Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, padelis71992 είπε

Κασέρι αφού μιλησα με 13888 έξω από το κατάστημα. 

Όκ άρα το κατάστημα πήρε τα χρήματα. Πώς επιστρέφονται;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε

Όκ άρα το κατάστημα πήρε τα χρήματα. Πώς επιστρέφονται;

Στο τέλος με τον τελευταίο λογαριασμό... 

Αν σου χρωστάνε τότε πας σε ένα κατάστημα για εισπράξεις... 

10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Στο τέλος με τον τελευταίο λογαριασμό... 

Αν σου χρωστάνε τότε πας σε ένα κατάστημα για εισπράξεις... 

Τοτε θα το κάνω ευχαριστώ

7 ώρες πριν, ababapanos είπε

Το λογικο σε 1.5 χρονο απο τωρα δεν θα πρεπει η τιμη να εχει πεσει και αλλο η τουλαχιστον να ειναι στα ιδια επιπεδα?

Τωρα ειναι σε προσφορα. Σε 1.5 χρονο μπορει να εχει πεσει η κανονικη τιμη του προγραμματος.

11 ώρες πριν, ababapanos είπε

μολισ μιλησα γινεται. συμφερει να βαλω 18μηνη η 24μηνη διαρκεια πιστευετε?

Ισχύει ακόμα, να πάω αύριο να το κάνω

15 ώρες πριν, leo066 είπε

Το volte πρέπει να ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις  για αυτό που θέλεις, όχι το wificall 

Το έχω κανονικά ενεργό αλλά και πάλι κόβεται το 4G.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

Τοτε θα το κάνω ευχαριστώ

Εμένα μου έδωσε και ένα χαρτί απόδειξης ότι εδωσα τα χρήματα. 

Επεξ/σία από padelis71992
  • Thanks 1

Εγώ είχα VF Red Max, το συμβόλαιο έληξε στις 02/04 και δεν μου έδιναν προσφορά για ανανέωση (μίλησα στις 20-03) και προχώρησα σε φορητότητα απο κατάστημα στο unlimited. Επιτέλους πιάνω 5G και μου έδωσαν επιπλέον έκπτωση 5ευρώ για 18μήνες (32ευρώ για τους πρώτους 18μήνες - 19ο 24ο 37ευρώ) και πέρνω επιπλέον έκπτωση 10% αν μεταφέρω το σταθερό στην COSMOTE που θα το κάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/3/2022 στις 7:17 ΠΜ, George6633 είπε

Έχω ήδη συμβόλαιο στην Cosmote(Το Gigamax 5GB L) που λήγει τον Νοέμβριο,τους πήρα και τους ζήτησα την προσφορά αλλά μου είπαν δεν γίνεται.Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να μου δώσουν το πρόγραμμα που έχεις εσύ τώρα στα 40€ μέχρι τον Νοέμβριο που λήγει το δικό μου και από κει και μετά για πάει στα 52€.Οποτε όχι.. Είναι μάλλον απίθανο.Εγω μετά από πολλά χρόνια είμαι σε σοβαρή σκέψη να φύγω από την εταιρία μιας και στις άλλες 2 υπάρχουν ακόμα οι αντίστοιχες προσφορές.Τωρα αν κάνω την αίτηση και μου κάνει κάποια προσφορά να με κρατήσει έχει καλώς,αν όχι,το σήμα θα είναι κατώτερο στις άλλες 2 αλλά θα αναγκαστώ να πάω.

Καταλαβαίνω ότι είναι προωθητικές ενέργειες αλλά είναι εξίσου σημαντικό να προωθείς σε υπάρχοντες συνδρομητές (τους κρατάς και αντίστοιχα μπορεί να φέρουν κι άλλους μαζί τους). Υποθέτω αποφασίζουν διαφορετικά τμήματα, τι να πω.

Μετά από επικοινωνία στο fb με Cosmote μου είπαν ότι μόνο όσα είναι στο MyCosmote app και στο αντίστοιχο web site ως Προσφορές ισχύουν για το συμβόλαιό μου. Στο μεταξύ οι  προσφορές τους είναι για πακέτα χειρότερα αυτού π έχω τώρα χαχαχαχαχ. Καλά πήγε αυτό.

Επειδή είναι το κύριο Internet μου και δουλεύω remote δεν μπορώ να μην έχω ούτε για μία ημέρα Internet. Οπότε δύσκολα θα το κλείσω προσωπικά. Έχω σκεφτεί μέχρι και να πάρω άσχετο καρτοκινητό και να κάνω τη μετάπτωση στην προσφορά και αντίστοιχα να λήξω την υπάρχουσα συνδρομή πληρώνοντας το πρόστιμο (Οκτώβριο λήγει το 18μηνο συμβόλαιο). Θα χρειαστεί να ενημερώσω άτομα για την αλλαγή αριθμού αλλά θα βρω απόσβεση μετά από λίγους μήνες. Είναι μεγάλη η διαφορά τιμής...

Επεξ/σία από lostinmyworld

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση, για όποιον γνωρίζει. Μπορεί το 13788 να ανοίξει τη διαθεσιμότητα του APN "vpn-internet" ή πρέπει να καλέσω αλλού; Και επίσης, η ενεργοποίηση αυτού του APN καταργεί το απλό "internet" ή επιλέγεις κατά βούληση; Έχω θέματα με τις εισερχόμενες voip κλήσεις σε Gigaset εξοπλισμό, που δεν υπήρχαν με απλό Adsl, και φοβάμαι ότι φταίει αυτό που αναφέρουν χρήστες εδώ περί cgnat. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

4 λεπτά πριν, teokir είπε

Καλησπέρα,

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν η τιμή της προσφοράς στα 37€ είναι τελική ή έχει και πλέον ΦΠΑ ;

Είναι 37 τελική. Και με επιπλέον εκπτώσεις, μεσω cosmote one ή/και απαλλαγής φόρου κινητής για τους δικαιούχους.

Επεξ/σία από Malagad

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malagad είπε

Μια ερώτηση, για όποιον γνωρίζει. Μπορεί το 13788 να ανοίξει τη διαθεσιμότητα του APN "vpn-internet" ή πρέπει να καλέσω αλλού; Και επίσης, η ενεργοποίηση αυτού του APN καταργεί το απλό "internet" ή επιλέγεις κατά βούληση; Έχω θέματα με τις εισερχόμενες voip κλήσεις σε Gigaset εξοπλισμό, που δεν υπήρχαν με απλό Adsl, και φοβάμαι ότι φταίει αυτό που αναφέρουν χρήστες εδώ περί cgnat. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλησπέρα, ναι στο 13788 και ζήτα Public IP. Όχι δεν καταργείται το APN internet. Όποιο θέλεις χρησιμοποιείς αλλάζοντας το όνομα στο APN profile η κάνοντας καινούργιο .

Επεξ/σία από alexx
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...