Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, terry308 είπε

Fixed

Γιατί σε πρόγραμμα Γερμανίας με μόλις 13€ ναι μόνο 13€ εφάπαξ χρέωση, παίρνεις το iPhone 13 pro max + airpods pro 😎 

Που να δεις και στις ΗΠΑ τι γίνεται…

Αλλά δεν ζούμε σε Γερμανία ή ΗΠΑ…

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, terry308 είπε

Fixed

Γιατί σε πρόγραμμα Γερμανίας με μόλις 13€ ναι μόνο 13€ εφάπαξ χρέωση, παίρνεις το iPhone 13 pro max + airpods pro 😎 α

Αυτές είναι τιμές για νέους κάτω των 28. Για όλους τους "υπόλοιπους" πχ το iPhone 12 64gb κάνει 59-99€  με 40€ min. μηνιαίο πάγιο 48 μήνες H 60€ σε κάποιες εταιρείες. (Που για Γερμανία είναι πάρα πολλά.) 

Επίσης στη Γερμανία νομίζω πληρώνεις και την "σύνδεση" εφάπαξ 40€; Εντάξει δεν είναι κάτι τρομερό αλλά να και κάτι που έχουμε τζάμπα. 

https://www.deinhandy.de/angebote

Επεξ/σία από ipal

Το traffic control μάλλον δεν έγινε σε κεραίες όπως νομίζουν κάποιοι. Από την ίδια κεραία με vpn-internet στο APN ο περιορισμός φεύγει. Όσοι έχουν πέσει πάνω σε περιορισμό να δοκιμάσουν το vpn-internet στο APN (εφόσον είναι ενεργοποιημένο στην γραμμή).

2 hours ago, Decano said:

Το traffic control μάλλον δεν έγινε σε κεραίες όπως νομίζουν κάποιοι. Από την ίδια κεραία με vpn-internet στο APN ο περιορισμός φεύγει. Όσοι έχουν πέσει πάνω σε περιορισμό να δοκιμάσουν το vpn-internet στο APN (εφόσον είναι ενεργοποιημένο στην γραμμή).

Αυτή η ρύθμιση στο APN γίνεται όταν τους ζητήσεις να έχεις public IP?

39 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Δεν ήξερε 

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις χρέη στον ίδιο ή σε άλλο πάροχο και σε βάζουν σε black list. Απλά αυτό δεν επιτρέπεται να στο πουν λόγο πολιτικής τους.

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, cris4524 είπε

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις χρέη στον ίδιο ή σε άλλο πάροχο και σε βάζουν σε black list. Απλά αυτό δεν επιτρέπεται να στο πουν λόγο πολιτικής τους.

Αυτό που λες δεν είναι απαραίτητο καθώς εμένα η Vodafone μου ζητούσε καταχρηστικά να τις πληρώσω ένα πρόστιμο για μια σύνδεση ίντερνετ που είχα κόψει γιατί πολύ απλά έφυγα από το σπίτι…. Αυτό βέβαια δεν με εμπόδισε να κάνω τη σύνδεση στην Cosmote κανονικά

8 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Αυτό που λες δεν είναι απαραίτητο καθώς εμένα η Vodafone μου ζητούσε καταχρηστικά να τις πληρώσω ένα πρόστιμο για μια σύνδεση ίντερνετ που είχα κόψει γιατί πολύ απλά έφυγα από το σπίτι…. Αυτό βέβαια δεν με εμπόδισε να κάνω τη σύνδεση στην Cosmote κανονικά

Δεν χρωστάω χρόνια τωρα

17 ώρες πριν, ipal είπε

Αυτές είναι τιμές για νέους κάτω των 28. Για όλους τους "υπόλοιπους" πχ το iPhone 12 64gb κάνει 59-99€  με 40€ min. μηνιαίο πάγιο 48 μήνες H 60€ σε κάποιες εταιρείες. (Που για Γερμανία είναι πάρα πολλά.) 

Επίσης στη Γερμανία νομίζω πληρώνεις και την "σύνδεση" εφάπαξ 40€; Εντάξει δεν είναι κάτι τρομερό αλλά να και κάτι που έχουμε τζάμπα. 

https://www.deinhandy.de/angebote

Δυο γραμμές με 80 ευρώ 40gb 20 gb απεριόριστα όλα τα αλλά και iPhone 13 Pro 256 !!! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...