Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά ενεργοποιήθηκα και εγώ λοιπόν έχω κάποια προβλήματα το γύρισα λοιπόν σε σύνδεση από what’s up όμως τώρα 1) πέφτει συχνά το σήμα και μου έρχονται κλήσεις σε μηνύματα 2) μου εμφανίζει μόνο 4g δεν βρίσκω πουθενά 5G ενώ έπιανα σε πολλά σημεία πριν 3) δεν μπορώ να κάνω κλήσεις ενώ έχω παράλληλα ανοιχτώ 4G-5G απλά τραγικό ενώ πριν μπορούσα μια χαρά. Δεν ξέρω αν δεν έχουν ενεργοποιήσει αυτοι κάτι αν δεν το φτιάξουν θα ακυρώσω την σύνδεση αν μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ. Τσέκαρα τις ρυθμίσεις φυσικά και η συσκευή μου υποστηρίζει τέτοια πράγματα iPhone 12 Pro Max και δούλευαν όλα ρολόι πριν με what’s up. Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από farcry33
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

39 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Λοιπόν παιδιά ενεργοποιήθηκα και εγώ λοιπόν έχω κάποια προβλήματα το γύρισα λοιπόν σε σύνδεση από what’s up όμως τώρα 1) πέφτει συχνά το σήμα και μου έρχονται κλήσεις σε μηνύματα 2) μου εμφανίζει μόνο 4g δεν βρίσκω πουθενά 5G ενώ έπιανα σε πολλά σημεία πριν 3) δεν μπορώ να κάνω κλήσεις ενώ έχω παράλληλα ανοιχτώ 4G-5G απλά τραγικό ενώ πριν μπορούσα μια χαρά. Δεν ξέρω αν δεν έχουν ενεργοποιήσει αυτοι κάτι αν δεν το φτιάξουν θα ακυρώσω την σύνδεση αν μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ. Τσέκαρα τις ρυθμίσεις φυσικά και η συσκευή μου υποστηρίζει τέτοια πράγματα iPhone 12 Pro Max και δούλευαν όλα ρολόι πριν με what’s up. Ευχαριστώ 

Μίλησες με την εξυπηρέτηση; Επίσης δοκίμασε να στείλεις 5G ΣΤΟ 1333.

2 ώρες πριν, farcry33 είπε

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπισε και φίλους μου με iPhone 8 αγανάκτησε έσπασε το συμβόλαιο και ξαναγύρισε σε καρτοκινητή, επίσης και εγώ έχω το ίδιο θέμα με ένα ταλαιπωρημένο και παλιό xiaomi redmi 6 με τη μόνη διαφορά ότι ούτε από άλλη εταιρεία πήγα στον ΟΤΕ ούτε από καρτοκινητή πήρα νέο νούμερο και όταν τοποθέτησα τι νέα sim  παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα, ενώ με την παλιά sim δουλεύει κανονικά στο 4G, για το 5G δεν γνωρίζω διότι το xiaomi που έχω  δεν υποστηρίζει.

1 ώρα πριν, terry308 είπε

Η προσφορά ισχύει ή όχι; ;; 

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer-cosmote-unlimited-220316.html

Λογικά πρέπει να ισχύει ακόμα αφού το λίνκ είναι ενεργό!!

• Thanks 1

Υπάρχει κάποιος που συνδυάζει την προσφορά με σταθερό ώστε να πάει στα 33; 

Μου είπαν τηλεφωνικά ότι η πρωτησιμ δεν είναι δωρεάν και χρεώνεται 3ε το μήνα σε αντίθεση με την βονταφον που την δίνει χωρίς χρέωση την πρώτη λόγο σταθερού 

22 λεπτά πριν, kostas.K είπε

Υπάρχει κάποιος που συνδυάζει την προσφορά με σταθερό ώστε να πάει στα 33; 

Μου είπαν τηλεφωνικά ότι η πρωτησιμ δεν είναι δωρεάν και χρεώνεται 3ε το μήνα σε αντίθεση με την βονταφον που την δίνει χωρίς χρέωση την πρώτη λόγο σταθερού 

Εγώ και αρκετοί άλλοι φαντάζομαι. Η κάθε σιμ είναι 3.02€

Άρα αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι χρειάζεται κάποιος την data SIM η τιμή διαμορφώνεται 33+3 36 κόσμοτε έναντι 29 βονταφονε . Δεν είναι και αμελητέα η διαφορά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, kostas.K είπε

Άρα αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι χρειάζεται κάποιος την data SIM η τιμή διαμορφώνεται 33+3 36 κόσμοτε έναντι 29 βονταφονε . Δεν είναι και αμελητέα η διαφορά 

2 ώρες σήμερα η Voδafone ήταν εκτός, ουτε κλήσεις, ούτε δεδομένα, τίποτα.... Τρίκαλα μέχρι Βόρειο Έβρο και νησιά και δεν είναι η πρώτη φορά, χάλια δίκτυο, χάλια σήμα, ευχαρίστως θα έφευγα αν δεν είχα penalty 150+€ 

27€ black Friday προσφορά 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 2

8 ώρες πριν, ebola75 είπε

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπισε και φίλους μου με iPhone 8 αγανάκτησε έσπασε το συμβόλαιο και ξαναγύρισε σε καρτοκινητή, επίσης και εγώ έχω το ίδιο θέμα με ένα ταλαιπωρημένο και παλιό xiaomi redmi 6 με τη μόνη διαφορά ότι ούτε από άλλη εταιρεία πήγα στον ΟΤΕ ούτε από καρτοκινητή πήρα νέο νούμερο και όταν τοποθέτησα τι νέα sim  παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα, ενώ με την παλιά sim δουλεύει κανονικά στο 4G, για το 5G δεν γνωρίζω διότι το xiaomi που έχω  δεν υποστηρίζει.

Εγώ δεν άλλαξα ούτε sim ούτε εταιρία στην ουσία απαράδεκτα πράγματα 

11 ώρες πριν, farcry33 είπε

Το Whats up που είχες Cosmote δεν ήταν??

Καταρχήν δες αν η sim που έχεις είναι παλιά….Και εγώ από καρτοκινητό της Cosmote πήγα σε συμβόλαιο δεν άλλαξα κάρτα sim και είμαι μια χαρά και στο 4G και στο 5G…

13 hours ago, farcry33 said:

Στειλε στο 1333 δύο μηνύματα ένα με το κείμενο 5G και ένα με WIFICALL . Από ότι έχω καταλάβει, κάθε φορά που γίνεται αλλαγή στο πρόγραμμα κάνει reset η sim και θέλουν ενεργοποίηση ξανά. Αυτό λογικά θα λύσει και το θέμα με τις κλήσεις και με τα δεδομένα.

3 hours ago, kostas.K said:

Αν δεν κάνω λάθος η Vodafone στην επιπλέον σιμ έχει όριο 100gb.

• Thanks 3

Μόλις τώρα, timos71 είπε

Στειλε στο 1333 δύο μηνύματα ένα με το κείμενο 5G και ένα με WIFICALL . Από ότι έχω καταλάβει, κάθε φορά που γίνεται αλλαγή στο πρόγραμμα κάνει reset η sim και θέλουν ενεργοποίηση ξανά. Αυτό λογικά θα λύσει και το θέμα με τις κλήσεις και με τα δεδομένα.

Αυτό ακριβώς ήταν είχαν απενεργοποιήσει όλες τις υπηρεσίες και στο τηλέφωνο νμζ ότι είναι κάτι που έκανα από τις ρυθμίσεις χαμπάρι δεν έχουν μετά μου έλεγε τα iPhone δεν υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία την λέω ναι 4 χρόνια τώρα λειτουργεί κανονικά τώρα δεν την υποστηρίζουν.

1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε

Το Whats up που είχες Cosmote δεν ήταν??

Καταρχήν δες αν η sim που έχεις είναι παλιά….Και εγώ από καρτοκινητό της Cosmote πήγα σε συμβόλαιο δεν άλλαξα κάρτα sim και είμαι μια χαρά και στο 4G και στο 5G…

Όχι ίδια σιμ είχαν απενεργοποιήσει απλά όλες τις υπηρεσίες όπως είπα και πάνω .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...