padelis71992 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 51 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Πώς τα έδωσες κασέρι κάρτα η πιστωτική Κασέρι αφού μιλησα με 13888 έξω από το κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, padelis71992 είπε Κασέρι αφού μιλησα με 13888 έξω από το κατάστημα. Όκ άρα το κατάστημα πήρε τα χρήματα. Πώς επιστρέφονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε Όκ άρα το κατάστημα πήρε τα χρήματα. Πώς επιστρέφονται; Στο τέλος με τον τελευταίο λογαριασμό... Αν σου χρωστάνε τότε πας σε ένα κατάστημα για εισπράξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Στο τέλος με τον τελευταίο λογαριασμό... Αν σου χρωστάνε τότε πας σε ένα κατάστημα για εισπράξεις... Τοτε θα το κάνω ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, ababapanos είπε Το λογικο σε 1.5 χρονο απο τωρα δεν θα πρεπει η τιμη να εχει πεσει και αλλο η τουλαχιστον να ειναι στα ιδια επιπεδα? Τωρα ειναι σε προσφορα. Σε 1.5 χρονο μπορει να εχει πεσει η κανονικη τιμη του προγραμματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bioentre Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, ababapanos είπε μολισ μιλησα γινεται. συμφερει να βαλω 18μηνη η 24μηνη διαρκεια πιστευετε? Ισχύει ακόμα, να πάω αύριο να το κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 15 ώρες πριν, leo066 είπε Το volte πρέπει να ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις για αυτό που θέλεις, όχι το wificall Το έχω κανονικά ενεργό αλλά και πάλι κόβεται το 4G. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Τοτε θα το κάνω ευχαριστώ Εμένα μου έδωσε και ένα χαρτί απόδειξης ότι εδωσα τα χρήματα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από padelis71992 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
us_er Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Εγώ είχα VF Red Max, το συμβόλαιο έληξε στις 02/04 και δεν μου έδιναν προσφορά για ανανέωση (μίλησα στις 20-03) και προχώρησα σε φορητότητα απο κατάστημα στο unlimited. Επιτέλους πιάνω 5G και μου έδωσαν επιπλέον έκπτωση 5ευρώ για 18μήνες (32ευρώ για τους πρώτους 18μήνες - 19ο 24ο 37ευρώ) και πέρνω επιπλέον έκπτωση 10% αν μεταφέρω το σταθερό στην COSMOTE που θα το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostinmyworld Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/3/2022 στις 7:17 ΠΜ, George6633 είπε Έχω ήδη συμβόλαιο στην Cosmote(Το Gigamax 5GB L) που λήγει τον Νοέμβριο,τους πήρα και τους ζήτησα την προσφορά αλλά μου είπαν δεν γίνεται.Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να μου δώσουν το πρόγραμμα που έχεις εσύ τώρα στα 40€ μέχρι τον Νοέμβριο που λήγει το δικό μου και από κει και μετά για πάει στα 52€.Οποτε όχι.. Είναι μάλλον απίθανο.Εγω μετά από πολλά χρόνια είμαι σε σοβαρή σκέψη να φύγω από την εταιρία μιας και στις άλλες 2 υπάρχουν ακόμα οι αντίστοιχες προσφορές.Τωρα αν κάνω την αίτηση και μου κάνει κάποια προσφορά να με κρατήσει έχει καλώς,αν όχι,το σήμα θα είναι κατώτερο στις άλλες 2 αλλά θα αναγκαστώ να πάω. Καταλαβαίνω ότι είναι προωθητικές ενέργειες αλλά είναι εξίσου σημαντικό να προωθείς σε υπάρχοντες συνδρομητές (τους κρατάς και αντίστοιχα μπορεί να φέρουν κι άλλους μαζί τους). Υποθέτω αποφασίζουν διαφορετικά τμήματα, τι να πω. Μετά από επικοινωνία στο fb με Cosmote μου είπαν ότι μόνο όσα είναι στο MyCosmote app και στο αντίστοιχο web site ως Προσφορές ισχύουν για το συμβόλαιό μου. Στο μεταξύ οι προσφορές τους είναι για πακέτα χειρότερα αυτού π έχω τώρα χαχαχαχαχ. Καλά πήγε αυτό. Επειδή είναι το κύριο Internet μου και δουλεύω remote δεν μπορώ να μην έχω ούτε για μία ημέρα Internet. Οπότε δύσκολα θα το κλείσω προσωπικά. Έχω σκεφτεί μέχρι και να πάρω άσχετο καρτοκινητό και να κάνω τη μετάπτωση στην προσφορά και αντίστοιχα να λήξω την υπάρχουσα συνδρομή πληρώνοντας το πρόστιμο (Οκτώβριο λήγει το 18μηνο συμβόλαιο). Θα χρειαστεί να ενημερώσω άτομα για την αλλαγή αριθμού αλλά θα βρω απόσβεση μετά από λίγους μήνες. Είναι μεγάλη η διαφορά τιμής... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από lostinmyworld Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Το έχω κανονικά ενεργό αλλά και πάλι κόβεται το 4G. Ποια συσκευή έχεις? Δεν θα έπρεπε να κόβεται. Όταν μιλάς γυρνάει σε 2g? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teokir Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, Μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν η τιμή της προσφοράς στα 37€ είναι τελική ή έχει και πλέον ΦΠΑ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Malagad Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση, για όποιον γνωρίζει. Μπορεί το 13788 να ανοίξει τη διαθεσιμότητα του APN "vpn-internet" ή πρέπει να καλέσω αλλού; Και επίσης, η ενεργοποίηση αυτού του APN καταργεί το απλό "internet" ή επιλέγεις κατά βούληση; Έχω θέματα με τις εισερχόμενες voip κλήσεις σε Gigaset εξοπλισμό, που δεν υπήρχαν με απλό Adsl, και φοβάμαι ότι φταίει αυτό που αναφέρουν χρήστες εδώ περί cgnat. Ευχαριστώ προκαταβολικά. 4 λεπτά πριν, teokir είπε Καλησπέρα, Μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν η τιμή της προσφοράς στα 37€ είναι τελική ή έχει και πλέον ΦΠΑ ; Είναι 37 τελική. Και με επιπλέον εκπτώσεις, μεσω cosmote one ή/και απαλλαγής φόρου κινητής για τους δικαιούχους. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από Malagad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malagad είπε Μια ερώτηση, για όποιον γνωρίζει. Μπορεί το 13788 να ανοίξει τη διαθεσιμότητα του APN "vpn-internet" ή πρέπει να καλέσω αλλού; Και επίσης, η ενεργοποίηση αυτού του APN καταργεί το απλό "internet" ή επιλέγεις κατά βούληση; Έχω θέματα με τις εισερχόμενες voip κλήσεις σε Gigaset εξοπλισμό, που δεν υπήρχαν με απλό Adsl, και φοβάμαι ότι φταίει αυτό που αναφέρουν χρήστες εδώ περί cgnat. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλησπέρα, ναι στο 13788 και ζήτα Public IP. Όχι δεν καταργείται το APN internet. Όποιο θέλεις χρησιμοποιείς αλλάζοντας το όνομα στο APN profile η κάνοντας καινούργιο . Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από alexx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundou Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Γνωριζεται αν μπορω να σπασω το συμβολαιο σταθερου ιντερνετ χωρις να πληρωσω ρητρα κ να βαλω την προσφορα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση