Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasilismf είπε

σε πρωτη φαση θα παω να κανω την συνδεση καρτοκινητο cosmote και μετα θα τους παρω και θα τους πω παιδια εχω καρτοκινητο και θελω την προσφορα για συνδεση 🤣 Και αν δεν πιασει  θα το κανω voda και θα παρω την cosmote και θα πω παιδια ειμαι νεος πελατης με φορητοτητα θελω την προσφορα 🤣 Ελπιζω μεχρι τοτε να υπαρχει ομως. Το θεμα ειναι οτι αυτη η μ@λ@κο θα με βαλει σε ολη αυτη την ιστορια γιατι δεν μπορει να πατησει ενα κουμπι.

Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;;;

Πήγαινε σε ένα κατάστημα φίλε μου και ζήτησε έναν νέο αριθμό cosmote με την νέα προσφορά. 

Θα τελειώσεις σε 5 λεπτά και θα έχεις άμεσα την κάρτα sim και ενεργή την νέα σου σύνδεση. 

Τέλος. 

Επεξ/σία από andreas1gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;;;

Πήγαινε σε ένα κατάστημα φίλε μου και ζήτησε έναν νέο αριθμό cosmote με την νέα προσφορά. 

Θα τελειώσεις σε 5 λεπτά και θα έχεις άμεσα την κάρτα sim και ενεργή την νέα σου σύνδεση. 

Τέλος. 

ΓΙα να γινει ενα ΝΕΟ καρτοκινητο συμβολαιο απο την ενεργοποιηση του πρεπει να περασει 3μηνο. 

1 λεπτό πριν, kazantzidis είπε

ΓΙα να γινει ενα ΝΕΟ καρτοκινητο συμβολαιο απο την ενεργοποιηση του πρεπει να περασει 3μηνο. 

Γιατί του είπα εγώ να κάνει καρτοκινητό...;;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Γιατι σου ειπε κανεις οτι η προσφορα ισχυει για νεο αριθμο;

Ναι μου το είπε η cosmote... image.png.1a709e6ad9f5529cd209fa7f83b9d771.png

Επεξ/σία από andreas1gr

Επιβεβαιώνω και γω αυτό,επειδή έχω συμβόλαιο με την Cosmote και δεν μπορούνε να μου το δώσουνε(μέχρι να δούνε καμία αίτηση φορητοτητας να προσθέσω εγώ),πήγα σε μια γνωστή μου που δουλεύει σε Γερμανό και μου είπε ότι η μόνη λύση για μένα είναι να πάρω έναν νέο αριθμό και να κάνουμε άμεσα την αίτηση.

19 hours ago, ultrahd said:

Φίλε μου δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς? Ως καρτοκινητό προφανώς και μπορείς να κρατήσεις τον υφιστάμενο αριθμό σου.Αφού λήξει το συμβόλαιο cosmote το μετατρέπεις απλά σε καρτοκινητό cosmote και τέλος. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι που γίνεται με τα +4,90 ευρώ/μήνα που αναφέρεις?

Μήπως εννοείς τίποτα για πακέτο Gigamax family unlimited όπου με τα +4,90 ευρώ/μήνα μήπως μπορείς να εντάξεις και τον παλιό σου αριθμό μέσα σε αυτό?

Καλησπερα, δεν μου ανεφερε κατι για το Gigamax Family unlimited, απλα επειδη του ειπα οτι ειναι παλιος ο αριθμος μου και δεν θελω να τον χασω εχοντας νεο αριθμο με το συμβολαιο της προσφορας. Ε και μου λεει τον κρατας με παγιο 4,9 το μηνα σε συνδυασμο με την προσφορα του Gigamax Unlimited. Δεν ειπε αν ο παλιος αριθμος θα εχει παροχες. 

Το Family που λες ειναι αυτο στην εικονα? Εγω δεν δεχτηκα την προσφορα που μου ειπε στα 44,9.

image_2022-04-06_191552168.png

Σίγουρα από μόνο του είναι καλή προσφορά, συνδυαστικά όμως δεν με συμφέρει. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 59 EUR το μήνα για wind unlimited 5g και 100mbps fttc 

Στις 6/4/2022 στις 4:36 ΜΜ, user2163 είπε

Όχι δεν γίνεται πρέπει να είναι ενεργό σαν καρτοκινητό cosmote για 3 μήνες τουλάχιστον για μετατροπή, δεν τους αφήνει το σύστημα τους να το περάσουν.

Φορητότητα σαν κάρτα σε άλλη εταιρία και απευθείας φορητότητα πίσω στην προσφορά.

2-3 μέρες θέλουν από κατάστημα και οι 2 διαδικασίες, μην μπλέξεις απομακρυσμένα με κούριερ και τέτοια.

εκανα αιτηση φορητοτητας, την ειδαν, τους επιασε κολουμπρα και μου το εδωσαν και μου εκαναν και εκπτωση στο σταθερο και στο cosmote tv 🤣

• Like 1

4 ώρες πριν, vasilismf είπε

εκανα αιτηση φορητοτητας, την ειδαν, τους επιασε κολουμπρα και μου το εδωσαν και μου εκαναν και εκπτωση στο σταθερο και στο cosmote tv 🤣

Τετάρτη ο πατέρας μου υπόγραψε συμβόλαια μέσω courier ακόμα δεν του έκαναν αντιπροσφορά από Vodafone σε πόσες μέρες από την αίτηση σε πήραν πίσω από κοσμοτε ; 

9 ώρες πριν, farcry33 είπε

Τετάρτη ο πατέρας μου υπόγραψε συμβόλαια μέσω courier ακόμα δεν του έκαναν αντιπροσφορά από Vodafone σε πόσες μέρες από την αίτηση σε πήραν πίσω από κοσμοτε ; 

2 🤣, τους το ειχα σφυρίξει βεβαια γιατι δεν ανανέωσα το πρόγραμμα

Μετά από αίτημα φορητοτητας προς Vodafone μου δώσανε το Unlimited medium στα 30.80€.Απεριόριστα λεπτά Cosmote, 600' προς όλους (300' προς όλους συν ακόμα 300' δώρο) 300 μηνύματα και απεριόριστο ίντερνετ.Με 4€ παραπάνω μου δίνανε το τελείως απεριόριστο αλλά επειδή δεν καταναλώνω πάνω από 100' προς όλους(οπότε τα 600' είναι υπεραρκετά) δεν αποφάσισα να δώσω τα 4€ παραπάνω (88€ στη διετία).Τωρα αν αλλάξουν οι ανάγκες μου αργότερα,ίσως και να το μετανιώσω αλλά προς το παρόν είμαι καλά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...