Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Εάν μπορώ την ημέρα να έχω ταχύτητες VDSL super ! 

Βαζοντας VDSL ξαναλεω γιατι μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα. Οχι με το κινητο του θεματος ή καποια αλλης. Με σταθερη VDSL θα εχεις "ιντερνετ VDSL"

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, cosmo21 είπε

Ακριβως και χαιρομαι που το βρηκες για να με επιβεβαιωσεις. Δεν υπαρχει κανενας περιορισμος. Οσο εχω θα σου δινω. Τοσο εχω εκεινη την στιγμη τοσο παιρνεις. Και τελος. Εφοσον δεν υπαρχει νουμερο ( λαλακες δεν ειναι ) δεν μπορεις να ζητησεις τπτ περαιτερω.

Ναι αλλα η μεγιστη που μου δίνει ο σερβερ τους είναι 80mbps.. Τι ο σερβερ τους δεν αποτελεί έγκυρη μέτρηση ? Επίσης γραφει ότι δεν έχει οριο στην κατανάλωση, ενώ έχει 100TB

Επεξ/σία από Decano
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikangel είπε

Όχι όπως αναφέρθηκε αν το έχεις κάνει σε κατάστημα πληρώνεις ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Απλά τους πρώτους μήνες είναι μικρή. Νομίζω κοντά στα 60 ευρώ. 

Ωραία , τότε θα δοκιμάσω ένα μήνα κόσμοτε. Και εάν δεν μου κάνει φεύγω πάω wind  που από θέμα ταχύτητα είναι σούπερ αλλά 500 gb

1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Βαζοντας VDSL ξαναλεω γιατι μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα. Οχι με το κινητο του θεματος ή καποια αλλης. Με σταθερη VDSL θα εχεις "ιντερνετ VDSL"

Κάλε μου δεν θέλω σπίτι γραμμή . Θέλω το κινητό μόνο.

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

Κάλε μου δεν θέλω σπίτι γραμμή . Θέλω το κινητό μόνο.

Ναι, δεν θα εχεις "ιντερνετ VDSL" λοιπον. Απλο. Και σιγουρο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

Ναι, δεν θα εχεις "ιντερνετ VDSL" λοιπον. Απλο. Και σιγουρο.

Με wind είμαι σούπερ καλά τώρα αλλά έχω κόφτη. Το δοκιμάζω και εάν δεν μου αρέσει πάω πάλι wind

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

Με wind είμαι σούπερ καλά τώρα αλλά έχω κόφτη. Το δοκιμάζω και εάν δεν μου αρέσει πάω πάλι wind

Το VDSL δεν εχει κοφτη. Αυτο λεμε. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Decano είπε

Ναι αλλα η μεγιστη που μου δίνει ο σερβερ τους είναι 80mbps.. Τι ο σερβερ τους δεν αποτελεί έγκυρη μέτρηση ?

Ωραια παμε παλι. Κανεις τα 200 speedtest σου. Με πολλαπλους server. Ολοι σου βγαζουν εναν ταδε μεσο ορο και η cosmote ενα πολυ διαφορετικο αποτελεσμα. Πλεον αυτο το διαφορετικο αποτελεσμα ειναι use case scenario, nitpicking που λεμε και ΔΕΝ το λαμβανεις υποψιν σου εαν ολα τα υπολοιπα συγκλινουν σε αλλο αποτελεσμα. Οποτε βγαλε οτι συμπερασματα θες για το προγραμμα και τις ταχυτητες απο τον μεσο ορο ολων ΕΚΤΟΣ της cosmote.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Ούτε η cosmote...

Ενταξει ή τρολαρεις τωρα ή δεν εχεις διαβασει προσεκτικα τι λεμε εδω και κανενα μισαωρο. Παλι απο την αρχη δεν θα το παμε, αν θες διαβασε τα τελευταια 6-7 σχολια μου και θα βρεις αυτο που δεν διαβασες. Εχουν γραφει ολα νομιζω. Ελα, αυτο ειναι.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

Ενταξει ή τρολαρεις τωρα ή δεν εχεις διαβασει προσεκτικα τι λεμε εδω και κανενα μισαωρο. Παλι απο την αρχη δεν θα το παμε, αν θες διαβασε τα τελευταια 3-4 σχολια μου και θα βρεις αυτο που δεν διαβασες. Εχουν γραφει ολα νομιζω. 

Εγώ κατάλαβα ότι , η κόσμοτε δεν βάζει κόφτη στην ταχύτητα είτε στο όριο. Εάν κατάλαβα λάθος διόρθωσε με please 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Και εάν δεν μου κάνει φεύγω πάω wind  που από θέμα ταχύτητα είναι σούπερ αλλά 500 gb

Η wind τη προσφορά έχει αντίστοιχη για ίντερνετ? 

• Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Decano είπε

Ναι αλλα η μεγιστη που μου δίνει ο σερβερ τους είναι 80mbps.. Τι ο σερβερ τους δεν αποτελεί έγκυρη μέτρηση ? Επίσης γραφει ότι δεν έχει οριο στην κατανάλωση, ενώ έχει 100TB

100 tb πιστεύω αρκούν για νορμάλ χρήση άνετα . Δηλαδή κατέβασμα παιχνιδια κτλ 

Μόλις τώρα, oldnew είπε

35 ευρώ δίνω για w unlimited αλλά έχουν shadow κόφτη στα 500 GB.

Πήγα στην κόσμοτε την άλλη εβδομάδα θα ενεργοποιηθεί

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Decano είπε

Δεν εχει οριο φιλε μου. Τα 100tb δεν ειναι οριο δεδομενων. Ειναι ενας συστημικος αριθμος που πρεπει να μπει στο συστημα γιατι το πεδιο δεν μπορει να ειναι κενο. Αλλα στο δινω οκ. Αμα τα περασεις, μπορεις να πας να γκρινιαξεις και να τους κανεις καταγγελια και εκει θα εχεις το δικαιωμα να το διεδικησεις. Παντως αυτο ειναι του στυλ εγγυησεις κινητων. Σε αντιπροσωπεια γνωστη κινητων πχ που δουλευα εχουν οριο στο ποσες εγγυησεις θα καλυψουν για την ιδια συσκευη μεσα στα 2 χρονια. Μεχρι ΜΟΝΟ 99 ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ( tickets ). Προφανως αντιλαμβανεσαι οτι θα πρεπει ο αλλος το κινητο να το φερνει καθε δευτερη μερα για επισκευη και σιγουρα δεν θα εχει μεινει κινητο να φτιαξεις εαν το εχεις ανοιξει 99 φορες. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Κάτσε εκεί που κάθεσαι 

Ωραία συμβουλή του έδωσες….

12 λεπτά πριν, oldnew είπε

Η προσφορά της Cosmote δε σου κάνει?

Θα βρεις καλύτερο δίκτυο κάπου αλλού?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Ωραία συμβουλή του έδωσες….

Ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να του πω, από την στιγμή που λέει ότι είναι ευχαριστημένος... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...