Decano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Παιδιά για όσους σκέφτονται να αντικαταστήσουν τις VDSL/ADSL τους δεν είναι καλή ιδέα. Θεωρώ θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Έπειτα από περίπου 15 ημέρες χρήσης έχω να πω ότι η cosmote κάνει traffic shaping σε random ip ranges και ρίχνει την ταχύτητα στα 6-7mbps εκτός από τον σερβερ της και μερικούς άλλους στο speedtest.net για να βγάζει καλό αποτέλεσμα. Το έχω διαπιστώσει εδώ και περίπου μια εβδομάδα όπως και άλλα παιδιά στο myphone. Σαν πρόγραμμα στο κινητό και η τιμή του μια χαρα είναι αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει γραμμή vdsl λόγω του παραπάνω περιορισμού καθώς σε κάθε αλλαγή ip κινδυνεύεις να πέσεις σε download cap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, Decano είπε Παιδιά για όσους σκέφτονται να αντικαταστήσουν τις VDSL/ADSL τους δεν είναι καλή ιδέα. Θεωρώ θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Έπειτα από περίπου 15 ημέρες χρήσης έχω να πω ότι η cosmote κάνει traffic shaping σε random ip ranges και ρίχνει την ταχύτητα στα 6-7mbps εκτός από τον σερβερ της και μερικούς άλλους στο speedtest.net για να βγάζει καλό αποτέλεσμα. Το έχω διαπιστώσει εδώ και περίπου μια εβδομάδα όπως και άλλα παιδιά στο myphone. Σαν πρόγραμμα στο κινητό και η τιμή του μια χαρα είναι αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει γραμμή vdsl λόγω του παραπάνω περιορισμού καθώς σε κάθε αλλαγή ip κινδυνεύεις να πέσεις σε download cap. Εγω πάντως το καλοκαίρι που έδινε unlimited παλι με 7 ευρώ, ειχα βαλει το κινητο να κατεβασει 5000 gb παιχνίδια xbox.. Μιας και η σταθερή γραμμή μου adsl συνδέεται στα 5-6 και θα χρειαζόμουν χρόνια (στην κυριολεξία) να κατεβάσω ολα αυτα. Το είχα να κατεβάζει 1 μηνα σχεδόν (οπότε ειμουν σπίτι) , με το κινητό στο παράθυρο (που έχει καλύτερη ληψη) και στο φορτιστή. Η ταχύτητα έπαιζε απο 30-180. Τα 180 ολο το βράδυ και τα 30-50 το μεσημέρι. Μια χαρά αντικατάσταση vdsl μου φαινόταν. Τώρα αν χαλάσει κατι απο τις προηγούμενες εξαιρετικες ταχύτητες ή είσαι σε περιοχη που δεν έχει καλή ληψη, αλλάζει το πράγμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, miltostammy είπε Κοίταξε τον αναλυτικό μήπως επειδή δεν έχει τέλη λόγω του παιδιού? Σε κάθε περίπτωση (είτε έχεις απαλλαγή τελών κινητής 10% είτε όχι) στις extra sim δεν χρεώνεται τέλος κινητής τηλεφωνίας όπως έχω δει στο συμβόλαιο και γράφει. Επειδή κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω τι είναι το 0,1574 που χρεώνει την κάθε extra sim να ρωτήσω: Επειδή δεν φαίνεται στο λογαριασμό που μας έχει επισυνάψει ο καλός μας φίλος,μήπως το 0,1574 είναι τίποτα αναλογικές χρεώσεις για τις extra sim? Δηλαδή χρεώσεις για λίγες ημέρες μόνο? Μήπως ο καλός μας φίλος θα μπορούσε να μας πει σε τι χρονικό διάστημα αφορούν οι χρεώσεις που φαίνονται στο λογαριασμό? Είναι μήπως χρεώσεις που περιλαμβάνουν αναλογική χρέωση για τις λίγες ημέρες πριν την έκδοση του πρώτου λογαριασμού + χρέωση ενός ολόκληρου μήνα παγίου για κυρίως πρόγραμμα καθώς και για καθεμία από τις 4 extra sim ? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από ultrahd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cazanova Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Ενεργοποίησα και εγώ την προσφορά και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , μετά την αλλαγή του πακέτου δεν πιάνει σήμερα 5G το κινητό . Έτυχε σε κανέναν; Έκανα επανεκκινήσεις μίλησα και με την υποστήριξη αλλά δεν άλλαξε κάτι . ΥΓ : για όποιον αλλάζει από καρτοκινητή σε συμβόλαιο να μην ξεχάσει όπως εγώ να κάνει μεταφορά υπόλοιπου σε κάποιον αριθμό , έχασα τζάμπα τα χρήματα της κάρτας και το μόνο που μπορούν να κάνουν αυτοί μετά την αλλαγή είναι μι έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cazanova είπε Ενεργοποίησα και εγώ την προσφορά και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , μετά την αλλαγή του πακέτου δεν πιάνει σήμερα 5G το κινητό . Έτυχε σε κανέναν; Έκανα επανεκκινήσεις μίλησα και με την υποστήριξη αλλά δεν άλλαξε κάτι . ΥΓ : για όποιον αλλάζει από καρτοκινητή σε συμβόλαιο να μην ξεχάσει όπως εγώ να κάνει μεταφορά υπόλοιπου σε κάποιον αριθμό , έχασα τζάμπα τα χρήματα της κάρτας και το μόνο που μπορούν να κάνουν αυτοί μετά την αλλαγή είναι μι έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό Τα χρήματα που έχεις υπόλοιπο στο καρτοκινητό,από το κατάστημα δεν μπορούν αυτοί να στα κάνουν μεταφορά υπολοίπου σε κάποιο άλλο καρτοκινητό σου,προτού να γίνει η μετατροπή του καρτοκινητού σου σε συμβόλαιο ? Επίσης εναλλακτικά δεν μπορούν να στα πιστώσουν για τον πρώτο λογαριασμό του συμβολαίου σου? Πρέπει δηλαδή εμείς να έχουμε προνοήσει να κάνουμε μεταφορά το χρηματικό υπόλοιπο προτού γίνει η αλλαγή σε συμβόλαιο? Και μερικές ερωτήσεις για την προστασία μας από τις υπερχρεώσεις και τις χρεώσεις εκτός παγίου: Γνωρίζει κανείς αν για υπηρεσίες του τύπου "τηλεφωνητής" (να σου αφήνει ηχητικό μήνυμα κάποιος αν δεν σηκώσεις το τηλέφωνο) για να ακούσεις τα ηχητικά μηνύματα που σου έχουν αφήσει, χρεώνεσαι εκτός παγίου ή είναι δωρεάν? Σε περίπτωση που υπάρχει χρέωση πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε π.χ. τηλεφωνητή κλπ? Επίσης το ίδιο και σχετικά με τα διάφορα 5ψηφια που σου έρχονται μηνύματα (κάτι cosmote swip & win αν έχετε δει κλπ) και οι λεγόμενες ΥΠΠ (Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης) πρέπει να ζητήσουμε σχετικές απενεργοποιήσεις? Τέλος παιδιά κάτι κλήσεις από κάτι "Πρωτέργιες, Δευτερέργιες" και τα συναφή, που πολλές φορές έχουν κλασικούς τηλεφωνικούς αριθμούς εμπίπτουν μέσα στα απεριόριστα ή θα περάσουν στις χρεώσεις εκτός παγίου? Πολλές φορές ας πούμε μπορεί να δεις ότι σε πήραν από ένα αριθμό 210 και να πάρεις πίσω να δεις ποιός είναι: Αν είναι από διαφημιστικές για ρεύματα κλπ με κλασσικό αριθμό π.χ. 210 θα είσαι στα απεριόριστα του προγράμματος ή θα χρεωθείς εκτός παγίου? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από ultrahd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, smolzucchini είπε Μιλησε ατομο που ξερω (σε αλλη πολη) με γνωστο του υπαλληλο της κοσμοτε ο οποιος μιλησε με προϊσταμενο και ειπε πως γινεται ακυρωση εντος 7 ημερων. Τι να σε πω…; Βάσει νόμου δεν ισχύει. Μακάρι ο γνωστός του γνωστού να μπορέσει να σε εξυπηρετήσει και να την καταργήσεις χωρίς κανένα πέναλτι. Και έτσι να μπορέσεις ξανά να ευχαριστηθείς μια όμορφη βόλτα κάτω στην λίμνη, ή μια σύντομη απόδραση μέχρι την Πάργα ή τις υπέροχες παραλίες της Πρέβεζας τώρα που ο καιρός φτιάχνει! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Decano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, oldnew είπε Εγω πάντως το καλοκαίρι που έδινε unlimited παλι με 7 ευρώ, ειχα βαλει το κινητο να κατεβασει 5000 gb παιχνίδια xbox.. Μιας και η σταθερή γραμμή μου adsl συνδέεται στα 5-6 και θα χρειαζόμουν χρόνια (στην κυριολεξία) να κατεβάσω ολα αυτα. Το είχα να κατεβάζει 1 μηνα σχεδόν (οπότε ειμουν σπίτι) , με το κινητό στο παράθυρο (που έχει καλύτερη ληψη) και στο φορτιστή. Η ταχύτητα έπαιζε απο 30-180. Τα 180 ολο το βράδυ και τα 30-50 το μεσημέρι. Μια χαρά αντικατάσταση vdsl μου φαινόταν. Τώρα αν χαλάσει κατι απο τις προηγούμενες εξαιρετικες ταχύτητες ή είσαι σε περιοχη που δεν έχει καλή ληψη, αλλάζει το πράγμα. Το καλοκαίρι δεν ήταν διαδεδομένο το 5g όσο σήμερα ούτε υπήρχαν τόσες συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ultrahd είπε Σε κάθε περίπτωση (είτε έχεις απαλλαγή τελών κινητής 10% είτε όχι) στις extra sim δεν χρεώνεται τέλος κινητής τηλεφωνίας όπως έχω δει στο συμβόλαιο και γράφει. Επειδή κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω τι είναι το 0,1574 που χρεώνει την κάθε extra sim να ρωτήσω: Επειδή δεν φαίνεται στο λογαριασμό που μας έχει επισυνάψει ο καλός μας φίλος,μήπως το 0,1574 είναι τίποτα αναλογικές χρεώσεις για τις extra sim? Δηλαδή χρεώσεις για λίγες ημέρες μόνο? Μήπως ο καλός μας φίλος θα μπορούσε να μας πει σε τι χρονικό διάστημα αφορούν οι χρεώσεις που φαίνονται στο λογαριασμό? Είναι μήπως χρεώσεις που περιλαμβάνουν αναλογική χρέωση για τις λίγες ημέρες πριν την έκδοση του πρώτου λογαριασμού + χρέωση ενός ολόκληρου μήνα παγίου για κυρίως πρόγραμμα καθώς και για καθεμία από τις 4 extra sim ? Καλημέρα φίλε μου. Αυτό δεν το ξέρω. Θα φανεί προφανώς στον λογαριασμο του επόμενου μήνα, οπότε και θα ενημερώσω. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από miltostammy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, Decano είπε Το καλοκαίρι δεν ήταν διαδεδομένο το 5g όσο σήμερα ούτε υπήρχαν τόσες συσκευές. Εντάξει θα το φτιάξει το θέμα η cosmote τι έτσι θα το αφήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Πριν από λίγο πλήρωσα το λογαριασμό μου μέσα από την εφαρμογή της Cosmote.... Το μόνο που έχω σαν αποδεικτικό είναι η αφαίρεση του ποσού μέσα από την κίνηση του τραπεζικού App, και ότι απλά στην εφαρμογή της Cosmote γράφει πληρωμή λογαριασμού χωρίς καμία απόδειξη ούτε κάποιο απαντητικό email... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Πριν από λίγο πλήρωσα το λογαριασμό μου μέσα από την εφαρμογή της Cosmote.... Το μόνο που έχω σαν αποδεικτικό είναι η αφαίρεση του ποσού μέσα από την κίνηση του τραπεζικού App, και ότι απλά στην εφαρμογή της Cosmote γράφει πληρωμή λογαριασμού χωρίς καμία απόδειξη ούτε κάποιο απαντητικό email... Φαίνεται μόνο η πληρωμή. Επίσης αν θυμάμαι καλά όταν πας να πληρώσεις σε ρωτάει σε πιο mail θέλεις να στείλει την απόδειξη... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Φαίνεται μόνο η πληρωμή. Επίσης αν θυμάμαι καλά όταν πας να πληρώσεις σε ρωτάει σε πιο mail θέλεις να στείλει την απόδειξη... Με το που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή γυρνούσε το κυκλάκι της αναμονής περίμενα περίμενα δεν γινόταν τίποτα ώσπου το έκλεισα στο τέλος.. Και σε μένα φαίνεται εντάξει... από ότι κατάλαβα υπήρξε στο τέλος πάγωμα της εφαρμογής... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naxioths1979 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Φαίνεται μόνο η πληρωμή. Επίσης αν θυμάμαι καλά όταν πας να πληρώσεις σε ρωτάει σε πιο mail θέλεις να στείλει την απόδειξη... προσεχε μη χάσεις το δωρεάν giga με την πληρωμή.....χααχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, naxioths1979 είπε προσεχε μη χάσεις το δωρεάν giga με την πληρωμή.....χααχαχ Αστα... Με το ζόρι να μου δώσει 1gb... Βρε δεν θέλω.... Όχι θα πάρεις με το ζόρι.... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από andreas1gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Decano είπε Το καλοκαίρι δεν ήταν διαδεδομένο το 5g όσο σήμερα ούτε υπήρχαν τόσες συσκευές. Και τώρα πάντως, που έδινε το what's up της cosmote απεριόριστα τσαμπα, και μπήκανε και όλοι, πάλι μια χαρά πήγαινε. Κάτω από 50 δε βλέπω πουθενά. Στο κρεβάτι πιάνει αυτή τη στιγμή cosmote 70, Vodafone 2.. Για να καταλαβαίνουμε τις διαφορές. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από oldnew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση