουν?

Τα καρτοκινητά δηλαδή γενικά τα υπολογίζουν όταν κάνουν αίτηση φορητότητας να φύγουν ή μόνο αν πριν ήσουν σε συμβόλαιο cosmote σε υπολογίζουν ως πελάτη που ενδεχομένως θα χάσουν?

Σήμερα Σάββατο γνωρίζει κανείς αν τα σχετικά εμπορικά τμήματα της cosmote δουλεύουν για να έκανε κανείς μια διερεύνηση τι θα του πουν?

19 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Φίλε μου αν δεν σου είναι κόπος να μας έκανες μερικές διευκρινήσεις,θα βοηθούσε κι εμάς: Είδα ότι μάλλον εσύ θα πρέπει να έχεις ποστάρει και σε διπλανό φόρουμ,αλλά δεν έχω φτιάξει ακόμα λογαριασμό για να ποστάρω εκεί.

1. Στα 34.80 σου άφηναν το gigamax unlimited από τα 37 αν κατάλαβα καλά.Από τα  37 - 2,20 = 34,80 η έκπτωση 2,20 είναι χωρίς ακόμα να έχουν μπει και τυχόν άλλες εκπτώσεις?Δηλαδή στα 34,80 μπορούν επιπλέον να περαστούν εκπτώσεις (cosmote one 10%, ανεργία 10%, απαλλαγή τελών κινητής 10% μέχρι 29 χρονών) ?

2. Εκανες αίτημα φορητότητας προς Vodafone αναφέρεις.Να σε ρωτήσω αν επιτρέπετε: Πριν κάνεις το αίτημα φορητότητας προς Vodafone ,στην cosmote τι είδους πρόγραμμα είχες? Καρτοκινητό ή συμβόλαιο?

Και μια γενική ερώτηση: Αν κάποιος έχει τώρα καρτοκινητό cosmote και κάνει αίτηση φορητότητας π.χ. προς vodafone εκτιμάτε πως θα πετύχει παρόμοια προσφορά με του φίλου μας ? Ή μόνο όταν πριν στην cosmote είχες ολοκληρώσει 24 μήνες σε συμβόλαιο cosmote ,μόνο τότε σε υπολογίζουν ως πελάτη που θα σε χάσουν?

Τα καρτοκινητά δηλαδή γενικά τα υπολογίζουν όταν κάνουν αίτηση φορητότητας να φύγουν ή μόνο αν πριν ήσουν σε συμβόλαιο cosmote σε υπολογίζουν ως πελάτη που ενδεχομένως θα χάσουν?

Σήμερα Σάββατο γνωρίζει κανείς αν τα σχετικά εμπορικά τμήματα της cosmote δουλεύουν για να έκανε κανείς μια διερεύνηση τι θα του πουν?

Αρχικά ναι,είμαι και σε διπλανό forum εγώ το ποσταρα.μου το έδωσαν στα 34.80€ χωρίς τις περαιτέρω εκπτώσεις,οπότε βάζοντας την απαλλαγή τελών συν την ανεργία θα σου βγει κάτω από 30€(εγω θα βάλω την Ευρωπαϊκη κάρτα νέων που είναι έως 30 χρόνων και σου δίνει έκπτωση 10% για 12 μήνες στο συμβόλαιο ή κάποια πακέτα στο Whats up).Για το Cosmote ONE μου είπαν ότι δεν μπορώ να πάρω το 10% έκπτωση γιατί συνήθως το δίνουν σε νέες ενεργοποιήσεις (εγώ το έχω σε συγγενικό πρόσωπο) αλλά μου είπαν ότι σε περίπτωση που κάνω κάποια στιγμή συμβόλαιο σταθερής στο όνομα μου καινούργια θα πάρω το έξτρα 10%.Προς το παρόν μου δώσανε τα 100' τον μήνα προς όλους (πέρα από τα 1000' για μεταξυ μας).Πριν κάνω το αίτημα προς Vodafone είχα συμβόλαιο στην Cosmote ( το Large με τα 5GB συν 5 από το One) το οποίο έληγε τον Δεκέμβριο.Εγω πήρα το Medium με 30€ το οποίο έχει λιγότερα SMS και λεπτά προς όλους,έκανα ένα αίτημα να πάρω το απεριόριστο με τα 34.80€ μιας και το ξανασκέφτηκα και περιμένω έγκριση ή όχι από τον προϊστάμενο.Νομιζω ότι τα Σαββατοκύριακα το τμήμα πωλήσεων δεν λειτουργεί,αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες στείλε μου μήνυμα να σου δώσω το τηλέφωνο ειδικών προσφορών το οποίο δεν έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή αλλιώς θα στο έγραφα εδώ.Παρολαυτα πριν κάνω την αίτηση δεν πήρα κάποια ιδιαίτερη προσφορά.Τους είπα ότι δεν είναι σωστό να πρέπει να γίνει αίτηση φορητοτητας και μετά να μου κάνουν προσφορες και αυτο που μου απάντησε η κοπέλα και προς τιμήν της είναι ότι λειτουργεί έτσι το σύστημα ούτως ώστε αν δεν υπάρχει αιτιολογία δεν μπορεί να ανοίξει η καρτέλα για κάτι καλύτερο.. Ουσιαστικά τώρα υπήρχε αιτιολογία ώστε να μην με χάσουν από πελάτη,σε περίπτωση που άνοιγαν τις καρτέλες και έδιναν μια τέτοια έκπτωση θα μπορούσε να κατηγορηθεί ο όμιλος και για αθεμιτο ανταγωνισμό.Πριν κάποια χρόνια υπολόγιζαν και τα καρτοκινητα σε περίπτωση φορητοτητας δίνοντας κάποια πακέτα δώρο ή κάρτα 5€ κάθε μήνα για ένα χρόνο (υπάρχει και αντίστοιχο νήμα στο διπλανό Forum) αλλά πάνε χρόνια από τότε και δεν γνωρίζω τώρα τι πολιτική έχουν.Οτι άλλο χρειαστείς και γνωρίζω πες μου. 

2 ώρες πριν, laserjesus είπε

To θέμα ειναι οτι από την αρχή δεν δίνουν τον αριθμό ,  θέλει πίεση για να στον πουν  

Τι λες?

Καί στο app και στο συμβόλαιο γράφει τον αριθμο της data sim...

• Like 1

Καλησπερα παιδια!

Μια ερωτηση και απο μενα, συνδεθηκα και εγω στο προγραμμα πριν 2 εβδομαδες και χθες πηγα σε ενα καταστημα cosmote και εβγαλα μια extra sim. Στο app της Cosmote βλεπω οτι η νεα extra sim εχει δικο της αριθμο, διαφορετικο απο τον αριθμο της συνδεσης. Ειναι φυσιολογικο; Στα χαρακτηριστικα της νεας αυτης συνδεσης αναφερει πως υπαρχουν απεριοριστα data, χωρις διαθεσιμα λεπτα και μηνυματα. Απλα με μπερδεψε το γεγονος οτι έχει δικο της νεο αριθμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, soleht είπε

Απλα με μπερδεψε το γεγονος οτι έχει δικο της νεο αριθμό.

Έτσι γίνεται, ξεχωριστός αριθμός είναι , απλά δεν μπορεί να λάβει και να πραγματοποιήσει κλήσεις.

Και στη Vodafone, πού έχω  το unlimited black Friday, στη εφαρμογή μου δείχνει ξεχωριστό αριθμό

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον δεν πρόλαβα! Δεν βρίσκω πουθενά την προσφορά. Άκυρο την βλέπω ακόμα στο link της πρώτης σελίδας αλλά δεν μπορώ να τη βρω στο site της cosmote !

Επεξ/σία από go1971

9 ώρες πριν, Killex είπε

πηγα στο Γερμανο να βγάλω εξτρά σιμ μετά από παραλαβή σιμ από αίτηση ονλινε και μου εβγαλε χαράτσι 100 εγγύηση για κάθε σιμ

Εμ με τέτοιες πειρατικές φωτογραφίες στο προφίλ που έχεις…. τρομάξαν οι άνθρωποι!!!! 🤣☠️

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...