Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως  μόλις τώρα στο speedtest μου έβγαλε 30αρι στην κοσμοτε, 6αρι στη wind και πήγα να κατεβάσω ένα παιχνίδι από το playstore και κατέβαινε με 80mbps. Και όλα αυτά μέσα σε 5 λεπτά.

Επεξ/σία από panagiotis1988
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
1 ώρα πριν, Decano είπε

Ενεργοποιήθηκε ο κόφτης στις 12:00

1454669175_Screenshot2022-03-26at12_36_33.png.8c355ca059820b1cea1edda949eb80de.png

https://www.speedtest.net/result/12947809443

107526938_Screenshot2022-03-26at12_37_16.png.33b5813e6c2a25f8e22f712e1c8a6c04.png

https://www.speedtest.net/result/12947820786

Παίδες τι κάνουμε;;; Δηλώνουμε βλάβη;

Χαλαρωνετε σε πρωτη φαση.

Δε νομιζω οτι αυτο που λες περι κοφτη εχει βαση, μου φαινεται σαν "μπουκωμα". Καποιες στιγμες φορτωνεται πιο πολυ, πεφτει η ταχυτητα πιο πολυ. Φορτωνεται ακομα περισσοτερο, πεφτει ακομα περισσοτερο, ξεφορτωνεται, ανεβαινει. Αυτα οσο γεμιζει το δικτυο θα τα βλεπετε.

ΥΓ. Και ξαναλεω, μην κανετε τεστ με τον παροχο σας σαν σερβερ, γιατι τοτε το "εξωτερικο μπουκωμα" (εκτος παροχου) δεν φαινεται, αλλα μονο της κεραιας της περιοχης θα ελεγα. Ενα ακομα ειναι με το διεθνες backbone του καθε παροχου που μπορει να επελθει επιπλεον (sites-servers του εξωτερικου).

• Like 3
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Χαλαρωνετε σε πρωτη φαση.

Δε νομιζω οτι αυτο που λες περι κοφτη εχει βαση, μου φαινεται σαν "μπουκωμα". Καποιες στιγμες φορτωνεται πιο πολυ, πεφτει η ταχυτητα πιο πολυ. Φορτωνεται ακομα περισσοτερο, πεφτει ακομα περισσοτερο, ξεφορτωνεται, ανεβαινει. Αυτα οσο γεμιζει το δικτυο θα τα βλεπετε.

Απολυτο δικιο...επισης πουθενά δεν αναφέρει τι ταχύτητες θα πιάνει και ποσο consistant θα ειναι οποτε κανεις δεν μπορει να διεκδικήσει τπτ. Αυτη είναι η ταχυτητα παιδια εκεινη την συγκεκριμένη στιγμη σε εκεινο το συγκεκριμένο σημειο. Η δέσμευση ειναι στο απεριόριστο οχι στην ταχύτητα. Αυτο απλα δεν καθεται καλα σε αυτους που νομιζαν οτι αφου πιανουν οσα πιάνουν θα πιανουν παντα τα ιδια 24/7 για παντα ενω πουθενά δεν προβλέπεται ρήτρα ταχύτητας.

1 λεπτό πριν, cosmo21 είπε

Απολυτο δικιο...επισης πουθενά δεν αναφέρει τι ταχύτητες θα πιάνει και ποσο consistant θα ειναι οποτε κανεις δεν μπορει να διεκδικήσει τπτ. Αυτη είναι η ταχυτητα παιδια εκεινη την συγκεκριμένη στιγμη σε εκεινο το συγκεκριμένο σημειο. Η δέσμευση ειναι στο απεριόριστο οχι στην ταχύτητα. Αυτο απλα δεν καθεται καλα σε αυτους που νομιζαν οτι αφου πιανουν οσα πιάνουν θα πιανουν παντα τα ιδια 24/7 για παντα ενω πουθενά δεν προβλέπεται ρήτρα ταχύτητας.

Ναι αλλά γιατί σε server της cosmote πιάνει 80mbps? Πως γίνεται αυτό;

Το λες και μονο σου. Δεν υπαρχει οριο στην ταχυτητα. Αλλα αυτο ειναι dual edge γιατι κανενας δεν σου εγγυηθηκε μεγιστη ταχυτητα ταδε. Ολος ο εκνευρισμος σου για το σκηνικο πηγαζει απο τις προσδοκιες που ειχες και οχι απο την πραγματικοτητα του συμβολαιου.

1 λεπτό πριν, Decano είπε

Ακομα και σε αυτο σου το ερωτημα, η απαντηση τους μπορει να ειναι γιατι ετσι μπορουμε εκεινη την στιγμη. Και δεν εχεις πατημα να φερεις αντιλογο παλι γιατι δεν σου εταξαν ελαχιστο ταχυτητας.

• Moderators
2 λεπτά πριν, Decano είπε

Το εχω γραψει εδω και 5 λεπτα στο YΓ παραπανω. ;)

• Like 1

3 λεπτά πριν, cosmo21 είπε

Εμένα προσωπικά με νοιάζει να έχω ίντερνετ τουλάχιστον VDSL να κάνω την δουλειά μου. Τώρα τύπου ταχύτητες 200-500 Mpbsωραιο να το έχεις , βράδυ download ότι θέλω 

• Like 1

19 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Παιδιά λέτε να μεινω wind ? Δεν έχω τέτοια θέματα .αλλά έχω κόφτη στα 1 τβ

Κάτσε εκεί που κάθεσαι 

• Like 1

• Moderators
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

Εμένα προσωπικά με νοιάζει να έχω ίντερνετ τουλάχιστον VDSL να κάνω την δουλειά μου. 

Με VDSL θα το εχεις (σχεδον, εκτος σπανιων περιπτωσεων) σιγουρα. Με τα υπολοιπα ειπαμε δεν υπαρχει σταθεροτητα και βεβαιοτητα.

Μόλις τώρα, matrixxx είπε

Με VDSL θα τις εχεις σχεδον σιγουρα. Με τα υπολοιπα ειπαμε δεν υπαρχει σταθεροτητα και βεβαιοτητα.

Εάν μπορώ την ημέρα να έχω ταχύτητες VDSL super ! Και really unlimited όχι σαν wind κόφτη στα 500 γιγκα 

9 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

Υπάρχει δυνατότητα να το κόψω χωρίς κυρώσεις πρώτες 15 μέρες άραγε ;

Όχι όπως αναφέρθηκε αν το έχεις κάνει σε κατάστημα πληρώνεις ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Απλά τους πρώτους μήνες είναι μικρή. Νομίζω κοντά στα 60 ευρώ. 

1 λεπτό πριν, Decano είπε

Σωστός τώρα το είδα.

Βάζω αυτά να υπάρχουν:

488328599_Screenshot2022-03-26at13_48_21.png.8e464ac58a94d50d36e3983b83746c07.png1360444362_Screenshot2022-03-26at13_48_32.png.641871f85483f3ab29b52eb27b6d3d6f.png

Ακριβως και χαιρομαι που το βρηκες για να με επιβεβαιωσεις. Δεν υπαρχει κανενας περιορισμος. Οσο εχω θα σου δινω. Τοσο εχω εκεινη την στιγμη τοσο παιρνεις. Και τελος. Εφοσον δεν υπαρχει νουμερο ( λαλακες δεν ειναι ) δεν μπορεις να ζητησεις τπτ περαιτερω.

• Like 1

1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

Εάν μπορώ την ημέρα να έχω ταχύτητες VDSL super ! Και really unlimited όχι σαν wind κόφτη στα 500 γιγκα 

Δεν είναι σίγουρο. Εγώ χθες από τα 80-110mbps το απόγευμα για ώρες ήταν στα 7mbps.. Δε το λες vdsl. Το θέμα είναι αν έγινε λόγω των απεριόριστων στην καρτοκινητή ή θα το βλέπουμε συχνά, γιατί αν το βλέπουμε συχνά μας βλέπω για επανασύνδεση σε adsl/vdsl

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...