taslikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Zigaboo είπε Τα 37 ευρώ είναι με το ΦΠΑ? Γιατί μου ήρθε τώρα λογαριασμός για 43. ναι είναι τελική τιμή με φόρους. μήπως σου έστειλε μήνυμα κανα 5ψηφιο και σε χρέωσε; ψάξε τις χρεώσεις εκτός παγίου. αν πήρες εξτρα σιμ να ξέρεις η κάθε μια χρεώνεται με 3€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zigaboo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 μια γρηγορη ερωτηση (καθως εκανα και εγω το συμβολαιο της προσφορας και καταργησα τελειως το σταθερο adsl και κανω το κινητο μου hotspot ) υπαρχει τροπος να μην αποσυνδεεται το δικτυο οταν γινονται κλησεις ? εννοω πως τωρα οταν με παιρνουν τηλ ακομα και αν δεν απαντησω στην κληση πεφτει το ιντερνετ και ψαχνω να βρω λυση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, skatopaido είπε μια γρηγορη ερωτηση (καθως εκανα και εγω το συμβολαιο της προσφορας και καταργησα τελειως το σταθερο adsl και κανω το κινητο μου hotspot ) υπαρχει τροπος να μην αποσυνδεεται το δικτυο οταν γινονται κλησεις ? εννοω πως τωρα οταν με παιρνουν τηλ ακομα και αν δεν απαντησω στην κληση πεφτει το ιντερνετ και ψαχνω να βρω λυση Ενεργοποιείς το volte, wificall στο 1333 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, skatopaido είπε μια γρηγορη ερωτηση (καθως εκανα και εγω το συμβολαιο της προσφορας και καταργησα τελειως το σταθερο adsl και κανω το κινητο μου hotspot ) υπαρχει τροπος να μην αποσυνδεεται το δικτυο οταν γινονται κλησεις ? εννοω πως τωρα οταν με παιρνουν τηλ ακομα και αν δεν απαντησω στην κληση πεφτει το ιντερνετ και ψαχνω να βρω λυση WIFICALL και απο τις ρυθμισεις του κινητου το VOLTE (Voice over LTE) και δεν θα εχεις προβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smolzucchini Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Καλησπερα παιδια, εκανα μολις λογιαριασμο γιατι εχω πανικοβληθει και χρειαζομαι βοηθεια. Δεν ειμαι σιγουρη αν ειμαι στο σωστο thread αλλα δεν εβρισκα καπου αλλου πληροφοριες. Ειμαι φοιτητρια, μετακομισα πριν λιγες μερες και ειχα κανει αιτηση για μεταφορα γραμμης (εδινα γυρω στα 20ευρω/μηνα για ιντερνετ και ειχα και καρτοκινητο what's up φοιτητικο). Πηγα σημερα κοσμοτε γιατι μου ειχαν πει οτι δεν βρηκαν γραμμη. Μου λενε δυο υπαλληλοι δεν υπαρχει περιπτωση να σου ρθει γραμμη, μπορει να σου αργησει κανενα χρονο και θα πληρωνεις και τζαμπα τον αλλο λογαριασμο, ειδικα η μια ειπε μενει σ αυτη την περιοχη και της ειχε αργησει 1.5 χρονο! Εντωμεταξυ πιο κεντρο δεν γινεται, αλλα οντως εχω ακουσει οτι υπαρχουν θεματα με τις γραμμες, δεν ξερω και πολλα απο αυτα οποτε θεωρησα οτι κατι ξερουν. Μου ειπε οτι η μονη λυση ειναι να κανω το συμβολαιο GIGAMAX UNLIMITED που θα βγει στα 30 (απο 90 ευρω) επειδη ειμαι και κατω απο 29 και θα ειμαι και στο COSMOTE ONE που εχουν οι γονεις μου, να ακυρωθει το προηγουμενο συμβολαιο για να μην πληρωνω, αλλα να μεινει ανοιχτο αιτημα σε περιπτωση που βρεθει γραμμη. Εγω αγχωθηκα φουλ οτι δεν θα εχω ιντερνετ και θα εχω θεμα με το πανεπιστημιο και αντι να πω οτι θα το σκεφτω, καναμε το συμβολαιο για 24 μηνες. Εχω φρικαρει φουλ γιατι μιλησα και με τους γονεις μου και δεν με συμφερει οικονομικα αυτο, ουτε με βολευει να κανω παντου hotspot απο το κινητο και να μην υπαρχει ιντερνετ οταν λειπω απο το σπιτι. Ξερω οτι δεν ακουγεται πολυ το 30, αλλα πριν δεν εδινα τοσα ουτε εβαζα καρτα καθε μηνα, οποτε θα βγαινουν πολυ περισσοτερα χρηματα χωρις λογο. Εχω διαβασει το συμβολαιο αλλα δεν ξερω αν δεν βλεπω κατι αυτη τη στιγμη Γινεται να κανω υπαναχωρηση αυτες τις μερες; Ή θα πρεπει αναγκαστικα να πληρωσω τα 167 ευρω για προωρη διακοπη; Μπορω να γυρισω στο καρτοκινητο what's up; Και τι γινεται με τα χρηματα που ειχα σε εκεινο το λογαριασμο; Σορρυ για το σεντονι αλλα πραγματικα με επιασε πανικος και δεν ξερω πώς πρεπει να το χειριστω, γιατι νιωθω οτι με επιασαν κορόιδο για να πουλησουν και δεν υπαρχει περιπτωση να αργησει 1 χρονο η γραμμη, αν ειναι δυνατον. Σκοπευω να ξαναπαω σε καταστημα συντομα. Οποια βοηθεια ή συμβουλη ευπροσδεκτη, ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Zigaboo είπε Τα 37 ευρώ είναι με το ΦΠΑ? Γιατί μου ήρθε τώρα λογαριασμός για 45,88 (37 + 8,8φπα). Το ΦΠΑ ήταν δώρο έκπληξη! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Από οικονομικής άποψης αφού έδινες 20 ευρώ για ίντερνετ και έξτρα κάποια χρήματα για φοιτητικό γιατί θεωρεις ότι οικονομικά σου ήρθε τεράστιο βάρος σε σχέση με πριν; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από miltostammy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smolzucchini Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, miltostammy είπε Από οικονομικής άποψης αφού έδινες 20 ευρώ για ίντερνετ και έξτρα κάποια χρήματα για φοιτητικό γιατί 7εωρεις ότι οικονομικά σου ήρθε τεράστιο βάρος σε σχέση με πριν; Ειναι τουλαχιστον 10 ευρω πανω και δεν ειναι καν σταθερο, πρεπει να κανω συνεχεια hotspot απο το κινητο μου που δεν με βολευει. Με το what's up ειχα φοιτητικο και μου εβαζε data και λεπτα, οποτε εβαζα καρτα μονο οταν μου εστελναν οτι πρεπει να βαλω για να μη γινει φραγη. Δεν ειναι και λιγα 10 παραπανω το μηνα, οι γονεις μου το πληρωνουν, δεν θελω να του επιβαρυνω περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Υπάρχουν και άλλοι που αντί για 37 τελικός λογαριασμός τους ήρθε επιπλέον ο ΦΠΑ; Τι φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Πάντως βλέποντας την σελίδα της προσφοράς, δεν βλέπω να λέει ότι περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ στα 37 ευρώ. Βλέπω να έρχεται πέτσωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, smolzucchini είπε Ειναι τουλαχιστον 10 ευρω πανω και δεν ειναι καν σταθερο, πρεπει να κανω συνεχεια hotspot απο το κινητο μου που δεν με βολευει. Με το what's up ειχα φοιτητικο και μου εβαζε data και λεπτα, οποτε εβαζα καρτα μονο οταν μου εστελναν οτι πρεπει να βαλω για να μη γινει φραγη. Δεν ειναι και λιγα 10 παραπανω το μηνα, οι γονεις μου το πληρωνουν, δεν θελω να του επιβαρυνω περισσοτερο Αμα όντως δεν υπάρχει γραμμή στην περιοχή σου, τι θα κάνεις, θα μείνεις χωρίς ίντερνετ 1 χρόνο? Σε αυτή την περίπτωση δε σε κοροιδεψαν καθόλου, μάλλον σε σώσανε μιας και το συγκεκριμένο πάει σφαίρα και θα έχεις ταχύτατο ίντερνετ παντού .. Και δε νομίζω οτι σε κοροιδεψανε, αμα ειχε γραμμή θα σου βάζανε. Από εκει και πέρα εσυ ξέρεις, ψαχτώ αν όντως υπάρχει τρόπος να βάλεις σταθερη γραμμή. Αν υπάρχει, ζητά να στο κόψουν χωρίς επιβάρυνση καθώς θα εξηγήσεις οτι εξαρχής το έκανες επειδή σου λεγανε οτι δεν υπάρχει γραμμή. Απο ανάγκη δηλαδή. Για σκέψου να μη υπάρχει όντως γραμμή (το πιθανότερο) και να σου ζητάνε 60 ευρώ αργότερα.. Δε θα υπάρχει για πάντα αυτή η προσφορά. Επίσης η ταχύτητα του συγκεκριμένου είναι σαν vdsl και οχι adsl που πιθανότατα θα εβαζες (πολύ γρηγορότερο απο adsl δηλαδή), οπότε τιμολογιακά πρεπει να συγκρίνεις με vdsl. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από oldnew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smolzucchini Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, oldnew είπε Αμα όντως δεν υπάρχει γραμμή στην περιοχή σου, τι θα κάνεις, θα μείνεις χωρίς ίντερνετ 1 χρόνο? Σε αυτή την περίπτωση δε σε κοροιδεψαν καθόλου, μάλλον σε σώσανε μιας και το συγκεκριμένο πάει σφαίρα και θα έχεις ταχύτατο ίντερνετ παντού .. Και δε νομίζω οτι σε κοροιδεψανε, αμα ειχε γραμμή θα σου βάζανε. Από εκει και πέρα εσυ ξέρεις, ψαχτώ αν όντως υπάρχει τρόπος να βάλεις σταθερη γραμμή. Αν υπάρχει, ζητά να στο κόψουν χωρίς επιβάρυνση καθώς θα εξηγήσεις οτι εξαρχής το έκανες επειδή σου λεγανε οτι δεν υπάρχει γραμμή. Απο ανάγκη δηλαδή. Για σκέψου να μη υπάρχει όντως γραμμή (το πιθανότερο) και να σου ζητάνε 60 ευρώ αργότερα.. Δε θα υπάρχει για πάντα αυτή η προσφορά. Επίσης η ταχύτητα του συγκεκριμένου είναι σαν vdsl και οχι adsl που πιθανότατα θα εβαζες (πολύ γρηγορότερο απο adsl δηλαδή), οπότε τιμολογιακά πρεπει να συγκρίνεις με vdsl. Εντωμεταξυ ειδα την τοποθεσια σου τωρα, κι εγω γιαννενα ειμαι. Απλα μου φανηκε φουλ κουφο να αργησει τοσο, ξερω ατομα που τους αργησε μερικους μηνες και τους εδιναν giga μεχρι να βρεθει γραμμη. Και δεν με ψηνει να βρεθει γραμμη σε κανα 2μηνο πχ και να πληρωσω 170 για διακοπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, smolzucchini είπε Εντωμεταξυ ειδα την τοποθεσια σου τωρα, κι εγω γιαννενα ειμαι. Απλα μου φανηκε φουλ κουφο να αργησει τοσο, ξερω ατομα που τους αργησε μερικους μηνες και τους εδιναν giga μεχρι να βρεθει γραμμη. Και δεν με ψηνει να βρεθει γραμμη σε κανα 2μηνο πχ και να πληρωσω 170 για διακοπη. Και εντωμεταξυ νοικιάζω (μεταξύ άλλων) 8 γκαρς, συχνά σε φοιτητές, και μου έχει τύχει και εμενα, να μου λεει φοιτητής, οτι δεν βρήκε γραμμή για ίντερνετ. Δεν υπάρχουν "πορτες" τους λεει ο ΟΤΕ συνήθως. Υπάρχει θέμα με γραμμές στα Γιάννενα δηλαδή. Εγω ειμαι προς σεισμοπληκτα αν ξέρεις. Το ποσο θα αργήσει να σου βρουν γραμμή οταν δεν υπάρχει, δεν το ξέρει κάνεις. Πχ σε μια οδό υπάρχουν ας πούμε 100 γραμμές. Αν εσύ είσαι ο 101 θα περιμένεις μέχρι να φύγει κάποιος ώστε να ανοίξει μια "πορτα". Αν είσαι ο 102 θα περίμενεις να φύγουν 2. Μπορεί να είναι σε μια βδομάδα, μπορει όντως σε 1 χρόνο. Αφού είσαι Γιάννενα υπάρχει και άλλη λύση βέβαια. Η wicon νομίζω λέγεται, βάζει ασύρματο ίντερνετ αλλά μάλλον καλύτερα σε συμφέρει το συγκεκριμένο εδώ της κόσμοτε. Βαρα wicon Ιωαννινα και κοιτα τιμές και ταχύτητα. Εύχομαι καλή τύχη!. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από oldnew 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smolzucchini Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, oldnew είπε Και εντωμεταξυ νοικιάζω (μεταξύ άλλων) 8 γκαρς, συχνά σε φοιτητές, και μου έχει τύχει και εμενα, να μου λεει φοιτητής, οτι δεν βρήκε γραμμή για ίντερνετ. Δεν υπάρχουν "πορτες" τους λεει ο ΟΤΕ συνήθως. Υπάρχει θέμα με γραμμές στα Γιάννενα δηλαδή. Εγω ειμαι προς σεισμοπληκτα αν ξέρεις. Το ποσο θα αργήσει να σου βρουν γραμμή οταν δεν υπάρχει, δεν το ξέρει κάνεις. Πχ σε μια οδό υπάρχουν ας πούμε 100 γραμμές. Αν εσύ είσαι ο 101 θα περιμένεις μέχρι να φύγει κάποιος ώστε να ανοίξει μια "πορτα". Αν είσαι ο 102 θα περίμενεις να φύγουν 2. Μπορεί να είναι σε μια βδομάδα, μπορει όντως σε 1 χρόνο. Αφού είσαι Γιάννενα υπάρχει και άλλη λύση βέβαια. Η wicon νομίζω λέγεται, βάζει ασύρματο ίντερνετ αλλά μάλλον καλύτερα σε συμφέρει το συγκεκριμένο εδώ της κόσμοτε. Βαρα wicon Ιωαννινα και κοιτα τιμές και ταχύτητα. Εύχομαι καλή τύχη!. Ευχαριστω πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση