cris4524 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Θα μπορούσε, αλλα υπάρχε και πιθανότητα να είναι ως 15/4 όπως είναι τις vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δεν ξερω αν μου επιτρεπετε να κοινωποιησω link απο γειτονικο forum απλα διαβαζω για throttling ( Traffic Shaping ) στο δικτυο της εταιριας.... (apn) μηπως να ανοιξει ενα ξεχωριστο post να το συζητησουμε.... Speedtest σε ote σερβερ 300+mbps δοκιμαζω να κατεβασω ενα αρχειο πχ Ubuntu και πεφτω στα 300kp/s απο 10-11mb/s... Αν αλλαξεις IP εισαι σταθερα στα 10-11.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, George6633 είπε Η προσφορά είναι μέχρι σήμερα; Ζητάνε εγγύησης 200 ευρώ αστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 33 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Ζητάνε εγγύησης 200 ευρώ αστα Εγώ τους έκανα φασαρία στο 13888 μέσω καταστήματος και τελικά την αφαίρεσαν την εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Α ζητάνε εγγυήσεις.. Ότι να ναι πείτε τους,θέλει κάποιος από άλλη εταιρεία να σπάσει το συμβόλαιο του πχ να πληρώσει ρήτρα και να πάει Cosmote,και αντί να του πεις έλα και παρε και ένα πάγιο δώρο που μας προτίμησες,του λες όπως θα ρχεσαι φέρε και 200€?Εντάξει,μια ζωή Cosmote είχα(αν και ψάχνομαι τώρα με την προσφορά γιατί κλασικά δεν μου τη δίνουν) και τους συμπαθώ αλλά οκ είπαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Σε όσους ζήτησαν εγγύηση πόσες sim ζητήσατε; Εγώ όταν έκανα το αίτημα τους είπα ότι θέλω 1+2 sim. Και μου είπαν ότι πιθανόν να μου ζητηθεί εγγύηση 80€, ενώ με 1+1 δεν θα μου ζητούσαν. Τελικά έκανα 1+1 γιατί προσωρινά δεν χρειάζομαι την τρίτη. Μετά βλέπουμε. Ενημερωτικά δεν έχω καθυστερήσει ούτε μια φορά να πληρώσω λογαριασμό σταθερής ή κινητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Θεσσαλονίκη σε κατάστημα δεν μου είπαν ποτέ για εγγύηση...πήρα 2 extra sim και την επόμενη μέρα άλλες 2 Vpn-apn μπορώ να έχω και στις 4 extra? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Εμένα μου ζήτησαν 100 ευρω εγγύηση στη 1η σιμ. Πήρα τηλέφωνο μπας και βγει, δε κατάφερα τίποτα. Βγαίνει σύμφωνα με το αφμ και τη φορολογική δήλωση μου είπαν. Βέβαια θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει από πριν. Για αυτό σε άλλους βάζουν και σε άλλους όχι η σε άλλους διαφορετικό ποσό. Υποθέτω σύμφωνα με αυτά που μου είπαν πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, padelis71992 είπε Εμένα μου ζήτησαν 100 ευρω εγγύηση στη 1η σιμ. Πήρα τηλέφωνο μπας και βγει, δε κατάφερα τίποτα. Βγαίνει σύμφωνα με το αφμ και τη φορολογική δήλωση μου είπαν. Βέβαια θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει από πριν. Για αυτό σε άλλους βάζουν και σε άλλους όχι η σε άλλους διαφορετικό ποσό. Υποθέτω σύμφωνα με αυτά που μου είπαν πάντα. Δεν χρωστάω παρά μόνο στην πιστωτική με ετήσιο εισόδημα 42000. Άρα γιατί ζήτησε 200; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Δεν χρωστάω παρά μόνο στην πιστωτική με ετήσιο εισόδημα 42000. Άρα γιατί ζήτησε 200; Νομίζω ότι είναι λένε ότι τους κατέβει...ή προσπαθούν πλέον να κάνουν αιτήματα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 38 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Νομίζω ότι είναι λένε ότι τους κατέβει...ή προσπαθούν πλέον να κάνουν αιτήματα... Βασικά κάλεσα κ δεν λένε τον λόγο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Περίεργο. Σε εμένα ουδέποτε ζήτησαν κάτι ούτε από το τηλέφωνο ούτε από κοντά σε κατάστημα όπου πήγα τελικά και έκανα την σύνδεση. Επίσης παρέλαβα και 2 sim κάρτες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Δεν χρωστάω παρά μόνο στην πιστωτική με ετήσιο εισόδημα 42000. Άρα γιατί ζήτησε 200; Τότε δεν ισχύει αυτό που μου είπαν.. Και εγώ έλεγα να κάνω υπαναχωρηση, αλλά μετά θα ήμουν στον αέρα, γιατί πριν ήμουν σε φοιτητικό άσχετα που πλέον δεν είμαι φοιτητής και δε μπορούσα να επιστρέψω σε αυτό. Οπότε πλερω. 😎 Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από padelis71992 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 30 λεπτά πριν, padelis71992 είπε Τότε δεν ισχύει αυτό που μου είπαν.. Και εγώ έλεγα να κάνω υπαναχωρηση, αλλά μετά θα ήμουν στον αέρα, γιατί πριν ήμουν σε φοιτητικό άσχετα που πλέον δεν είμαι φοιτητής και δε μπορούσα να επιστρέψω σε αυτό. Οπότε πλερω. 😎 Δηλαδή δέχτηκες να δώσεις 200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 η εγγύηση πως - πότε επιστρέφεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση