Demis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 hours ago, Zigaboo said: Σου είναι εύκολο να μας δείξεις και την ανάλυση των χρεώσεων να δούμε αν χρεώθηκες για χρήση εκτός παγίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, taslikos είπε Υπάρχουν και άλλοι που αντί για 37 τελικός λογαριασμός τους ήρθε επιπλέον ο ΦΠΑ; Τι φάση; Στο συμβόλαιο που υπέγραψα πάντως ισχύουν οι χρεώσεις του επισυναπτόμενου χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι επιπλέον εκπτώσεις του ebill και του cosmote one. Α.pdf Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από panagiotis1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Μόνο στην Data Sim. Εμένα έτσι έγινε προσωπικά, στην main δεν μου το έκαναν. Στην data ναι. τι κερδίζεις αν εχεις public ip; και αν δεν βαλεις τι ip εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Decano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, vasilismf είπε τι κερδίζεις αν εχεις public ip; και αν δεν βαλεις τι ip εχει; Σε γνωρίζει καλύτερα ο έξω κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα μου ήρθε 35.88. Το υπολόγιζα λίγο παραπάνω στα 41. Και κέρδος το ρουτερ για το εξοχικό, λόγω φιλίας στο κατάστημα γερμανος. Μια χαρά βολεύτηκα για 2 χρόνια ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από miltostammy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Decano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, miltostammy είπε Εμένα μου ήρθε 35.88. Το υπολόγιζα λίγο παραπάνω στα 41. Μια χαρά βολεύτηκα για 2 χρόνια ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.. Τι είναι το 0.1574 στις έξτρα σιμ; 3.03 δεν είναι η χρέωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Decano είπε Τι είναι το 0.1574 στις έξτρα σιμ; 3.03 δεν είναι η χρέωση; Κοίταξε τον αναλυτικό μήπως επειδή δεν έχει τέλη λόγω του παιδιού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteroulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, smolzucchini είπε Καλησπερα παιδια, εκανα μολις λογιαριασμο γιατι εχω πανικοβληθει και χρειαζομαι βοηθεια. Δεν ειμαι σιγουρη αν ειμαι στο σωστο thread αλλα δεν εβρισκα καπου αλλου πληροφοριες. Ειμαι φοιτητρια, μετακομισα πριν λιγες μερες και ειχα κανει αιτηση για μεταφορα γραμμης (εδινα γυρω στα 20ευρω/μηνα για ιντερνετ και ειχα και καρτοκινητο what's up φοιτητικο). Πηγα σημερα κοσμοτε γιατι μου ειχαν πει οτι δεν βρηκαν γραμμη. Μου λενε δυο υπαλληλοι δεν υπαρχει περιπτωση να σου ρθει γραμμη, μπορει να σου αργησει κανενα χρονο και θα πληρωνεις και τζαμπα τον αλλο λογαριασμο, ειδικα η μια ειπε μενει σ αυτη την περιοχη και της ειχε αργησει 1.5 χρονο! Εντωμεταξυ πιο κεντρο δεν γινεται, αλλα οντως εχω ακουσει οτι υπαρχουν θεματα με τις γραμμες, δεν ξερω και πολλα απο αυτα οποτε θεωρησα οτι κατι ξερουν. Μου ειπε οτι η μονη λυση ειναι να κανω το συμβολαιο GIGAMAX UNLIMITED που θα βγει στα 30 (απο 90 ευρω) επειδη ειμαι και κατω απο 29 και θα ειμαι και στο COSMOTE ONE που εχουν οι γονεις μου, να ακυρωθει το προηγουμενο συμβολαιο για να μην πληρωνω, αλλα να μεινει ανοιχτο αιτημα σε περιπτωση που βρεθει γραμμη. Εγω αγχωθηκα φουλ οτι δεν θα εχω ιντερνετ και θα εχω θεμα με το πανεπιστημιο και αντι να πω οτι θα το σκεφτω, καναμε το συμβολαιο για 24 μηνες. Εχω φρικαρει φουλ γιατι μιλησα και με τους γονεις μου και δεν με συμφερει οικονομικα αυτο, ουτε με βολευει να κανω παντου hotspot απο το κινητο και να μην υπαρχει ιντερνετ οταν λειπω απο το σπιτι. Ξερω οτι δεν ακουγεται πολυ το 30, αλλα πριν δεν εδινα τοσα ουτε εβαζα καρτα καθε μηνα, οποτε θα βγαινουν πολυ περισσοτερα χρηματα χωρις λογο. Εχω διαβασει το συμβολαιο αλλα δεν ξερω αν δεν βλεπω κατι αυτη τη στιγμη Γινεται να κανω υπαναχωρηση αυτες τις μερες; Ή θα πρεπει αναγκαστικα να πληρωσω τα 167 ευρω για προωρη διακοπη; Μπορω να γυρισω στο καρτοκινητο what's up; Και τι γινεται με τα χρηματα που ειχα σε εκεινο το λογαριασμο; Σορρυ για το σεντονι αλλα πραγματικα με επιασε πανικος και δεν ξερω πώς πρεπει να το χειριστω, γιατι νιωθω οτι με επιασαν κορόιδο για να πουλησουν και δεν υπαρχει περιπτωση να αργησει 1 χρονο η γραμμη, αν ειναι δυνατον. Σκοπευω να ξαναπαω σε καταστημα συντομα. Οποια βοηθεια ή συμβουλη ευπροσδεκτη, ευχαριστω πολυ. Κοίταξε, γενικά το gigamax unlimited είναι εκπληκτική ευκαιρία σε αυτή την τιμή, εάν το ξεζουμισεις δε, μπορεί να βγει πολύ οικονομικό εφόσον το πληρώνουν οι γονείς σου . Με τις έξτρα κάρτες που μπορείς να πάρεις , μπορείς να δώσεις ίντερνετ πολύ υψηλών ταχυτήτων εάν βοηθάνε οι περιοχές στο σπίτι σου και των γονιών σου. Αυτό θα πρέπει να το δείτε συνδυαστικά με τι ακόμη πληρώνουν στο σπίτι τους . 1 ώρα πριν, miltostammy είπε Κοίταξε τον αναλυτικό μήπως επειδή δεν έχει τέλη λόγω του παιδιού? Ποιου παιδιου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, asteroulis είπε Κοίταξε, γενικά το gigamax unlimited είναι εκπληκτική ευκαιρία σε αυτή την τιμή, εάν το ξεζουμισεις δε, μπορεί να βγει πολύ οικονομικό εφόσον το πληρώνουν οι γονείς σου . Με τις έξτρα κάρτες που μπορείς να πάρεις , μπορείς να δώσεις ίντερνετ πολύ υψηλών ταχυτήτων εάν βοηθάνε οι περιοχές στο σπίτι σου και των γονιών σου. Αυτό θα πρέπει να το δείτε συνδυαστικά με τι ακόμη πληρώνουν στο σπίτι τους . Ποιου παιδιου; Επειδη τον αριθμο τον εχω στο παιδι μου, εμπίπτει στη νομοθεσια για απαλλαγή τελών κινητης. Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτώ. Εάν εχουν κανει λάθος ας κάνουν και μια φορά υπερ του καταναλωτη χαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1994 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, smolzucchini είπε Καλησπερα παιδια, εκανα μολις λογιαριασμο γιατι εχω πανικοβληθει και χρειαζομαι βοηθεια. Δεν ειμαι σιγουρη αν ειμαι στο σωστο thread αλλα δεν εβρισκα καπου αλλου πληροφοριες. Ειμαι φοιτητρια, μετακομισα πριν λιγες μερες και ειχα κανει αιτηση για μεταφορα γραμμης (εδινα γυρω στα 20ευρω/μηνα για ιντερνετ και ειχα και καρτοκινητο what's up φοιτητικο). Πηγα σημερα κοσμοτε γιατι μου ειχαν πει οτι δεν βρηκαν γραμμη. Μου λενε δυο υπαλληλοι δεν υπαρχει περιπτωση να σου ρθει γραμμη, μπορει να σου αργησει κανενα χρονο και θα πληρωνεις και τζαμπα τον αλλο λογαριασμο, ειδικα η μια ειπε μενει σ αυτη την περιοχη και της ειχε αργησει 1.5 χρονο! Εντωμεταξυ πιο κεντρο δεν γινεται, αλλα οντως εχω ακουσει οτι υπαρχουν θεματα με τις γραμμες, δεν ξερω και πολλα απο αυτα οποτε θεωρησα οτι κατι ξερουν. Μου ειπε οτι η μονη λυση ειναι να κανω το συμβολαιο GIGAMAX UNLIMITED που θα βγει στα 30 (απο 90 ευρω) επειδη ειμαι και κατω απο 29 και θα ειμαι και στο COSMOTE ONE που εχουν οι γονεις μου, να ακυρωθει το προηγουμενο συμβολαιο για να μην πληρωνω, αλλα να μεινει ανοιχτο αιτημα σε περιπτωση που βρεθει γραμμη. Εγω αγχωθηκα φουλ οτι δεν θα εχω ιντερνετ και θα εχω θεμα με το πανεπιστημιο και αντι να πω οτι θα το σκεφτω, καναμε το συμβολαιο για 24 μηνες. Εχω φρικαρει φουλ γιατι μιλησα και με τους γονεις μου και δεν με συμφερει οικονομικα αυτο, ουτε με βολευει να κανω παντου hotspot απο το κινητο και να μην υπαρχει ιντερνετ οταν λειπω απο το σπιτι. Ξερω οτι δεν ακουγεται πολυ το 30, αλλα πριν δεν εδινα τοσα ουτε εβαζα καρτα καθε μηνα, οποτε θα βγαινουν πολυ περισσοτερα χρηματα χωρις λογο. Εχω διαβασει το συμβολαιο αλλα δεν ξερω αν δεν βλεπω κατι αυτη τη στιγμη Γινεται να κανω υπαναχωρηση αυτες τις μερες; Ή θα πρεπει αναγκαστικα να πληρωσω τα 167 ευρω για προωρη διακοπη; Μπορω να γυρισω στο καρτοκινητο what's up; Και τι γινεται με τα χρηματα που ειχα σε εκεινο το λογαριασμο; Σορρυ για το σεντονι αλλα πραγματικα με επιασε πανικος και δεν ξερω πώς πρεπει να το χειριστω, γιατι νιωθω οτι με επιασαν κορόιδο για να πουλησουν και δεν υπαρχει περιπτωση να αργησει 1 χρονο η γραμμη, αν ειναι δυνατον. Σκοπευω να ξαναπαω σε καταστημα συντομα. Οποια βοηθεια ή συμβουλη ευπροσδεκτη, ευχαριστω πολυ. Υπάρχει η δυνατότητα υπαναχώρησης 14 ημερών για αγορές που εγιναν μέσω eshop (και τηλεφωνικά). Ελπίζω να ισχύει το ίδια και για το κατάστημα. Εγώ πριν λίγες ημέρες ακύρωσα μια ανανέωση συμβολαίου και θα κάνω την σύνδεση κάρτα. www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/Terms_e-shop_ny2_210417.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, george1994 είπε Ελπίζω να ισχύει το ίδια και για το κατάστημα. ΔΕΝ υπάρχει κανενός είδους υπαναχώρηση για αγορά από φυσικό κατάστημα. Τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχει γραμμή πάντως μια χαρά είναι η περίοδος τώρα με την προσφορά των 37 ευρώ (30 λόγω μηδινικών τελών και cosmote one) Ενναλακτικά δηλαδή τι θα έκανε; Με δεδομένα θα την έβγαζε ή με wi-fi του γείτονα αν δώσει κωδικούς. Θυμάμαι εγώ τις πρώτες 15 μέρες στο φοιτητικό σπίτι μου το 2017 με wifi fon ήμουν, πάλι καλά είχε cosmote ο γείτονας με ανοιχτό το fon και είχα cosmote στο πατρικό μου, λαμπάδα έκανα στον ΟΤΕ όταν ήρθε και έβαλε την vdsl (50άρα έβαλα τότε). Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smolzucchini Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, andreas1gr είπε ΔΕΝ υπάρχει κανενός είδους υπαναχώρηση για αγορά από φυσικό κατάστημα. Τέλος. Μιλησε ατομο που ξερω (σε αλλη πολη) με γνωστο του υπαλληλο της κοσμοτε ο οποιος μιλησε με προϊσταμενο και ειπε πως γινεται ακυρωση εντος 7 ημερων. Ξαναπηγα σημερα το απογευμα και μου ειπε η κοπελα που μου εκανε το συμβολαιο οτι δεν μπορει τετοια ωρα να βρει καποιον στα κεντρικα, οποτε θα ρωτησει αυριο πρωι και θα με παρει τηλ. Αν δεν με παρει θα ξαναπαω. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει οτι μπορω να ακυρωσω μεσα σε 7 μερες, αλλα θα το προσπαθησω και θα ενημερωσω αν ειναι για οποιες εξελιξεις. 2 ώρες πριν, asteroulis είπε Κοίταξε, γενικά το gigamax unlimited είναι εκπληκτική ευκαιρία σε αυτή την τιμή, εάν το ξεζουμισεις δε, μπορεί να βγει πολύ οικονομικό εφόσον το πληρώνουν οι γονείς σου . Με τις έξτρα κάρτες που μπορείς να πάρεις , μπορείς να δώσεις ίντερνετ πολύ υψηλών ταχυτήτων εάν βοηθάνε οι περιοχές στο σπίτι σου και των γονιών σου. Αυτό θα πρέπει να το δείτε συνδυαστικά με τι ακόμη πληρώνουν στο σπίτι τους . Προσωπικα δεν μας συμφερει γιατι πληρωνουν ηδη την συνδεση τους στο πατρικο μου, ιντερνετ του αδερφου μου σε αλλη πολη και το δικο μου, παλι σε αλλη πολη. Και δεν μας παιρνει να κανουμε προωρη διακοπη σε καποιο για να εχουμε μονο αυτο με καρτες. Εντωμεταξυ δεν ξερω και ποσο θα βγαινει με ΦΠΑ γιατι αυτη μου απλα ενα γυρω στα 30, αλλα στο συμβολαιο που εχω γραφει την κανονικη στα 90 χωρις την εκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, smolzucchini said: Μιλησε ατομο που ξερω (σε αλλη πολη) με γνωστο του υπαλληλο της κοσμοτε ο οποιος μιλησε με προϊσταμενο και ειπε πως γινεται ακυρωση εντος 7 ημερων. Ξαναπηγα σημερα το απογευμα και μου ειπε η κοπελα που μου εκανε το συμβολαιο οτι δεν μπορει τετοια ωρα να βρει καποιον στα κεντρικα, οποτε θα ρωτησει αυριο πρωι και θα με παρει τηλ. Αν δεν με παρει θα ξαναπαω. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει οτι μπορω να ακυρωσω μεσα σε 7 μερες, αλλα θα το προσπαθησω και θα ενημερωσω αν ειναι για οποιες εξελιξεις. Προσωπικα δεν μας συμφερει γιατι πληρωνουν ηδη την συνδεση τους στο πατρικο μου, ιντερνετ του αδερφου μου σε αλλη πολη και το δικο μου, παλι σε αλλη πολη. Και δεν μας παιρνει να κανουμε προωρη διακοπη σε καποιο για να εχουμε μονο αυτο με καρτες. Εντωμεταξυ δεν ξερω και ποσο θα βγαινει με ΦΠΑ γιατι αυτη μου απλα ενα γυρω στα 30, αλλα στο συμβολαιο που εχω γραφει την κανονικη στα 90 χωρις την εκπτωση Η προσφορά που παίζει αν στη δώσανε, (τα κοιτάμε τα συμβόλαια πριν τα υπογράψουμε!) είναι στα 36.99, - 10 % με σταθερό στη cosmote 33.2, - 10% με απαλλαγή του τέλους κινητής αφού είσαι κάτω των 29, πάει στα 29,8 αν δεν κάνω λάθος. (όλες οι τιμές τελικές, με ΦΠΑ) Εγώ όταν πήγα και έκανα το ίδιο συμβόλαιο σε κατάστημα, με προειδοποίησε ο υπάλληλος πως θα μου κάνει η Vodafone αντιπροσφορα για να μείνω, αλλά δεν μπορώ να ακυρώσω την αίτηση που έγινε από το κατάστημα. Υπαναχώρηση μόνο για συμφωνίες εξ αποστάσεως (ίντερνετ - τηλέφωνο) Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από Demis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3648 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 καλησπέρα εγώ έχω το φοιτητικό καρτοπρογραμμα με 17 ευρώ το μήνα και 5 gb. πιστεύετε αξίζει να κάνω την αναβάθμιση; είμαι φοιτητής και τις περισσότερες φορές το καλοκαίρι ξοδεύω τα gb όταν και βάζω πακέτα. θα μου βγαίνει γύρω στα 30 ευρώ. μετά θα μου το ανανεώνουν ή θα μου το ακυρώσουν και θα ξεμεινω χωρίς τίποτα ούτε φοιτητικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση