APPLEGEEK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να του πω, από την στιγμή που λέει ότι είναι ευχαριστημένος... Από ταχύτητα ?300 όλοι μέρα πιάνω αλλά κοφτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να του πω, από την στιγμή που λέει ότι είναι ευχαριστημένος... Ναι αλλά απότι διάβασα έχει κόφτη που δεν του αρέσει…. Από την άλλη η Cosmote έχει σαφώς γενικότερα πολύ πολύ καλύτερο δίκτυο και από την wind και από την Vodafone και δεν έχει κόφτες ούτε περιορισμούς…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Ναι αλλά απότι διάβασα έχει κόφτη που δεν του αρέσει…. Από την άλλη η Cosmote έχει σαφώς γενικότερα πολύ πολύ καλύτερο δίκτυο και από την wind και από την Vodafone και δεν έχει κόφτες ούτε περιορισμούς…. Είχα κόσμοτε παλιά ήταν σούπερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Είχα κόσμοτε παλιά ήταν σούπερ Και τι περιμένεις… βουρ στο ψητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το screenshot που λέει με την “μέγιστη ταχύτητα” είναι εντελώς παραπλανητικό. Αυτό και μόνο αρκεί για καταγγελία σύμβασης. Όταν αναφέρεις με την μέγιστη ταχύτητας αναφέρεσαι στην υψηλότερη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει κάποιος. Αυτό σημαίνει ότι αν μπαίνεις με 3G θα έχεις άλλη, με 4G άλλη κτλ αλλά πάντα στην μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα 3G, 4G κτλ. Δηλαδή, πάντα σε αυτή την ταχύτητα πρέπει να κλειδώνεις. Για να καταλάβετε στην vodafone ο συγκεκριμένος όρος αναφέρεται ως “με την μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα” Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από Kostasallinone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Γενικότερα η κουβέντα έχει πάει πλέον αλλού….. Όσοι έχουνε κάνει το συμβόλαιο η σκοπεύουν να το κάνουν, τους έχει γίνει έμμονη ιδέα πόσο θα πιάνουν, και φεύγουν από το νόημα της προσφοράς το οποίο είναι απεριόριστο internet…. Όσο πιάσουμε και όσο μας δώσει η κεραία…. Όποιος επιζητεί την μέγιστη σταθερότητα τότε χτυπάει σταθερό internet 100 η 200 mbps και τελειώνει…. Η δικιά μου οπτική για το συμβόλαιο που έκανα είναι ότι μπορώ να έχω απεριόριστα data όπου βρεθώ και οπού σταθώ και ευπρόσδεκτη η όποια καλή ταχύτητα…. Προσωπικά όπου κινούμαι είμαι πολύ ευχαριστημένος…. Αυτά από μένα…. 12 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmo21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Το screenshot που λέει με την “μέγιστη ταχύτητα” είναι εντελώς παραπλανητικό. Αυτό και μόνο αρκεί για καταγγελία σύμβασης. Όταν αναφέρεις με την μέγιστη ταχύτητας αναφέρεσαι στην υψηλότερη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει κάποιος. Αυτό σημαίνει ότι αν μπαίνεις με 3G θα έχεις άλλη, με 4G άλλη κτλ αλλά πάντα στην μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα 3G, 4G κτλ. Δηλαδή, πάντα σε αυτή την ταχύτητα πρέπει να κλειδώνεις. Για να καταλάβετε στην vodafone ο συγκεκριμένος όρος αναφέρεται ως “με την μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα” Θα μπορουσες, αλλα εξαρταται απο τοσους παραγοντες το δικτυο κινητης οπως συσκευη που εχεις, κεραιες στην περιοχη, μεχρι και καιρο που θα στην κοψουν αμα θες αλλα απλα για να μην τους ζαλιζεις και οχι γιατι τους απειλησες για το παραπλανητικο της υποθεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, cosmo21 είπε Απολυτο δικιο...επισης πουθενά δεν αναφέρει τι ταχύτητες θα πιάνει και ποσο consistant θα ειναι οποτε κανεις δεν μπορει να διεκδικήσει τπτ. Αυτη είναι η ταχυτητα παιδια εκεινη την συγκεκριμένη στιγμη σε εκεινο το συγκεκριμένο σημειο. Η δέσμευση ειναι στο απεριόριστο οχι στην ταχύτητα. Αυτο απλα δεν καθεται καλα σε αυτους που νομιζαν οτι αφου πιανουν οσα πιάνουν θα πιανουν παντα τα ιδια 24/7 για παντα ενω πουθενά δεν προβλέπεται ρήτρα ταχύτητας. Ε ναι Μα θα τρελαθούμε εδώ μέσα. Βλέπω screen από μέτρηση από 4g κινητό χωρίς καν CA 4g+. Δηλαδή τι ταχύτητες περιμένουν; Και αν κάτσει και σε μουφα μπάντα όταν κάνει το τεστ ε φυσικά δεκαρι θα είναι η ταχύτητα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Ωραία συμβουλή του έδωσες…. Η προσφορά της Cosmote δε σου κάνει? Θα βρεις καλύτερο δίκτυο κάπου αλλού? Αμα δε ρωτήσω για να δω πόσο χρεώνει αντίστοιχη υπηρεσία η wind, πως θα ξερω ποια προσφορά μου κάνει? Αν το εδινε πχ 15€ η wind, κάποιοι θα την προτιμούσαν. Στην τιμή που απάντησε ο φίλος, δεν το συζητάμε οτι συμφέρει της cosmote. Βασικα σπίτι μου cosmote κατεβαζε με 70 και η wind με 5, οπότε θεωρούσα αθλια τη wind. Όμως το σημαντικότερο ρολο τον έχει αν υπάρχει κεραία κοντά. Δοκιμάζω στο μωλο στα Γιάννενα και η cosmote κατεβάζει με 70 παλι, αλλα η wind κατεβάζει με 100..! Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δε θα το πίστευα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Παιδιά συγγνώμη κ όλας τι περιμένατε; Η ταχύτητα του δικτύου κινητής ανεξάρτητα από το πιο σημείο βρίσκεσαι εξαρτάται πάντα από την ζήτηση στην εκάστοτε περιοχή. Τώρα με τα unlimited που χάρισε η cosmote για το 3ημερο λογικό να πέσουν σε πολλούς/περισσότερους οι ταχύτητες, μιας και αυξήθηκε εκθετικά η χρήση data για τις μέρες αυτές, ειδικά όταν κάποιοι κάνουν abuse τα unlimited λογικό να πέσει και να προσαρμόσετε αντίστοιχα η ταχύτητα σε όλους τους πελάτες. Πχ, Όποιος έχει πάει σε πανεπιστήμιο στην Ελλάδα όπου η Vodafone έχει δικιά της κεραία και προσφέρει δωρεάν unlimited internet, στην ώρα αιχμής 2-3μμ πιάνεις 5-10mbps το πολύ και την υπόλοιπη μέρα 100-250mbps. Μην κατηγορείτε την cosmote αλλά τις προσδοκίες που είχατε / έχετε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Να μην τα γραφαμε εδω και μερες, θα ελεγα "δεν τα ηξεραν, δεν τα ειπαμε, λογικο να λενε "τι εγινε ρε παιδια; "". Ακομα και σημερα πριν 4-5 ωρες το εξηγησαμε ΞΑΝΑ. Δεν γινεται ομως σε καθε σελιδα να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια. Εφυγαν 7-8 σχολια του τελευταιου διωρου. Μην εχουμε ξανα τα ιδια σε λιγο. Ευχαριστουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, oldnew είπε Αμα δε ρωτήσω για να δω πόσο χρεώνει αντίστοιχη υπηρεσία η wind, πως θα ξερω ποια προσφορά μου κάνει? Αν το εδινε πχ 15€ η wind, κάποιοι θα την προτιμούσαν. Στην τιμή που απάντησε ο φίλος, δεν το συζητάμε οτι συμφέρει της cosmote. Βασικα σπίτι μου cosmote κατεβαζε με 70 και η wind με 5, οπότε θεωρούσα αθλια τη wind. Όμως το σημαντικότερο ρολο τον έχει αν υπάρχει κεραία κοντά. Δοκιμάζω στο μωλο στα Γιάννενα και η cosmote κατεβάζει με 70 παλι, αλλα η wind κατεβάζει με 100..! Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δε θα το πίστευα.. Η Wind εχει κόφτη μετά τα 500GB απο οτι ξερω και όπως εχει αναφερθεί πολλάκις εδω μέσα….αν αυτο δεν σε απασχολεί μεγια σου με χαρα σου…. Μερικές 4Κ ταινίες να στριμαρεις και να χαζέψεις και YouTube τα φτάνεις νομίζω… Βάλε μέσα και τα όποια downloads…. Γνωστό site που τα ειχε διαφημίσει κιόλας τα πέρασε άνετα και μετά ηταν με κόφτη στο 1mbps! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από kostasfalcon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Στις 18/3/2022 στις 9:26 ΜΜ, nikangel είπε 5) Αν μεταφέρεις το σταθερό του σπιτιού σου από άλλη εταιρεία στον ΟΤΕ τότε έχεις 40% έκπτωση επί τών 37 ευρώ Παίδες, ισχύει το 40% ; Και απο Cosmote, και απο συνεργάτη τους, το μόνο που κάνουν αν φέρω και το σταθερό στην cosmote είναι 10% έκπτωση,, πάει δλδ στα 33,xx€ .. Είναι έτσι ή δεν μου τα λένε καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikangel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, MakisCE είπε Παίδες, ισχύει το 40% ; Και απο Cosmote, και απο συνεργάτη τους, το μόνο που κάνουν αν φέρω και το σταθερό στην cosmote είναι 10% έκπτωση,, πάει δλδ στα 33,xx€ .. Είναι έτσι ή δεν μου τα λένε καλά; Δεν σου τα λένε καλά. Ο υπάλληλος του Γερμανού μου είπε πως αν μεταφέρω το σταθερό μου από Nova και το κάνω cosmote έχω 40% έκπτωση στο πάγιο του κινητού. Μάλιστα προσπάθησε για αρκετή ώρα να με πείσει αλλά του είπα πως σκοπεύω να κόψω το σταθερό ίντερνετ και σταμάτησε. Πήγαινε σε έναν Γερμανό να μιλήσεις με υπάλληλο επί τόπου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasPC Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Παιδιά άσχετο με το θέμα αλλά, ξέρουμε ποια εταιρεία δίνει την καλύτερη επιδότηση σε σύνδεση; είμαι στην wind αυτή τη στιγμή αλλά παίζουν πολλά disconnect στο internet στο σπίτι οπότε σκέφτομαι να φύγω, και αν είναι να φύγω θα ήθελα να τσεκαρω την μεγαλύτερη επιδότηση που μπορώ να πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση