Nikos3648 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, ababapanos είπε οντως δεν μπορουσα να επιλεξω , το εκανε 18μηνο με 36,20 τον μηνα με μια εξτρα σιμ. Τωρα στους 18 μηνες οταν ληξει ποιος ξερει τι τιμες θα παιζουν τοτε δηλαδή μπορεί να μας ζητήσουν να πληρώνουμε 90 το μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε δηλαδή μπορεί να μας ζητήσουν να πληρώνουμε 90 το μήνα; Το ποσό του προγράμματος πριν την έκπτωση... τόσο περίπου, οπότε τότε ή το κόβεις ή ξεκινάς διαδικασία φορητότητας ή νέου προγράμματος Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 32 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε δηλαδή μπορεί να μας ζητήσουν να πληρώνουμε 90 το μήνα; 400 εκατομμύρια 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Το λογικο σε 1.5 χρονο απο τωρα δεν θα πρεπει η τιμη να εχει πεσει και αλλο η τουλαχιστον να ειναι στα ιδια επιπεδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 [email protected] [email protected] [email protected] Στειλτε σε αυτα τα mail για το traffic αλλιως μας βλεπω να μενουμε στα 3mbps εγω αυτιο το πρωι θα παρω και στο 13738 που ειναι η τεχνικη υποστηριξη να το αναφερω.... Οπως και πολλοις κοσμος μπας και κανουν κατι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, [email protected] είπε [email protected] [email protected] [email protected] Στειλτε σε αυτα τα mail για το traffic αλλιως μας βλεπω να μενουμε στα 3mbps εγω αυτιο το πρωι θα παρω και στο 13738 που ειναι η τεχνικη υποστηριξη να το αναφερω.... Οπως και πολλοις κοσμος μπας και κανουν κατι... Ανέβασε και ένα σύντομο κείμενο για να έχει κάποιος (που δεν γνωρίζει) έναν μπούσουλα στο τι να αναφέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 γινεται με επανεκινηση να αλλαζουμε την ip μεχρι να πετυχουμε καποια που δεν θα εχει το θεμα με το traffic ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, ababapanos είπε γινεται με επανεκινηση να αλλαζουμε την ip μεχρι να πετυχουμε καποια που δεν θα εχει το θεμα με το traffic ? Ναι αν γυρισεις σε flight mode και ξανα ανοιξεις περνεις αλλη ip και κοιτας να μην ειναι με traffic shaping... Εγω εστειλα αυτο... Καλησπερα ειμαι συνδρομητης COSMOTE με συμβολαιο cosmote gigamax unlimited στην Θεσσαλονικη. Τον τελευταιο καιρο εγω και αλλοι χρηστες βλεπουμε στο δικτυο κατι ΣΑΝ traffing shaping σε συγκεκριμενες IP. Δεν ξερω που μπορει να οφείλεται απλα ειναι σπαστικο να ψαχνουμε IP χωρις οριο. Γιατι γινεται αυτο; Επικοινωνηστε μαζι μου στο τηλ 698χχχχχχχχχ Σας στελνω και ενα βιντεακι απο χρηστη για να καταλαβετε τι εννοω. https://www.youtube.com/watch?v=-HedCNzTrwY Να μεταφερθει στο τεχνικο τμημα και αναμενουμε απαντηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, [email protected] είπε Ναι αν γυρισεις σε flight mode και ξανα ανοιξεις περνεις αλλη ip και κοιτας να μην ειναι με traffic shaping... Αν ειναι τοσο απλο , τοτε ειναι σχετικα μικρο το κακο τουλαχιστον για την ωρα μεχρι να το φτιαξουν (αν το φτιαξουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris4524 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 31 λεπτά πριν, [email protected] είπε Ναι αν γυρισεις σε flight mode και ξανα ανοιξεις περνεις αλλη ip και κοιτας να μην ειναι με traffic shaping... Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην vodafone εδώ και μήνες. Κανει κατι χειρότερο απο Traffic Shaping και λέγεται max bandwidth CAP per destination IP - source IP σε πολλα NAT IP addresses συνδρομητών στην ExtraSIM Απόδειξη : ορισμένες φορές το youtube είχε cap 3.7 MBps το Facebook/Instagram 3.7 MBps και το netflix 4.4 MBps με τους ΙΔΙΟΥΣ servers απο διαφορετικα NAT IP συνδρομητών. Τουλάχιστον στην Cosmote ειναι δυναμικό σε καποιες IP πελατών αναλογα με τον φορτίο και δεν καρφώνονται στην ΕΕΤΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δεν υπογραψαμε κανενα traffic shaping στις εταιριες.... Ας φανε καταγγελιες να το διωρθοσουν.... Αν η cosmote δεν το φτιαξει θα φυγουν καταγγελιες....για voda δεν ξερω...το δικτυο της δεν μπορει να υποστηριξει αυτα που δινει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έστειλα και εγώ 3 mail... και στο https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/#!portal/201600000002048/contact_us?noprompt=0 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Γιατί η wind νομίζετε είναι καλύτερη,; Εξωτερικό να δείτε χάλια ταχύτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Στις 1/4/2022 στις 5:07 ΜΜ, APPLEGEEK είπε Δηλαδή δέχτηκες να δώσεις 200 Συγνώμη για τη καθυστέρηση. 100 ήταν εμένα και τα έδωσα, με συμφέρει από όλες τις απόψεις η προσφορά. Όχι ότι με χαροποίησε αλλά δεν είχα άλλη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, padelis71992 είπε Συγνώμη για τη καθυστέρηση. 100 ήταν εμένα και τα έδωσα, με συμφέρει από όλες τις απόψεις η προσφορά. Όχι ότι με χαροποίησε αλλά δεν είχα άλλη λύση. Πώς τα έδωσες κασέρι κάρτα η πιστωτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση