user2163 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, ultrahd είπε Φίλε μου κι εγώ σε ευχαριστώ! Να σε ρωτήσω δυο πράγματα αν έχεις υπόψιν σου: 1. Όταν λες ότι το "στη δική μου περίπτωση το πρόσθεσα σε λογαριασμό που έχω ήδη από άλλο κινητό και απλά δεν άλλαξε όπως και δεν θα έπρεπε η ημερομηνία έκδοσης του." τι ακριβώς εννοείς? Εσύ το πρόσθεσες και αν ναι με ποιόν τρόπο το πρόσθεσες? Ζήτησες στο κατάστημα που έκανες τη σύνδεση να σου το προσθέσουν στο λογαριασμό που έχεις ήδη από άλλο κινητό? Αν στο mycosmote μου έχω για παράδειγμα μια σύνδεση κινητής που είναι για το speedbooster τι θα πρέπει ακριβώς να κάνω για να το προσθέσω και να μπει στον ίδιο κύκλο τιμολόγησης? 2. Στο διπλανό φόρουμ κάποιος φίλος όπως θα είδες γράφει εκτός άλλων: "Έπρεπε να σε είχαν ενημερώσει να μην ενεργοποιησεις την σιμ μέχρι να εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός. Αυτά είναι πονηριές της cosmote. Εμείς είχαμε έναν γνωστό στο Γερμανό που μας έκανε το συμβόλαιο και μας προειδοποίησε να περιμένουμε την έκδοση του πρώτου λογαριασμού για να μην χρεωθούμε. Δεν βάλαμε την σιμ σε κινητό μέχρι να γίνει. " Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω για διευκρίνηση στο παραπάνω: Αρκεί απλά να μην τοποθετήσεις τη sim σε συσκευή τηλεφώνου (και φυσικά να μην την ενεργοποιήσεις καθόλου τη συσκευή) μέχρι την ημερομηνία της έκδοσης του πρώτου λογαριασμού? 'Η μήπως δεν αρκεί απλά να μην τοποθετήσουμε την κάρτα σε κινητό τηλέφωνο και θα πρέπει να ζητήσουμε από το κατάστημα να ΜΗΝ μας ενεργοποιήσει την sim μέχρι να εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός? Γίνεται να κάνουμε το συμβόλαιο από το κατάστημα και να ζητήσουμε να μην μας ενεργοποιήσει την sim (ούτε τις τυχόν extra sim) και να πάμε στο κατάστημα να μας την ενεργοποιήσει ΑΦΟΥ θα έχει ήδη εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός? 1. Ο υπάλληλος με ρώτησε αν θέλω να το βάλω στον ίδιο λογαριασμό ή να εκδίδεται ξεχωριστά λογαριασμός και απάντησα θετικά. Λογικά αν θες μπορείς να το βάλεις στον λογαριασμό του speedbooster, ρώτα στο κατάστημα για σίγουρα. To 2. δεν το γνωρίζω αλλά μάλλον το ζητάς από το κατάστημα, δεν νομίζω να έχει να κάνει με το αν θα συνδεθεί στο δίκτυο η sim. Και αυτό το ρωτάς για σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δηλαδή φίλε μου για να καταλάβω ζητώντας να μπει στον ίδιο λογαριασμό πλέον εκδίδεται ένας λογαριασμός κάθε μήνα,ένα "χαρτί" δηλαδή και η τιμή αυτού του λογαριασμού είναι ουσιαστικά το άθροισμα των "δυο λογαριασμών" ? Βγαίνει δηλαδή λογαριασμός 2 σε ένα? Ή βγαίνουν ξεχωριστοί λογαριασμοί,ένας για κάθε αριθμό απλά έχουν τον ίδιο ακριβώς κύκλο τιμολόγησης (δηλαδή ίδια ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού και για τις 2 συνδέσεις) ? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από ultrahd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteroulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, valadsk είπε και στα παραπάνω να προσθέσω ότι πάντα αν ξεκινήσεις διαδικασία φορητότητα παίρνεις πάλι προσφορά. εχω το vodafone guga unlimited ultra στα 40 σε καιρους που δεν εδιναν προσφορα απλα επειδη εκανα αιτημα φορητοτητας αλλου και με πηραν για αντιπροσφορα. Εγω που το ειχα στα 30 με το που εκανα αιτηση με πηραν και μου ειπαν 25.5€ και 200€ επιδοτηση απο vodafone/κωτσοβολο. 2 ώρες πριν, farcry33 είπε Παιδιά έχω μια ερώτηση αν γνωρίζετε ο πατέρας μου είναι Vodafone με ένα πακέτο στα 44 ευρώ το οποίο δεν τα έχει όλα απεριόριστα νμζ είναι το max κάτι τέτοιο σε περίπτωση που κάνει αίτηση και υπογράψει με courier ποσό πιθανό είναι να πάρει αντιπροσφορά το συμβόλαιο επίσης λίγη σε λίγους μήνες τι προτείνετε να περιμένει η να κάνει αίτηση φορητότητας ; Επίσης αν δεν έρθει αντιπροσφορά μπορεί να ακύρωση το συμβόλαιο που υπόγραψε εντός 14 ημερών και να συνεχίσει κανονικά στην Vodafone ? Αν ληγει συντομα να κανει αιτηση φορητοτητας. Ιδανικα μεσω ιντερνετ. Αν του αρεσει η αντιπροσφορα που θα του κανουν τοτε μενει vodafone με το νεο προγραμμα. Αλλιως Cosmote. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesDelaney Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, vasilismf said: χθες έληξε το συμβόλαιο μου, αν παω και το κανω καρτοκινητη, και μετα απο 2-3 μερες τους παρω για την προσφορα απο καρτοκινητή σε συνδεση, λετε να πιάσει; Με ληγμενο συμβολαιο εμενα μου ειπανε σε καταστημα Γερμανος οτι πρεπει να μεινει καρτοκινητο για 3 μηνες για να κανεις συμβολαιο. Δεν δεχονται κατι αλλο. Γενικα ειναι οτι λεει η προσφορα, δηλαδη ή θα κανεις ενα καρτοκινητο σε συμβολαιο στο Gigamax Unlimited ή νεος αριθμος ή φορητοτητα απο αλλη εταιρια. Οταν ειπα οτι δεν θελω να χασω τον αριθμο μου ειπε οτι αμα θελω μπορω με συν 4,9 παγιο το μηνα να τον κρατησω και να παρω νεο νουμερο με την προσφορα. Μαζι με μια εξτρα sim βγαινει 44,9 ευρω (37+3+4,9). Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από JamesDelaney Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, ultrahd είπε Δηλαδή φίλε μου για να καταλάβω ζητώντας να μπει στον ίδιο λογαριασμό πλέον εκδίδεται ένας λογαριασμός κάθε μήνα,ένα "χαρτί" δηλαδή και η τιμή αυτού του λογαριασμού είναι ουσιαστικά το άθροισμα των "δυο λογαριασμών" ? Βγαίνει δηλαδή λογαριασμός 2 σε ένα? Ή βγαίνουν ξεχωριστοί λογαριασμοί,ένας για κάθε αριθμό απλά έχουν τον ίδιο ακριβώς κύκλο τιμολόγησης (δηλαδή ίδια ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού και για τις 2 συνδέσεις) ? Ένας λογαριασμός εκδίδεται αλλά έχει το κάθε νούμερο ξεχωριστά στην ανάλυση και έχει και μία σελίδα συγκεντρωτική. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, asteroulis είπε Εγω που το ειχα στα 30 με το που εκανα αιτηση με πηραν και μου ειπαν 25.5€ και 200€ επιδοτηση απο vodafone/κωτσοβολο. Αν ληγει συντομα να κανει αιτηση φορητοτητας. Ιδανικα μεσω ιντερνετ. Αν του αρεσει η αντιπροσφορα που θα του κανουν τοτε μενει vodafone με το νεο προγραμμα. Αλλιως Cosmote. 3 λεπτά πριν, farcry33 είπε Μου αρέσει που θεωρείς στάνταρ την αντιπροσφορά 😎 αποτι θυμάμαι λήγει σε περίπου 4-5 μήνες το έκανε σήμερα περιμένω να δω αν του κάνουν τίποτα ελπίζω κιόλας σε κάτι καλό όπως αυτά που είπες 🙂 3 λεπτά πριν, farcry33 είπε 3 λεπτά πριν, farcry33 είπε Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από farcry33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, JamesDelaney είπε Με ληγμενο συμβολαιο εμενα μου ειπανε σε καταστημα Γερμανος οτι πρεπει να μεινει καρτοκινητο για 3 μηνες για να κανεις συμβολαιο. Δεν δεχονται κατι αλλο. Γενικα ειναι οτι λεει η προσφορα, δηλαδη ή θα κανεις ενα καρτοκινητο σε συμβολαιο στο Gigamax Unlimited ή νεος αριθμος ή φορητοτητα απο αλλη εταιρια. Οταν ειπα οτι δεν θελω να χασω τον αριθμο μου ειπε οτι αμα θελω μπορω με συν 4,9 παγιο το μηνα να τον κρατησω και να παρω νεο νουμερο με την προσφορα. Μαζι με μια εξτρα sim βγαινει 44,9 ευρω (37+3+4,9). Φίλε μου δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς? Ως καρτοκινητό προφανώς και μπορείς να κρατήσεις τον υφιστάμενο αριθμό σου.Αφού λήξει το συμβόλαιο cosmote το μετατρέπεις απλά σε καρτοκινητό cosmote και τέλος. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι που γίνεται με τα +4,90 ευρώ/μήνα που αναφέρεις? Μήπως εννοείς τίποτα για πακέτο Gigamax family unlimited όπου με τα +4,90 ευρώ/μήνα μήπως μπορείς να εντάξεις και τον παλιό σου αριθμό μέσα σε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, ultrahd είπε Προς τον καλό μας φίλο user2163 Φίλε μου με μια γρήγορη ματιά στο λογαριασμό που έχεις επισυνάψει,διαπιστώνω: Τα 67,3212 είναι το συνολικό ποσό (προ εκπτώσεων παγίου,προ ΦΠΑ,προ τυχόν Φόρου Κινητής κλπ) δηλαδή είναι αυτό που λέμε το αρχικό πάγιο που πηγαίνεις μετά τη λήξη της σύμβασης.Αν κάνεις τη διαίρεση 67,3212 / 30 =2,2440 ευρώ/ημέρα. Άρα για τις 18 ημέρες σε χρεώνει αναλογικά με 2,2440 ευρώ/ημέρα χ 18 ημέρες = 40,392 ευρώ. Εσένα βέβαια στο λογαριασμό γράφει 39,0897 αντί για 40,392 αλλά οκ η διαφορά είναι μικρή,μόλις 1,3023 και μάλιστα λιγότερα οπότε ας πούμε οκ εδώ. Το πρόβλημα που είναι? Το πρόβλημα νομίζω πως είναι στο γεγονός ότι όπως θα δεις κάτω κάτω στο λογαριασμό εκεί που λέει "Εκπτώσεις" ,ότι όλες οι εκπτώσεις που σου περνάει είναι σωστές μεν αλλά αφορούν μόνο το διάστημα του ενός μήνα 04/04 - 03/05.Για το διάστημα των 18 ημερών δεν σου περνάει τις αντίστοιχες αναλογικές εκπτώσεις! Επομένως αφού για το διάστημα των 18 ημερών δεν σου περνάει τις αντίστοιχες αναλογικές εκπτώσεις,για αυτές τις ημέρες χρεώνεσαι με την αρχική (προ εκπτώσεων τιμή του πακέτου) δηλαδή με 91,38 ευρώ/μήνα ως εξής: 91,38 / 30 = 3,046 ευρώ/ημέρα 3,046 ευρώ/ημέρα χ 18 ημέρες = 54,828 ευρώ. Τα 91,38 ευρώ/μήνα υπόψιν είναι η αρχική τιμή συμπεριλαμβανομένου και φόρου κινητής 10%,Σε εσένα από ότι μου φαίνεται πρέπει να είναι χωρίς οπότε πρέπει να βγαίνει λίγο λιγότερο από τα 54,828 ευρώ. Νομίζω η συγκεκριμένη είναι δυστυχώς κλασική κακή πρακτική που κάνουν και αναρωτιέμαι: Που το στηρίζουν και για τις ημέρες μέχρι την έκδοση του πρώτου λογαριασμού δεν εφαρμόζουν την έκπτωση παγίου αντί επιδότησης που έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο? Χρεώνουν αναλογικά με την αρχική τιμή ενώ θα έπρεπε να εφαρμόζεται και η έκπτωση παγίου αντί επιδότησης αναλογικά και για τις ημέρες μέχρι την έκδοση του πρώτου λογαριασμού. Επίσης να σημειώσω ακόμα εδώ ότι αν θυμάμαι καλά από το λογαριασμό της σταθερής μου στην cosmote,το εξής: Στη σταθερή τηλεφωνία/internet η cosmote το κάνει σωστά τον υπολογισμό των αναλογικών χρεώσεων.Δηλαδή εφαρμόζει αναλογικά (για τις ημέρες μέχρι την έκδοση του πρώτου λογαριασμού) την έκπτωση παγίου που έχεις υπογράψει,Τώρα γιατί στην κινητή το συνεχίζει έτσι και που το στηρίζει ας μας πουν τα παιδιά εδώ που το κατέχουν καλύτερα το θέμα. Υ.Γ. Για να γίνει πλήρως κατανοητό με δυο κουβέντες όλα αυτό που αναλύω παραπάνω να το πω με ένα απλό παράδειγμα: Έστω ότι η αρχική τιμή του προγράμματος είναι 90 ευρώ/μήνα και έστω ότι έχεις έκπτωση παγίου αντί επιδότησης π.χ 30 ευρώ/μήνα και επομένως η τελική τιμή που συμφωνείς στο συμβόλαιο είναι 90 - 30 = 60 ευρώ/μήνα. Περνάνε ας πούμε 10 ημέρες από την ενεργοποίηση του συμβολαίου σου μέχρι και την έκδοση του πρώτου λογαριασμού. Για αυτές τις 10 ημέρες θα πρέπει κανονικά να χρεωθείς ως εξής: 60 ευρώ/μήνα / 30 = 2 ευρώ/ημέρα 2 ευρώ/ημέρα χ 10 ημέρες = 20 ευρώ Αντί να κάνει το παραπάνω,αυτό που κάνει η cosmote για αυτές τις 10 ημέρες είναι: 90 ευρώ/μήνα /30 = 3 ευρώ/ημέρα 3 ευρώ/ημέρα χ 10 ημέρες = 30 ευρώ και στη συνέχεια συνολικά για τον επόμενο ένα μήνα + τις 10 ημέρες χρεώνει 60 ευρώ/μήνα + 30 ευρώ = 90 ευρώ αντί για 60 ευρώ/μήνα + 20 ευρώ = 80 ευρώ Δηλαδή στην αναλογική χρέωση για τις 10 ημέρες χρεώνει με την αρχική τιμή,χωρίς να υπολογίζει τις εκπτώσεις παγίου κλπ. Ερώτημα: Γνωρίζει κάποιος φίλος μας αν η cosmote έχει κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες του μήνα όπου εκδίδονται οι λογαριασμοί της κινητής ή είναι όποτε σου τύχει? Θα σου απαντήσω απλά λιτά και απέριττα. Το κάνει γιατί μπορεί!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Θα σου απαντήσω απλά λιτά και απέριττα. Το κάνει γιατί μπορεί!!! Προφανώς φίλε μου έτσι είναι! Ο λόγος που ρωτάω όμως είναι γιατί συνήθως έχουν βρει κάποια νομικά παραθυράκια που βάζουν στα "ψιλά γράμματα" ώστε να μπορούν να κάνουν κάτι τέτοια.Ρωτάω μήπως και κάποιος φίλος τυγχάνει να γνωρίζει κάποιο τέτοιο "παραθυράκι" που έχει βάλει η cosmote στους όρους του συμβολαίου ώστε να μπορεί να κάνει στο χαλαρό αυτά τα κόλπα... Απ όσο κοίταξα στους όρους αυτό που ανάφεραν κάποιοι φίλοι ότι και καλά την έκπτωση παγίου αντί επιδότησης τη δίνει με βήμα το μήνα για 24 ακέραιους μήνες, νομίζω πως δεν το διευκρινίζει στους όρους.Όταν λέει από 1-24 μήνες σημαίνει για ολόκληρο το διάστημα των 24 μηνών.Δεν αφήνει απ ότι είδα κάποιο παράθυρο ότι είναι μόνο για ακέραιους μήνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, ultrahd είπε Προφανώς φίλε μου έτσι είναι! Ο λόγος που ρωτάω όμως είναι γιατί συνήθως έχουν βρει κάποια νομικά παραθυράκια που βάζουν στα "ψιλά γράμματα" ώστε να μπορούν να κάνουν κάτι τέτοια.Ρωτάω μήπως και κάποιος φίλος τυγχάνει να γνωρίζει κάποιο τέτοιο "παραθυράκι" που έχει βάλει η cosmote στους όρους του συμβολαίου ώστε να μπορεί να κάνει στο χαλαρό αυτά τα κόλπα... Απ όσο κοίταξα στους όρους αυτό που ανάφεραν κάποιοι φίλοι ότι και καλά την έκπτωση παγίου αντί επιδότησης τη δίνει με βήμα το μήνα για 24 ακέραιους μήνες, νομίζω πως δεν το διευκρινίζει στους όρους.Όταν λέει από 1-24 μήνες σημαίνει για ολόκληρο το διάστημα των 24 μηνών.Δεν αφήνει απ ότι είδα κάποιο παράθυρο ότι είναι μόνο για ακέραιους μήνες... Καλημέρα, όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ μου, με το που ρώτησα την εξυπηρέτηση πελατών που αναγράφεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο (για τους ακέραιους μήνες) μου είπαν ότι θα μου αφαιρέσουν τα χρήματα από τον επόμενο λογαριασμό. Δεν σημειώνεται πουθενά στο συμβόλαιο κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Το κόστος της extra data sim εχει πάει 3.14? Πλέον σε μόνιμη βάση πλην των πρώτων ημερών που έλεγε 3.02, αυτο μου βγαζει … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 πηρα τηλ την cosmote και τους ειπα να με ανανεωνόσουν με την προσοφρα και μου λεει ειναι για νεες συνδεσεις και μου εδωσε ενα πακετο με 20Gb στα 37 ευρω, της λεω ακου κοπελα μου, αν με ανανεώσεις θα παρεις τα 37 ευρω αν οχι θα τα παρει η vodafone και εσυ 0. Μου λεει και εγω τι να κανω, να μου κανεις λεω αντιπροσφορά για να μην με χασεις; Γιατι εγω που σε πληρωνω 15 χρονια να μην κανεις κατι να με κρατησεις και ολες τις προσφορες να τις εχει ο καινουριος πελατης; Και κατι αλλο, αν εγω παρω τωρα ενα καρτοκινητο vodafone και κανω φορητότητα σε cosmote θα μου δωσουν την προσφορα, εγω σαν ατομο παλι 37 ευρω θα σου δωσω; Ναι μου λεει. Αρα της λεω ποια ειναι η διαφορα και με παιδεύεις και δεν μου το ανανεώνεις; Δεν μπορω να κανω κατι μου λεει. Θα μιλαγες τωρα με customer service στην Αμερικη και θα σου ειχε απαντησει ετσι; Εγω λεω οτι θα σε ειχε ανανεώσει χθες! Ετσι ειχαν κανει και στο κινητο της μανας μου και οταν ειδαν οτι δεν ανανέωσα, μετα απο 3 μερες πηρε καποιος ανώτερος και ειπε οτι αυτη που ειχα μιλησει δεν ηξερε τι ελεγε και φυσικα να σας κανουμε την προσφορα μπλα μπλα κτλπ. (οτι να ναι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, vasilismf είπε Και κατι αλλο, αν εγω παρω τωρα ενα καρτοκινητο vodafone και κανω φορητότητα σε cosmote θα μου δωσουν την προσφορα, εγω σαν ατομο παλι 37 ευρω θα σου δωσω; Ναι μου λεει. Εγώ στη θέση σου θα έκανα αυτό αλλά θα έκανα φορητότητα το κινητό που έχεις στην cosmote για να μην χρειαστεί να αλλάξω νούμερο, φορητότητα από κατάστημα vodafone και μετά φορητότητα πίσω στην cosmote σε 2-3 μέρες έχεις το πρόγραμμα στην τιμή που το θες. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, user2163 είπε Εγώ στη θέση σου θα έκανα αυτό αλλά θα έκανα φορητότητα το κινητό που έχεις στην cosmote για να μην χρειαστεί να αλλάξω νούμερο, φορητότητα από κατάστημα vodafone και μετά φορητότητα πίσω στην cosmote σε 2-3 μέρες έχεις το πρόγραμμα στην τιμή που το θες. σε πρωτη φαση θα παω να κανω την συνδεση καρτοκινητο cosmote και μετα θα τους παρω και θα τους πω παιδια εχω καρτοκινητο και θελω την προσφορα για συνδεση 🤣 Και αν δεν πιασει θα το κανω voda και θα παρω την cosmote και θα πω παιδια ειμαι νεος πελατης με φορητοτητα θελω την προσφορα 🤣 Ελπιζω μεχρι τοτε να υπαρχει ομως. Το θεμα ειναι οτι αυτη η μ@λ@κο θα με βαλει σε ολη αυτη την ιστορια γιατι δεν μπορει να πατησει ενα κουμπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vasilismf είπε σε πρωτη φαση θα παω να κανω την συνδεση καρτοκινητο cosmote και μετα θα τους παρω και θα τους πω παιδια εχω καρτοκινητο και θελω την προσφορα για συνδεση 🤣 Και αν δεν πιασει θα το κανω voda και θα παρω την cosmote και θα πω παιδια ειμαι νεος πελατης με φορητοτητα θελω την προσφορα 🤣 Ελπιζω μεχρι τοτε να υπαρχει ομως. Το θεμα ειναι οτι αυτη η μ@λ@κο θα με βαλει σε ολη αυτη την ιστορια γιατι δεν μπορει να πατησει ενα κουμπι. Όχι δεν γίνεται πρέπει να είναι ενεργό σαν καρτοκινητό cosmote για 3 μήνες τουλάχιστον για μετατροπή, δεν τους αφήνει το σύστημα τους να το περάσουν. Φορητότητα σαν κάρτα σε άλλη εταιρία και απευθείας φορητότητα πίσω στην προσφορά. 2-3 μέρες θέλουν από κατάστημα και οι 2 διαδικασίες, μην μπλέξεις απομακρυσμένα με κούριερ και τέτοια. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση