Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, oldnew είπε

Και τώρα πάντως, που έδινε το what's up της cosmote απεριόριστα τσαμπα, και μπήκανε και όλοι, πάλι μια χαρά πήγαινε. Κάτω από 50 δε βλέπω πουθενά. Στο κρεβάτι πιάνει αυτή τη στιγμή cosmote 70, Vodafone 2.. Για να καταλαβαίνουμε τις διαφορές. 

Δε τα πήγε και τόσο καλά όσο νομίζεις και σίγουρα το πρόβλημα δε θα το δεις κάνοντας τεστ στο speedtest.net ούτε στο YouTube.  Γίνεται κανονικά, ακόμη και σήμερα, random throttling αγνοώντας ΕΕΤΤ και ΕΕ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, ultrahd είπε

Τα χρήματα που έχεις υπόλοιπο στο καρτοκινητό,από το κατάστημα δεν μπορούν αυτοί να στα κάνουν μεταφορά υπολοίπου σε κάποιο άλλο καρτοκινητό σου,προτού να γίνει η μετατροπή του καρτοκινητού σου σε συμβόλαιο ?

Επίσης εναλλακτικά δεν μπορούν να στα πιστώσουν για τον πρώτο λογαριασμό του συμβολαίου σου?

Πρέπει δηλαδή εμείς να έχουμε προνοήσει να κάνουμε μεταφορά το χρηματικό υπόλοιπο προτού γίνει η αλλαγή σε συμβόλαιο?

Και μερικές ερωτήσεις για την προστασία μας από τις υπερχρεώσεις και τις χρεώσεις εκτός παγίου:

Γνωρίζει κανείς αν για υπηρεσίες του τύπου "τηλεφωνητής" (να σου αφήνει ηχητικό μήνυμα κάποιος αν δεν σηκώσεις το τηλέφωνο) για να ακούσεις τα ηχητικά μηνύματα που σου έχουν αφήσει, χρεώνεσαι εκτός παγίου ή είναι δωρεάν? Σε περίπτωση που υπάρχει χρέωση πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε π.χ. τηλεφωνητή κλπ?

Επίσης το ίδιο και σχετικά με τα διάφορα 5ψηφια που σου έρχονται μηνύματα (κάτι cosmote swip & win αν έχετε δει κλπ) και οι λεγόμενες ΥΠΠ (Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης) πρέπει να ζητήσουμε σχετικές απενεργοποιήσεις?

Τέλος παιδιά κάτι κλήσεις από κάτι "Πρωτέργιες, Δευτερέργιες" και τα συναφή, που πολλές φορές έχουν κλασικούς τηλεφωνικούς αριθμούς εμπίπτουν μέσα στα απεριόριστα ή θα περάσουν στις χρεώσεις εκτός παγίου? Πολλές φορές ας πούμε μπορεί να δεις ότι σε πήραν από ένα αριθμό 210 και να πάρεις πίσω να δεις ποιός είναι: Αν είναι από διαφημιστικές για ρεύματα κλπ με κλασσικό αριθμό π.χ. 210 θα είσαι στα απεριόριστα του προγράμματος ή θα χρεωθείς εκτός παγίου?

Μπορουν να στα κανουν μεταφορα στο καταστημα αλλα πρεπει να τους το ζητησεις η να το θυμηθει ο υπαλληλος που θα κανει την διαδικασια . Στην δικη μου περιπτωση υπηρχε ενα υπολοιπο 18Ε μεσα στην καρτα και χαθηκε μετα την αλλαγη σε συμβολαιο unlimited . Μετα απο επικοινωνια μου με ενημερωσαν πως επρεπε να γινει πριν την αλλαγη συμβολαιου η μεταφορα υπολοιπου και πως τωρα δεν μπορουν να κανουν κατι παρα να μου δωσουν μια εκπτωση 10% στον επομενο λογαριασμο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω το Gigamax Unlimited M αλλά στα 57,04€ (συμπεριλαμβανομένης μίας extra sim), γνωρίζει κάποιος ή το έχει δοκιμάσει να περάσει σε αυτήν την προσφορά των 37€ από ένα υπάρχον συμβόλαιο παρόμοιο με το δικό μου;;

btw αν είναι παρόμοιο αυτό της προσφοράς (που από ότι κατάλαβα, είναι) δεν έχει ογκοχρέωση ή όριο στα GB. Συγκεκριμένα καταναλώνω άνετα γύρω στα 500+ GB ανά μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση.

Επεξ/σία από lostinmyworld

2 ώρες πριν, Decano είπε

Δε τα πήγε και τόσο καλά όσο νομίζεις και σίγουρα το πρόβλημα δε θα το δεις κάνοντας τεστ στο speedtest.net ούτε στο YouTube.  Γίνεται κανονικά, ακόμη και σήμερα, random throttling αγνοώντας ΕΕΤΤ και ΕΕ

Random thought τι ακριβώς είναι? Καταλαβαίνω οτι πιθανότατα ρίχνει ταχύτητα επίτηδες, αλλά πώς ακριβώς γίνεται αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, miltostammy είπε

Καλημέρα φίλε μου.

Αυτό δεν το ξέρω. Θα φανεί προφανώς στον λογαριασμο του επόμενου μήνα, οπότε και θα ενημερώσω.

Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε μου!

Ο λογαριασμός που επισύναψες δεν είναι ο πρώτος λογαριασμός? Φαντάζομαι μέσα στο λογαριασμό θα γράφει (όπως σε όλους τους λογαριασμούς) το διάστημα το οποίο περιλαμβάνει.Αυτό το διάστημα αν μπορούσες να μας έλεγες.

Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστούμε πάρα πολύ,κι αν έχεις την καλοσύνη να μας ενημερώσεις και τον επόμενο μήνα όπως λες!

Επεξ/σία από ultrahd

15 ώρες πριν, lostinmyworld είπε

Επειδή έχω το Gigamax Unlimited M αλλά στα 57,04€ (συμπεριλαμβανομένης μίας extra sim), γνωρίζει κάποιος ή το έχει δοκιμάσει να περάσει σε αυτήν την προσφορά των 37€ από ένα υπάρχον συμβόλαιο παρόμοιο με το δικό μου;;

btw αν είναι παρόμοιο αυτό της προσφοράς (που από ότι κατάλαβα, είναι) δεν έχει ογκοχρέωση ή όριο στα GB. Συγκεκριμένα καταναλώνω άνετα γύρω στα 500+ GB ανά μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση.

Έχω ήδη συμβόλαιο στην Cosmote(Το Gigamax 5GB L) που λήγει τον Νοέμβριο,τους πήρα και τους ζήτησα την προσφορά αλλά μου είπαν δεν γίνεται.Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να μου δώσουν το πρόγραμμα που έχεις εσύ τώρα στα 40€ μέχρι τον Νοέμβριο που λήγει το δικό μου και από κει και μετά για πάει στα 52€.Οποτε όχι.. Είναι μάλλον απίθανο.Εγω μετά από πολλά χρόνια είμαι σε σοβαρή σκέψη να φύγω από την εταιρία μιας και στις άλλες 2 υπάρχουν ακόμα οι αντίστοιχες προσφορές.Τωρα αν κάνω την αίτηση και μου κάνει κάποια προσφορά να με κρατήσει έχει καλώς,αν όχι,το σήμα θα είναι κατώτερο στις άλλες 2 αλλά θα αναγκαστώ να πάω.

Στις 30/3/2022 στις 5:06 ΠΜ, cazanova είπε

Ενεργοποίησα και εγώ την προσφορά και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , μετά την αλλαγή του πακέτου δεν πιάνει σήμερα 5G το κινητό . Έτυχε σε κανέναν; Έκανα επανεκκινήσεις μίλησα και με την υποστήριξη αλλά δεν άλλαξε κάτι . 

Καλημέρα

Ίδια περίπτωση και σε μένα, με την ενεργοποίηση του πακέτου χάθηκε 5g σήμα από το κινητό samsung a52s.

Πριν είχα Frog και το 5g δούλευε κανονικά.

Τώρα είμαι κόσμοτε με συμβόλαιο που έχει λήξει αλλά κλασικά δεν θέλουν να ανανεώσουν σε αυτό της προσφοράς. Αν πάω στη βονταφον και κάνω αίτηση φορητότητας και μου κάνουν προσφορά απ' την κοσμοτε μπορώ να μείνω; 

• Like 1

7 λεπτά πριν, kostas.K είπε

Τώρα είμαι κόσμοτε με συμβόλαιο που έχει λήξει αλλά κλασικά δεν θέλουν να ανανεώσουν σε αυτό της προσφοράς. Αν πάω στη βονταφον και κάνω αίτηση φορητότητας και μου κάνουν προσφορά απ' την κοσμοτε μπορώ να μείνω; 

Ναι εννοείται αλλά νομίζω ότι αν το κάνεις τηλεφωνικά το πρόγραμμα έχεις περισσότερες μέρες υπαναχωρησης σε περίπτωση καλύτερης προσφοράς.Ρωτησε τους κιόλας εκεί που θα κάνεις αίτηση να πας και γνώμη μου είναι να πας κάπου σε κάρτα ώστε να έχεις μικρότερο ρίσκο σε περίπτωση πχ κακού σήματος ώστε να γυρίσεις.Τωρα αν ξέρεις και τις άλλες 2 εταιρίες στην περιοχή σου και είσαι κομπλέ και θες το απεριόριστο,πρέπει να επιλέξεις γιατί θεωρητικά είναι μέχρι σήμερα (τουλάχιστον της Wind). 

Άρα παίρνω τηλέφωνο στη βονταφον, λέω ότι θέλω φορητότητα σε αυτούς και αυτή κάνουν αίτηση στην κόσμοτε για να πάρουν τον αριθμό. Και περιμένω απ' την κοσμοτε να με πάρει, αν παρει.

Είναι λίγο μπέρδεμα να σου πω την αλήθεια γτ έχω τον αριθμό και μια datasim άλλη εδώ και χρόνια, ενώ το κινητό μου έχει λήξει και δεν έχω ανανέωση απ' το 2013, την κάρτα την είχα ανανέωση μέχρι το 2023. 

Προσπάθησα να συνεννοηθω με κόσμοτε αλλά κλασικά άμα σε έχουν ήδη πελάτη δεν ασχολούνται και πολύ 

27 λεπτά πριν, kostas.K είπε

Άρα παίρνω τηλέφωνο στη βονταφον, λέω ότι θέλω φορητότητα σε αυτούς και αυτή κάνουν αίτηση στην κόσμοτε για να πάρουν τον αριθμό. Και περιμένω απ' την κοσμοτε να με πάρει, αν παρει.

Είναι λίγο μπέρδεμα να σου πω την αλήθεια γτ έχω τον αριθμό και μια datasim άλλη εδώ και χρόνια, ενώ το κινητό μου έχει λήξει και δεν έχω ανανέωση απ' το 2013, την κάρτα την είχα ανανέωση μέχρι το 2023. 

Προσπάθησα να συνεννοηθω με κόσμοτε αλλά κλασικά άμα σε έχουν ήδη πελάτη δεν ασχολούνται και πολύ 

Δεν θα κερδίσεις κάτι. 

Αρκετές σελίδες πιο πίσω θα δεις παρόμοια κίνηση από άτομα που έπεσαν στο κενό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Δεν θα κερδίσεις κάτι. 

πας vodafone μια μέρα βαζεις το τηλεφωνο σου στη φορμα cosmote σε παιρνουν ακαριαια και γυρνας....

45 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Δεν θα κερδίσεις κάτι. 

πας vodafone μια μέρα βαζεις το τηλεφωνο σου στη φορμα cosmote σε παιρνουν ακαριαια και γυρνας....με το unlimited

Επεξ/σία από naxioths1979

2 ώρες πριν, stambolos είπε

Καλημέρα

Ίδια περίπτωση και σε μένα, με την ενεργοποίηση του πακέτου χάθηκε 5g σήμα από το κινητό samsung a52s.

Πριν είχα Frog και το 5g δούλευε κανονικά.

Μίλησα με την υποστήριξη και το πρόβλημα λύθηκε στέλνοντας μήνυμα στο 1333 5G και σε 5 λεπτά μία επανεκκίνηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...