Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

47 λεπτά πριν, soundou είπε

Γνωριζεται αν μπορω να σπασω το συμβολαιο σταθερου ιντερνετ χωρις να πληρωσω ρητρα κ να βαλω την προσφορα?

Φαντάζομαι έχεις σταθερό σε άλλη εταιρεία και θες να το φέρεις Cosmote,σε συνδυασμό με το πρόγραμμα να πάρεις την έκπτωση;Αν ναι και το συμβόλαιο σου δεν έχει λήξει πρέπει να πληρώσεις ρήτρα και γενικά διακοπή συμβολαίου σε ισχύ,έχει ρήτρα.Αν εννοείς κάτι άλλο πες μας. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

43 λεπτά πριν, George6633 είπε

Φαντάζομαι έχεις σταθερό σε άλλη εταιρεία και θες να το φέρεις Cosmote,σε συνδυασμό με το πρόγραμμα να πάρεις την έκπτωση;Αν ναι και το συμβόλαιο σου δεν έχει λήξει πρέπει να πληρώσεις ρήτρα και γενικά διακοπή συμβολαίου σε ισχύ,έχει ρήτρα.Αν εννοείς κάτι άλλο πες μας. 

εχω σταθερο της cosmote και θελω να το σπασω και να παρω και 2η sim να την δουλευω ως ρουτερ στο σπιτι να πετυχω καλυτερες ταχυτητες και πιο συμφερουσα τιμη.

8 λεπτά πριν, soundou είπε

εχω σταθερο της cosmote και θελω να το σπασω και να παρω και 2η sim να την δουλευω ως ρουτερ στο σπιτι να πετυχω καλυτερες ταχυτητες και πιο συμφερουσα τιμη.

Αν έχεις μήνες μπροστά σου πρέπει να το πληρώσεις..Τωρα αν τα βάλεις κάτω και δεις ότι σε συμφέρει σε βάθος χρόνου να πληρώσεις την ρήτρα και να δουλεύεις το πρόγραμμα με την extra sim καντο. 

• Thanks 1

Ήρθε η πρώτος λογαριασμός 48 μέρες 74 ευρώ, κάτι έλουσαν, με απαλλαγή τελών.

Θα τους πάρω αύριο να δω. Είναι 24 ευρώ πάνω.

Screenshot from 2022-04-04 22-04-53.png

Τελικα καρτοκινητο και παλι καρτοκινητο , μονο εκει δεν μπορουν να κανουν οτι θελουν . Για ενεργοποιηση στις 28/03 με χρεωσαν 10ευρω τις 3 μερες του Μαρτιου 😂

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Πρώτη ημέρα σήμερα.

Δυστυχώς δεν έχω 5g κινητό να δοκιμάσω.

Έδω φαίνεται (αν δεν κάνω λάθος) οτι είσαι συνδεδεμένος με WiFi κι όχι δεδομένα, οι μετρήσεις που παρέθεσες αναφέρονται στη ταχύτητα τού κινητού με δεδομένα ή έχεις πάρει router με την extra sim και είσαι συνδεδεμένος με WiFi; 

Επεξ/σία από terry308

4 ώρες πριν, alexx είπε

Απάντησαν σε κανέναν στο μειλ για το traffic Shaping ?

εγω περιμενω ακομη να με παρουν....σε γειτονικα φορουμ λενε πως επεστρεψε το ip range που ειχε προβλημα σημερα αλλα ΧΩΡΙΣ προβλημα...ωστοσο η cosmote δεν δεχεται το προβλημα και λεει να τους στειλεις test.....

φενεται να το εφτιαξαν σιωπηλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, terry308 είπε

Έδω φαίνεται (αν δεν κάνω λάθος) οτι είσαι συνδεδεμένος με WiFi κι όχι δεδομένα, οι μετρήσεις που παρέθεσες αναφέρονται στη ταχύτητα τού κινητού με δεδομένα ή έχεις πάρει router με την extra sim και είσαι συνδεδεμένος με WiFi; 

Είναι με 5g router (mu5001 χωρίς πειραγμενες ρυθμίσεις)

Με ακριβώς την ίδια κάρτα με το κινητό μου έπιανα max 30mbps στο σημείο που το εχω.

Πρέπει να βρω 5g κινητό για να  ενεργοποιήσω το 5g γιατί μέσω του ρούτερ δυστυχώς δεν ενεργοποιείται...λέτε άμα πάω σε κάνα Γερμανό να μου το κανουν; 

Επεξ/σία από panagiotis1988

Στις 4/4/2022 στις 2:33 ΠΜ, ThanosR92 είπε

Το έχω κανονικά ενεργό αλλά και πάλι κόβεται το 4G.

Πάρε τούς και ζήτησε να σου σταματήσουν το 3G.

Είχα το ίδιο θέμα.

1 ώρα πριν, Jlaxy είπε

Πάρε τούς και ζήτησε να σου σταματήσουν το 3G.

Είχα το ίδιο θέμα.

Βάλτε την εφαρμογή forceLTE και από εκεί μέσα μπορείτε να κλειδώσετε το κινητό ας πούμε σε 4G/5G μόνο. 

2 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Είναι με 5g router (mu5001 χωρίς πειραγμενες ρυθμίσεις)

Με ακριβώς την ίδια κάρτα με το κινητό μου έπιανα max 30mbps στο σημείο που το εχω.

Πρέπει να βρω 5g κινητό για να  ενεργοποιήσω το 5g γιατί μέσω του ρούτερ δυστυχώς δεν ενεργοποιείται...λέτε άμα πάω σε κάνα Γερμανό να μου το κανουν; 

Βάλε τη κάρτα σε ένα κινητό και στείλε SMS, δες λίγο πιο πίσω, το γράφουν τα παιδιά, αλλιώς σε κατάστημα όπως λες 

32 λεπτά πριν, terry308 είπε

Βάλε τη κάρτα σε ένα κινητό και στείλε SMS, δες λίγο πιο πίσω, το γράφουν τα παιδιά, αλλιώς σε κατάστημα όπως λες 

Δεν έχω κινητό με 5g και δεν έχει κανένας γνωστός μου...οπότε θα πάω σε Γερμανό...θέλω να πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...