Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

48 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Δειτε το video για να ξερουμε που παταμε και να μη χαιρομαστε και πολυ..........

τον ήπιαμε! αν πέσεις σε τέτοιο ip από παντού εκτός από cosmote και YouTube κατεβάζει με 3mbps...

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Δειτε το video για να ξερουμε που παταμε και να μη χαιρομαστε και πολυ..........

Έλα Θεσσαλονίκη να δεις τα χάλια της Vodafone…το Ε το ξέρεις ? Έλα να το μάθεις

10 ώρες πριν, timos71 είπε

Στειλε στο 1333 δύο μηνύματα ένα με το κείμενο 5G και ένα με WIFICALL . Από ότι έχω καταλάβει, κάθε φορά που γίνεται αλλαγή στο πρόγραμμα κάνει reset η sim και θέλουν ενεργοποίηση ξανά. Αυτό λογικά θα λύσει και το θέμα με τις κλήσεις και με τα δεδομένα.

Αν δεν κάνω λάθος η Vodafone στην επιπλέον σιμ έχει όριο 100gb.

Από 29.12.21 έως σήμερα έχω κατανάλωση σε roaming μόνο με την έξτρα 1.24 TB…. Έχω και screenshot για οποίος δεν πιστεύει !!! Δεν ισχύει αυτό που λες .

• Like 1
  • Thanks 1

Πάντως το WiFi Call δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει σωστά. Εμένα με 4G+, αρκετές φορές ενώ μιλάω δεν πιάνω Internet και την υπηρεσία την έχω ενεργοποιήσει κανονικά. 

8 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Πάντως το WiFi Call δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει σωστά. Εμένα με 4G+, αρκετές φορές ενώ μιλάω δεν πιάνω Internet και την υπηρεσία την έχω ενεργοποιήσει κανονικά. 

Το volte πρέπει να ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις  για αυτό που θέλεις, όχι το wificall 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ababapanos είπε

μολισ μιλησα γινεται. συμφερει να βαλω 18μηνη η 24μηνη διαρκεια πιστευετε?

Εάν ειναι νέα γραμμή ή φορητότητα συμβόλαιο ειναι 24μηνο….εαν ειναι καρτοκινητο κοσμοτε 18μηνο….δεν επιλέγεις εσυ 

Επεξ/σία από kostasfalcon

οντως δεν μπορουσα να επιλεξω , το εκανε 18μηνο με 36,20 τον μηνα με μια εξτρα σιμ. Τωρα στους 18 μηνες οταν ληξει ποιος ξερει τι τιμες θα παιζουν τοτε

7 λεπτά πριν, ababapanos είπε

οντως δεν μπορουσα να επιλεξω , το εκανε 18μηνο με 36,20 τον μηνα με μια εξτρα σιμ. Τωρα στους 18 μηνες οταν ληξει ποιος ξερει τι τιμες θα παιζουν τοτε

Με σταθερό;

Στις 25/3/2022 στις 2:18 ΜΜ, mistiri0 είπε

Από πότε τα 30-40 ms κρίνονται απαγορευτικά για online gaming? Παίζω dota 1 & 2 δέκα χρόνια τώρα με παραπάνω ms και δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην εξέλιξη του παιχνιδιού ή στον ανταγωνισμό μου εντός του παιχνιδιού με άλλους αντιπάλους. Και αυτό το latency με την σταθερή μου σύνδεση και όχι με mobile εναλλακτικό τρόπο, όπως αυτός που περιγράφεις εσύ. Για τον λόγο που αναφέρεις μια χαρά είναι η ταχύτητα.

40ms σε ελληνικό server, φαντάσου πως θα είναι σε server στην Ευρώπη.

3 ώρες πριν, ababapanos είπε

μολισ μιλησα γινεται. συμφερει να βαλω 18μηνη η 24μηνη διαρκεια πιστευετε?

Φυσικά 18 μηνο έτσι όπως πάνε τα πράγματα ο κόσμος δεν θα έχει να φάει πιστεύεις ότι θα δίνει 37 για κινητό το μέλλον αβέβαιο για τους επόμενος 18 μήνες ποσό μάλλον 24. Είναι ήδη αρκετά γιαυτο που παρέχει. Αν δεν τους αρέσει ας χάσουν μετά τόσους πελάτες σιγά μην το πάνε παραπάνω και στην τελική τι θα κερδίσεις  + 6 μήνες Κλάιν …..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...