Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

53 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Αυτό που λες δεν είναι απαραίτητο καθώς εμένα η Vodafone μου ζητούσε καταχρηστικά να τις πληρώσω ένα πρόστιμο για μια σύνδεση ίντερνετ που είχα κόψει γιατί πολύ απλά έφυγα από το σπίτι…. Αυτό βέβαια δεν με εμπόδισε να κάνω τη σύνδεση στην Cosmote κανονικά

Αυτό που λες είναι στη σταθερή, για τα κινητά ισχύει το blacklist μεταξύ των παρόχων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, user2163 είπε

Αυτό που λες είναι στη σταθερή, για τα κινητά ισχύει το blacklist μεταξύ των παρόχων.

Σταθερό χρωστούσα αλλά εξόφληση έγινε χρόνια τώρα

2 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

Σταθερό χρωστούσα αλλά εξόφληση έγινε χρόνια τώρα

Έμεινες στη Black list και ας πλήρωσες.. Συνηθισμένο. 

• Thanks 1

Τελος η voda απο το σπιτι με πεναλτι 135 ευρω γιατι το συμβολαιο εληγε τον Δεκεμβρη....
Κλαιν οταν την χρειαστω θα το πληρωσω ή σιγα σιγα...
Θα παω αυριο να παρω μια ακομη εξτρα sim και ολα καλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Δυο γραμμές με 80 ευρώ 40gb 20 gb απεριόριστα όλα τα αλλά και iPhone 13 Pro 256 !!! 

Ναι και χρεώνει και 180€ τη συσκευή. Και 55€ η κάθε γραμμή πάγιο μετά το πρώτο χρόνο. Μόνο η Vodafone το δίνει που έχει την αποκλειστικότητα. Αλλά πραγματικά τι νόημα έχει να αναφέρουμε τη Γερμανία;  Έχει ειδικές τιμές και άλλες συμφωνίες , ακόμα και με την apple. Να μου έλεγες Βέλγιο να το καταλάβω. 

Επεξ/σία από ipal

3 ώρες πριν, ipal είπε

Ναι και χρεώνει και 180€ τη συσκευή. Και 55€ η κάθε γραμμή πάγιο μετά το πρώτο χρόνο. Μόνο η Vodafone το δίνει που έχει την αποκλειστικότητα. Αλλά πραγματικά τι νόημα έχει να αναφέρουμε τη Γερμανία;  Έχει ειδικές τιμές και άλλες συμφωνίες , ακόμα και με την apple. Να μου έλεγες Βέλγιο να το καταλάβω. 

Καμία χρέωση δεν υπάρχει. ! Τ έκανα προχθές … επίσης πριν δυο χρόνια δυο γραμμές πάλι η πρώτη απεριόριστα η δεύτερη 120gb και συσκευή iPhone 11 Pro Max έδωσα 100 ευρώ !!! Έχει νόημα γιατί στην Ελλάδα υπάρχει το δούλεμα από τους παρόχους και αυτό ξεκινάει από το ότι δεν υπάρχει φερεγγυότητα από τους καταναλωτές και υπάρχει περιθώριο αισχροκέρδειας!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

Ναι έκανα αίτηση,έχω της Σιμ καρτες

Εγώ δεν κατάλαβα φίλε μου: Αναφέρεις ότι έκανες αίτηση σε κατάστημα και ότι έχεις στα χέρια σου τις κάρτες sim,επομένως δηλαδή σου τις έδωσαν. 'Επομένως δηλαδή αυτό σημαίνει ότι προχώρησε η αίτηση κανονικά και ενεργοποιήθηκες.Πώς στη συνέχεια αναφέρεις πως σου ζητάνε εγγύηση 200 ευρώ? Τελικά δηλαδή ενεργοποιήθηκες ή όχι? Αν θέλεις εξήγησε μας λίγο πιο αναλυτικά να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει γίνει.

Πάντως αυτό με τα 200 ευρώ εγγύηση κάπου σε ένα video στο youtube νομίζω ότι το είχα δει να το αναφέρει και άλλος χρήστης πως του ζήτησαν νομίζω 100 ή 200 ευρώ ,δεν θυμάμαι ακριβώς,και καλά λέει ,εγγύηση! Τι ακριβώς παίζει?

Επεξ/σία από ultrahd

2 ώρες πριν, ultrahd είπε

Εγώ δεν κατάλαβα φίλε μου: Αναφέρεις ότι έκανες αίτηση σε κατάστημα και ότι έχεις στα χέρια σου τις κάρτες sim,επομένως δηλαδή σου τις έδωσαν. 'Επομένως δηλαδή αυτό σημαίνει ότι προχώρησε η αίτηση κανονικά και ενεργοποιήθηκες.Πώς στη συνέχεια αναφέρεις πως σου ζητάνε εγγύηση 200 ευρώ? Τελικά δηλαδή ενεργοποιήθηκες ή όχι? Αν θέλεις εξήγησε μας λίγο πιο αναλυτικά να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει γίνει.

Πάντως αυτό με τα 200 ευρώ εγγύηση κάπου σε ένα video στο youtube νομίζω ότι το είχα δει να το αναφέρει και άλλος χρήστης πως του ζήτησαν νομίζω 100 ή 200 ευρώ ,δεν θυμάμαι ακριβώς,και καλά λέει ,εγγύηση! Τι ακριβώς παίζει?

Η αίτηση έγινε κατάστημα.μετα από 3 μέρες με κάλεσαν να δώσω εγγυητική 200 ευρώ. Θα δοκιμάσω voda ίσως

18 ώρες πριν, user2163 είπε

Έχω γνωστό ο οποίος χρωστούσε τα άντερα του πριν από πάνω από 10 χρόνια σε κινητή (mobile data) και μάλιστα είχε πάρει και λαπτοπ δώρο και τους φεσωσε... Και κανονικά έκανε την γραμμή τώρα... 

1 λεπτό πριν, DiamadisT είπε

Η ενεργοποίηση της public ip, μπορεί να γίνει και σε data sim ή είναι μόνο για την κεντρική sim;

Μόνο στην Data Sim. Εμένα έτσι έγινε προσωπικά, στην main δεν μου το έκαναν. Στην data ναι. 

• Like 1

24 minutes ago, ThanosR92 said:

Μόνο στην Data Sim. Εμένα έτσι έγινε προσωπικά, στην main δεν μου το έκαναν. Στην data ναι. 

Static φαντάζομαι ούτε για αστείο... Επίσης με public ip έχεις το όριο 140/40 που είχε αναφερθεί; Γιατί αν υπάρχει το όριο αυτό, δεν βλέπω νόημα στο 5G router αν έχει κάποιος καλό 4G σήμα.

Ναι με public υπαρχει αυτο το οριο.

Στις 21/3/2022 στις 1:37 ΜΜ, led zeppelin είπε

Καλησπέρα κι από μένα, έκανα κι εγώ το συμβόλαιο και περιμένω αύριο την κούριερ για υπογραφές. Ψάχνοντας για ρούτερ κατέληξα πως πρέπει να έχει cat μεγαλό (>12) ώστε να έχουμε τις ταχύτητες του κινητού, επομένως βρήκα αυτό: Huawei B818-263 Cat19 LTE CPE, στην Ελλάδα έχει γύρω στα 250€ και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Ως ρούτερ αξίζει; Το σάιτ το ξέρουμε ή θα μας φέρουν ένα κουτί μπανάνες;

Το ειχα , και ειναι καλο. Αλλά σε αυτά τα χρηματα πας ειτε σε Mikrotik Chateu αν θελεις απολυτο ελεγχο , ειτε σε ZTE MU5001 απο Vodafone για 5G.

5 λεπτά πριν, DiamadisT είπε

Static φαντάζομαι ούτε για αστείο... Επίσης με public ip έχεις το όριο 140/40 που είχε αναφερθεί; Γιατί αν υπάρχει το όριο αυτό, δεν βλέπω νόημα στο 5G router αν έχει κάποιος καλό 4G σήμα.

Ναι ισχυει. Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι 140/40 ή 150/50 , αλλα δεν εχει και πολυ σημασια

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...