Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, manosfp είπε Αν δε γουστάρεις δεν απαντάς. Αν δε κάνω λάθος αυτός είναι ο σκοπός των φόρουμ. Είχα σκοπό να τα μαζέψω όλα σε ένα ποστ για να υπάρχει συγκεντρωμένη όλη η πληροφορία αλλά δγμτ. Προχωράμε. Δηλαδη εσυ τωρα επηρεαζεσαι απο ενα αποτυχημενο σχολιο καποιου; Χθεσινος εισαι ρε Μανο; Προχωρα και κανε ο,τι σου λεει το μεσα σου. Ο καθενας ο,τι εχει, αυτο δινει. Ο,τι μπορει. 4 2
EvilEyes Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Το έκανα και εγώ το πρόγραμμα φορητότητα από wind. Κάλεσα ο ίδιος στο 13888 και κάναμε την αίτηση αμέσως. 2
kostasfalcon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, EvilEyes είπε Το έκανα και εγώ το πρόγραμμα φορητότητα από wind. Κάλεσα ο ίδιος στο 13888 και κάναμε την αίτηση αμέσως. Κρίμα στα παιδιά που έφαγαν πόρτα...
laserjesus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2η κάρτα μπορούμε να έχουμε για tablet ή hotspot ? Ρωτάω ξανά γιατί δεν πήρα απάντηση
Armoral Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε τελικα ισχυει αυτο? Το τελος δεν ειναι 12-15%? Αν παει 29 ευρω μιλαμε για 25% κατω Τσ τέλη μπορείτε να τα αφαιρέσετε με αίτημα και χρήση των κωδικών taxisnet. 1
alexiko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Με κάλεσαν τώρα μου είπαν μόνο για φορητότητες και νέα αριθμοδότηση. Με σύνδεσε με συνάδελφο (αφού πήγε να μου πουλήσει Cosmote tv) και εντέλει καταλήξαμε ότι θα το ψάξει και θα με καλέσει. Ντεμί είμαι για να είμαι ειλικρινής αν θα το πάρω αφού θα ανέβω από τα 15€ στα 37€... Τέλος πάντων ας με πάρει και βλέπουμε.
Armoral Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, laserjesus είπε 2η κάρτα μπορούμε να έχουμε για tablet ή hotspot ? Ρωτάω ξανά γιατί δεν πήρα απάντηση Ναι.
alexiko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Armoral είπε Τσ τέλη μπορείτε να τα αφαιρέσετε με αίτημα και χρήση των κωδικών taxisnet. Το είχα ξεχάσει αυτό έτσι γίνεται πιο ωραίο ακόμα...
malias4 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Εγω εχω σπιτι ote 100αρα κ στο κινητο βοντα cu . Aν καταλαβα με πιανει εμενα αλλα λετε για 2-3 εξτρα σιμ. Η μια θα ειναι στο κινητο μου με τα απεριοριστα κτλ κ οι αλλες δυο μπορουν να μπουν σε κινητο; Πχ να το παρει ενα παιδι να το εχει να το δουλευει με απεριοριστο ιντερνετ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, alexiko είπε Το είχα ξεχάσει αυτό έτσι γίνεται πιο ωραίο ακόμα... Aυτο ομως απο την αλλη ισχυει για οτιδηποτε αγορασεις στο κομματι, οχι μονο για το συγκεκριμενο. Οποτε βγαλτο εξω απο την εξισωση του αν ειναι καλη η τιμη. Το 37 κοιτα, οχι κατι αλλο. Αυτο βαλε στην ζυγαρια αν δεν αφαιρεις τον φορο και απο τον ανταγωνισμο και τα προγραμματα τα αλλα.
kostasfalcon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, malias4 είπε Εγω εχω σπιτι ote 100αρα κ στο κινητο βοντα cu . Aν καταλαβα με πιανει εμενα αλλα λετε για 2-3 εξτρα σιμ. Η μια θα ειναι στο κινητο μου με τα απεριοριστα κτλ κ οι αλλες δυο μπορουν να μπουν σε κινητο; Πχ να το παρει ενα παιδι να το εχει να το δουλευει με απεριοριστο ιντερνετ; Ναι.. 3.02€ η κάθε extra sim
alexiko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, matrixxx είπε Aυτο ομως απο την αλλη ισχυει για οτιδηποτε αγορασεις στο κομματι, οχι μονο για το συγκεκριμενο. Οποτε βγαλτο εξω απο την εξισωση του αν ειναι καλη η τιμη. Το 37 κοιτα, οχι κατι αλλο. Καλά σωστό απλά επειδή έβαζα 15€ κάρτα και 15€ βάζω και ας μένουν τα ψιλά μέσα, (λανθασμένα) το κοιτάω επί του πληρωτέου όπως το κάνω τώρα.
malias4 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Ναι.. 3.02€ η κάθε extra sim Θα δεχονται κλησεις δηλαδη κ θα μπορουν να στειλουν sms ?
EvilEyes Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, malias4 είπε Θα δεχονται κλησεις δηλαδη κ θα μπορουν να στειλουν sms ? Οι extra sim είναι μόνο για data αν κατάλαβα καλά. 3
malias4 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, EvilEyes είπε Οι extra sim είναι μόνο για data αν κατάλαβα καλά. Οκ οποτε δεν με βολευει λοιπον εμενα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση