Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, miltostammy είπε

Επειδή μπήκα στη διαδικασία να μετρήσω με speedtest έχω τις ίδιες ταχύτητες στη βασική μου σύνδεση αλλά και σε αυτή. Όταν μετρήσει 40 με 50 MBPS στη μία το ίδιο μετράει και στην άλλη. Ομοίως και όταν οι ταχύτητες φτάνουν στα 400 με 500ΜΒps. Εγώ λοιπόν βλέπω γενική αστάθεια και όχι μόνο γιαυτό το πρόγραμμα.

Από τα 400mbps πας στα 40mbps? :wacko:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, Decano είπε

Από τα 400mbps πας στα 40mbps? :wacko:

Ναι σήμερα είχα μεγάλες μεταβολές. Οι χαμηλές ήταν το απόγευμα.

Στην περιοχή μου μέσα στο σπίτι παίζει τις άλλες ημέρες σχεδόν σταθερά 400.

Στο κέντρο στην πόλη μου φτάνει και 700 και 900 έχω δει και με τις 2 συνδέσεις.

7 ώρες πριν, nikangel είπε

Συνεχίζω τα test καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Στο speedtest με συμβόλαιο cosmote 5g παραπέμπει στους server της Vodafone χαχα προφανώς η cosmote έχει συνεργασία προκειμένου να μην καταρρεύσει το δίκτυο της με τα δωρεάν σε όλους. Ταχύτητες μέσα στο σπίτι 3 Mbps 😂😂 Στο μπαλκόνι αν βγω ανεβάζει 50. Η εμπειρία χρήσης από όλους εμάς που κάναμε το συμβόλαιο είναι εντελώς βοηθητική για όλους όσους θέλουν να προχωρήσουν. Προς τι η γκρίνια για off topics κτλ. Όσοι θέλουν διαβάζουν τις πρώτες 3 σελίδες του νήματος και όλα καλά. Αφήστε να πούμε και εμείς τον πόνο μας κάπου γιατί πολλοί ξεκίνησαν με υψηλές προσδοκίες και σήμερα τους κόβονται τα φτερά μαζί με το ίντερνετ 😂

Υπάρχει δυνατότητα να το κόψω χωρίς κυρώσεις πρώτες 15 μέρες άραγε ;

3 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

Υπάρχει δυνατότητα να το κόψω χωρίς κυρώσεις πρώτες 15 μέρες άραγε ;

Αν έκανες την διαδικασία από κατάστημα ΟΧΙ.

Αν έγινε μέσα από το 13888, έχεις 14 ημερολογιακές ημέρες.

16 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Αν έκανες την διαδικασία από κατάστημα ΟΧΙ.

Αν έγινε μέσα από το 13888, έχεις 14 ημερολογιακές ημέρες.

καταστημα - αρα απο καταστημα πως ακυρωνω;;

14 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

καταστημα - αρα απο καταστημα πως ακυρωνω;;

Από κατάστημα (φυσική παρουσία) ΔΕΝ ισχύει καμία υπαναχώρηση.

Οπότε ο μόνος τρόπος είναι να πληρώσεις την ρήτρα πρόωρης αποχώρισης.

Δες στο συμβόλαιο σου το κόστος (νομίζω είναι στην δεύτερη σελίδα).

• Thanks 1

26 λεπτά πριν, Decano είπε

Τώρα πρωί είναι μπάλα ο GRnet και το downloading. Για να δούμε πως θα πάει πάλι σήμερα 

Και σε εμένα κανένα θέμα βέβαια μετά αυξάνεται η κίνηση…

Φοβαμαι τι θα γίνει το καλοκαίρι αν δώσει απεριόριστα δωρεάν στην καρτοκινητή τον **πιαμε…

Το κακό είναι ότι το καλοκαίρι εγώ για 2 μήνες δεν θα έχω τη σταθερή εκεί που είμαι θα έχω μόνο ένα 4G router το οποίο ακόμη δεν έχω αγοράσει και την extra sim για data.

Επειδή κάποιοι αναφέρουν ότι τι σας χρειάζονται τέτοιες ταχύτητες ή τι περιμένατε με 37€ κλπ να υπενθυμήσω οτι σε άλλες χώρες με 20-30€ παίρνεις συμμετρική οπτική ίνα 1Gbit και να υπενθυμήσω το point του 5G: να σπάσει το φράγμα των 1.000 mbps & μεγαλύτερη χωρητικότητα (100 φορές μεγαλύτερη απο 4G). Οταν λοιπόν το 5G δεν είναι ευρέως διαδεδομένο (8 στα 10 κινητά είναι 4G ακόμα) δεν δέχομαι να πληρώνω 40-60€ για ταχύτητες 3G. Αν δεν εκφραστεί αυτή η ανάγκη τώρα good luck σε όλους μας όταν το γυρίσουν πάλι σε καρτέλ και θα δίνουμε 10€ για 500mb αλλά με υπερυψηλές ταχύτητες... Το 5G έχει την ικανότητα να υποστηρίξει χωρητικότητα μεγαλύτερη απο 1gbit αλλά δεν την δίνουν πραγματικά 24/7 γιατί καβατζώνουν ακόμα λεφτά για γραμμές απο επαγγελματίες ή wisp. Θα καταντήσουν και αυτοί σαν την βόντα όμως να δίνουν δηλαδή unlimited με 20-25€ και να μην το θέλει ο κόσμος. Υπενθυμίζω ακόμα πως και το 1gbit που πιάνουν κάποιοι γίνεται μέσω carrier aggregation χωρίς stand alone 5G (5G NSA) συνεπώς τα πράγματα θεωρητικά θα έπρεπε να γίνονται καλύτερα όταν μπαίνει και το 5G στην εξίσωση, όχι χειρότερα. Αμα είναι έτσι ας βάλουν και mmwave να δείχνουν 10gbit στον server cosmote και απο εκει να βγαίνεις με adsl 10mbps. Εγώ το 5G το θέλω γιατί εδώ που είμαι όχι οπτικές αλλά ούτε vdsl δεν παίζει και δεν θα παίξει για μια 5ετία. Τα 800 και τα 1000άρια δεν με ενδιαφέρουν αλλά αν με ρίχνεις τις peak hours σε ταχύτητες adsl που κάνω την δουλειά μου και αφήνεις τον πιτσιρικά με δωρεάν data στο καρτοκινητό να κατεβάζει παράνομα torrents σε φούλ ταχύτητα ε δεν θεωρείσαι σοβαρός όμιλος. Εχω συγγενή που το πληρώνει μάλιστα τιμή καταλόγου 60€ και έχει την ίδια συμπεριφορά που έχει και ένα καρτοκινητό σε ταχύτητες. Μακάρι να βάλουν μυαλό και να διορθωθεί το πρόβλημα γιατί για κάποιους ήταν η τελευταία ελπίδα για μια οκ γραμμή για την μικρομεσαία επιχείρηση τους.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον για αυτη την προσφορα με πηραν απο Cosmote για φορητοτητα απο Vodafone

Για 3 αριθμους τελικη τιμη 57 ευρω (εχω και σταθερο Cosmote) αλλα μου ειπαν για 10GB δεδομενα συνολικα

Πληρωνω 91 ευρω σε Vodafone

Θα πληρώσω πέναλτι 135 ευρώ σε Vodafone λόγω πρόωρης αποχώρησης (6 μήνες) 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

• Moderators
12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μαλλον για αυτη την προσφορα με πηραν απο Cosmote για φορητοτητα απο Vodafone

Για 3 αριθμους τελικη τιμη 57 ευρω (εχω και σταθερο Cosmote) αλλα μου ειπαν για 10GB δεδομενα συνολικα

Πληρωνω 91 ευρω σε Vodafone

Καμια σχεση, αυτο ειναι οικογενειακο πακετο, για 1-2-3 κλπ ατομα της οικογενειας που μοιραζονται συγκεκριμενα data 5-10-20GB. Eχει configurator στο site που το υπολογιζει με βαση τις παροχες. Τα 91 ειναι παλια συμβολαια φανταζομαι, οι τιμες ολο θα πεφτουν, μην τις συγκρινεις σαν να ειναι σημερινες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτόυς που ξέρουν το αν είναι router ή όχι (Η πιό σωστά αν ΔΕΝ είναι κινητό) πως το βλέπει η cosmote; Μέσω του MTU;

Επίσης πως ξέρει αν τα data είναι hotspot ή αν τα χρησιμοποιεί η συσκευή; Υποπτεύομαι πάλι λόγω mtu αλλά μήπως παίζει ρόλο και το κινητό γιατί στις ρυθμίσεις του κινητού έχει και το προφίλ για internet και ένα προφίλ για tethering που απλά γράφει APN: internet (και άλλο ένα για τα mms αλλά άσχετο)

Επεξ/σία από user2163

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παγκράτι πριν 5 λεπτά με εταιρική σιμ (όχι με unlimited data) και με ρουτερ Huawei E-5576. 

5 λεπτά αργότερα σε ολλανδικό σέρβερ, 14.6mbps down, ιδιο up όπως στη φώτο. 

Screenshot_20220326-123829.jpg

Επεξ/σία από razkal

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...